FAQ - Veelgestelde vragen

Kan ik een kortingscode combineren met andere voordelen? 

Wanneer je een kortingscode wenst te combineren, dan check je best op voorhand eens de voorwaarden van de code die je zal gebruiken. De meeste kortingscodes zijn echter wel te combineren met andere voordelen.

Krijg ik nog steeds korting als ik een deel van mijn spullen terugstuur? 

Na het retourneren van een pakket bij de webshop waar je het pakket besteld hebt, krijg je bijna altijd het bestelbedrag terugbetaald. Hierin zit dan ook meestal de korting verrekend die je ontvangen hebt. Check voor de zekerheid eens de retourvoorwaarden van de webshop.

Bestaat er zoiets als geheime kortingscodes of kortingscode hacks? 

Geheime kortingscodes bestaan over het algemeen niet, want bijna alle kortingscodes zijn voor iedereen vrij te gebruiken. Wel zijn er vaak kortingscodes die enkel en alleen bestemd zijn voor een bepaald doelpubliek, zoals bijvoorbeeld abonnees van een nieuwsbrief, leden van een webshop, ...

Wat is een kortingscode generator?

Op verschillende fora komt de term kortingscode generator voor. Dit is een speciale tool waarmee je een eigen kortingscode kan genereren en die je vervolgens ook vrij mag gebruiken. Alleen is het zo dat de codes die je zelf genereert niet zullen werken bij de verschillende webshops om de simpele reden dat webshops hun eigen kortingscodes gebruiken en uitgeven aan de klanten.

Waar kan ik kortingscodes vinden? 

Een geldige kortingscode is eigenlijk vrij eenvoudig terug te vinden. Het enige wat je moet doen is via Google op zoek gaan naar een kortingscode voor de webshop waar je online wil shoppen, bijvoorbeeld: kortingscode about you. Al snel vind je meerdere zoekresultaten terug, waaronder ook onze website waar je dus alle actuele kortingscodes voor About You terug kan vinden.

Hoe kan ik ontdekken of mijn webshop met coupon codes werkt?

Als je wil weten of jouw webshop met kortingscodes of coupon codes werkt, kan je snel een kijkje nemen op één van onze webshop pagina's. Hier kan je al snel alle mogelijke kortingscodes en andere aanbiedingen terugvinden zodat je op de meest goedkope manier online kan winkelen.

Hoe komen jullie aan de kortingscodes die op deze site worden verzameld? 

Dagelijks gaan wij op zoek naar alle nieuwste en laatste kortingscodes van alle webshops die we op onze website verzameld hebben. Verder staan we ook in nauw contact met de webshops waardoor we vaak exclusieve kortingscodes ontvangen die alleen maar op onze website te vinden zijn.

Wat kan ik doen als mijn kortingscode niet werkt? 

Als jouw kortingscode niet werkt, raden we jou aan om eerst eens de voorwaarden te checken. Mocht je dan nog steeds problemen hebben, kan je nog altijd contact opnemen met de webshop zelf.

Hoe kan ik een werkende kortingscode invullen? 

Bij de meeste webshops vind je bij de afrekening of de betaling van jouw bestelling een afzonderlijk veld terug waar je jouw geldige kortingscode kan ingeven. Door in het veld jouw code in te geven en te valideren, krijg je zo jouw korting die vaak al meteen afgetrokken wordt van het totaal bedrag van jouw bestelling.

Hoe kan ik testen of mijn kortingscode nog werkt? 

Bijna alle kortingscodes hebben een vervaldatum. Dit betekent dus dat je de kortingscode moet gebruiken binnen een bepaalde termijn, vooraleer ze vervallen is en dus niet meer geldig is. Naast een vervaldatum kan het zijn dat een kortingscode ook nog enkele andere voorwaarden heeft, zoals bijvoorbeeld een minimum orderbedrag. Je kan de kortingscode ook altijd eens testen in het winkelmandje om zo te checken of ze nog geldig is.

Kan ik de beste kortingscodes ook via e-mail ontvangen? 

Als je echt geen enkele van de vele kortingscodes wil missen, dan kan je jou inschrijven voor de nieuwsbrief van jouw favoriete webshop. Na inschrijving ontvang je automatisch alle nieuwste kortingscodes en andere aanbiedingen en promoties in jouw persoonlijke mailbox.

Bestaan er ook tools die mij automatisch op de hoogte brengen als er een geldige kortingscode is voor mijn favoriete webshop?

Tegenwoordig bestaan er verschillende tools om zo geen enkele kortingscode of aanbieding te missen. Zo is er bijvoorbeeld Honey of de Promojagers kortingscode extensie die jou automatisch op de hoogte brengen indien er een geldige kortingscode gevonden is voor jouw aangeduide webshop.

Waarom staan op jullie websites soms kortingscodes die niet werken of verlopen zijn?

Vaak is het ook voor ons onduidelijk wanneer de kortingscode effectief verloopt. Het kan dus wel eens gebeuren dat er nog een code online staat die mogelijks al verlopen is. Bovendien kunnen webshops zelf kiezen wanneer ze een kortingscode activeren of deactiveren, dit hebben we dus jammer genoeg niet in de hand. We doen echter ons uiterste best om alle codes te checken vooraleer we deze live plaatsen op onze website.

Heeft Kortingscode.be ook een eigen app?

Nee, op dit moment bieden we nog geen mobiele app aan. Wel kan je onze website ook gewoon bezoeken via jouw favoriete browser op jouw smartphone.

Wat bedoelen jullie met een exclusieve kortingscode?

Dit is een kortingscode die speciaal, en dus exclusief, werd aangemaakt voor de bezoekers van Kortingscode.be. Deze code zal je dus enkel hier terug vinden.

Ik heb nog een andere vraag die hier niet in voorkomt. Kan ik contact met jullie opnemen?

Uiteraard! Hier kan je contact met ons opnemen.