Wie zijn wij?

Kortingscode.be (het vroegere TagCity) is een jonge Belgische startup waarvan het hoofdkantoor zich in Kortrijk bevindt. Wij van Kortingscode.be zijn echte experts in het verzamelen van aanbiedingen, promoties en kortingen van online winkels. Want geef toe, wie krijgt nu niet graag korting als je een bestelling plaatst op het internet? Wel, dankzij Kortingscode.be kun je nu bijna overal goedkoper online shoppen, leuk toch?

Pieter-Jan Vanneste is de oprichter van Kortingscode.be. Hij is eveneens verantwoordelijk voor de online marketing van dit ambitieus project. Als content coördinatoren  zorgen Annelies Vandenheede & Benjamin Pille er in de eerste plaats voor dat alle promoties en kortingen netjes op tijd op Kortingscode.be verschijnen. De vele blogberichten die je terugvindt op onze blog waarin heel wat handige en leuke tips staan, zijn eveneens van zijn hand afkomstig. Bekijk zeker ook even onze persartikelen, want Kortingscode.be verscheen al meerdere keren in de kranten!

Mission Statement

Ons ultieme doel? Dat is jou helpen besparen! Daarom zoeken we elke dag opnieuw alle sites van de meest bekende webshops af, op zoek naar online kortingsbonnen. Vinden we iets interessants? Dan zetten we dat meteen online. Onze site wordt dagelijks up-to-date gebracht. Verder staan we ook rechtstreeks in contact met de marketingverantwoordelijken van belangrijke nationale en internationale webshops. Hierdoor zijn wij in staat om steeds als één van de eersten nieuwe kortingen, promoties en aanbiedingen van deze partners met onze bezoekers te communiceren. Wanneer je Kortingscode.be op regelmatige basis bezoekt, mis je geen enkele promotie!

Vragen? Wil je meewerken?

Heb je een vraag voor ons? Of wil je meewerken aan het uitbouwen van onze website? Aarzel dan niet om contact op te nemen, we helpen je graag verder.
We wensen je alvast veel plezier op Kortingscode.be!

Volg ons op Social Media:

Faceboook: kortingscode.be
Instagram: kortingscode.be
TikTok: kortingscode.be