Kan je een kortingscode combineren om nog extra korting te krijgen?

Er zijn heel veel verschillende kortingscodes en dus zijn de mogelijkheden erg uiteenlopend. Zo zijn er kortingscodes die door bepaalde voorwaarden niet mogen of kunnen gebruikt worden in combinatie met andere promoties of kortingen. Maar vaak zijn er ook kortingscodes die ook nog eens in combinatie met andere kortingscodes of promoties gebruikt kunnen worden zodat het bedrag van jouw korting hoger ligt.

Extra korting met Benefits at work

Via deze voordelenwebsite krijg je vaak een extra korting of promotie die je kan gebruiken om zo jouw online aankopen goedkoper te doen. Na eenmalige registratie kan je eenvoudig gebruik maken van de vele kortingen en promoties die op deze website aangeboden worden.

Genius korting voor leden

Vaak krijg je bij bepaalde websites als lid extra voordelen aangeboden. Ook bij de populaire reiswebsite Booking.com is dit het geval. Als geregistreerd lid van de website krijg je vaak een extra Genius korting waardoor je jouw hotel of reservatie goedkoper kan boeken.

Geld sparen via Spaar & Pluk

Wanneer je online gaat shoppen, dan moet je de betalingen meestal regelen met een kredietkaart zoals MasterCard of Visa. Leuk om te weten is dat je via het spaarprogramma Spaar & Pluk punten kan sparen bij elke aankoop die met jouw kredietkaart betaald wordt. Als je de punten kan sparen en bij de afrekening ook nog eens een kortingscode kan gebruiken, dan shop je nog goedkoper online.

Leuke extraatjes dankzij Air Miles

Als je regelmatig met het vliegtuig op reis gaat, dan is Air Miles zeker en vast iets voor jou. Via dit loyaliteitsprogramma dat in heel veel landen actief is, kan je eenvoudig Air Miles gaan sparen. Alle gespaarde Air Miles kan je inwisselen voor bijvoorbeeld brandstof zoals benzine of een andere soort. Je kan de Air Miles ook inwisselen voor tegoed in andere winkels.

Extra korting voor houders van een studentenkaart

Als student is het leven vaak al te duur en daarom geven veel webshops studenten een leuke korting. Zeker als je houder bent van een geldige studentenkaart, dan krijg je vaak een extra korting op jouw aankopen bij één van de vele verschillende webshops.

Krijg geld terug via cashback

Naast kortingscodes zijn er ook veel webshops die werken met een cashback systeem. Dit is een systeem waarbij je een deel van jouw aankoopbedrag terug kan krijgen. Een leuke website waar je eigenlijk altijd korting krijgt als je online gaat shoppen is FamilyCard. Een cashback website die je een deel van jouw aankoopbedrag terug geeft.

Korting dankzij een loyaliteitsprogramma

Heel veel webshops hebben een eigen loyaliteitsprogramma. Denk bijvoorbeeld aan de Red Points van Farmaline, Select van Bol.com of Amazon Prime. Dit zijn allemaal voorbeelden van een loyaliteitsprogramma waarbij je als geregistreerd lid (meestal betalend) kan genieten van extra voordelen wanneer je er iets online aankoopt. Check zeker eens de webshop waar je jouw aankopen zal doen om zeker te zijn of er een dergelijk loyaliteitsprogramma is.

Goedkoper shoppen via ANWB

ANWB staat voor de Koninklijke Nederlandse Toeristenbond en is een Nederlandse organisatie voor verkeer en toerisme. Via hun eigen webshop kan je heel veel artikelen aan een goedkopere prijs aankopen, als je lid bent van ANWB. Lidmaatschap is betalend en de artikelen die je er kan kopen hebben uiteraard te maken vervoer en reizen.

Kortingen voor ouders en toekomstige ouders

Via het voormalig tijdschrift, dat tegenwoordig een merknaam is waaronder ook een website, app en webshop vallen, krijgen nieuwe ouders en ouders met kleine kinderen vaak korting wanneer ze iets online bestellen in de deelnemende webshops. De korting is meestal een vast bedrag, maar het kan ook zijn dat je korting krijgt in de vorm van een percentage.

Ledenvoordeel via de Gezinsbond

De Gezinsbond is wellicht één van de meest gekende organisaties waarmee je goedkoper online kan shoppen. Vaak zijn er via de Gezinsbond kortingen en promoties te vinden van heel veel verschillende webshops. Lid worden van Gezinsbond is betalend.

Deals van ING en KBC

Ook banken zoals ING en KBC proberen hun klanten te verwennen met kortingen en promoties. Zo zijn er de ING + deals en de KBC Deals waarmee je een deel van je geld kan terugverdienen via de cashback acties die je er terug kan vinden. Bekijk zeker goed op voorhand de voorwaarden om zo zeker te zijn van de cashback.

Tot 70% korting via Veepee

Het Frans winkelbedrijf Veepee is een gekende outletwebsite waar je als lid terecht kan voor exclusieve verkopen. Deze website biedt vaak artikelen te koop aan met kortingen tot die oplopen van 50% korting tot 70% korting. Je vindt er heel veel gekende merken die er tijdelijk aan een lagere prijs te koop aangeboden worden.

Exclusieve deals via Groupon

De deal website Groupon is al jaren lang één van de meest gekende websites om goedkoop online te shoppen. Het hele jaar door vind je er vele leuke deals waarbij artikelen en producten aan een lagere prijs te koop aangeboden worden. Je vindt er verschillende categorieën waaronder shopping, hotels & reizen, ... Vaak kan je via Groupon tot wel 70% korting pakken op veel van de aangeboden artikelen en producten.

Onverslaanbare prijzen via Social Deal

De gekende website Social Deal zorgt ervoor dat je zelf lokale hotspots kan ontdekken aan een veel lagere prijs. Via de website kan je vouchers kopen bijvoorbeeld restaurants, evenementen en andere deals. Leuk om te weten is dat je kan filteren op postcode of omgeving om zo interessante deals te vinden bij jou in de buurt.