Waar kan je kortingscodes vinden?

Op het internet zijn er verschillende manieren waarop je een kortingscode kan vinden voor de webshop waar jij jouw aankopen wil doen. Hieronder vind je alvast enkele van de meest voorkomende manieren hoe en waar je een kortingscode kan vinden.

Kortingscodes via de app

Heel veel webshops en websites hebben tegenwoordig een app die je volledig kan gratis kan downloaden voor iOS of Android. Via de app kan je niet alleen jouw aankopen doen in de online winkel, maar vaak kan je via de app ook extra korting krijgen. Heel veel webshops bieden via hun app een kortingscode aan om er zo voor te zorgen dat nog meer mensen de app downloaden. Vaak kan je zo tot 20% extra korting krijgen op jouw online aankopen.

Korting via de nieuwsbrief

Een andere manier om goedkoper online te shoppen bij jouw favoriete webshop is door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Bij de meeste webshops vind je het veld om je in te schrijven op de homepagina van de webshop. In dit veld kan je jouw geldig mailadres ingeven waarna je vervolgens de nieuwsbrief zal ontvangen. Als je jou voor het eerst inschrijft voor de nieuwsbrief, dan bieden webshops vaak een kortingscode aan waarmee je goedkoper online kan shoppen je zo 5%, 10% of 20% korting kan ontvangen.

Bekijk de folder

Vaak kan je bij bepaalde webshops de meest actuele promoties bekijken in een afzonderlijke folder. Vroeger was deze folder enkel en alleen op papier te krijgen, maar tegenwoordig kan je deze makkelijk online bekijken op de website zelf. De link naar de folder vind je meestal terug helemaal bovenaan op de homepagina waar je vaak ook een kortingscode kan terugvinden om zo goedkoper online te winkelen bij jouw favoriete webshop.

Pak extra korting via Promojagers

Op onze website vind je steeds de meest actuele en beste kortingen en kortingscodes van dit moment. Maar ook via andere websites zoals bijvoorbeeld Promojagers kan je vaak interessante deals en promoties terugvinden die wij misschien over het hoofd gezien hebben. Op de website van Promojagers kunnen mensen kortingen en kortingscodes toevoegen die ze zelf gevonden hebben en die dus vaak zeer voordelig zijn. Check zeker ook eens de Promojagers extensie en de kortingscodes die verzameld worden uit de verschillende folders van webshops en fysieke winkels.

Volg de influencers

Influencers zijn tegenwoordig erg populair. Heel veel bekende mensen maken in opdracht van een webshop, een winkel of een gekend merk reclame voor één van de producten of artikelen die je er kan kopen. Vaak bieden de influencers ook een kortingscode aan waarmee je het betreffende artikel of product aan een goedkopere prijs kan bestellen. De kortingscode die door een influencer aangeboden wordt, is vaak een gepersonaliseerde code waarin bijvoorbeeld de naam voorkomt. Influencers kan je makkelijk volgen via de gekende social mediakanalen zoals YouTube, Instagram of TikTok.

Exclusieve kortingen via Tweakers

Tweakers is een gekende Nederlandstalige website met nieuws en informatie over hardware, software, games en internet. Gebruikers kunnen er een review geven over artikelen en producten die ze aangekocht hebben. Daarnaast is het ook mogelijk om er kortingscodes te delen met andere bezoekers waardoor je dus vaak goedkoper online kan winkelen in één van de vele verschillende webshops.

Ledenkorting via Libelle Club

Een andere manier om goedkoper online te shoppen is via Libelle. Dit gekende magazine deelt vaak exclusieve kortingen die alleen via Libelle te verkrijgen zijn en die vaak hoog oplopen. Zeker als je lid bent van de Libelle Club kan je vaak profiteren van extra voordelen, waaronder kortingscodes voor bepaalde webshops.

Korting door deel te nemen aan een quiz

Webshops proberen op verschillende manieren hun bezoekers te verwennen en nieuwe bezoekers aan te trekken. Zo organiseren webshops vaak wedstrijden zoals bijvoorbeeld een quiz waarbij je als prijs extra korting kan winnen in de vorm van een kortingscode. Ook dit is dus een manier om goedkoper online te shoppen.

Neem deel aan wedstrijden voor extra korting

Iedereen kent ze wel: de wedstrijden waarbij je op één van de social media kanalen zoals Instagram, Facebook of Twitter een post moet delen waardoor je automatisch meedoet aan de wedstrijd en dus ook kans maakt op een prijs. Vaak is die prijs een kortingscode waarmee je goedkoper online kan winkelen bij één van de deelnemende webshops.

De vele kortingen op Reddit

Net als Tweakers is ook Reddit één van de grootste community websites van het moment. Je vindt er heel veel reviews en beoordelingen die door de gebruikers toegevoegd kunnen worden over bepaalde artikelen die ze aangekocht hebben. Daarnaast vind je er ook een grote selectie van kortingscodes en aanbiedingen die je kan gebruiken voor jouw volgende online aankoop.

Bezoek een forum

Op het internet vind je tegenwoordig heel veel manieren om reviews en beoordelingen te ontdekken van webshops en artikelen die je online kan kopen. Naast de beoordelingen en reviews vind je op een forum vaak ook kortingscodes die je nergens anders terug kan vinden. Check dus zeker eens een forum en wie weet shop jij zo goedkoper.

Kortingscodes via reclame in de krant

Kranten hebben nog steeds een erg groot bereik, en dat weten de webshops ook. Zo maken ze handig gebruik van advertenties om zo reclame te maken voor hun diensten en vaak ook op die manier een kortingscode te delen met de lezers van die krant of magazine. Denk maar aan HLN, Nieuwsblad, Knack of Metro.

Vraag de gratis Babybox aan

Wanneer je in blijde verwachting van een kindje bent, dan zijn er enkele leuke voordelen waar je van kan profiteren. Daarvan is de Babybox er eentje. Deze doos zit vol met leuke staaltjes, maar bevat ook exclusieve kortingscodes die je enkel en alleen in deze doos kan terugvinden.

Extra korting via Ouders van Nu

Het voormalig tijdschrift Ouders van Nu is tegenwoordig een merknaam met een eigen website en app. Hier vind je naast de vele informatie voor toekomstige en jonge ouders, ook vaak leuke kortingen en promoties om zo goedkoper online te shoppen. Ook vind je er vaak kortingscodes terug.

Geniet van de vele Cera voordelen

Ook via Cera kan je vaak goedkoper online winkelen. Als je Cera-vennoot bent, dan ontvang je regelmatig aanbiedingen en deals, waaronder ook kortingscodes voor webshops die deelnemen. Check dus zeker eens of jouw favoriete webshops er niet tussen zitten.

Studenten shoppen goedkoper dankzij UGent

Als student profiteer je standaard van heel veel voordelen. En ook voor studenten van UGent is dit het geval. Je kan er vaak dankzij kortingscodes en andere deals of promoties jouw favoriete artikelen en producten aan een goedkopere prijs aankopen.

Kortingsbonnen in het Guido magazine

Wanneer je studeert aan de hogeschool of universiteit, dan kan je als student het Guido magazine aanvragen. Dit boekje bevat heel veel leuke kortingsbonnen, vaak ook met kortingscodes die je kan gebruiken tijdens het online shoppen. Zo kan je al snel een mooi bedrag besparen!

Gratis kortingen op Marktplaats of 2dehands.be

Vaak ontvangen mensen een kortingsbon of kortingscode die ze jammer genoeg niet kunnen gebruiken. Gelukkig zijn er veel mensen die deze dan toch nog willen delen met andere mensen via bijvoorbeeld Marktplaats of 2dehands.be. Op die manier geven ze mensen toch nog de kans om goedkoper online te shoppen.