Brussels Airlines kortingscodes geldig in juni 2024

Ontdek een Brussels Airlines kortingscode en ontvang korting op de online aankopen in België

-10%

korting

Pak tot -10% korting op op jouw vluchten in Economy Class

  • 14 keer gebruikt

Reserveer uw vluchten in Economy Class meer dan 30 dagen op voorhand om een Miles-korting van -10% tot 65% te verkrijgen dankzij Early Bird Vluchtaward via het Miles And More programma: https://www.miles-and-more.com/be/nl/program/flight-benefits.html

-15%

korting

Pak tot wel -15% korting op op jouw boeking

  • 145 keer gebruikt

Boek in groep van 10 personen of meer en geniet van een extra kortingstarief.

-14%

korting

Bespaar gelijk 14% korting op je boeking met deze Brussels Airlines kortingscode

-20%

korting

Haal meteen 20% korting op je vlucht met deze Brussels Airlines kortingscode

-14%

korting

Haal gelijk 14% korting op je boeking met deze Brussels Airlines kortingscode

-14%

korting

Pak meteen 14% korting op je reis met deze Brussels Airlines kortingscode

-14%

korting

Grijp meteen 14% korting op je reis met deze Brussels Airlines kortingscode

Veelgestelde vragen (FAQ)

tagy avatar

Kan ik mijn boarding pass online bekijken?

Ja, eenmaal de boeking afgerond is kan je jouw boarding pass online bekijken, alsook de check in online doen

kortingscode's avatar
tagy avatar

Kan je bij Brussels Airlines betalen met MasterCard?

Ja, je kan jouw boeking bij Brussels Airlines met MasterCard betalen

kortingscode's avatar
tagy avatar

Is er een klachtendienst beschikbaar?

Ja, bij Brussels Airlines is er een klachtendienst beschikbaar via de website

kortingscode's avatar

Hoe gebruik je een kortingscode bij Brussels Airlines?

brussels airlines kortingscode

  • wanneer je een boeking plaatst via de website van Brussels Airlines, dan kan je hierbij geen gebruik maken van een kortingscode
  • we raden je wel aan om je in te schrijven voor de nieuwsbrief van Brussels Airlines en zo geen enkele kortingscode te missen

Meer tips om korting te krijgen bij Brussels Airlines

Dit moet je weten over Brusselsairlines.be

Brussels Airlines is de luchtvaartmaatschappij van België. Het bedrijf vliegt naar meer dan 70 bestemmingen, waarvan vele in Afrika. Verder gaat het om 54 bestemmingen in Europa en 2 in Noord-Amerika. Brussel Airlines exploiteert 38 vliegtuigen en heeft 3.200 werknemers in dienst. Brussels Airlines valt onder de Lufthansa Groep en is lid van Star Alliance. Brussels Airlines is opgericht in 2002 en vliegt onder die naam sinds een fusie in 2006. De oorsprong gaat terug naar 1923, met het inmiddels ter ziele gegane Sabena. Het hoofdkantoor van Brussel Airlines staat in Diegem, vlakbij Brussel. Peter Gerber (van Lufthansa) is de CEO.

Deze producten verkoopt Brussels Airlines

Brussels Airlines vliegt naar tientallen bestemmingen over de hele wereld, vooral binnen Europa en naar Afrika. Voor je vluchten kan je kiezen uit Economy, Premium Economy en Businessclass. Als je op zoek bent naar goedkope vluchten, kan je op Brusselsairlines.be de prijzen vergelijken met die van andere aanbieders. Zo weet je meteen hoe duur of goedkoop een ticket van Brussels Airlines is. De webshop heeft een apart gedeelte met goedkope vluchten.

Bagage

Bagage neem je zeker voor vakantievluchten altijd mee, en ook voor langere zakenreizen heb je in de meeste gevallen meer nodig dan alleen handbagage. Brussels Airlines geeft je de mogelijkheid om tot twee uur voor vertrek extra bagage bij te boeken. Dat bagage bijboeken kan heel eenvoudig in de webshop. Je voert je familienaam en gegevens in, kiest voor add bagage, en je extra bagage wordt, indien mogelijk, toegevoegd. Na je bestelling krijg je meteen te zien hoe het werkt met koffer bijboeken en andere services.

Kinderwagen

Als je met een of meer peuters gaat vliegen (leeftijd 0-23 maanden) mag je gratis een koffer van maximaal 23 kilo meenemen. Ook een volledig opbouwbare kinderwagen gaat gratis mee in het ruim. Een kinderwagen of buggy is niet toegestaan in de cabine, alleen in het vliegtuigruim. Voor kleuters kan je een even zware koffer als voor een volwassene meenemen.

Quickparking

Brussels Airlines werkt samen met Quickparking. Je kan voor de Quickparking op vliegveld Zaventem kiezen. Vanuit daar word je met een gratis shuttlebus naar de terminal gebracht. De Quickparking is uitstekend beveiligd, je kunt er met een gerust hart je auto achterlaten. Er worden verschillende extra services aangeboden, zoals een annuleringsverzekering.

producten brussels airlines

Ruim aanbod bestemming bij Brussels Airlines

Afrika is een belangrijk continent voor Brussels Airlines. De luchtvaartmaatschappij schrijft op de website een passie voor Afrika te hebben. Er wordt naar 22 bestemmingen op het continent gevlogen. Voorbeelden zijn het vakantieland Gambia, ideaal om de (koude winter) te ontvluchten en van de zon te genieten. Ghana is een van de andere Afrikaanse bestemmingen. Ook Ghana is een populaire strandbestemming. De hoofdstad Accra, waar Brussels Airlines op vliegt, is een van de meest opwindende hoofdsteden van Afrika. Je kunt via Brussels Airlines ook een vlucht naar Johannesburg boeken. Alle bestemmingen zijn te vinden in de webshop.

Europa

Brussels Airlines vliegt naar vrijwel iedere bestemming in Europa. Ook hier kan je denken aan oorden waar de zon altijd lijkt te schijnen. Voorbeelden zijn Alicante in Spanje en het Griekse eiland Kreta. Gran Canaria is in zowel de zomer als winter een zeer aangename plek om te vertoeven. Je hoeft natuurlijk niet altijd naar de zon. Je ticket voor een stedentrip naar London of Manchester kan je ook bij Brussels Airlines boeken.

Bestemmingen buiten Europa

Het aanbod voor de rest van de wereld is beperkt. Brussels Airlines vliegt naar de luchthavens van New York en Washington D.C. In Azië is het vliegveld van Tel Aviv de enige bestemming. De mogelijkheid bestaat dat Brussels Airlines bestemmingen buiten Europa nog uit gaat breiden.

Neem een kijkje op de Brussels Airlines aanbiedingenpagina

In de webshop kan je onder het kopje ‘Boeken’ ook de promotiepagina aanklikken. Daar zie je alle vluchten waar momenteel korting op zit. Het nadeel van deze pagina is dat je niet kan zien hoeveel de korting bedraagt. Het zijn allerlei bestemmingen die in de korting zitten. Het gaat zowel om goedkope vluchten binnen Europa als duurdere vluchten naar Afrika of de Verenigde Staten. Ook via sociale media verschijnen er regelmatig goede deals van Brussels Airlines. De luchtvaartmaatschappij is actief op Facebook, Instagram, Twitter en YouTube.

Heeft Brussels Airlines ook last minutes?

Het is mogelijk om bij Brussels Airlines last minute te boeken, maar voordeel haal je hier over het algemeen niet uit. Sterker nog: vaak is het iets prijziger om op het laatste moment je ticket te reserveren. Dit verschilt wel per bestemming en vlucht. Je kunt dus altijd even in de webshop kijken naar de prijs van een last minute vliegticket.

brussels airlines last minutes

Extra korting dankzij de nieuwsbrief?

Aan de nieuwsbrief van Brussels Airlines is geen vaste kortingscode gekoppeld. Wel worden via de nieuwsbrief leuke acties en nieuwtjes verspreid. Het is dus wel degelijk de moeite waard om je in te schrijven. Dat kan via de website. Uitschrijven is eveneens heel simpel en kan via een link in de nieuwsbrief of op de website van Brussels Airlines.

Studenten kunnen gratis vliegticket krijgen

Brussels Airlines heeft een actie voor groepen studenten die op reis gaan binnen Europa. Per 15 betalende studenten wordt er 1 gratis vliegticket verstrekt. Voorwaarde is dat de studenten jonger zijn dan 26 jaar. Reizen voor groepen kan je makkelijk zelf boeken in de webshop. Als je het liever uit handen geeft, kan je het team van Brussels Airlines inschakelen. Hier zijn wel kosten aan verbonden.

Met de app ontvang je meer aanbiedingen

De app van Brussels Airlines is verkrijgbaar in de Apple Store en Google Play Store. Als je deze installeert krijg je niet meteen een kortingscode, maar er zitten wel degelijk voordelen aan vast. Handig aan de app is dat je aanbiedingen per land van vertrek kunt selecteren. Verder is het prettige aan de app dat je er alles mee kunt regelen. Je stoel wijzigen, inchecken en je instapkaart opvragen is allemaal mogelijk. Ook krijg je via de app een persoonlijke assistent die alle vragen voor je probeert op te lossen. In de app kan je ook de status van je vlucht bekijken.

Black Friday Deals van Brussels Airlines

Brussels Airlines doet ieder jaar mee aan Black Friday. Dit festijn duurt bij de luchtvaartmaatschappij een hele week. Tijdens de Black Friday Week kan je tickets met korting reserveren. De korting die Brussels Airlines geeft is niet overdreven hoog. In het verleden ging het om €20 voor een vliegticket. Het voordeel is dat je niet direct hoeft te gaan vliegen. De korting is geldig voor vliegtickets die binnen een jaar verzilverd worden. Je kunt in de aanloop naar Black Friday het beste de webshop en nieuwsbrief in de gaten houden. Daar worden de meeste aankondigingen gedaan.

Tabel: de meest populaire Brussels Airlines kortingscodes

Korting Geldige korting Gezien in
€90 Grijp meteen een vlucht naar Africa bij Brussels Airlines voor €90
-€2,50 Brussels Airlines kortingscode voor -2,50 EUR op op jouw tickets in Economy Class
-14% Pak meteen 14% korting op je reis met deze Brussels Airlines kortingscode
-14% Haal gelijk 14% korting op je boeking met deze Brussels Airlines kortingscode
-20% Haal meteen 20% korting op je vlucht met deze Brussels Airlines kortingscode
-14% Bespaar gelijk 14% korting op je boeking met deze Brussels Airlines kortingscode
-14% Grijp meteen 14% korting op je reis met deze Brussels Airlines kortingscode
- €39 Pak tijdelijk 39 euro korting op veel Europese bestemmingen