Ardennen Online kortingscodes geldig in mei 2024

Ontdek een Ardennen Online kortingscode en ontvang korting op de online aankopen in België

- 15%

korting

Boek nu je verblijf met 15% korting voor gezinnen

  • 210 keer gebruikt

zie de aanbiedingen pagina op de website

-10%

korting

Krijg meteen 10% vroegboekkorting op je verblijf bij Ardennen Online

  • 233 keer gebruikt

- 40%

korting

Boek vandaag met tot 40% korting bij Ardennen Online

  • 96 keer gebruikt

Gevonden op de "Aanbiedingen" pagina

- 15%

korting

Krijg nu nog 15% korting voor senioren bij Ardennen Online

  • 237 keer gebruikt

Gevonden op de "Aanbiedingen" pagina

- 30%

korting

Ardennen Online kortingscode voor 30% extra korting op je boeking

- 30%

korting

Ontvang tot 30% korting op je verblijf bij Ardennen Online

bekijk de last minute pagina

- 3%

korting

Krijg meteen 3% Ardennen Online korting met de gratis Familycard

  • trustpilot

Maak een gratis account aan op familycard.be en krijg meteen 3% korting op je aankoop. De korting wordt NA je bestelling op je Familycard account geplaatst. Raadpleeg de website voor de exacte voorwaarden.3% Ardennen Online korting met de gratis Familycard

- 30%

korting

Claim nu nog tot 30% korting bij deze aanbiedingen van Ardennen Online

Gevonden op de "Aanbiedingen" pagina

- 20%

korting

Ardennen Online kortingscode voor 20% korting op jouw reservering naar keuze

Hoe gebruik je een kortingscode bij Ardennen Online?

  • Boek nu je verblijf bij Ardennen Online extra voordelig door gebruik te maken van een actiecode
  • geef al je reisgegevens is; data, gezelschap, plaats,..
  • Ga door naar nu boeken om je besteloverzicht te zien te krijgen
  • hier heb je de mogelijkheid om een geldige Ardennen Online actiecode in te voeren
  • het te betalen bedrag zal in mindering worden gebracht

Meer tips om korting te krijgen bij ardennen-online.com

Dit moet je weten over Ardennen Online

Ardennen Online is een specialist in vakantiehuizen in de Belgische Ardennen. Het bedrijf bestaat al meer dan 40 jaar en verhuurt vakantiehuizen, verkoopt vakantiewoningen en beheert bungalowparken in de Ardennen. Het hoofdkantoor staat in Somme-Leuze, in de prachtige regio van Durbuy. Het bedrijf beheert zo’n 120 vakantiehuizen. De medewerkers van Ardennen Online wonen allemaal in de buurt. Ze kunnen je dus perfect adviseren waar de mooie plekjes zijn. Ardennen Online heeft drie belangrijke pijlers: een goede prijs/kwaliteitverhouding, service en gastvrijheid.

Welke producten verkoopt Ardenne Online?

Ardennen Online is actief in de toeristische sector, op het gebied van verhuur, verkoop en beheer. De webshop is duidelijk opgebouwd en dankzij de mooie foto’s heb je meteen zin om een verblijf te boeken. Gezien het ruime aanbod van Ardennen Online is de kans groot dat er een mooi huis te vinden is.

Vakantieparken

Een verblijf boeken kan in een van de vakantieparken van Ardennen Online. Het aanbod is lekker divers. Zo kun je een wat groter vakantiepark met een zwembad boeken. Maar je kunt ook voor een kleinschaliger park gaan, waarbij je in een chalet van de rust in de Ardennen geniet. In deze streek is er ook veel te vinden op het gebied van wellness. Het aanbod van Ardennen Online sluit daar mooi bij aan.

Vakantiehuizen

Qua vakantiehuizen is het aanbod misschien nog wel groter. Ardennen Online heeft aan iedere doelgroep gedacht. Zo kun je voor een bungalow gaan, maar ook voor grotere optrekjes waar je met een groep kunt overnachten. Het handige aan deze webshop is dat het filteren al voor je is gebeurd. Wil je een vakantiehuis met zwembad, dan bekijk je die selectie. Maar als je een vakantiehuis wilt waar je een hond of andere huisdieren mee naartoe mag nemen, dan is dat ook een mogelijkheid. Het aanbod is zo groot dat je een unieke overnachting in de Ardennen gaat vinden.

Kopen

Behalve verhuur doet Ardennen Online ook aan verkoop van vakantiehuizen. Dit kun je doen als je een optrekje wilt hebben waar je ieder weekend naartoe gaat. Je kunt de woning echter ook verhuren in de tijd dat je er zelf niet bent.

Voor welke bestemmingen verkoopt Ardennen Online?

De Ardennen liggen vol met pittoreske plaatsjes, die soms van achter een heuvel opduiken. Durbuy is een van de bekendere plekken in de Ardennen. Het is de kleinste stadskern van België, maar wel een van de mooiste. Vielsalm ligt een stukje oostelijker, in de provincie Luxemburg. Het is een behoorlijke plaats, voor de Ardennen dan, waar aardig wat te doen is. Dat kun je ook over Dinant zeggen. De Citadel van Dinant is beroemd, onder meer vanwege de langste trap van België. Als je geen zin hebt om te lopen, kun je ook met de kabelbaan. Rendeux en Hotton zijn kleinere plekken, waar je van de pure rust kunt genieten.

Neem een kijkje op de aanbiedingenpagina van Ardennen Online

Wil je een vakantie of kort verblijf met korting boeken? Dan kun je de pagina met aanbiedingen van Ardennen Online bekijken. Hier vind je mooie kortingen op. Ardennen Online heeft diverse promoties. Zo kun je een last minute boeken tegen een lekker voordeel. Daarnaast is er vroegboekkorting. Als je minimaal drie maanden van tevoren boekt, krijg je een korting van 10%. Senioren en jonge gezinnen profiteren van voordeel. Voor de verschillende vakanties, zoals de krokus of de kerst, zijn er extra voordelen. En als je niet aan een seizoen gebonden bent, kun je helemaal van flinke voordelen profiteren. De kortingen in het laagseizoen lopen op tot 40%.

Last minute boeken is besparen

Bij Ardennen Online kun je last minute een vakantie of verblijf boeken. De kortingen voor last minutes lopen op tot 30%. Het is uiteraard afhankelijk van de beschikbaarheid of je je gewenste last minute kunt boeken. Maar de kans is groot dat er nog mooie vakantiehuizen vrij zijn. De pagina met last minutes vind je door op ‘aanbiedingen’ te klikken. Vervolgens kun je meteen doorklikken naar de last minutes.

Ontvang ik een kortingscode bij inschrijving op de Ardennen Online nieuwsbrief?

Dat is niet bekend. Op de website is ook geen informatie te vinden over hoe je je inschrijft. Er bestaat wel degelijk een nieuwsbrief. Hierin vind je nieuwtjes over vakantieparken en vakantiehuizen van Ardennen Online. De kans is klein dat je een kortingscode krijgt als je je hebt ingeschreven. In de nieuwsbrief worden waarschijnlijk wel mooie acties aangekondigd, waardoor het de moeite waard is om te aan te melden.

Senioren profiteren van extra korting

Buiten de schoolvakanties krijgen senioren een korting van 15% op verblijven in een vakantiehuis. Daarbij hoeft niet het hele gezelschap boven de 65 te zijn. Dus als je met je kleinkinderen op pad wilt, is dat een mooie korting om mee te pakken. De korting geldt voor drie vakantieparken: Domaine du Bonsay, Le Bochetay en Oignies. Daarbuiten is er nog extra aanbod voor alleen weekenden.

Kortingen voor jonge gezinnen

Ook jonge gezinnen profiteren van extra korting. Je krijgt een voordeel van 15% als je een vakantiehuis boekt voor minimaal 5 dagen. Ook hier zijn er weer drie parken waar de korting voor geldt, en het zijn dezelfde parken als voor de seniorenkorting. Daarbuiten is er een geselecteerd aanbod met vakantieparken die bij uitstek geschikt zijn voor gezinnen met jonge kinderen. Het is niet duidelijk of je daar ook korting voor krijgt.

Heeft Ardennen Online ook een app?

Ardennen Online heeft nog geen app waarmee er vakanties kunnen worden geboekt. Het is ons niet bekend of het bedrijf momenteel werkt aan de ontwikkeling hiervan. Om nieuws over een app in de gaten te houden, is het slim om je in te schrijven op de nieuwsbrief. Ook kun je de Facebookpagina van Ardennen Online in de gaten houden. Deze wordt regelmatig van een update voorzien. Als er iets over een app gemeld kan worden, zal dit vast en zeker op Facebook staan.

Doet Ardennen Online mee aan Black Friday?

Dat is niet duidelijk. In het verleden zijn er zeker mooie acties geweest tijdens Black Friday. Maar op de Facebookpagina is geen informatie over de meest recente edities te vinden. Ook in dit geval is het zaak om je in te schrijven op de nieuwsbrief. Hierin worden acties aangekondigd, dus als er een Black Friday korting bij Ardennen Online is, ga je die zeker in de nieuwsbrief vinden. De kans is zeker aanwezig dat er mooie kortingen zijn. Ardennen Online heeft voor de kerst-, krokus- en herfstvakantie ook aanbiedingen. Dan zou het niet misstaan om ook tijdens Black Friday lekkere acties te hebben.

 

Tabel: de meest populaire Ardennen Online kortingscodes

Korting Geldige korting Gezien in
€ 640 Boek nu jouw Oignies A Geschakeld trip bij Ardennen Online vanaf slechts € 640
- 10% Boek vandaag met 10% korting jouw verblijven via Ardennen Online
- 30% Claim nu nog tot 30% korting bij deze aanbiedingen van Ardennen Online
- 3% Krijg meteen 3% Ardennen Online korting met de gratis Familycard
- 30% Ontvang tot 30% korting op je verblijf bij Ardennen Online
- 30% Ardennen Online kortingscode voor 30% extra korting op je boeking
- 20% Ardennen Online kortingscode voor 20% korting op jouw reservering naar keuze
- 10% Scoor tot 10% extra vroegboekkorting
- 15% Kortingscode voor 15% korting op je vakantiehuis
- 20% Enkel vandaag 20% korting op bungalows
- €100 Tot €100 seniorenkorting