Beekse Bergen kortingscodes geldig in juli 2024

Ontdek een Beekse Bergen kortingscode en ontvang korting op de online aankopen in België

- €2

korting

Ontvang meteen €2 korting op je bestelling bij Beekse Bergen

  • 147 keer gebruikt

Enkel geldig bij online boekingen

- 20%

korting

Claim meteen tot 20% Beekse Bergen korting op Overnachtingen in 2023

  • 96 keer gebruikt

Boek nu en profiteer tot wel 20% korting op jouw verblijf in 2023. Overnacht in Afrikaanse sferen naast het Safaripark. Geniet van een prachtig uitzicht op de savanne en word wakker tussen de wilde dieren op het Safari Resort. Of ontwaak middenin de natuur en zie de zon opkomen vanaf het Victoriameer op het Lake Resort.

%

korting

Profiteer van minimaal € 2,- Korting per ticket bij Beekse Bergen

  • 177 keer gebruikt

- 25%

korting

Pak meteen tot wel 25% Beekse Bergen korting op deze last minutes

  • 119 keer gebruikt

Gevonden op de "Aanbiedingen" pagina

- 25%

korting

Boek vandaag met tot 25% Beekse Bergen korting op jouw overnachtingen

  • 395 keer gebruikt

Gevonden op de "Last minute" pagina

€ 69

promo

Reserveer vandaag kampeerplaatsen bij Beekse Bergen vanaf slechts € 69

  • 374 keer gebruikt

€10

actie

Krijg nu bij Beekse Bergen een uitrijticket voor minder dan €10

- 25%

korting

Ontvang vandaag tot wel 25% Beekse Bergen korting op deze last minutes

Gevonden op de "Aanbiedingen" pagina

€ 72

actie

Boek nu jouw Beekse Bergen Lake Resort Kampeerplaats vanaf slechts € 72

Gevonden op de "Aanbiedingen" pagina

- 10%

korting

Geniet van tot 10% korting op jouw Kampeerplekken bij Beekse Bergen

Gevonden op de "Deals" pagina

- €75

korting

Scoor gelijk €75 korting op je verblijf bij Beekse Bergen met deze kortingscode

Hoe gebruik je een kortingscode bij Beekse Bergen?

  • Er is voorlopig geen mogelijkheid om een kortingscode van Beekse Bergen te verzilveren.
  • Wel zijn er tal van promoties en aanbiedingen op tickets

Meer tips om korting te krijgen bij Beekse Bergen

Dit moet je weten over de Beekse Bergen

De Beekse Bergen is een dierenpark in Nederland dat uniek is. Je kunt namelijk een autosafari doen, waardoor je je op de steppe in Afrika waant. Safaripark Beekse Bergen ligt in de Nederlandse provincie Noord-Brabant, tussen Tilburg en Hilvarenbeek. Qua oppervlakte is de Beekse Bergen het grootste dierenpark van de Benelux. Er worden ongeveer 100 dierensoorten gehouden, waaronder leeuwen, neushoorns en olifanten. Jaarlijks bezoeken meer dan een miljoen mensen het dierenpark. De Beekse Bergen is geopend in 1968. Een van de hoogtepunten is om met je eigen auto door het park te rijden. Je kunt ook onder begeleiding de wilde dieren bekijken.

Welke producten verkoopt Beekse Bergen?

De webshop van de Beekse Bergen is bijna een verplicht nummer als je een trip naar het dierenpark hebt gepland. Je kunt namelijk alles online boeken. Tickets zijn online een stuk goedkoper dan aan de kassa, dus is het sowieso slim om online te boeken.

Autosafari

Safaripark Beekse Bergen is vooral bekend van de autosafari. Als je op de website op ‘Op Safari’ klikt, zie je wat er op dit gebied mogelijk is. Je kunt ervoor kiezen om met je eigen auto te rijden, en het is ook een optie om backstage te kijken in de dierentuin. Altijd interessant om een keertje te doen.

Overnachten

Overnachten op Safaripark Beekse Bergen is een unieke ervaring. Er zijn tal van mogelijkheden. Het Safari Resort is een optie. Je slaapt letterlijk tussen de dieren. Avontuurlijk en spannend, hoewel het natuurlijk volkomen veilig is. Beekse Bergen heeft ook een hotel en een camping waar je de nacht kunt doorbrengen. Zo kan je er een mooie vakantie of een weekendje weg van maken. Vergeet ook niet om een uitrijkaart te kopen. Dit doe je in de webshop.

Spelen

Het kopje ‘spelen’ in het menu van de webshop verbergt een heleboel leuks. Kinderen kunnen hun lol op in het zwembad of op het zandstrand. Of je gaat met je gezin fietsen over het water, waterfietsen dus. Je kunt overigens ook gewone fietsen huren. Bijkomen doe je in het restaurant, en voor het betere avontuur ga je rijden in een quad. Dit is overigens ook door kinderen te doen.

Welke merken verkoopt Beekse Bergen?

Beekse Bergen heeft niks te maken met merken. Het is niet dat er giraffen van het merk Beekse Bergen worden getoond. Het park heet zo, en dat is het. Safaripark Beekse Bergen is een beroemde naam in Nederland en België, en eigenlijk ook in heel Europa. Het is een unieke kans om dichtbij huis door een stukje van Afrika te rijden.

Heeft Beekse Bergen een pagina met aanbiedingen?

Safaripark Beekse Bergen heeft geen speciale pagina waarop de aanbiedingen worden vermeld. Sowieso zijn er niet echt veel aanbiedingen bij de Beekse Bergen. Op de homepage staan wel wat voordeelacties. Een voorbeeld daarvan is dat je een gratis overnachting krijgt als je een verblijf voor meerdere dagen boekt. En zoals gezegd is het voordeliger om online je tickets en andere reserveringen te boeken dan aan de kassa. Het scheelt op een entreekaartje bijvoorbeeld 3 euro. En het is mogelijk om last minute naar de Beekse Bergen te gaan. Dat levert je een behoorlijk voordeel op.

Last minute korting bij Beekse Bergen

De last minutes dus. Altijd een beetje riskant, omdat je niet weet of er nog iets geboekt kan worden. Over het algemeen kan dat wel. De last minute kortingen bij de Beekse Bergen kunnen behoorlijk oplopen. En wel tot 25%. Ideaal als je op het laatste moment besluit om lekker te ontspannen in de natuur. Een wandeling langs de giraffen, neushoorns en leeuwen is een ervaring die je nooit van je leven meer gaat vergeten. In de webshop kan je eenvoudig checken waar je nog een verblijf kunt boeken. En met kortingen tot 25% wordt dat een mooi feestje.

Abonnees profiteren van lagere prijzen

Zeker als je een beetje in de buurt woont van de Beekse Bergen, is het een stuk voordeliger om een abonnement te nemen. Het mag dan zo zijn dat er niet veel kortingen zijn bij de Beekse Bergen. Voor abonnees gaat dit niet op. Niet alleen mag je met een abonnement onbeperkt bij het park naar binnen. Je krijgt ook toegang tot exclusieve events voor houders van een abonnement. Verder krijg je korting op kinderfeestjes en overnachtingen, bij andere dierentuinen en attractieparken, op uitrijtickets, tijdens je bezoek, en als klap op de vuurpijl mogen ook je vrienden met korting naar binnen. Het duurste abonnement is 75 euro, en is een combiticket, voor de safari en de attracties. Als je drie keer per jaar naar de Beekse Bergen gaat, heb je de kosten er al uit. En weet je wat het leuke is? Je kunt ook een abonnement cadeau doen. Dit regel je allemaal via de website.

Krijg je een kortingscode bij inschrijving op de Beekse Bergen nieuwsbrief

Helaas krijg je geen kortingscode nadat je je hebt ingeschreven op de nieuwsbrief van Safaripark Beekse Bergen. De nieuwsbrief is zeker wel de moeite waard om te ontvangen. Om te beginnen kost het je niks, en het is altijd leuk om het laatste dierennieuws van de Beekse Bergen te kunnen lezen. Een welpje dat geboren is, en de verjaardag van een olifant wil natuurlijk ook niemand missen. Bovendien worden er in de nieuwsbrief leuke acties aangekondigd. Omdat er niet overdreven veel aanbiedingen zijn, is het goed om je te abonneren op de nieuwsbrief.

Leuk om te hebben: de Beekse Bergen App

Ook het installeren van de app gaat je geen financieel voordeel opleveren. Maar wat voor de nieuwsbrief geldt, is voor de app niet anders; het is leuk om deze te hebben. De Beekse Bergen heeft namelijk een app die interactief is. Tijdens je safari kan je alle dieren spotten. Je maakt met je smartphone een foto, de app vertelt je meteen welk dier het is. Verder zie je in de app de plattegrond, je kunt de attracties bekijken en de actuele openingstijden de faciliteiten. De app is te downloaden via de Apple Store en de Google Play Store.

Doet Beekse Bergen mee aan Black Friday?

Vermoedelijk niet, maar je kunt natuurlijk altijd verrast worden. In ieder geval is er over vorige edities van Black Friday bij Safaripark Beekse Bergen geen informatie te vinden. Zowel Google, de website en de Facebookpagina van de Beekse Bergen geeft hierover geen uitsluitsel. Mocht Beekse Bergen toch meedoen aan Black Friday, dan zal dit via de nieuwsbrief en op sociale media naar buiten worden gebracht. Abonneer je en houd de socials goed in de gaten. Het zou zonde zijn om de korting, als die er onverwacht toch is, te missen.

Tabel: de meest populaire Beekse Bergen kortingscodes

Korting Geldige korting Gezien in
- 5% Bespaar nu minstens 5% op jouw Online tickets bij Beekse Bergen
- 25% Profiteer nu van tot 25% Beekse Bergen korting op Last Minutes
- 10% Geniet van tot 10% korting op jouw Kampeerplekken bij Beekse Bergen
€ 72 Boek nu jouw Beekse Bergen Lake Resort Kampeerplaats vanaf slechts € 72
- 25% Ontvang vandaag tot wel 25% Beekse Bergen korting op deze last minutes
€10 Krijg nu bij Beekse Bergen een uitrijticket voor minder dan €10
- €75 Scoor gelijk €75 korting op je verblijf bij Beekse Bergen met deze kortingscode
- 15% Scoor nu 15% korting dankzij vroegboekkortingen