Agoda kortingscodes geldig in april 2024

Ontdek een Agoda kortingscode en ontvang korting op de online aankopen in België

- 25%

korting

Agoda kortingscode: tot 25% korting op jouw boeking

 • 251 keer gebruikt

Via VIP-lidmaatschap

- 8%

korting

Agoda kortingscode: bespaar 8% bij een besteding van €102

 • 370 keer gebruikt

zie coupons en aanbiedingen

- 80%

korting

Boek jouw favoriet hotel met 80% korting bij Agoda

 • 32 keer gebruikt

Bekijk alle lopende aanbiedingen

- 30%

korting

Check de Agoda deals en pak zo tot 30% korting

 • 158 keer gebruikt

Bekijk de Agoda Deals

- 81%

korting

Bespaar nu tot 81% op jouw verblijven bij Imperial Heritage Hotel Melaka via Agoda

 • 298 keer gebruikt

Gevonden op de "Aanbiedingen" pagina

- 78%

korting

Scoor nu tot 78% korting op jouw Hatten Hotel Melaka verblijven bij Agoda

 • 183 keer gebruikt

Gevonden op de "Aanbiedingen" pagina

- 25%

korting

Bespaar nu tot 25% op jouw hotelverblijven via Agoda

Zie website voor details

- 23%

korting

Geniet nu van tot 23% korting op jouw verblijven bij 1825 Gallery Hotel via Agoda

Gevonden op de "Search" pagina

- 34%

korting

Geniet vandaag van tot 34% korting op jouw verblijven bij Rosa Malacca via Agoda

Gevonden op de "Search" pagina

- 6%

korting

Claim nu minimaal 6% Agoda korting op hotelverblijven in Kuala Lumpur

Zie website voor details

Hoe gebruik je een kortingscode bij Agoda?

Hoe gebruik je een kortingscode bij Agoda

 1. Begin je reisplanning door naar de website van Agoda te navigeren. Selecteer je bestemming, incheckdatum, uitcheckdatum en het aantal gasten om de beschikbare accommodaties te bekijken.
 2. Blader door de lijst met hotels, appartementen en andere verblijfsopties. Kies de accommodatie die het beste bij je behoeften past en ga door naar de boekingspagina.
 3. Op de boekingspagina vind je een veld genaamd “Voer je kortingscode in” of iets vergelijkbaars. Kopieer en plak je Agoda-kortingscode in dit veld.
 4. Nadat je de kortingscode hebt ingevoerd, klik je op ‘Toepassen’ om je korting te activeren. De totale boekingskosten moeten nu verminderd zijn met de waarde van je kortingscode.
 5. Voltooi je boeking door je persoonlijke gegevens in te vullen en de betaling te verrichten. De korting is nu succesvol toegepast, en je bent klaar om te genieten van je verblijf met een extra voordeel.

Meer tips om korting te krijgen bij Agoda.com

Dit moet je weten over Agoda

Agoda is een online reisbureau, dat is gespecialiseerd in hotelboekingen. Het hoofdkantoor van Agoda staat in Singapore. Verder heeft het bedrijf grote kantoren in onder andere Bangkok, Tokio en Sydney. Ook in Boedapest, de hoofdstad van Hongarije, is een vestiging. Eind jaren negentig is Agoda opgericht in Thailand, onder de naam PlanetHoliday.com. Wat later volgde een samenwerking met Precision Reservations. Deze twee bedrijven zijn in 2005 samengegaan onder de naam Agoda. Het online reisbureau is wereldwijd actief.

Welke producten verkoopt Agoda?

Agoda maakt het vinden van een hotel kinderspel. Waar je ook naartoe wilt, tik de naam van je bestemming in de zoekbalk en je krijgt direct een lijst met slaapplekken die je kunt boeken. Of je nu naar een bruisende stad wilt of een rustig dorpje, Agoda heeft overal opties. En al zijn ze over de hele wereld te vinden, ze blijven altijd een beetje dat lokale gevoel houden. Dat is het mooie aan Agoda: waar je ook boekt, het voelt vertrouwd. Zo maakt Agoda jouw volgende reis, of het nu een verre vakantie of een weekendje weg is, super eenvoudig te plannen.

Azië

Agoda is eind jaren negentig opgericht in Thailand. Het zal je dan ook niet verbazen dat je er in Thailand en de rest van Azië meer dan genoeg aanbod is. Een populaire bestemming is Abu Dhabi, vooral in de winter, het najaar en het vroege voorjaar. In de zomer is het daar erg warm, maar je kunt er prima overwinteren. Op Bali is het een heel jaar goed vertoeven. Niet voor niks is dit onder expats een zeer geliefde bestemming. En wil je Singapore vanuit een hotel ontdekken? Agoda heeft een groot aanbod in deze prachtige stad.

Australië

Nog wat verder weg is Australië. Het land staat bekend om de uitgestrekte vlakten, de levendige steden en de relaxte mensen. Sydney moet je eens in je leven gezien hebben, net als Melbourne en Perth. Je kunt bij Agoda zoeken op de term ‘Australië’, of de stad van je keuze invoeren. Het is uiteraard ook mogelijk om het dichter bij huis te zoeken. Agoda heeft een mooi aanbod in België en Nederland.

Boeken

Boeken kan op twee manieren. Via de website en via de app. Allebei werkt het heel eenvoudig. Het voordeel van de app is dat je overal je boeking kunt bekijken of een nieuwe reservering kunt plaatsen. Via de app kun je ook vragen stellen aan de klantenservice, bijvoorbeeld als je wilt annuleren. Bij Agoda is het overigens mogelijk om te betalen met Afterpay.

Welke merken verkoopt Agoda?

Agoda heeft in principe niks met andere merken te maken. Het is wel mogelijk om een hotel van een bepaalde keten te boeken. Agoda biedt ook autoverhuur aan. Dan kom je vanzelfsprekend ook merknamen tegen. Maar echt ter zake doet dit niet.

Ontdek de beste promoties van Agoda

Bij Agoda is er verre van een tekort aan aanbiedingen. Reeds bij het landen op de homepage zie je de ene na de andere deal voorbijkomen. Als je nog wat verder kijkt, zie je het kopje ‘Coupons en aanbiedingen’ staan. Hier vind je de meeste deals. Het is van alles, van een korting van 5% op een verblijf tot internationale aanbiedingen die je een besparing van 30% opleveren. Ook is het een aanrader om VIP te worden. Dit loyaliteitsprogramma levert je keer op keer korting op.

Extra korting dankzij het Agoda VIP programma

Iedereen die regelmatig een boeking doet bij Agoda kan zich aanmelden voor het VIP programma. De aanmelding is gratis. Het programma heeft meerdere levels. Je begint met VIP Brons. Door in twee jaar twee boekingen te doen, promoveer je naar zilver. Om het gouden niveau te behalen, moet je in twee jaar tijd vijf boekingen doen. En om het hoogste niveau, platina, te bereiken, moeten er tien boekingen worden gedaan. De voordelen kunnen behoorlijk oplopen. Zo zijn er VIP deals die je een korting tot 25% opleveren. Het volledige overzicht met voordelen staat op de website van Agoda.

Krijg ik een kortingscode bij inschrijving op de Agoda nieuwsbrief?

Dat is niet helemaal duidelijk. Of eigenlijk helemaal niet. Op de website van Agoda wordt niks vermeld over een nieuwsbrief. Hij zal er ongetwijfeld zijn. Tijdens het plaatsen van je eerste boeking zal je waarschijnlijk de vraag krijgen of je je wilt aanmelden voor de nieuwsbrief. Op dat moment kom je erachter of er een kortingscode aan verbonden is.

Handig om mee te boeken: de Agoda App

Boekingen kunnen dus op twee manieren worden gedaan: via de website en via de app. De Agoda App is een prima optie. Je kunt er alles mee doen wat ook op de website kan. Je kunt er dus door het aanbod scrollen, de aanbiedingen bekijken en reserveringen plaatsen. Een extra pluspunt van de app is dat je waar je ook bent je boekingsgegevens kunt bekijken. Dit kan handig zijn als je onderweg bent. Stel dat je net geland bent en niet meer weet waar je een huurauto hebt gereserveerd. Dan check je dit razendsnel in de app. De app van Agoda is beschikbaar in de Apple Store en de Google Play Store.

Black Friday deals bij Agoda

Agoda doet ieder jaar mee aan Black Friday. Het is uiteraard nog niet bekend hoe de kortingen er tijdens de komende editie uit gaan zien, maar we kunnen dit wel voorspellen. Tijdens eerdere edities ging het namelijk steeds om een korting van 15%. Dit levert je op verblijven toch een mooi voordeel op, zeker als je voor meerdere nachten of zelfs weken boekt. De acties worden aangekondigd op de website en op sociale media van Agoda. Het bedrijf is actief op Facebook en Instagram. En de website wordt erg goed bijgehouden. Als Black Friday eraan komt, wordt de pagina met aanbiedingen extra gevuld.

Tabel: de meest populaire Agoda kortingscodes

Korting Geldige korting Gezien in
- 34% Geniet vandaag van tot 34% korting op jouw verblijven bij Rosa Malacca via Agoda
- 23% Geniet nu van tot 23% korting op jouw verblijven bij 1825 Gallery Hotel via Agoda
- 25% Bespaar nu tot 25% op jouw hotelverblijven via Agoda
- 6% Claim nu minimaal 6% Agoda korting op hotelverblijven in Kuala Lumpur
- 15% -15% korting op geselecteerde hotels in Parijs.
- €10 €10 korting bij je eerste boeking via de Agoda app.
- 20% -20% korting op vakantiehuizen aan de Belgische kust.