Campspace kortingscodes geldig in april 2024

Ontdek een Campspace kortingscode en ontvang korting op de online aankopen in België

- €10

korting

Exclusief

Ontvang €10 korting op je volgende boeking

  • 308 keer gebruikt

- €40

korting

Pak €40 korting bij Camspace

  • 70 keer gebruikt

Breng een host aan

€30

korting

Boek je overnachting via Campspace al vanaf €30

  • 443 keer gebruikt

€25

korting

Boek je kampeerplek al vanaf €25 bij Campspace

  • 168 keer gebruikt

Hoe gebruik je een kortingscode bij Campspace?

  • Surf naar de website van Campace en ga opzoek naar jouw favoriete plekje
  • vuld de data en de gegevens van je gezelschap in
  • meld je aan om je boeking verder af te ronden
  • ga door naar betalen, hier krijg je het veldje ‘kortingscode’ te zien.

Dit moet je weten over Campspace

Campspace is een van oorsprong Nederlands bedrijf dat op een leuke manier is opgericht. Mede oprichter Alexander was met zijn vriendin in Nieuw-Zeeland, waar ze op een roadtrip waren. Ze raakten gefrustreerd van alle massacamping en camperplaatsen die eruit zagen als parkeerplaatsen. Ze belden aan bij twee mensen en vroegen of ze hun camper daar mochten parkeren. Dat mocht en zo is het verhaal van Campspace ontstaan. Campspace biedt unieke overnachtingsplaatsen aan. Dit kunnen zowel plekken voor campers zijn als huisjes. Het van oorsprong Nederlandse bedrijf is in bijna heel Europa actief.

Welke producten verkoopt Campspace?

In het menu van Campspace heb je drie mogelijkheden. Je kunt op ontdekkingsreis gaan, waarbij je een plaats van bestemming kunt invoeren of door het aanbod kunt scrollen. De middelste optie is ‘Boekingen’. Hier check je wat je gereserveerd hebt en hoe je boekingsgeschiedenis eruitziet. En als verhuurder kan je ook op je eigen pagina terechtkomen.

Bestemmingen

Campspace heeft veel verschillende bestemmingen. Als je al weet waar je naartoe wilt, kun je de naam in de zoekbalk typen. Dan zie je meteen wat het aanbod is. Er zijn diverse manieren om te zoeken. Een goede optie is om op de homepage wat naar beneden te scrollen. Dan zie je namelijk wat de populairste landen bij Campspace zijn. België mag niet ontbreken. Onder meer in de Ardennen is er een flink aanbod. En als je naar Werchter wilt, is dit goed te combineren met een overnachtingsplaats die je boekt via Campspace. Ook in Nederland, Duitsland, Denemarken en Spanje zijn er diverse overnachtingsmogelijkheden.

Campings

Het leuke aan Campspace is dat er zoveel variatie in het aanbod is. Behalve dat je je camper ergens kunt neerzetten, kun je bijvoorbeeld ook voor een van de mini campings kiezen. Er zijn sowieso veel verschillende soorten campings op deze website. Boerencampings scoren altijd goed, net als de gezinsvriendelijke camping. En onderschat ook de wellness camping niet. Hier kun je heerlijk tot rust komen.

Huisjes

Bij Campspace heb je de mogelijkheid om niet alleen traditionele accommodaties zoals villa’s te huren, maar ook unieke en charmante opties zoals huisjes. Het platform legt de nadruk op het aanbieden van kleinere en meer intieme overnachtingsplekken, waardoor je de kans krijgt om weg te trekken van de drukte en te genieten van een rustige en authentieke ervaring. Denk hierbij aan schilderachtige tiny houses verscholen in de natuur, of knusse hutjes temidden van uitgestrekte heidevelden.

Cadeaubon

Bij Campspace kun je ook regelmatig van lekkere kortingen profiteren. En vergeet de Campspace cadeaubon niet. Wanneer je deze hebt gekregen, ben je een grote geluksvogel. En zelf een bon aan iemand geven, is natuurlijk ook een prima idee. Ze zijn voor verschillende bedragen te koop.

Welke merken verkoopt Campspace?

Campspace heeft niks met merken te maken. Daarom zie je op de website ook geen lijst met merken.

Heeft Campspace een pagina met aanbiedingen?

Nee, Campspace heeft geen pagina waarop de aanbiedingen worden vermeld. Het is ook niet eenvoudig om kortingen te vinden. Dat is ook wel te begrijpen. Het gaat namelijk om overnachtingen, die ook vaak door particulieren worden aangeboden. Daar zit vrijwel nooit korting op. Het is wel een mogelijkheid om een last minute te boeken. Door op het laatste moment te boeken, zou je van extra voordeel kunnen profiteren. We hebben het inderdaad over ‘zou’, omdat niet duidelijk is of dit daadwerkelijk voordeel oplevert.

Krijg ik een kortingscode bij inschrijving op de Campspace nieuwsbrief?

Wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief van Campspace, krijg je inderdaad een kortingscode. Er wordt 10 euro aan je tegoed toegevoegd. Dit lijkt misschien niet veel, maar elk voordeel is mooi meegenomen. Daarnaast is de nieuwsbrief hartstikke leuk om door te nemen. Hij staat namelijk vol met plaatjes van fraaie bestemmingen en overnachtingsmogelijkheden. En wanneer je inspiratie wilt opdoen, is de nieuwsbrief daar de uitgelezen manier voor. Campspace wordt gerund door mensen die zelf volop ervaring hebben met kamperen. Daardoor kunnen ze je van alles leren.

Heeft Campspace ook een app?

Nee, op dit moment heeft Campspace geen app. Misschien dat dit in de toekomst gaat veranderen. Nu is het ook weer zo dat je dit soort boekingen niet impulsief doet. Je neemt hier lekker de tijd voor en gaat er thuis eens goed voor zitten. Dat neemt niet weg dat een app verschillende voordelen zou hebben. Door je in te schrijven op de nieuwsbrief van Campspace blijf je op de hoogte over de eventuele ontwikkeling van een app. En tot die tijd is de website de plek om te boeken. Een straf is dat allerminst, omdat de website prima werkt. Ook als je met je smartphone wilt boeken.

Doet Campspace mee aan Black Friday?

Nee, en dat is een bewuste keuze. Campspace is opgericht door mensen die veel met de natuur hebben. Ze vinden dat Black Friday niet bepaald goed is voor het milieu. Daarom doen ze ieder jaar een oproepje om Black Friday links te laten liggen. Je hoeft dan ook geen kortingen te verwachten. Op zich is dat jammer, maar de gedachte erachter is wel nobel.

Tabel: de meest populaire Campspace kortingscodes

Korting Geldige korting Gezien in
- 10% Ontvang 10% korting op speciale overnachtingen
- 40% Bespaar tot 40% met last minutes
- 15% Ontvang nu 15% Early bird korting