Bellewaerde kortingscodes geldig in juni 2024

Ontdek een Bellewaerde kortingscode en ontvang korting op de online aankopen in België

-2,62%

korting

Krijg meteen -2,62% Bellewaerde korting met de gratis Familycard

 • trustpilot

Maak een gratis account aan op familycard.be en krijg meteen 2,62% korting op je toegangstickets. De korting wordt NA je bestelling op je Familycard account geplaatst.

-€4

korting

Ontvang €4 korting op je Bellewaerde tickets

 • 210 keer gebruikt

Geldig indien je groepstickets bestelt vanaf 20 personen en meer

-50%

korting

Ontvang tot wel 50% Bellewaerde korting op je pretparktickets

 • 225 keer gebruikt

Geldig indien je een Adventure Pass aankoopt die je een jaar lang toegang schenkt op het park

-8 EUR

korting

Pak €8 korting op je Bellewaerde toegangstickets

 • 389 keer gebruikt

Geldig voor jongeren onder de 16 jaar via het groepstarief

-25%

korting

Ontvang tijdelijk -25% korting op je tickets

 • 345 keer gebruikt

Koop je School’s Out ticket en geniet van maar liefst 25% korting

- 50%

korting

Krijg gelijk tot 50% Bellewaerde korting op tickets voor vrienden of familie

Enkel geldig bij ADVENTURE PASS - VANAF € 92 Kies voor een abonnement op jouw maat en beleef een jaar puur avontuur! Afhankelijk van het gekozen park, een jaar toegang tot Bellewaerde Park (€ 92), Bellewaerde Aquapark (€ 62) of allebei (€ 120). Terugverdiend vanaf 3 bezoeken. Ook geldig op feestdagen en laatavondopeningen. 10% korting in restaurants & shops. Tot 50% korting op tickets voor vrienden of familie. Kortingen bij Walibi Belgium, Parc Astérix, Walibi Holland,...

- 25%

korting

Claim nu tot 25% korting op jouw tickets bij Bellewaerde

Gevonden op de "Deals" pagina

-5 EUR

korting

Bellewaerde kortingscode voor €5 korting per ticket

-5%

korting

Pak 5% korting op je tickets met deze Bellewaerde promocode

- € 4

korting

Bellewearde kortingscode voor € 4 korting op tickets

Veelgestelde vragen (FAQ)

tagy avatar

Hoe kan ik mijn kortingscode activeren?

Dit kan je doen op de betaalpagina. Dit is meestal de laatste stap bij de afrekening.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Hoe kan je contact opnemen met de klantendienst?

Op de website ontdek je alle mogelijkheden waarop je contact kan opnemen met de klantendienst. Dit kan bijvoorbeeld telefonisch, maar ook via mail.

kortingscode's avatar

Video: hier moet je de Bellewaerde kortingscode invullen

Hoe gebruik je een kortingscode bij Bellewaerde?

zo gebruik je jouw geldige Bellewaerde kortingscode

 • Samen een dag naar Bellewaerde gaan, niets is leuker en zeker tijdens de zomermaanden is een bezoek aan Bellewaerde een uitstekend plan.
 • Nog leuker is dat je bij Bellewaerde vaak korting kunt krijgen wanneer je jouw tickets voor het pretpark online aankoopt.
 • Om extra korting te krijgen op de aankoop van jouw tickets voor Bellewaerde kun je gebruik maken van een promocode voor Bellewaerde.
 • Met zo’n kortingscode krijg je meteen te zien hoeveel extra korting je krijgt op jouw tickets.
 • Indien je in het bezit bent van een geldige promocode dan kun je deze ingeven op de website van Bellewaerde.
 • Ga dus eerst naar de website van Bellewaerde en klik er rechtsboven op de rode knop tickets.
 • Nu kom je op de pagina terecht waar je jouw tickets kunt bestellen en helemaal onderaan de pagina is er een veld voorzien waar je jouw promocode kunt invullen.
 • Geef jouw kortingscode in en klik op koop online om meteen jouw korting te zien en door te gaan naar de afrekening van jouw bestelling.

Meer tips om korting te krijgen bij Bellewaerde

Bellewaerde: een ware belevenis

Bellewaerde Park bevindt zich in Ieper. Het is zowel een pretpark als een dierenpark en behoort tot de Franse Compagnie des Alpes, waarbij ook Walibi hoort. Wie aan Bellewaerde Park denkt, ziet meteen het beeld van de leeuw (Koning Leeuw) als mascotte. Het Toeristisch Centrum Bellewaerde werd op 3 juli 1954 opgericht door de familie Florizoone. Aanvankelijk lag de focus op een dierentuin en safaripark. In 1971 veranderde de naam in Bellewaerde Park. Vanaf 2014 werd het ook kortweg Bellewaerde genoemd. Maar vanaf 2021 kwam het woordje ‘Park’ er weer officieel bij. Vandaag vind je er niet alleen de meest exotische dieren, maar je beleeft ook dolle pret in de talrijke attracties. Bovendien kom je helemaal tot rust in de groene omgeving. Ten slotte beschikt Bellewaerde ook over een aquapark, inclusief glijbanen, wellness en speelzones.

Bellewaerde Park: da’s een dag vol plezier!

In Bellewaerde Park besteed je je tijd op een waardevolle manier. Je kan er genieten van allerlei attracties voor het hele gezin: Bengal Rapid River, River Splash, Niagara, El Volador, Peter Pan, enz. Daarnaast kan je verschillende dieren bewonderen, zoals het amoerluipaard, de wallaby, de ringstaartmaki, de Rothschildgiraf, de roze pelikaan en de Europese flamingo. Wil je na een dagje stappen, afkoelen in het water? Dan kan je ook tickets kopen voor het zwembad van Bellewaerde: Aquapark. Kortom, Bellewaerde Park is beslist een bezoekje waard. Het is een ideale uitstap voor het hele gezin: je boekt gewoon een dagticket of vraagt je abonnementen aan. Of wat dacht je van een dagje pretpark in een cadeaubon? Ideaal als geschenk voor een communiefeest. Het park heeft een duidelijk grondplan, dat je ook op de app kunt bekijken. Een fastpass bestaat niet, maar er is wel een voorrangspas voor bepaalde doelgroepen, zoals kinderen met autisme. Tijdens speciale dagen, zoals Halloween, valt er altijd net iets meer te beleven. Check zeker de openingsuren!

Interessante dagaanbiedingen

Af en toe kan je interessante deals sluiten. Zo kan je profiteren van Aquapark dagtickets aan een extra voordelige prijs voor minder dan € 25. Of een Bellewaerde Adventure Box cadeau vanaf € 30. Je kan ook regelmatig Bellewaerde tickets online scoren voor € 35 of kindertickets vanaf € 8 voor het Aquapark. Of wat dacht je van 17% korting op de Family & Friends tickets voor het Bellewaerde Aquapark? Beslist iets om in de gaten te houden!

ontdek alle bellewaerde dagaanbiedingen

Plezante promoties

Een dagje pret is altijd leuk, maar promoties maken zo’n pretparkbezoek alleen maar plezanter. Bellewaerde Park voorziet heel regelmatig promoties. Die ontdek je vooral op de website. Zo kan je € 2 korting krijgen per persoon onder de noemer ‘Family & Friends’. Je neemt gewoon enkele vrienden mee naar het park en zo betaalt iedereen wat minder. Ook via Promojagers.be kan je waardevolle kortingen op de kop tikken. Denk maar aan 10 euro korting voor het Aquapark. Af en toe vind je ook kortingen van € 4 of € 6. De echte promojagers scoren zelfs 25% of 15% korting. Daarnaast zijn er ook acties zoals 1 ticket kopen = 1 ticket gratis. Of 2 tickets kopen = 1 ticket gratis. Hiervoor werkt Bellewaerde vaak mee met ketens als Lidl, Engie of Kruidvat.

Nieuwsbrief: het meest recente nieuws over de attracties en de dieren

Je kan je inschrijven voor de nieuwsbrief van Bellewaerde Park. Op die manier blijf je op de hoogte van de bouw van attracties, recente ontwikkelingen en nieuwe dieren. Deze inschrijving is echter niet gekoppeld aan een speciale korting. Maar hou zeker de website in de gaten.

Speciale kortingen voor groepen, scholen of verenigingen

Samen naar het pretpark? Dan wordt het nog leuker. Zeker omdat Bellewaerde Park extra voordelige groepstarieven voorziet. Zo heeft Bellewaerde interessante tarieven voor scholen, senioren, bezoekers met een beperking, jeugdverenigingen, groepen met meer dan 20 personen, touroperators en reisorganisaties, families en vriendengroepen. Meer info en tarieven vind je hier.

De Bellewaerde app: het pretpark in je broekzak

Bellewaerde heeft een eigen app die je kan downloaden in de App Store of in Google Play. Op deze app vind je meteen de hele plattegrond van het pretpark. Je krijgt een compleet overzicht van alle attracties en de verschillende dieren. Komen er nieuwe attracties? Dan zie je het meteen verschijnen in de app. De app wordt aangepast naargelang er speciale events zijn. Tijdens Halloween krijg je bijvoorbeeld een speciale editie met ‘haunted houses’, Halloween specials en shows.

download de handige Bellewaerde app via de website

Dankzij de app kan je bovendien lange wachttijden vermijden. Je bekijkt gewoon de wachttijden en wandelafstanden tot de attracties. Hoelang moet je aanschuiven voor de Huracan of Niagara? Je ziet het in één oogopslag! Op die manier bespaar je kostbare tijd. Ook kan je de uren checken van de verschillende shows. Of je stelt een herinnering in voor een bepaalde show die je zeker wilt zien. Zo mis je je favoriete voorstelling niet. Ten slotte kan je ook je tickets bestellen via de app. Geen lange wachttijd aan de kassa dus! Kortom, de Bellewaerde app is beslist een applausje waard!

Bellewaerde geeft zotte kortingen voor Black Friday

Black Friday? Bellewaerde is erbij! Zo kan je tijdens Black Friday promotickets in de wacht slepen: 1 ticket kopen? Dat is 1 ticket gratis. Hou dus zeker de website van het pretpark in de gaten, ook op Cyber Monday. Black Friday kortingen voor Bellewaerde Park kan je ook via Promojagers ontdekken.

Tabel: de meest populaire Bellewaerde kortingscodes

Korting Geldige korting Gezien in
- 25% Geniet vandaag van tot wel 25% korting op tickets van Bellewearde
- 20% Boek hier met 20% korting jouw Bellewaerde Park tickets
- 25% Claim nu tot 25% korting op jouw tickets bij Bellewaerde
- 50% Krijg gelijk tot 50% Bellewaerde korting op tickets voor vrienden of familie
- € 4 Bellewearde kortingscode voor € 4 korting op tickets
-5% Pak 5% korting op je tickets met deze Bellewaerde promocode
-5 EUR Bellewaerde kortingscode voor €5 korting per ticket
1+1 gratis Tijdelijk 1+1 gratis op tickets voor Bellewaerde
10 euro Bestel nu jouw tickets voor Bellewaerde vanaf €10
- €1 Pak tijdelijk €1 korting op alle tickets
- 30% Profiteer van tot 30% korting op een selectie van tickets
5 euro Beste jouw tickets voor Bellewaerde tijdelijk vanaf €5