Boudewijn Seapark kortingscodes geldig in december 2023

Ontdek een Boudewijn Seapark kortingscode en ontvang korting op de online aankopen in België

- 25%

korting

Pak tot 25% korting op je tickets voor Boudewijn Seapark

  • 15 keer gebruikt

bekijk de lopende aanbiedingen

- 30%

korting

Boudewijn Seapark korting: 30% korting op dagtickets

  • 277 keer gebruikt

€ 8,50

actie

Boek vandaag jouw avontuur bij Boudewijn Seaperk vanaf slechts € 8,50

  • 98 keer gebruikt

Zie website voor details

€ 11,50

promo

Claim hier jouw Boudewijn Seapark kaarten vanaf slechts € 11,50

Zie website voor details

€ 29,50

actie

Koop nu jouw tickets zonder datum bij Boudewijn Seapark vanaf slechts € 29,50

Gevonden op de "Planjebezoek" pagina

€ 11,50

promo

Koop vandaag jouw Tickets bij Boudewijn Seapark vanaf slechts € 11,50

Zie website voor details

€ 19,50

promo

Geniet nu van de AquaShow bij Boudewijn Seapark vanaf slechts €19,50

TICKET AQUASHOW (dolfijnenvoorstelling) om 16.30 uur tijdens de Kerstvakantie 26/12/22 t/m 8/1/23 (excl. 24, 25, 31/12 en 1/1). Ingang vanaf 16:00. Dit ticket geeft éénmalig toegang tijdens de kerstvakantie van 26/12/22 t/m 8/1/23 (excl. 24, 25, 31/12 en 1/1) tot de AquaShow (dolfijnenvoorstelling van 16.30 uur), zoals op dit ticket vermeld. Niet geldig voor de ijspiste, niet geldig voor Bobo's indoor speeltuin. Dit ticket is enkel geldig mits goed scanbare streepjescode. Niet cumuleerbaar noch verlengbaar. Check steeds de online kalender voor updates en precieze openingsuren: www.boudewijnseapark.be.

€ 8,50

actie

Kom Schaatsen bij Boudewijn Seapark vanaf slechts € 8,50

Zie website voor details

Veelgestelde vragen (FAQ)

tagy avatar

Wanneer heb ik het meeste kans om een werkende kortingscode van Boudewijn Seapark te vinden?

Bij Boudewijn Seapark heb je het meeste kans op een kortingscode gedurende Black Friday en Cyber Monday. Andere mogelijke momenten zijn: korting op je verjaardag, Nina Day, op Glamour Day op Singles Day, tijdens Halloween, gedurende Kerst of enkel op moederdag.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Mijn Boudewijn Seapark kortingscode werkt niet in december 2023. Wat kan ik doen?

Een geldige kortingscode heeft altijd een geldigheidsdatum. Wanneer deze is verstreken, krijg je een foutmelding na het invullen ervan. Controleer in dit geval de verloopdatum. Bij twijfel, neem contact op met de klantendienst van Boudewijn Seapark.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Welke is momenteel de grootste kortingscode van Boudewijn Seapark geldig in België?

De grootste vouchercode die momenteel geldig is, is deze: Boek vandaag jouw avontuur bij Boudewijn Seaperk vanaf slechts € 8,50

kortingscode's avatar
tagy avatar

Is er een altijd werkende kortingscode beschikbaar bij Boudewijn Seapark?

Een Boudewijn Seapark coupon code die altijd werkt, is nog niet voorgekomen. Op deze pagina staan codes die beperkt geldig zijn in tijd.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Krijg je bij Boudewijn Seapark een kortingscode op je verjaardag?

Neen, als je jarig bent, krijg je momenteel geen promotiecode. Schrijf je in op de Boudewijn Seapark nieuwsbrief, voor mocht dit in de toekomst veranderen.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Waar kan ik een kortingscode voor Boudewijn Seapark vinden?

Alle actuele kortingscodes voor Boudewijn Seapark verzamelen we op deze pagina. We vinden deze codes via hun nieuwsbrief, folder of app. Soms zien we ze in magazines zoals Libelle of bij Tweakers. Ofwel vinden we ze via influencers, social media kanalen zoals Youtube, Reddit en Tiktok. En natuurlijk krijgen we ook codes toegestuurd van onze partners zelf.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Ik heb mijn kortingscode voor Boudewijn Seapark vergeten in te vullen. Wat kan ik doen?

Neem contact op met de Boudewijn Seapark klantendienst en vraag of je deze korting alsnog kunt krijgen, eventueel in de vorm van een geschenkbon.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Is de Boudewijn Seapark kortingscode enkel geldig voor een nieuwe klant bij een eerste bestelling, of zijn deze ook geldig voor bestaande klanten?

Dit is voor elke code verschillend. Lees de specifieke voorwaarden van de code zelf om dit te weten te komen.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Geeft Boudewijn Seapark ook studentenkorting?

Neen, momenteel schenkt Boudewijn Seapark geen korting voor de student. Studenten raadplegen best de webshop of klantendienst zelf voor de meest actuele info.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Zijn deze kortingscodes geldig in België?

Ja, alle recente codes die op deze pagina worden gebundeld, zijn geldig in België.

kortingscode's avatar

Alles over de Boudewijn Seapark kortingscode

  • Jammer genoeg is het niet mogelijk om een kortingscode te gebruiken
  • Schrijf je zeker in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties en kortingen

Meer tips om korting te krijgen bij Boudewijn Seapark

Dit moet je weten over Boudewijn Seapark

Boudewijn Seapark is een themapark in Sint-Michiels. Dat is een deelgemeente van Brugge. Het dieren- en attractiepark is vernoemd naar koning Boudewijn. Het bestaat naast de atrracties en het dierenpark ook uit onder meer een dolfinarium en expohal. Vroeger stond het bekend als het Boudewijnpark. Het is geopend in 1963 en open van april tot en met november. Lars van den Ham is directeur van het park. In de webshop kan je tickets en allerlei andere handige zaken aanschaffen.

Welke producten verkoopt Boudewijn Seapark?

Boudewijn Seapark biedt verschillende activiteiten binnen het park. Voor toegang heb je een ticket nodig, of kun je een abonnement afsluiten. De tijd dat je alles ter plaatse aan de kassa kocht, is voorbij. Dit is vaak nog wel mogelijk, maar de meeste mensen kopen hun kaartjes en andere zaken het liefst in de webshop. Zo kom je niet voor onverwachte tegenvallers te staan.

Plan je bezoek

Als je online zaken wilt kopen of regelen bij Boudewijn Seapark moet je het kopje ‘plan je bezoek’ openen. Om te beginnen kan je er tickets voor het park kopen. Dat kan een dagticket zijn, maar ook allerlei andere leuke dingen. Wat denk je van zwemmen met dolfijnen in het Dolfinarium? De dolfijnen vormen een belangrijk onderdeel van Boudewijn Seapark. Het blijft overigens niet alleen bij dolfijnen, de orka vind je ook bij Boudewijn Seapark.

Schaatsen

Vanaf de herfstvakantie tot en met de krokusvakantie is het mogelijk om te schaatsen in Boudewijn Seapark. Tickets daarvoor boek je natuurlijk in de webshop. De ijspiste is overdekt en 30 bij 60 meter groot. Het ideale is dat de meeste attracties gedurende de winter dicht zijn. Dan is het leuk dat je nog naar Boudewijn Seapark kunt om er te schaatsen. En gokken op natuurijs is een groot risico.

Abonnement

Vaste klanten profiteren vaak van voordelen. Een heel eenvoudig voordeel om mee te pakken is door een abonnement te nemen. Dat kost je 55 euro voor een jaar. Na twee bezoekjes heb je je abonnement er al uit. De abonnementen zijn te koop in de webshop van Boudewijn Seapark. Met dit abonnement mag je het park onbeperkt bezoeken.

Welke merken verkoopt Boudewijn Seapark?

Boudewijn Seapark verkoopt geen merken. Het is een attractiepark en heeft dus niks met merken van doen. Je kunt het attractiepark en dierenpark overigens ook kennen onder de oude naam, Boudewijnpark. Dat was de naam van het park tot 2005.

Neem een kijkje op de aanbiedingenpagina van Boudewijn Seapark

Boudewijn Seapark heeft een aparte pagina waarop de kortingen worden vermeld. Houd er rekening mee dat Boudewijn Seapark zeker niet overloopt van de kortingsacties. De pagina is dan ook regelmatig leeg. Toch komen er wel kortingen voor. Alleen is het een kwestie van goed zoeken en vooral goed opletten. Boudewijn Seapark is actief op diverse sociale media. Zo verschijnen er op Facebook regelmatig berichten. Daar staan weleens kortingsacties tussen. Ook via de nieuwsbrief worden aanbiedingen aangekondigd. En je kunt natuurlijk regelmatig een kijkje nemen op de speciale pagina met aanbiedingen in de webshop. Overigens is het goedkoper om online je ticket te kopen dan aan de kassa.

Gratis schaatsbeurt voor abonnees

Als je vaker dan gemiddeld naar Boudewijn Seapark gaat, bespaar je flink op de entreekosten. Na twee bezoekjes heb je de kosten van je abonnement er al uit. Maar er zijn meer voordelen waar je van kunt profiteren. Zo krijgen abonnees op vertoon van hun lidmaatschap 1 keer gratis toegang tot de Boudewijn IJspiste. Je kunt overigens ook gratis gebruikmaken van een paar schaatsen. Verder krijgen abonnees onbeperkt toegang tot de AquaShow. Deze show is tijdens de kerstvakantie en is een waar spektakel. En uiteraard mogen abonnees onbeperkt naar binnen in Boudewijn Seapark. Dat is inclusief alle attracties en voorstellingen. Je abonnement is ook geldig voor Bobo’s AquaSplash en Bobo’s Indoor.

Kortingen bij partners van Boudewijn Seapark

Als abonnee van Boudewijn Seapark wil je misschien ook weleens iets anders. Nou, dat kan. Met je abonnement kan je tot 50% korting krijgen op de entreeprijs van diverse andere pretparken, dierentuinen en attracties. Plopsa, Bobbejaanland en Walibi zijn voorbeelden. Maar je kunt als abonnee ook met korting naar binnen in de befaamde Grotten van Han. De complete lijst vind je op de website van Boudewijn Seapark. Het is een behoorlijk uitgebreide lijst, dus je hebt meer dan genoeg te kiezen.

Niet te missen: Gezinsbond

Leden van de Gezinsbond krijgen 15% korting op entreetickets aan de kassa van Boudewijn Seapark. Deze korting is dus niet geldig voor online aankopen. De korting is ook niet te combineren met andere acties.

Korting bij Boudewijn Seapark dankzij Groupon

Met Groupon kan je meer dan 10 euro besparen op een enkel entreeticket voor Boudewijn Seapark. Dat is een korting van 37%. Je koopt van tevoren je groupon. Dit is dan ook meteen je entreebewijs. Tickets kunnen niet worden geannuleerd. Het leuke is dat je meerdere groupons per persoon kunt kopen.

Gratis naar binnen met je lerarenkaart

Je kunt Boudewijn Seapark gratis bezoeken met je lerarenkaart. Ideaal als voorbereiding op een schoolreisje of als je met de klas een dagje weg gaat. Met de lerarenkaart kan je overigens ook gratis bij diverse andere parken en musea naar binnen.

Altijd op de hoogte met de nieuwsbrief

Via de nieuwsbrief houdt Boudewijn Seapark je op de hoogte van allerlei leuke nieuwtjes over Boudewijn Seapark. En dat kan nogal wat zijn. Zeker over de dieren die er verblijven valt er vaak iets leuks te melden. Een nieuwe orka of een dolfijn die jarig is. En als er een nieuwe attractie in het park komt, lees je dat natuurlijk ook in de nieuwsbrief. Er zit geen kortingscode vast aan je aanmelding voor de nieuwsbrief. Maar als je het leuk vindt om nieuwtjes te lezen over Boudewijn Seapark, is de nieuwsbrief zeker een aanrader.

Heeft Boudewijn Seapark ook een app?

Boudewijn Seapark heeft geen app waarmee het mogelijk is om kaartjes te kopen. Het is niet duidelijk of dit in de toekomst wel een optie wordt. Houd daarvoor de nieuwsbrief en sociale media (vooral Facebook) goed in de gaten. Mocht er nieuws over een app zijn, dan ga je dit zeker via de nieuwsbrief of de Facebookpagina vernemen. Het is ook geen vereiste dat er een app is. De webshop werkt prima. En als je niet zo van het online kopen van tickets bent, kan je ook altijd nog aan de kassa je tickets aanschaffen.

Doet Boudewijn Seapark mee aan Black Friday?

Dat is nog niet helemaal duidelijk. Boudewijn Seapark heeft in eerdere jaren weleens meegedaan aan Black Friday. Destijds kon je profiteren van kortingen van meer dan 50 procent. Over eventuele acties van dit jaar is nog niks bekend. De website vermeldt daar op dit moment niks over en ook de Facebookpagina geeft geen uitsluitsel. Het is het beste om je te abonneren op de nieuwsbrief. Daar wordt een actie als Black Friday zeker in aangekondigd. En regelmatig een blik op de Facebookpagina werpen, is ook altijd een goed idee.

Tabel: de meest populaire Boudewijn Seapark kortingscodes

Korting Geldige korting Gezien in
€ 11,50 Grijp hier jouw Tickets bij Boudewijn Seapark vanaf slechts € 11,50
€ 8 Haal nu jouw Boudewijn Seapark tickets vanaf slechts € 8
€ 29,50 Koop nu jouw tickets zonder datum bij Boudewijn Seapark vanaf slechts € 29,50
€ 11,50 Claim hier jouw Boudewijn Seapark kaarten vanaf slechts € 11,50
€ 8,50 Kom Schaatsen bij Boudewijn Seapark vanaf slechts € 8,50
€ 19,50 Geniet nu van de AquaShow bij Boudewijn Seapark vanaf slechts €19,50
€ 11,50 Koop vandaag jouw Tickets bij Boudewijn Seapark vanaf slechts € 11,50
- €10 Pak nu €10 korting op dagtickets
- €15 Scoor nu €15 euro bij aankoop van een abonnement
- 30% Tot 30% korting op dagtickets
- €3 - €3 korting o je ticket bij Boudewijn Seapark
- €8 Enkel vandaag €8 korting op je tickets bij Boudewijn Seapark