Boudewijn Seapark kortingscodes geldig in mei 2024

Ontdek een Boudewijn Seapark kortingscode en ontvang korting op de online aankopen in België

- 25%

korting

Pak tot 25% korting op je tickets voor Boudewijn Seapark

  • 398 keer gebruikt

bekijk de lopende aanbiedingen

- 30%

korting

Boudewijn Seapark korting: 30% korting op dagtickets

  • 17 keer gebruikt

- 30%

korting

Geniet vandaag van tot 30% korting op kaartjes voor Boudewijn Seapark

  • 270 keer gebruikt

Zie website voor details

€ 11,50

actie

Koop vandaag jouw tickets bij Boudewijn Seapark vanaf slechts € 11,50

Gevonden op de "Aanbiedingen" pagina

8.50,-

actie

Koop hier al je tickets vanaf slechts €8.50,-

€ 8,50

promo

Claim gelijk de tickets voor de leukste events bij Boudewijn Seapark vanaf € 8,50

Zie website voor details

€ 11,50

promo

Geniet hier van jouw Boudewijn Seapark tickets vanaf slechts € 11,50

Zie website voor details

-46%

korting

Profiteer nu van 46% korting met deze boudewijn seapark kortingscode

Hoe gebruik je een kortingscode bij Boudewijn Seapark?

  • Jammer genoeg is het niet mogelijk om een kortingscode te gebruiken
  • Schrijf je zeker in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties en kortingen

Meer tips om korting te krijgen bij Boudewijn Seapark

Dit moet je weten over Boudewijn Seapark

Boudewijn Seapark is een themapark in Sint-Michiels. Dat is een deelgemeente van Brugge. Het dieren- en attractiepark is vernoemd naar koning Boudewijn. Het bestaat naast de atrracties en het dierenpark ook uit onder meer een dolfinarium en expohal. Vroeger stond het bekend als het Boudewijnpark. Het is geopend in 1963 en open van april tot en met november. Lars van den Ham is directeur van het park. In de webshop kan je tickets en allerlei andere handige zaken aanschaffen.

Welke producten verkoopt Boudewijn Seapark?

Boudewijn Seapark biedt verschillende activiteiten binnen het park. Voor toegang heb je een ticket nodig, of kun je een abonnement afsluiten. De tijd dat je alles ter plaatse aan de kassa kocht, is voorbij. Dit is vaak nog wel mogelijk, maar de meeste mensen kopen hun kaartjes en andere zaken het liefst in de webshop. Zo kom je niet voor onverwachte tegenvallers te staan.

Plan je bezoek

Als je online zaken wilt kopen of regelen bij Boudewijn Seapark moet je het kopje ‘plan je bezoek’ openen. Om te beginnen kan je er tickets voor het park kopen. Dat kan een dagticket zijn, maar ook allerlei andere leuke dingen. Wat denk je van zwemmen met dolfijnen in het Dolfinarium? De dolfijnen vormen een belangrijk onderdeel van Boudewijn Seapark. Het blijft overigens niet alleen bij dolfijnen, de orka vind je ook bij Boudewijn Seapark.

Schaatsen

Vanaf de herfstvakantie tot en met de krokusvakantie is het mogelijk om te schaatsen in Boudewijn Seapark. Tickets daarvoor boek je natuurlijk in de webshop. De ijspiste is overdekt en 30 bij 60 meter groot. Het ideale is dat de meeste attracties gedurende de winter dicht zijn. Dan is het leuk dat je nog naar Boudewijn Seapark kunt om er te schaatsen. En gokken op natuurijs is een groot risico.

Abonnement

Vaste klanten profiteren vaak van voordelen. Een heel eenvoudig voordeel om mee te pakken is door een abonnement te nemen. Dat kost je 55 euro voor een jaar. Na twee bezoekjes heb je je abonnement er al uit. De abonnementen zijn te koop in de webshop van Boudewijn Seapark. Met dit abonnement mag je het park onbeperkt bezoeken.

Welke merken verkoopt Boudewijn Seapark?

Boudewijn Seapark verkoopt geen merken. Het is een attractiepark en heeft dus niks met merken van doen. Je kunt het attractiepark en dierenpark overigens ook kennen onder de oude naam, Boudewijnpark. Dat was de naam van het park tot 2005.

Neem een kijkje op de aanbiedingenpagina van Boudewijn Seapark

Boudewijn Seapark heeft een aparte pagina waarop de kortingen worden vermeld. Houd er rekening mee dat Boudewijn Seapark zeker niet overloopt van de kortingsacties. De pagina is dan ook regelmatig leeg. Toch komen er wel kortingen voor. Alleen is het een kwestie van goed zoeken en vooral goed opletten. Boudewijn Seapark is actief op diverse sociale media. Zo verschijnen er op Facebook regelmatig berichten. Daar staan weleens kortingsacties tussen. Ook via de nieuwsbrief worden aanbiedingen aangekondigd. En je kunt natuurlijk regelmatig een kijkje nemen op de speciale pagina met aanbiedingen in de webshop. Overigens is het goedkoper om online je ticket te kopen dan aan de kassa.

Gratis schaatsbeurt voor abonnees

Als je vaker dan gemiddeld naar Boudewijn Seapark gaat, bespaar je flink op de entreekosten. Na twee bezoekjes heb je de kosten van je abonnement er al uit. Maar er zijn meer voordelen waar je van kunt profiteren. Zo krijgen abonnees op vertoon van hun lidmaatschap 1 keer gratis toegang tot de Boudewijn IJspiste. Je kunt overigens ook gratis gebruikmaken van een paar schaatsen. Verder krijgen abonnees onbeperkt toegang tot de AquaShow. Deze show is tijdens de kerstvakantie en is een waar spektakel. En uiteraard mogen abonnees onbeperkt naar binnen in Boudewijn Seapark. Dat is inclusief alle attracties en voorstellingen. Je abonnement is ook geldig voor Bobo’s AquaSplash en Bobo’s Indoor.

Kortingen bij partners van Boudewijn Seapark

Als abonnee van Boudewijn Seapark wil je misschien ook weleens iets anders. Nou, dat kan. Met je abonnement kan je tot 50% korting krijgen op de entreeprijs van diverse andere pretparken, dierentuinen en attracties. Plopsa, Bobbejaanland en Walibi zijn voorbeelden. Maar je kunt als abonnee ook met korting naar binnen in de befaamde Grotten van Han. De complete lijst vind je op de website van Boudewijn Seapark. Het is een behoorlijk uitgebreide lijst, dus je hebt meer dan genoeg te kiezen.

Niet te missen: Gezinsbond

Leden van de Gezinsbond krijgen 15% korting op entreetickets aan de kassa van Boudewijn Seapark. Deze korting is dus niet geldig voor online aankopen. De korting is ook niet te combineren met andere acties.

Korting bij Boudewijn Seapark dankzij Groupon

Met Groupon kan je meer dan 10 euro besparen op een enkel entreeticket voor Boudewijn Seapark. Dat is een korting van 37%. Je koopt van tevoren je groupon. Dit is dan ook meteen je entreebewijs. Tickets kunnen niet worden geannuleerd. Het leuke is dat je meerdere groupons per persoon kunt kopen.

Gratis naar binnen met je lerarenkaart

Je kunt Boudewijn Seapark gratis bezoeken met je lerarenkaart. Ideaal als voorbereiding op een schoolreisje of als je met de klas een dagje weg gaat. Met de lerarenkaart kan je overigens ook gratis bij diverse andere parken en musea naar binnen.

Altijd op de hoogte met de nieuwsbrief

Via de nieuwsbrief houdt Boudewijn Seapark je op de hoogte van allerlei leuke nieuwtjes over Boudewijn Seapark. En dat kan nogal wat zijn. Zeker over de dieren die er verblijven valt er vaak iets leuks te melden. Een nieuwe orka of een dolfijn die jarig is. En als er een nieuwe attractie in het park komt, lees je dat natuurlijk ook in de nieuwsbrief. Er zit geen kortingscode vast aan je aanmelding voor de nieuwsbrief. Maar als je het leuk vindt om nieuwtjes te lezen over Boudewijn Seapark, is de nieuwsbrief zeker een aanrader.

Heeft Boudewijn Seapark ook een app?

Boudewijn Seapark heeft geen app waarmee het mogelijk is om kaartjes te kopen. Het is niet duidelijk of dit in de toekomst wel een optie wordt. Houd daarvoor de nieuwsbrief en sociale media (vooral Facebook) goed in de gaten. Mocht er nieuws over een app zijn, dan ga je dit zeker via de nieuwsbrief of de Facebookpagina vernemen. Het is ook geen vereiste dat er een app is. De webshop werkt prima. En als je niet zo van het online kopen van tickets bent, kan je ook altijd nog aan de kassa je tickets aanschaffen.

Doet Boudewijn Seapark mee aan Black Friday?

Dat is nog niet helemaal duidelijk. Boudewijn Seapark heeft in eerdere jaren weleens meegedaan aan Black Friday. Destijds kon je profiteren van kortingen van meer dan 50 procent. Over eventuele acties van dit jaar is nog niks bekend. De website vermeldt daar op dit moment niks over en ook de Facebookpagina geeft geen uitsluitsel. Het is het beste om je te abonneren op de nieuwsbrief. Daar wordt een actie als Black Friday zeker in aangekondigd. En regelmatig een blik op de Facebookpagina werpen, is ook altijd een goed idee.

Tabel: de meest populaire Boudewijn Seapark kortingscodes

Korting Geldige korting Gezien in
17.50,- Haal hier al je combiticket voor slechts €17.50,-
€ 11,50 Koop nu jouw tickets naar Boudewijn Seapark vanaf slechts € 11,50
€ 11,50 Geniet hier van jouw Boudewijn Seapark tickets vanaf slechts € 11,50
€ 8,50 Claim gelijk de tickets voor de leukste events bij Boudewijn Seapark vanaf € 8,50
8.50,- Koop hier al je tickets vanaf slechts €8.50,-
€ 11,50 Koop vandaag jouw tickets bij Boudewijn Seapark vanaf slechts € 11,50
-46% Profiteer nu van 46% korting met deze boudewijn seapark kortingscode
- €10 Pak nu €10 korting op dagtickets
- €15 Scoor nu €15 euro bij aankoop van een abonnement
- 30% Tot 30% korting op dagtickets
- €3 - €3 korting o je ticket bij Boudewijn Seapark
- €8 Enkel vandaag €8 korting op je tickets bij Boudewijn Seapark