Phantasialand kortingscodes geldig in februari 2024

Ontdek een Phantasialand kortingscode en ontvang korting op de online aankopen in België

- 18%

korting

Claim nu 18% korting op Dagtickets bij Phantasialand

  • 132 keer gebruikt

- 10%

korting

Bestel jouw Phantasialand tickets met minstens 10% korting

  • 270 keer gebruikt

- €7

korting

Ontvang tot wel €7 korting op tickets voor Phantasialand

  • 145 keer gebruikt

bekijk de aanbiedingen

- 30%

korting

Claim nu 30% korting voor Boudewijn Seapark via Phantasialand

Zie website voor details

- 16%

korting

Bespaar nu nog 16% korting op deze selectie tickets via Phantasialand

Zie website voor details

- 25%

korting

Krijg nu nog 25% Phantasialand korting op tickets

Zie website voor details

- € 20

korting

Scoor nu tot € 20 korting op Phantasialand Tickets

Zie website voor details

Hoe gebruik je een kortingscode bij Phantasialand?

  • Bezoek de Phantasialand Website: Open je webbrowser en ga naar de officiële website van Phantasialand. Dit is waar je begint met het plannen van je bezoek en het kopen van tickets.
  • Kies je Tickets: Blader door de verschillende ticketopties die beschikbaar zijn op de website. Dit kunnen dagtickets, seizoenspassen of speciale evenementtickets zijn. Selecteer de tickets die je wilt kopen en voeg ze toe aan je winkelwagen.
  • Ga naar de Checkout: Nadat je de gewenste tickets hebt geselecteerd, ga je naar de checkout-pagina. Hier vul je de benodigde informatie in voor je bezoek, zoals de datum en het aantal personen.
  • Voer de Kortingscode in: Op de betaalpagina zoek je naar een veld dat is gelabeld als ‘Kortingscode’, ‘Promocode’, of iets vergelijkbaars. Voer hier je kortingscode in. Zorg ervoor dat je de code precies invoert zoals deze is verstrekt, met aandacht voor hoofdletters en speciale tekens.
  • Pas de Kortingscode toe en Rond je Aankoop af: Nadat je de kortingscode hebt ingevoerd, klik je op de knop om de code toe te passen. De korting moet nu worden weergegeven in je totaalbedrag. Controleer of de korting correct is toegepast en voltooi vervolgens je aankoop door je betalingsgegevens in te vullen en de betaling te bevestigen.

Meer tips om korting te krijgen bij shop.phantasialand.de

Phantasialand in een notendop

Phantasialand is een pretpark in Duitsland, in de buurt van Keulen. De locatie maakt dat het vanuit België en Nederland goed is aan te rijden. Vandaar dat Phantasialand erg populair is in de Benelux. Het park is geopend in 1967. Jaarlijks komen er ruim twee miljoen bezoekers. Phantasialand is begonnen als sprookjespark. Later is het meer en meer getransformeerd tot een pretpark vol spectaculaire attracties. Befaamd is ook de dinnershow. En als je er een aantal dagen tussenuit wilt, kun je in een van de hotels bij het pretpark verblijven.

Welke producten verkoopt Phantasialand?

Als je de website van Phantasialand bezoekt, word je meteen welkom geheten in een spectaculaire wereld, vol achtbanen en fantasieën. Door het filmpje is de website misschien een beetje druk, maar hij is gelukkig erg overzichtelijk. Je vindt onder andere tickets en overnachtingen. In het park zelf kan je ook merchandise vinden, van leuke kleding tot knuffels en sleutelhangers.

Themapark

Door op het kopje Themapark te klikken, kom je bij de tickets uit. Je kunt meteen reserveren en je gaan verheugen op je bezoek. Ook kun je een virtuele rondleiding door Phantasialand krijgen. Veel mensen nemen een kijkje bij de Black Mamba, een van de bekendste attracties. Dit is een omgekeerde achtbaan met kurkentrekkers, loopings en een topsnelheid van 80 kilometer per uur. Je kunt op de website losse tickets kopen, maar ook een abonnement bestellen. Met een abonnement ben je, als je regelmatig gaat, een stuk goedkoper uit. Heb je geen zin om te wachten? Boek dan een ticket met fast pass.

Overnachten

Phantasialand mag dan in de buurt zijn, het is na een dag door het park lopen en in spannende attracties zitten wel zo lekker om in een comfortabel bed in een hotel te gaan liggen. Overnachten kan bij Phantasialand in drie themahotels. Dit boek je ook gewoon via de website. Eten kan in het park, maar natuurlijk ook in het restaurant van het hotel. Het leuke aan zowel het park als de hotels is dat ze meegaan met thema’s en feestdagen. Halloween is bijvoorbeeld een mooi moment om naar Phantasialand te gaan, net als kerst.

Parkeren

Omdat Phantasialand goed is aan te rijden, komen veel bezoekers met de auto. Hotelgasten hebben een eigen gratis parking. Mensen die het park een dag bezoeken, kunnen de auto op een betaalde parking neerzetten. Deze parkeerplaatsen zijn niet van Phantasialand, maar worden geëxploiteerd door derden.

Welke merken verkoopt Phantasialand?

Phantasialand heeft niks met andere merken te maken. De naam Phantasialand wordt overal gebruikt en de diensten vallen onder dit merk. De enige merken die je tegenkomt, zijn de namen van drankjes zoals Coca Cola en 7Up. Maar dit doet niet ter zake.

Heeft Phantasialand ook een pagina met aanbiedingen?

Nee, Phantasialand heeft geen pagina waarop aanbiedingen staan. Dit zie je vaker bij hotels en pretparken. Er zijn zeker wel voordeelacties, maar niet zoals bij kledingwinkels. Het grootste voordeel pak je door een abonnement af te sluiten. Hiermee betaal je één keer een flink bedrag. Maar na een aantal bezoeken, heb je de prijs eruit en kan je dus eigenlijk gratis naar binnen.

Krijg ik een kortingscode bij inschrijving op de Phantasialand nieuwsbrief?

Nee, daar zit geen kortingscode aan vast. Er wordt op de website maar weinig informatie over de nieuwsbrief gegeven. Phantasialand heeft natuurlijk wel meer dan eens wat interessants te melden. Een nieuwe attractie bijvoorbeeld, of een nieuw thema dat eraan komt. Deze informatie wordt in de nieuwsbrief gedeeld. Het is leuk om de mailing te ontvangen, maar voordeel gaat het je niet opleveren.

Jonge jarigen mogen gratis naar binnen

Is je kind bijna jarig en jonger dan 11 jaar? Dan mag hij of zij gratis naar binnen bij Phantasialand. Je moet hiervoor wel reserveren. Dit doe je online. Het is niet mogelijk om je zonder reservering bij de poort te melden. Je kunt uiteraard wel stiekem reserveren en niks tegen je zoon of dochter zeggen. Dan is de verrassing extra groot.

Grote groepen profiteren van voordeel

Phantasialand geeft voordelen aan grote groepen. Een voorbeeld is een schoolreis. Je regelt dit via de website, waarna je voor een gereduceerd tarief per persoon langs kunt komen. Dat geldt ook voor andere jongerenreizen. Groepen tot en met 17 jaar die uit 20 personen of meer bestaan, mogen met korting naar binnen. Dit kan dus een leuk uitje zijn voor de sportclub of de toneelvereniging. Wil je met meer dan 250 personen naar Phantasialand? Dat is zeker mogelijk. Phantasialand verzoekt je om contact op te nemen met de klantenservice.

Begeleiders van zwangere vrouwen en gehandicapten krijgen korting

Ook zwangere vrouwen en mensen met een handicap willen van een leuk dagje uit genieten. Als je begeleider bent, kan je een ticket tegen een gereduceerd tarief kopen. Bij gehandicapten wordt er gekeken naar de aard van de handicap. We adviseren je dan ook om contact op te nemen met de klantenservice. Zo kom je niet voor een teleurstelling te staan.

Handig: de Phantasialand-app

In een amusementspark wil het weleens een doolhof zijn. Nu kun je lekker ouderwets met een kaart op schoot de route gaan zoeken, maar het kan ook anders. Met de app van Phantasialand kun je makkelijk en snel je route door het park bepalen. De app is ook handig als je wilt weten hoe laat de shows beginnen. In de Apple Store en de Google Play Store vind je de app van Phantasialand. Zo kun je voorafgaand aan je bezoek al van extra voorpret genieten.

Doet Phantasialand mee aan Black Friday?

Daar is op de website geen informatie over te vinden. We denken dat je tijdens Black Friday niet van kortingen van Phantasialand kunt profiteren. Dat komt omdat er ook weinig andere voordelen zijn. Voor een pretpark is het niet eenvoudig om spectaculaire kortingen te geven. Ze hebben niet, zoals een kledingwinkel, te maken met oude collecties. Daarom hoef je niet te rekenen op Black Friday voordeel.

Tabel: de meest populaire Phantasialand kortingscodes

Korting Geldige korting Gezien in
- 25% Krijg nu nog 25% Phantasialand korting op tickets
- 16% Bespaar nu nog 16% korting op deze selectie tickets via Phantasialand
- 30% Claim nu 30% korting voor Boudewijn Seapark via Phantasialand
- € 20 Scoor nu tot € 20 korting op Phantasialand Tickets
- 20% Scoor 20% korting op je ticket met de code FUNRIDE20
- 15% Pak nu 15% korting op tickets tijdens de winterperiode
- 20% 20% korting op tickets aangekocht voor 31/03