Efteling kortingscodes geldig in juni 2024

Ontdek een Efteling kortingscode en ontvang korting op de online aankopen in België

- €8

korting

Geniet van - €8 Efteling korting op je ticket met datum

  • 188 keer gebruikt

Bespaar €8 door een ticket op datum te kopen

- €8

korting

Ontvang - €8 korting of meer bij Efteling

  • 260 keer gebruikt

Stel je geboortedatum in en ontvang €8 korting voor je verjaardag

- €12

korting

Ontvang meteen €12 Efteling korting met deze kortingscode

-10%

korting

Efteling kortingscode voor -10% op je ticket

- 25%

korting

Efteling Kortingscode voor 25% korting op tickets

Zie website voor details

- 7%

korting

Efteling Kortingscode voor 7% korting op jouw tickets

Gevonden op de "Deals" pagina

- 20%

korting

Efteling kortingscode voor -20% op je overnachting

Veelgestelde vragen (FAQ)

tagy avatar

kortingscode's avatar

Hoe gebruik je een kortingscode bij Efteling?

Efteling kortingscode

  • Surf naar de ticketpagina op de website van de efteling
  • Ga naar het veld ‘actiecode’ en geef je actiecode in
  • kies daarna het ticket die je wenst aan te kopen en druk op bestelling
  • vul de gegevens in voor ieder ticket
  • je kan nu het bedrag dat in mindering werd gebracht betalen

Meer tips om korting te krijgen bij Efteling

Efteling.nl in een notendop

De Efteling is het grootste en waarschijnlijk ook het bekendste pretpark van Nederland. Het park ligt in Kaatsheuvel, in de provincie Noord-Brabant, niet ver van de grens met België. Behalve het attractiepark zijn er ook twee hotels, een theater en twee vakantieparken. De Efteling opende haar deuren in 1951, een jaar later werd het Sprookjesbos geopend. Dat laatste is nog altijd een van de grote trekpleisters van de Efteling, vooral onder de kleinste jeugd. Inmiddels zijn er meer dan 60 attracties in het park, waaronder 8 achtbanen. Nicole Scheffers is directeur van de Efteling. Kaartjes kon je vroeger aan de kassa kopen, maar het is veel makkelijker om vooraf al het nodige in de webshop te regelen.

efteling attacties

Deze producten koop je op Efteling.nl

Een bezoek aan de Efteling is een feest, dat kan je van een bezoekje aan de webshop net zo goed zeggen. Je wordt meteen meegezogen in de wereld van de Efteling. Het is dan ook helemaal niet gek dat je even rond wilt kijken, voordat je ter zake komt. Er zijn drie categorieën waaruit je kunt kiezen. Bij ‘Ontdek het park’ kan je alle attracties bekijken en zie je onder meer waar je tijdens je verblijf kunt eten.

Kaartjes

In de sectie ‘Plan je bezoek’ regel je alles voor jouw bezoek aan de Efteling. Om te beginnen koop je daar je kaartjes. Momenteel is het alleen mogelijk om tickets online te reserveren. Of dit in de toekomst weer gaat veranderen is nog niet duidelijk. Alle informatie over een Efteling abonnement vind je ook in deze sectie. Kinderen tot en met 3 jaar hebben sowieso gratis entree voor de Efteling. De prijzen voor andere leeftijden worden in de webshop vermeld. Bij een jaarabonnement is het zo dat als je 5 keer of vaker per jaar de Efteling bezoekt, je de kosten er al uit hebt.

Overnachten

Slapen in het Efteling Hotel is een sprookje. Er zijn speciale themakamers, zoals de Vergulde Suite en de Roodkapje Suite. Als je meer van een vakantiepark houdt, kan je in een van de vele huisjes terecht. De Efteling heeft 2 vakantieparken, die op korte afstand van het park liggen. Het is 15 minuten lopen. Er rijdt ook iedere dag een treintje van en naar het attractiepark. Als je meerdere dagen blijft en van golfen houdt, kan je een balletje slaan op de golfbaan van het Efteling Golfpark in Kaatsheuvel.

Welke merken verkoopt de Efteling?

De Efteling verkoopt geen merken. Er worden tickets verkocht en de restaurants zijn van de Efteling zelf. Verwacht dus geen McDonald’s of een andere fastfoodketen op het park. In de Efteling heb je vele karakters die regelmatig te zien zijn. Een daarvan is Pardoes. Dit was tot 2009 de officiële mascotte van de Efteling.

Ontdek de beste aanbiedingen van de Efteling

Aanbiedingen heeft de Efteling vooral voor overnachtingen. Op losse tickets wordt doorgaans geen korting gegeven. Een voorbeeld van een permanente korting die wordt gegeven is de vroegboekkorting. Hiermee bespaar je tot 15% op je verblijf. Deze korting krijg je voor verblijven die gemiddeld vier maanden of langer na de boekingsdatum zijn. Een andere manier om voordeel te pakken is door een last minute te boeken. En je kan je alvast verheugen op de feestdagen in de Efteling. Kerst (en Oud & Nieuw) is magisch als je deze in de Efteling beleeft. In de webshop zijn er mooie aanbiedingen te vinden voor de feestdagen.

Geniet van last minute kortingen

Weinig dingen zo leuk als op het laatste moment besluiten om iets leuks te gaan doen. Zeker als daar een mooie korting aan verbonden is. Ook de Efteling heeft last minutes die je flink voordeel opleveren. Een last minute kan je bij de Efteling bijna letterlijk nemen, omdat er verblijven verkocht worden voor de volgende dag. Dit levert je dan ook een mooi voordeel op. Met een last minute kan je tot wel 100 euro per nacht besparen. Deze aanbiedingen gelden voor de hotels en vakantieparken. Goed om te weten is dat als je 1 nacht in een hotel of vakantiepark verblijft, je 2 dagen entree voor het attractiepark krijgt. Dit zit bij de prijs inbegrepen. Je komt dus niet voor vervelende verrassingen te staan.

Abonnees maken zichzelf en hun vrienden blij

Zeker als je regelmatig naar de Efteling gaat, is het voordelig om een abonnement af te sluiten. Dat is niet alleen gunstig voor jezelf, je maakt er ook nog eens vrienden mee. Een van de voordelen waar abonnees van profiteren, is namelijk dat je vriendenkorting krijgt. Dit houdt in dat 2 vrienden voor de helft van de prijs naar binnen mogen. Als abonnee krijg je bovendien korting op eten en drinken, souvenirs, speciale evenementen van de Efteling en het theater. Kortom: als je fan bent van de Efteling, loont het meer dan de moeite om een abonnement af te sluiten. Een jaarabonnement kost €205 per jaar. Bij een maandabonnement betaal je €18,50 per maand.

Mis niets meer met de Efteling nieuwsbrief

Door je te abonneren op de nieuwsbrief van de Efteling word je door het park op de hoogte gehouden van het nieuws. De nieuwsbrief wordt gemiddeld 1 of 2 keer per maand verstuurd. Een van de leukste onderdelen van de nieuwsbrief is dat je een unieke blik achter de schermen krijgt. Zo kan je ontdekken hoe de nieuwste achtbaan is gemaakt en wat er in de controlekamer gebeurt. In de nieuwsbrief lees je ook wat de laatste aanbiedingen zijn. De aanmelding levert je geen directe korting op, maar voor liefhebbers van de Efteling is de nieuwsbrief eigenlijk een must.Onderkant formulier

De Efteling App is de ultieme gids

De Efteling heeft niemand minder dan 5 apps voor je in de aanbieding. De meest gebruikte is de Efteling App. Hiermee kun je onder meer zien wat de actuele wachttijd is bij de attracties. Ook kan je in de app makkelijk opzoeken waar het dichtstbijzijnde restaurant ligt. Ook voor kinderen is er een speciale app. De Efteling Kids app. Hiermee kan je leuke spelletjes spelen of een mooi verhaal uit het Sprookjesbos volgen. Ook de andere apps zijn spelletjes voor kinderen. Alle apps zijn gratis te downloaden in de Google Play Store en de Apple Store. De installatie van de Efteling app levert je geen financiële voordelen op in het park, alleen praktische.

efteling app

Doet de Efteling mee aan Black Friday?

Het is niet bekend of de Efteling meedoet aan Black Friday. Er is op sociale media (de Efteling plaatst veel op Facebook) niks te vinden over eerdere edities. Ook op de website is er geen informatie over Black Friday te vinden. Houd de nieuwsbrief in de gaten als je op de hoogte wilt blijven. Mocht de Efteling beslissen toch aan Black Friday mee te doen, dan wordt dat in de nieuwsbrief vermeld.

Tabel: de meest populaire Efteling kortingscodes

Korting Geldige korting Gezien in
- €8 Pak meteen bij Efteling tot €8 korting op je tickets
- €12 Haal gelijk €12 korting met deze Efteling kortingscode
-10% Efteling kortingscode voor -10% op je ticket
- €12 Ontvang meteen €12 Efteling korting met deze kortingscode
- 20% Efteling kortingscode voor -20% op je overnachting
- 7% Efteling Kortingscode voor 7% korting op jouw tickets
- 25% Efteling Kortingscode voor 25% korting op tickets
- €30 Pak nu €30 korting op je verblijf in de Efteling
- 40% -40% korting bij aankoop van 5 abonnementen
- €3 Geniet nu van €3 winterkorting
- €10 Claim €10 korting door groepstarief