Acer kortingscodes geldig in juli 2024

Ontdek een Acer kortingscode en ontvang korting op de online aankopen in België

- 5%

korting

Acer Kortingscode: 5% korting op je bestelling

 • 73 keer gebruikt

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang 5% korting

- € 100

korting

Acer kortingscode voor € 100 korting op e-scooters

 • 111 keer gebruikt

- 15%

korting

Acer Kortingscode: pak 15% korting op alles bij Acer

 • 134 keer gebruikt

Studentenkorting

- 30%

korting

Bespaar nu 30% bij Acer met de Mega deals

 • 44 keer gebruikt

€500

actie

Grijp nu tot €500 korting op geselecteerde laptops bij Acer

 • 229 keer gebruikt

TOT €500 KORTING op geselecteerde laptops

€500

actie

Profiteer van tijdelijk tot €500 korting op geselecteerde desktops bij Acer

 • 275 keer gebruikt

TOT €500 KORTING op geselecteerde desktops

€500

actie

Ontvang nu tot €500 korting op geselecteerde monitoren bij Acer

 • 163 keer gebruikt

TOT €500 KORTING op geselecteerde monitoren

€500

actie

Profiteer nu van tot €500 korting op geselecteerde gaming producten bij Acer

 • 429 keer gebruikt

TOT €500 KORTING op geselecteerde gaming producten

€500

actie

Pak nu tot €500 korting op geselecteerde accessoires bij Acer

 • 304 keer gebruikt

TOT €500 KORTING op geselecteerde accessoires

15%

korting

Profiteer dit weekend van 15% Acer korting op alles

 • 129 keer gebruikt

FLASH SALE WEEKEND: 15% KORTING OP ALLES

15%

korting

Pak nu 15% Acer korting tijdens de weekend flash sale

 • 72 keer gebruikt

WEEKEND VENTE FLASH: 15% DE REMISE SUR TOUT

€500

actie

Profiteer nu van tot €500 korting tijdens de Acer black weeks

 • 61 keer gebruikt

De Acer Black Weeks bieden tot €500 korting op geselecteerde producten.

15%

korting

Grijp nu jouw 15% korting tijdens het Acer flash sale weekend

 • 177 keer gebruikt

FLASH SALE WEEKEND: 15% KORTING OP ALLES

€500

actie

Ontvang nu tot €500 korting tijdens de Acer black weeks

 • 382 keer gebruikt

Acer Black Weeks: TOT €500 KORTING

- 5%

korting

Acer kortingscode voor 5% korting op jouw aankopen

- € 100

korting

Acer kortingscode voor € 100 korting op E-scooters

- € 100

korting

Acer kortingscode voor € 100 korting op E-scooters

- € 100

korting

Acer kortingscode voor € 100 korting op e-scooters

- 5%

korting

Acer Kortingscode: Enkel dit weekend 5% korting op alles

Hoe gebruik je een kortingscode bij Acer?

 

Acer in een notendop

Acer is een Taiwanese producent van elektronica. Het is een van de vijf grootste bedrijven ter wereld op het gebied van de verkoop van pc’s. Acer maakt allerlei producten, waaronder desktop- en mobiele pc’s, servers en opslag, televisies en allerlei accessoires. Het bedrijf bezit ook de grootste computerwinkelketen. Die staat in Nieuw Taipei, in Taiwan. Acer is opgericht in 1976 door Stan Shih. De Pan Acer Group, waar het bedrijf onder valt, heeft wereldwijd zo’n 40.000 mensen in dienst en is actief in meer dan 140 landen. Het hoofdkantoor staat in Taiwan. In veel fysieke winkels in België kun je apparaten van Acer kopen.

Welke producten verkoopt Acer?

Voor liefhebbers van elektronica is de webshop van Acer een ware snoepwinkel. Zoals gezegd is het een van de grootste bedrijven op het gebied van pc’s. Je kunt er dan ook je lol op. Het aanbod is ontzettend groot en als je alle productcategorieën wilt bekijken, ben je wel even bezig.

Laptop

Bovenaan in het menu staat de laptop. Een logische keuze, want veel mensen gebruiken een laptop. Dit apparaat is onder meer populair onder studenten. Ben je nog bezig met je studie? Dan heeft Acer goed nieuws voor je. Er is namelijk een vaste studentenkorting van 15%. Mensen die van gamen houden, kunnen bij Acer een nieuwe gaming laptop kopen.

Computer

Ook de desktop vindt nog gretig aftrek. Vooral bij bedrijven worden er nog veel desktops gebruikt. En dit zal ook altijd zo blijven. Het handige aan het menu van Acer is dat je links de producten bekijkt, in het midden de segmenten en rechts de series. Zo kun je ook makkelijk naar een Chromebook of een monitor zoeken.

Zoeken per serie

Acer heeft verschillende series met producten. Voor kenners zijn dit namen die klinken als een klok. De Acer Aspire is een van de bekendste. Deze laptop kun je voor allerlei doeleinden gebruiken, van werk tot privé. De Acer Nitro is ideaal voor als je een gaming laptop zoekt. En de Acer Swift is een dunne en lichte laptop die handig is voor als je veel onderweg bent.

Service

Acer is een van de grotere bedrijven ter wereld. Dat wordt je niet als je geen service levert. De hersteldienst staat dan ook voor je klaar om je te helpen als er problemen zijn.

Welke merken verkoopt Acer?

Op de website van Acer worden alleen producten van dit merk verkocht.

Ontdek de beste promoties van Acer

Bij Acer draaien ze hun hand niet om voor een korting meer of minder. Op de homepage word je al meteen begroet door mooie voordeelacties. De Mega Deals staan vol met kortingen die kunnen oplopen tot 30%. Omdat de prijzen van de producten van Acer al snel in de honderden euro’s lopen, is het voordeel in euro’s flink. Als je op de homepage een stukje naar beneden scrollt, kun je een kijkje nemen bij de Top Deals en bij de Zakelijke Deals. Ook hier zijn de kortingen lekker hoog.

Extra korting met Acer ID

Iedereen die een product van Acer koopt, krijgt een uitnodiging voor Acer ID. Hiermee creëer je een eigen account bij Acer. Dit account levert je verschillende voordelen op. Het leukste is dat je kunt profiteren van exclusieve aanbiedingen. Daarnaast is het een vorm van service. Wanneer er iets mis is met je apparaat, kun je via Acer ID snel hulp krijgen. Het is dan ook verstandig om je aan te melden. Dit is gratis en kost je hooguit een minuut.

Krijg ik een kortingscode bij inschrijving op de Acer nieuwsbrief?

Voor zover bekend niet. Op de homepage wordt niks vermeld over een kortingscode bij inschrijving op de nieuwsbrief. Als dit wel zo is, wordt dit meestal middels een pop-up getoond. We gaan er dus van uit dat Acer je geen korting geeft. Toch is het wel leuk om je aan te melden. De digitale wereld staat constant in beweging. Er worden dan ook steeds nieuwe producten ontwikkeld. In de nieuwsbrief lees je bijvoorbeeld hoe de nieuwe Acer Aspire eruitziet en wat deze kan. Daarnaast worden in de nieuwsbrief kortingsacties aangekondigd.

Studenten krijgen standaard 15% korting

Als student heb je het goed bij Acer. Je krijgt namelijk standaard een korting van 15%. Je snapt als geen ander dat het leven van een student duur kan zijn. Daarom is iedere korting mooi meegenomen. Om gebruik te maken van de korting, moet je het formulier op de website invullen. Daarna krijg je een exclusieve kortingscode, die je invult bij het afrekenen. De Acer Studentenkorting is geldig op alle producten, tenzij anders staat aangegeven. Het is goed om te weten dat de korting niet gecombineerd kan worden met andere voordeelacties.

Heeft Acer ook een app?

Acer heeft verschillende apps, maar die hebben allemaal een specifieke service. Om producten te bestellen, is het beter om gebruik te maken van de mobiele website. Deze site werkt snel en prima. Misschien dat Acer wel bezig is met de ontwikkeling van een app waarmee je bestellingen plaatst. Aan de andere kant is een laptop of desktop wel iets wat je graag nog op een groot scherm wilt zien. In die zin is het lekkerder om achter een groter scherm te zitten.

Black Friday deals bij Acer

Acer loopt behoorlijk over van de voordeelacties. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat je tijdens Black Friday van lekkere kortingen kunt profiteren. De actie wordt ieder jaar groots gevierd bij Acer. Wanneer je een laptop of desktop nodig hebt, loont het dan ook om te wachten totdat het eind november is. Hoe hoog de kortingen tijdens de komende editie gaan zijn, is nog een verrassing. Een ding is zeker, ze zijn hoog. Tijdens normale voordeelacties profiteer je van 30% voordeel. De kans is aanwezig dat de percentages tijdens Black Friday verder oplopen. We raden je aan om je aan te melden voor de nieuwsbrief. Daarin worden de Black Friday acties aangekondigd. Je hebt natuurlijk ook de website nog. Acer laat geen kans onbenut om je de speciale deals te laten zien.

Tabel: de meest populaire Acer kortingscodes

Korting Geldige korting Gezien in
- € 100 Acer kortingscode voor € 100 korting op E-scooters
- 5% Acer kortingscode voor 5% korting op ALLES
- € 100 Acer kortingscode voor € 100 korting op E-scooters
- 5% Acer kortingscode voor 5% korting op jouw aankopen
- 5% Acer Kortingscode: Enkel dit weekend 5% korting op alles
- € 100 Acer kortingscode voor € 100 korting op e-scooters
- € 100 Acer kortingscode voor € 100 korting op E-scooters
- 20% -20% korting op geselecteerde gaming laptops.
- €50 €50 korting bij aankoop van een Predator monitor.
- 15% -15% korting op alle accessoires bij inschrijving op de nieuwsbrief.