Microsoft kortingscodes geldig in april 2024

Ontdek een Microsoft kortingscode en ontvang korting op de online aankopen in België

- 10%

korting

Microsoft Store Kortingscode voor 10% korting

  • 137 keer gebruikt

Gevonden op de "Deals" pagina

-30%

korting

Pak tot wel -30% Microsoft korting op een selectie artikelen

  • 101 keer gebruikt

Geldig op de aanbiedingenpagina via https://www.microsoft.com/nl-be/store/b/sale?icid=TopNavDealsSale

-160€

korting

Scoor meteen tot -160€ korting op Surface laptops

  • 18 keer gebruikt

Geldig op de aanbiedingenpagina via https://www.microsoft.com/nl-be/store/b/sale?icid=TopNavDealsSale

- 10%

korting

Microsoft Store Kortingscode voor 10% korting

Gevonden op de "Deals" pagina

-10%

korting

Scoor gelijk 10% korting als zakelijke klanten bij Microsoft Store

-5%

korting

Microsoft kortingscode voor -5% op je Office 365 abonnement

-15%

korting

Microsoft kortingscode voor -15% op Surface laptops

-10%

korting

Ontvang vandaag 10% korting bij Microsoft Store met deze kortingscode

Hoe gebruik je een kortingscode bij Microsoft?

Dit moet je weten over Microsoft

Microsoft is in 1975 opgericht door Bill Gates en Paul Allen. Het bedrijf ontwikkelt, verspreidt en ondersteunt diverse computer gerelateerde diensten en producten. Microsoft boekt jaarlijks tientallen miljarden dollars winst. Microsoft is sinds een aantal jaar weer een echte webshop. De fysieke winkels zijn tijdens de coronacrisis definitief gesloten. Dat is geen probleem, je kunt online alles regelen. Het bedrijf is opgericht in Redmond, Washington waar ook het hoofdkantoor is gevestigd. Het staat momenteel bekend als werelds grootste softwarebedrijf en telde in 2020/21 181 duizend werknemers.

Deze merken verkoopt Microsoft

Microsoft verkoopt traditionele computerproducten zoals Microsoft Office 365. Daar vallen onder meer Word, Excel, Outlook en PowerPoint onder. Ook het wat minder bekende Microsoft Publisher valt onder Office 365. En wist je dat je in Word ook pdf-bestanden kunt bewerken? Office 365 is de abonnementsversie van Office. Je mail (Outlook) is gewoon gratis.

producten microsoft store

Software pakketten zoals office 365

Het misschien wel bekendste product van Microsoft is Windows. Windows is het meest gebruikte besturingssysteem voor op je laptop of tablet. De recentste versie is Windows 11. Voor een nieuwe laptop kan je trouwens ook gewoon in de webshop van Microsoft terecht. Windows is onderdeel van het kantoorsoftwarepakket ‘office 365’ die wereldwijd door miljarden bedrijven en scholen wordt gebruikt. Dit is dan ook het bekendste product waar bijna iedereen wel eens van heeft gehoord.

Games en movies

Je zou het misschien niet direct zeggen, maar Microsoft verkoopt ook diverse spellen, zowel voor Windows als de Xbox. En in de webshop staat ook een uitgebreid aanbod van films. Voorbeelden van titels zijn Spiderman en The King’s Man. Binnen de gaming branche brengen zij ook een aandeel in het ontwikkelen van de Xbox en hun spelconsoles.

Vergaderen via Teams

Een vergadering via Teams is tegenwoordig onmisbaar. Microsoft verkoopt meerdere producten om de vergadering nog wat aangenamer te maken. Je kunt een headset bestellen, of bijvoorbeeld een webcam en een speaker. Microsoft heeft ook andere computerbenodigdheden, zoals een keyboard en een muis.

Welke merken verkoopt Microsoft?

Microsoft verkoopt geen merken, omdat alles van Microsoft is. Producten als Windows en Office zijn door Microsoft ontwikkeld. In de webshop vind je alleen producten die van Microsoft zelf zijn. Veel van hun producten zijn echter zo succesvol dat je haast zou denken dat het een eigen merk is, zoals het office 365 pakket, Teams vergaderingen of het document bewerkingsprogramma Word.

Houd de webshop in de gaten voor tijdelijke kortingen

Microsoft heeft geen aanbiedingen die maar één dag geldig zijn. Wel zijn er voordelen die voor een bepaalde periode gelden. Back-to-School is een van de voorbeelden. Ook zijn er speciale lentevoordelen en kan je tijdens de kerstdagen (en in de aanloop daarheen) voor een schappelijke prijs winkelen bij Microsoft. Aan het einde van de winter is er bovendien een grote winteruitverkoop. Hoewel de producten van Microsoft niet aan een seizoen gebonden zijn, zoals een winterjas wel is, kan je er toch lekker van profiteren.

Profiteer van extra kortingen van Microsoft

Ook in de webshop van Microsoft kom je diverse aanbiedingen tegen. Zowel laptops, accessoires als software worden met korting aangeboden. Voor een laptop kan dat zomaar €300 schelen. En bij een abonnement voor Office365 kan je in het kortingsgedeelte op je jaarabonnement twee maanden gratis krijgen. De kortingen worden weergegeven per bedrag, percentage of in het geval van abonnementen voor het aantal maanden. Ook voor de liefhebbers van games zijn er aanbiedingen. Een Xbox, of benodigdheden daarvoor, staan regelmatig in de lijst met kortingen.

Heeft Microsoft ook een nieuwsbrief?

Als je een product van Microsoft hebt besteld, krijg je automatisch nieuwsberichten in je mailbox. Het is wellicht ook mogelijk om je zonder een bestelling te abonneren op de nieuwsbrief, maar hoe dat precies gaat, is in de webshop niet te vinden. Wat dan weer wel een leuk detail is, is dat dit een van de weinige webshops is die het mogelijk maakt om zelf nieuwsbrieven te maken. Hoe dat in zijn werk gaat, is uitgebreid terug te vinden op de webshop. Je krijgt een duidelijke handleiding voor het maken van eigen nieuwsbrieven voor jouw eigen bedrijf of klanten.

microsoft producten

Speciale aanbiedingen voor gezinnen en studenten

Microsoft biedt sommige producten aan met kortingen voor bepaalde groepen. Gezinnen kunnen bijvoorbeeld Office365 voor het hele gezin aanschaffen. Dan betaal je iets meer dan bij een persoonlijk abonnement, maar heb je wel veel meer cloudopslag. Ook scholen en studenten kunnen profiteren van een speciale aanbieding. Hiermee wordt Office365 een stuk goedkoper, zeker voor een onderwijsinstelling. Ouders, studenten en docenten krijgen ook 10% korting op alle Surface laptops.

Microsoft heeft vele apps

Microsoft biedt in de webshop vele apps aan. Sommigen zullen wel bekend zijn bij je. Denk aan Microsoft Teams, Messenger en WhatsApp. Er bestaat niet zoiets als één Microsoft app waarmee je alle producten in de webshop kunt bestellen. Dat is een stuk eenvoudiger om rechtstreeks in de webshop te doen. Er zijn dan ook geen kortingen te verzilveren via een van de andere apps.

Doet Microsoft mee aan Black Friday?

Tijdens Black Friday moet je zeker bij Microsoft zijn. Het hele jaar door wordt er in de webshop afgeteld naar deze dag. Dat houdt niet in dat alleen maar de dagen worden weggestreept. Er worden zelfs al producten met kortingen verkocht. Onder meer Surface en Xbox worden met korting aangeboden. Op Black Friday kan je het beste de webshop in de gaten houden. Microsoft belooft hoge kortingen, dus het zullen zeker interessante aanbiedingen zijn. Ook aan Cyber Monday, de online tegenhanger van Black Friday, doet de webshop van Microsoft mee.

Tabel: de meest populaire Microsoft kortingscodes

Korting Geldige korting Gezien in
- 60% Bespaar tot 60% op Honderden Games bij Microsoft Store
€ 274 Bespaar tot € 274 op de adviesprijzen van Surface Pro 7+ bij Microsoft Store
-10% Scoor gelijk 10% korting als zakelijke klanten bij Microsoft Store
- 10% Microsoft Store Kortingscode voor 10% korting
-10% Ontvang vandaag 10% korting bij Microsoft Store met deze kortingscode
-15% Microsoft kortingscode voor -15% op Surface laptops
-5% Microsoft kortingscode voor -5% op je Office 365 abonnement
- €5 Profiteer tijdelijk van een gratis verzending en pak zo 5 euro korting
- 10% 10% korting op alle accessoires van Microsoft
- €10 Tijdelijk 10 euro korting op de Microsoft Surface
- 50% Check de sale en pak zo tot 50% korting
- €50 Ontvang tijdelijk tot 50 euro korting op veel artikelen