Electro depot kortingscodes geldig in mei 2024

Ontdek een Electro depot kortingscode en ontvang korting op de online aankopen in België

- €4,95

korting

Ontvang onmiddellijk €4,95 korting op je bestelling bij Electro Depot

  • 298 keer gebruikt

Gratis verzending bij aankoop vanaf €50

- 8%

korting

Bespaar nu 8% op IdeaPad's bij Electro Depot

  • 422 keer gebruikt

Gevonden op de "Aanbiedingen" pagina

€ 69

promo

Koop vandaag grills en accessoire sbij Electro Depot vanaf € 69

  • 408 keer gebruikt

€ 39,95

promo

Krijg hier bij Electro Depot diverse Stoomgenerators vanaf slechts € 39,95

€ 2,95

promo

Krijg hier jouw Multimedia accessoires bij Electro Depot vanaf slechts € 2,95

Zie website voor details

€ 99,95

actie

Koop nu deze Gaming stoelen bij Electro depot vanaf slechts € 99,95

Gevonden op de "Aanbiedingen" pagina

€ 399,95

promo

Koop nu 55" tv's bij Electro Depot vanaf slechts € 399,95

€ 98,95

actie

Grijp nu jouw Electrische steps bij Electro depot vanaf slechts € 98,95

Gevonden op de "Mobiliteit" pagina

Hoe gebruik je een kortingscode bij Electro depot?

  • Helaas is het niet mogelijk om een kortingscode te gebruiken bij Electro Depot
  • hou zeker deze pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van de wekelijkse aanbiedingen

Meer tips om korting te krijgen bij ElectroDepot.be

Dit moet je weten over Electro Depot

Electro Depot is een Franse winkelketen, vooral gericht op elektronische apparaten. Als je op zoek bent naar goede prijzen, is dit de website om te bezoeken. Electro Depot heeft zowel fysieke winkels als een goed werkende webshops. De fysieke winkels vind je vooral aan de rand van grote steden in Frankrijk. Electro Depot is opgericht in het jaar 2000, door Pascal Roche en Phileas Réant. Het hoofdkantoor staat in Faches-Thumesnil, in het noorden van Frankrijk. Electro Depot mag dan vooral actief zijn in Frankrijk, ook in België vind je 13 fysieke winkels.

Welke producten verkoopt Electro Depot?

De naam van Electro Depot verklapt al een beetje wat je in deze webshop gaat vinden. De elektronische apparaten vormen een belangrijk onderdeel van het assortiment. Dit wordt in het menu van de webshop opgesplitst in verschillende categorieën.

Groot elektro

Onder groot elektro vallen allerlei grote artikelen die je nodig hebt in je huishouden. Iedereen heeft een koelkast nodig, en een goede diepvriezer is eveneens onmisbaar. In beide gevallen heb je de keuze uit vele tientallen modellen. Het is niet alleen de keuken die voorbij komt in deze sectie. Een nieuwe wasmachine of droogkast vind je ook onder het kopje ‘groot elektro’. Als je een nieuw fornuis nodig hebt, gas of bijvoorbeeld inductie, kun je dat ook bij Electro Depot kopen. En als je dampkap aan vervanging toe is, sluit je ongetwijfeld een goede deal in deze voordelige webshop.

Koken

Specifieke apparaten voor het koken worden onder een apart kopje vermeld. Een airfryer, friteuse of broodbakmachine staan hier onder meer tussen. Het gaat hierbij niet alleen om eten, maar ook om drinken. 99% van de volwassen Belgen wordt ’s ochtends wakker met koffie. Een koffiemachine voor espresso of een Dolce Gusto behoren bij Electro Depot tot de mogelijkheden.

Smartphones

Elektronica is een breed begrip. Het zijn niet alleen apparaten zoals wasmachines en friteuses, maar ook smartphones. Een nieuwe gsm koop je voordelig bij Electro Depot. Op zoek naar een mooie Apple Watch of Chromecast? Het assortiment van Electro Depot is zeer uitgebreid. En als er iets kapot gaat, kun je altijd checken of Electro Depot voor de herstelling kan zorgen. Ze verkopen ook refurbished toestellen, die al aan een herstelling zijn onderworpen.

Welke merken verkoopt Electro Depot?

Electro Depot heeft een zeer uitgebreid assortiment. Het is dan ook niet verrassend dat er veel verschillende merken worden verkocht. Daar zitten zeer bekende namen tussen. LG en Apple zijn bijvoorbeeld begrippen in de elektronicawereld. De televisies van LG staan bekend om het haarscherpe beeld. En Apple is samen met Samsung de referentie op het gebied van smartphones. De lijst met merken is veel te lang om in zijn geheel op te noemen. Van Valberg zijn er diverse wasmachines en droogkasten te koop. Edenwood heeft een heel gevarieerd assortiment, met onder meer toetsenborden en televisies. Ook Cosylife heeft een afwisselend aanbod, onder andere met koffiemachines en broodroosters.

Ontdek de beste promoties van Electro Depot

Electro Depot is een winkel die gunstige prijzen heeft. Als je daarbovenop nog eens kunt profiteren van mooie kortingen, heb je het helemaal getroffen. Electro Depot heeft inderdaad diverse mooie aanbiedingen. Zo is er iedere week een speciale deal. Dat kan van alles zijn. Je moet er wel snel bij zijn, want vaak gaat het om een beperkt aantal exemplaren, bijvoorbeeld 200. Ook zijn er periodieke aanbiedingen. Zo is er rond Pasen een extra actie. Dat geldt ook voor de zomer, voor kerst, enzovoorts. De kortingen worden aangekondigd op de website, in de nieuwsbrief en op sociale media.

Welke kortingen staan er in de folder?

Electro Depot heeft een folder die je op de website kunt vinden. Hierin worden de actuele deals vermeld. Er staat niet altijd bij hoe hoog de korting exact bedraagt. Alleen de nieuwe prijs van het artikel wordt getoond. Electro Depot heeft veel op=op deals. Daarbij worden, in het geval van wasmachines, 100 exemplaren met flinke kortingen aangeboden. Voor jou betekent dit dat je snel je slag zult moeten slaan.

Doet Electro Depot mee aan cashback acties?

Dat is inderdaad het geval. Op de website staat een overzicht met hoeveel je terugkrijgt bij de bestelling van een bepaald product. De cashback is over het algemeen wat lager dan bij andere elektronica winkels. Dat heeft ermee te maken dat de prijzen van Electro Depot al wat lager liggen dan bij de concurrentie. Toch is iedere cashback mooi meegenomen. En het gaat in sommige gevallen nog altijd om een bedrag van €60. Procentueel kan die korting toch richting de 30% gaan.

Voordeel dankzij de Electro Depot nieuwsbrief?

Je inschrijving op de nieuwsbrief van Electro Depot levert je geen rechtstreeks voordeel op. Toch is het de moeite waard om je aan te melden voor de nieuwsbrief. Zo ben je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe acties. Omdat Electro Depot veel acties heeft volgens het op=op principe, is het zaak om er snel bij te zijn. Dat ben je als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief.

Heeft Electro Depot ook een app?

Electro Depot heeft geen app waarmee je de producten kunt bestellen. Het is niet bekend of er achter de schermen hard gewerkt wordt aan een app. Mocht dat het geval zijn, dan lees je dit vast en zeker in de nieuwsbrief van het bedrijf.

Korting tijdens de solden

Als het solden is, kun je maar beter snel een bezoekje brengen aan Electro Depot. Er zijn dan diverse mooie voordelen te vinden. De acties zijn gesplitst in aanbiedingen voor de webshop en voor de fysieke winkels. Het kan om flinke kortingen gaan, 50% is zeker geen uitzondering. Hoe de acties er dit jaar gaan uitzien, is nog niet bekend. De pagina staat al wel klaar. Als de solden beginnen, wordt de pagina gevuld.

Black Friday kortingen

Ook tijdens Black Friday kun je mooie kortingen vinden bij Electro Depot. De acties worden op allerlei manieren aangekondigd. Op de website is er een vaste Black Friday pagina. Die staat een heel jaar live, maar wordt pas gevuld als Black Friday eraan komt. De acties worden ook vermeld in de nieuwsbrief, en op de Facebookpagina van Electro Depot. De kortingen zijn fors. Hoe fors ze dit keer gaan uitvallen, zal half november blijken.

Tabel: de meest populaire Electro depot kortingscodes

Korting Geldige korting Gezien in
- 5% Ontvang nu 5% korting op Smartphones en TV's bij Electro Depot
€ 1,83 Claim nu deze artikelen voor de verzorging en huishouden bij Electro Depot vanaf € 1,83
€ 399,95 Koop nu 55" tv's bij Electro Depot vanaf slechts € 399,95
€ 99,95 Koop nu deze Gaming stoelen bij Electro depot vanaf slechts € 99,95
€ 2,95 Krijg hier jouw Multimedia accessoires bij Electro Depot vanaf slechts € 2,95
€ 39,95 Krijg hier bij Electro Depot diverse Stoomgenerators vanaf slechts € 39,95
€ 98,95 Grijp nu jouw Electrische steps bij Electro depot vanaf slechts € 98,95
- 30% Tot 30% korting op refurbisched smartphones van Samsung
- 20% pak tot 20% korting op wasmachines
- 10% Enkel vandaag 10% korting op groot elektro
GRATIS Gratis verzending bij je eerste bestelling