Vanden Borre kortingscodes geldig in mei 2024

Ontdek een Vanden Borre kortingscode en ontvang korting op de online aankopen in België

- 20%

korting

Bestel vandaag met 20% en meer korting op keukenapparatuur van Vanden Borre

  • 426 keer gebruikt

- € 1000

korting

Scoor vandaag tot wel € 1000 korting op diverse apparaten bij Vanden Borre

Zie website voor details

- 20%

korting

Koop nu met 20% of meer Vanden Borre korting op deze huishoudelijke producten

Gevonden op de "Sale" pagina

- 40%

korting

Ontvang nu nog tot 40% korting op deze selectie keukenartikelen bij Vanden Borre

- 10%

korting

Claim nu minimaal 10% Vanden Borre korting op deze selectie keukenartikelen

Gevonden op de "Aanbiedingen" pagina

- 5%

korting

Krijg nu nog minimaal 5% korting op keukenapparatuur van Vanden Borre

Gevonden op de "Aanbiedingen" pagina

Veelgestelde vragen (FAQ)

tagy avatar

Kan je bij ICI PARIS XL betalen met consumptiecheques?

Op de website van IPXL kan je alle verschillende betaalmogelijkheden bekijken

kortingscode's avatar

Alles over de codes bij Vanden Borre

Meer tips om korting te krijgen bij Vanden Borre

Vanden Borre of Hugo Van Praag?

Sommigen kennen de naam Vanden Borre misschien eerder nog als Hugo Van Praag. Want Vanden Borre werd oorspronkelijk eigenlijk opgericht door Hugo Van Praag. Toen was de winkel vooral bekend om zijn zebralogo en -kleuren. In de recelamespotjes hoorde je toen de slagzin “Je vindt het vandaag bij Hugo Van Praag”. Van Praag starte in 1949 met zijn eigen winkel gespecialiseerd in naaimachines. Uiteindelijk breidde hij zijn aanbod uit met witgoed. Erna namen zijn zonen de leiding over en zo verspreidde de keten zich van Antwerpen over heel Vlaanderen. Er kwamen maar liefst 30 vestigingen. Op het eind van de 20e eeuw ging de keten ook bruingoed verkopen. In 1999 smolt de zaak van Hugo Van Praag samen met Vanden Borre. De afdeling keukens zonderde zich af en floreerde verder onder de naam Van Praag Keukens. Vanden Borre was heel lang bekend om de slogan “Uw akte van vertrouwen”. Nu staat er summier: “In alle vertrouwen” onder het logo.

Vanden Borre, in alle vertrouwen

Het aanbod van Vanden Borre is heel uitgebreid. Je vindt er alles van televisie en audio, elektro, keukens, smart home en devices, multimedia, telefonie, foto en vrije tijd en allerlei accessoires. Je kan het zo gek niet bedenken of Vanden Borre heeft het in huis. Van airfryers over airco, broodroosters en blenders tot droogkasten, koelkasten, chromecasts, diepvriezers, fototoestellen, haardrogers, hoofdtelefoons en iPhones.

alle artikelen van vanden borre

Alle merken onder één dak

Vanden Borre verkoopt heel wat merken. Via de gebruiksvriendelijke website kan je ze gemakkelijk filteren. Zo vind je er merken zoals Smeg, Canon, Novy, AEG, Domo, Jura, Krups, Melitta®, Philips™, Samsung, JBL, Fitbit, Dyson, Dolce Gusto® en Siemens. Uiteraard verkoopt Vanden Borre ook zijn eigen huismerk.

Speciale acties

Bij Vanden Borre hoef je niet lang te zoeken. Je vindt een duidelijk overzicht van alle acties die nog lopen en verlopen zijn op deze pagina. Bovendien kan je de acties nog filteren, zodat je meteen jouw favoriete product of merk vindt.

Outlet? Altijd dikke pret!

Op de Outletpagina van Vanden Borre vind je momenteel 362 aanbiedingen. Het is een overzicht van toestellen die een ‘tweede keuze’ zijn of een lichte beschadiging hebben opgelopen. Garantie en service zijn nog steeds inbegrepen. Zo vind je bijvoorbeeld dampkappen, huishoudelektro, homecinema’s, inbouwovens, stoomovens, kookplaten, kookfornuizen, koelkasten, televisies, microgolfovens, wasmachines, vaatwassers, droogkasten en wijnkasten aan een vriendelijke prijs.

check de outlet van vanden borre

Een folder schept altijd vertrouwen

Vanden Borre brengt regelmatig een nieuwe folder uit. Die is altijd opgemaakt volgens een bepaald thema. Denk maar aan thema’s als Back to school, Scoooooor met je nieuwe TV, Slim Wonen, Maak Mama Blij en Fijne Feesten.

Cashback

Terugbetalingsacties worden over het algemeen georganiseerd door leveranciers. Om een terugbetaling te krijgen, moet je voldoen aan de voorwaarden die op de coupon vermeld staan. Hiervoor kan het gebeuren dat je je eerst moet inschrijven op de website bijvoorbeeld. In andere gevallen moet je een coupon invullen en opsturen met de factuur en bijhorende barcode van de verpakking. Zodra alles succesvol is afgerond krijg je het bedrag van de leverancier teruggestort.

Loyalty: beloon je klanten met Vanden Borre

Bij Vanden Borre vind je moeiteloos het perfecte cadeau voor je klanten. Of het nu gaat om een spaaractie, klanten belonen via een loyaltyprogramma of een origineel eindejaarsgeschenk. Meer info hierover vind je hier.

Is er al nieuws van Vanden Borre?

Via je je Vanden Borre-account kan je bij ‘voorkeuren’ aangeven welke e-mails je graag wilt ontvangen. Zo kan je een vinkje zetten bij nieuwsbrief, enquêtes en advies. Hier is echter geen speciale korting aan gekoppeld.

Speciale prijzen voor studenten?

Het is mogelijk dat Vanden Borre speciale kortingen voorziet voor studenten van middelbare scholen en studenten die momenteel op school zijn, door middel van kortingsprogramma’s. Zodra je je studentenkaart toont, heb je recht op de korting.

Solden bij Vanden Borre

Vanden Borre doet graag mee aan de solden. Dat merk je al op de website. Zo is er een speciale pagina voorzien voor de solden. Op die manier kan je alle mogelijke solden, zoals de wintersolden, op de voet volgen. Heb je toch de solden gemist? Geen paniek. Bij Vanden Borre geniet je sowieso van de laagste prijsgarantie.

MySecurity App

Vanden Borre heeft niet echt een app waarmee je je favoriete toestellen kunt bestellen en laten leveren. Maar er is wel de zogenaamde MySecurity app. Om deze app te kunnen installeren, heb je een Multimedia Service Pack van Vanden Borre nodig. De app is bedoeld om toestellen als smartphones en tablets te beschermen. Zo hoef je je geen zorgen meer te maken over mogelijke bedreigingen op het internet. Dankzij de nieuwste updates van de software blijft je toestel altijd beschermd. Je kan de app downloaden via de Apple Store en de Google Play Store.

Tijdens Black Friday kleurt rood helemaal zwart

Zodra het november is, verandert de rode kleur van Vanden Borre helemaal in zwart. Want dan kan je profiteren van uitzonderlijke kortingen op tv, audio, groot en klein elektro, multimedia, telefonie en accessoires. Er is zelfs een pagina op de website voorzien die volledig in het teken staat van Black Friday. Tijdens deze periode geniet je van kortingen tot wel -75%.

Tabel: de meest populaire Vanden Borre kortingscodes

Korting Geldige korting Gezien in
- € 300 Bespaar meteen tot € 300 op deze selectie ovens en fornuizen bij Vanden Borre
- 20% Claim meteen 20% en meer korting op deze selectie apparaturen bij Vanden Borre
- 40% Ontvang nu nog tot 40% korting op deze selectie keukenartikelen bij Vanden Borre
- 20% Koop nu met 20% of meer Vanden Borre korting op deze huishoudelijke producten
- € 1000 Scoor vandaag tot wel € 1000 korting op diverse apparaten bij Vanden Borre
- 5% Krijg nu nog minimaal 5% korting op keukenapparatuur van Vanden Borre
- 10% Claim nu minimaal 10% Vanden Borre korting op deze selectie keukenartikelen
- 20% Pak tijdelijk 20% korting op smartphones bij Vanden Borre
- 40% Tijdelijk tot 40% korting in de outlet