Landal Greenparks kortingscodes geldig in oktober 2023

Ontdek een Landal Greenparks kortingscode en ontvang korting op de online aankopen in België

€ 280

actie

Boek nu jouw Nazomer trips bij Landal vanaf slechts € 280

  • 297 keer gebruikt

Gevonden op de "Aanbiedingen" pagina

€ 136

actie

Boek meteen jouw Najaars trips bij Landal vanaf slechts € 136

  • 386 keer gebruikt

Gevonden op de "Aanbiedingen" pagina

€ 157

actie

Boek vandaag jouw Herfst trips bij Landal vanaf slechts € 157

  • 230 keer gebruikt

Gevonden op de "Aanbiedingen" pagina

€ 227

actie

Koop nu jouw Landal Lommerbergen tickets vanaf slechts € 227

Gevonden op de "Aanbiedingen" pagina

€ 238

actie

Boek nu jouw Zomervakantie trips via Landal vanaf slechts € 238

Gevonden op de "Aanbiedingen" pagina

€ 359

actie

Boek meteen jouw Last Minutes trips bij Landal vanaf slechts € 359

Gevonden op de "Aanbiedingen" pagina

€ 237

actie

Boek nu jouw Landal De Lommerbergen trips vanaf slechts € 237

Gevonden op de "Aanbiedingen" pagina. Geldig van 25 Sept. tot 29 Sept.

€ 140

actie

Boek vandaag jouw Landal Wirfttal trips vanaf slechts € 140

Gevonden op de "Aanbiedingen" pagina. Geldig van 6 Nov. tot 10 Nov.

Veelgestelde vragen (FAQ)

tagy avatar

Wanneer heb ik het meeste kans om een werkende kortingscode van Landal Greenparks te vinden?

Bij Landal Greenparks heb je het meeste kans op een kortingscode gedurende Black Friday en Cyber Monday. Andere mogelijke momenten zijn: korting op je verjaardag, Nina Day, op Glamour Day op Singles Day, tijdens Halloween, gedurende Kerst of enkel op moederdag.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Mijn Landal Greenparks kortingscode werkt niet in oktober 2023. Wat kan ik doen?

Een geldige kortingscode heeft altijd een geldigheidsdatum. Wanneer deze is verstreken, krijg je een foutmelding na het invullen ervan. Controleer in dit geval de verloopdatum. Bij twijfel, neem contact op met de klantendienst van Landal Greenparks.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Welke is momenteel de grootste kortingscode van Landal Greenparks geldig in België?

De grootste vouchercode die momenteel geldig is, is deze: Boek vandaag jouw Herfst trips bij Landal vanaf slechts € 157

kortingscode's avatar
tagy avatar

Is er een altijd werkende kortingscode beschikbaar bij Landal Greenparks?

Een Landal Greenparks coupon code die altijd werkt, is nog niet voorgekomen. Op deze pagina staan codes die beperkt geldig zijn in tijd.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Krijg je bij Landal Greenparks een kortingscode op je verjaardag?

Neen, als je jarig bent, krijg je momenteel geen promotiecode. Schrijf je in op de Landal Greenparks nieuwsbrief, voor mocht dit in de toekomst veranderen.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Waar kan ik een kortingscode voor Landal Greenparks vinden?

Alle actuele kortingscodes voor Landal Greenparks verzamelen we op deze pagina. We vinden deze codes via hun nieuwsbrief, folder of app. Soms zien we ze in magazines zoals Libelle of bij Tweakers. Ofwel vinden we ze via influencers, social media kanalen zoals Youtube, Reddit en Tiktok. En natuurlijk krijgen we ook codes toegestuurd van onze partners zelf.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Ik heb mijn kortingscode voor Landal Greenparks vergeten in te vullen. Wat kan ik doen?

Neem contact op met de Landal Greenparks klantendienst en vraag of je deze korting alsnog kunt krijgen, eventueel in de vorm van een geschenkbon.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Is de Landal Greenparks kortingscode enkel geldig voor een nieuwe klant bij een eerste bestelling, of zijn deze ook geldig voor bestaande klanten?

Dit is voor elke code verschillend. Lees de specifieke voorwaarden van de code zelf om dit te weten te komen.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Geeft Landal Greenparks ook studentenkorting?

Neen, momenteel schenkt Landal Greenparks geen korting voor de student. Studenten raadplegen best de webshop of klantendienst zelf voor de meest actuele info.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Zijn deze kortingscodes geldig in België?

Ja, alle recente codes die op deze pagina worden gebundeld, zijn geldig in België.

kortingscode's avatar

Alles over de Landal Greenparks kortingscode

Landal kortingscode pagina

  • Boek nu je vakantie bij Landal en maak gebruik van een kortingscode om je vakantie nog voordeliger te maken!
  • Ga opzoek naar de perfecte bestemming en vakantiewoning voor jouw vakantie
  • klik op boeken en voer al je persoonlijk gegevens en reisdata in
  • Op de betaalpagina kan je in het veldje ‘Giftcard of recreatie-voucher’ een geldige kortingscode invoeren
  • Het te betalen bedrag zal in mindering worden gebracht. Klik op betalen om je boeking verder af te ronden

Meer tips om korting te krijgen bij Landal.be

Dit moet je weten over Landal GreenParks

Landal GreenParks is een toonaangevende organisatie die activiteiten beheert in het management, beheer en verhuur van bungalowparken. Landal GreenParks heeft meer dan 100 parken met in totaal ca. 15.000 bungalows die ze elke dag verhuurt aan haar klanten.

De organisatie onderscheidt zich door het open karakter van de parken. Denk hierbij aan rust, ruimte en natuur. Deze drie factoren streeft Landal GreenParks na om te integreren in al haar parken. Zodat jij als klant dit ten volle beleeft.

Landal GreenParks heeft jaarlijks meer dan 2.2 miljoen gasten die samen 11.4 miljoen overnachtingen doorbrengen op hun parken. Bij Landal werken circa 3.000 medewerkers op de parken en in de kantoren.

Onder de naam Landal GreenParks vallen ook de volgende merken:

Hof van Saksen, Landal Ski life, Landal Camping, Landal Business en Landal makelaardij.

Wat koop je bij Landal GreenParks?

Landal GreenParks staat bekend om haar verhuur van bungalows op tal van haar vakantieparken in Nederland, maar ook daarbuiten zoals Duitsland, Denemarken, België, Oostenrijk, Zwitserland en tal van andere landen in Europa.

Dit is echter niet meer alleen waar Landal om bekend staat. Daarnaast timmert Landal stevig aan de weg met een grote diversiteit van bungalows. Zo is er voor een ieder wat wils. Op alle parken is er ook steeds meer te doen. Denk aan subtropische zwembaden, paardrijden, golf, sport en spel, wandelen,  fietsen en ga zo maar door. Daarnaast komen er ook tal van nieuwe parken bij.

Landal verhuurt zelfs niet meer alleen bungalows want ook de kampeerder komt zeker aan zijn trekken binnen het aanbod van Landal Campings. Kijk maar eens op de website Landalcamping.nl en zie het grote aanbod van campings waar je met je tent kan overnachten. Alles geheel in de stijl van Landal GreenParks.

Heb je geen tent dan kan je er zo een huren op een van de Landal campings.

Ook leuk om te weten is dat Landal GreenParks ruim 85 vakantieparken heeft die midden in de natuur liggen. En hier komt Natuurmonumenten om de hoek kijken. Want beide organisaties hebben de gezamenlijke ambitie om mensen een onvergetelijke ervaring in de natuur te geven. Door samen een positieve impact op de natuur te realiseren, creëren ze de natuurbeschermers van de toekomst.

Ook is er voor de kinderen op alle vakantieparken van Landal veel te doen. Zo worden er  talloze activiteiten georganiseerd voor de kinderen. Denk hierbij aan spelen, creatief bezig zijn, sporten, speurtocht, dansen et cetera. Vooral in de vakanties zoals de zomervakantie, kerstvakantie en de herfstvakantie staat er een volle agenda voor de kleintjes te wachten.

Mocht je een kerstvakantie ambiëren in een van de Landal GreenParks dan is het wijs om voor de kerst de kerstpakketten in de gaten te houden. Vaak zijn er zeer mooie aanbiedingen te verkrijgen in deze kerstpakketten.

Mocht je gaan reserveren let dan op dat er naast je huurprijs van je bungalow ook reserveringskosten worden gerekend. Deze bedragen €28,95 per reservering. Je moet ook persoonsgebonden kosten betalen van €8,95 per persoon en toeristenbelasting van €1,75 per persoon per nacht. Weet dus dat de prijs van een boeking vaak iets duurder wordt dan je aanvankelijk denkt. Let er dus op voordat je afrekent waarvoor je allemaal betaalt.

Landal vrerblijf

Meer besparen dankzij de Landal GreenParks aanbiedingenpagina

Landal GreenParks heeft een aparte aanbiedingenpagina die zeker dient te worden bekeken als je overweegt om een vakantie te boeken bij Landal GreenParks. Zo zijn er tal van interessante aanbiedingen te vinden op deze pagina.

Er worden allerlei aanbiedingen weergegeven die overeenkomen met thema’s zoals ‘weekend in de sneeuw’ in Oostenrijk, Zwitserland of Duitsland. Een voorjaarsvakantie en ook een paasvakantie. Zo is er elke tijd van het jaar wel ergens een korting voor je te vinden en dat maakt de aanbiedingenpagina zeer interessant om in de gaten te houden.

De kortingen die er op de aanbiedingenpagina zijn betreffen allemaal “Nu vanaf” kortingen. Daarmee worden vakantiebestemmingen voor een lagere prijs aangeboden.

Landal aanbiedingen

Last minute boeken is besparen bij Landal GreenParks. 

Op de aanbiedingenpagina staan altijd ook de last minute aanbiedingen weergegeven. Ook deze prijzen vallen in de categorie “Nu vanaf”.  De laagste last minute prijs, terwijl dit stuk wordt geschreven, is 109 euro voor 3 nachten op een Landal GreenParks vakantiepark in Tsjechië.

En zo zijn er meer zeer aantrekkelijke last minute deals die zeker het bezichtigen waard zijn.Andere kortingen bij Landal GreenParks. 

Het is ook aan te bevelen om ook andere pagina’s in de gaten te houden zoals Bungalowsspecial.nl of spydeals.nl. Hierop zijn vaak ook interessante kortingen op een vakantie bij Landal GreenParks te vinden. Het loont ook zeker de moeite om sites als Landal.nl qua prijs te vergelijken met andere sites.

landal last minute

Handig: de Landal GreenParks app.

De Landal GreenParks app geeft je informatie over de faciliteiten, activiteiten en waar de mogelijke horecagelegenheden zich op het park bevinden. De app geeft je dus veel informatie tijdens jouw verblijf.  Je kunt hier openingstijden bekijken, contactgegevens van de receptie vinden en reserveringen maken. De parkplattegrond in de app zorgt ervoor dat jij precies weet waar je moet zijn. Ook kun je hier activiteiten en attracties in de omgeving van het park ontdekken. Koppel je jouw aanstaande verblijf in de app met je Mijn Landal-account en je kan je ook voorbereiden op je aankomende verblijf!

Ontvang je een kortingscode bij inschrijving op de Landal GreenParks nieuwsbrief?

Je inschrijven op de nieuwsbrief zorgt er niet voor dat je dan korting krijgt op een van de vakanties die je kan boeken bij Landal GreenParks. Echter geeft de nieuwsbrief je wel een schat aan tips voor je vakantie en mooie bestemmingen.

Black Friday kortingen bij Landal GreenParks 

In het verleden zijn er wel Black Friday deals geweest, maar deze kortingen gingen dan vaak via partners die namens Landal GreenParks Black Friday deals aangeboden. Denk hierbij aan 10% korting op je verblijf. Vooralsnog is er ten tijde van dit schrijven niks bekend over de aanstaande Black Friday deals. We zeggen daarom:  houd de aanbiedingenpagina in de gaten en kijk ook op andere sites die vakanties op Landal GreenParks aanbieden voor aanstaande Black Friday deals.

Tabel: de meest populaire Landal Greenparks kortingscodes

Korting Geldige korting Gezien in
€ 280 Boek direct deze Heerlijke nazomer trips bij Landal vanaf slechts € 280
€ 260 Boek meteen jouw Last Minutes trips bij Landal vanaf slechts € 260
€ 140 Boek vandaag jouw Landal Wirfttal trips vanaf slechts € 140
€ 237 Boek nu jouw Landal De Lommerbergen trips vanaf slechts € 237
€ 359 Boek meteen jouw Last Minutes trips bij Landal vanaf slechts € 359
€ 238 Boek nu jouw Zomervakantie trips via Landal vanaf slechts € 238
€ 227 Koop nu jouw Landal Lommerbergen tickets vanaf slechts € 227
-€150 Krijg nu €150 korting op een last minute vakantie
-€100 Pak nu €100 korting op je verblijf bij Landal
-25% Bespaar 25% korting op je boeking
-20% 20% korting op sport en spel
-€50 Enkel vandaag €50 korting