Avis kortingscodes geldig in oktober 2023

Ontdek een Avis kortingscode en ontvang korting op de online aankopen in België

-10%

korting

Avis korting: -10% korting op je huurauto

  • 402 keer gebruikt

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende boeking

-€15

korting

Scoor -€15 korting op je volgende reservatie

  • 55 keer gebruikt

Met het loyaliteitsprogramma van Avis ontvang je na twee keer huren een kortingscode voor €15,- korting.

- 20%

korting

Geniet nu van tot 20% korting op jouw Huurauto's bij Avis

  • 59 keer gebruikt

Gevonden op de "Aanbiedingen-autoverhuur" pagina. Enkel geldig bij de Summer Safe Griekenland actie

- €15

korting

Scoor gelijk €15 korting met deze Avis kortingscode

-15%

korting

Ontvang gelijk 15% korting op je huurauto met deze Avis kortingscode

-15%

korting

Haal gelijk 15% korting op je autohuur met deze Avis kortingscode

- €15

korting

Scoor gelijk €15 korting met deze Avis kortingscode

-15%

korting

Scoor meteen 15% korting op je autohuur met deze Avis kortingscode

Veelgestelde vragen (FAQ)

tagy avatar

Wanneer heb ik het meeste kans om een werkende kortingscode van Avis te vinden?

Bij Avis heb je het meeste kans op een kortingscode gedurende Black Friday en Cyber Monday. Andere mogelijke momenten zijn: korting op je verjaardag, Nina Day, op Glamour Day op Singles Day, tijdens Halloween, gedurende Kerst of enkel op moederdag.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Mijn Avis kortingscode werkt niet in oktober 2023. Wat kan ik doen?

Een geldige kortingscode heeft altijd een geldigheidsdatum. Wanneer deze is verstreken, krijg je een foutmelding na het invullen ervan. Controleer in dit geval de verloopdatum. Bij twijfel, neem contact op met de klantendienst van Avis.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Welke is momenteel de grootste kortingscode van Avis geldig in België?

De grootste vouchercode die momenteel geldig is, is deze: Geniet nu van tot 20% korting op jouw Huurauto's bij Avis

kortingscode's avatar
tagy avatar

Is er een altijd werkende kortingscode beschikbaar bij Avis?

Een Avis coupon code die altijd werkt, is nog niet voorgekomen. Op deze pagina staan codes die beperkt geldig zijn in tijd.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Krijg je bij Avis een kortingscode op je verjaardag?

Neen, als je jarig bent, krijg je momenteel geen promotiecode. Schrijf je in op de Avis nieuwsbrief, voor mocht dit in de toekomst veranderen.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Waar kan ik een kortingscode voor Avis vinden?

Alle actuele kortingscodes voor Avis verzamelen we op deze pagina. We vinden deze codes via hun nieuwsbrief, folder of app. Soms zien we ze in magazines zoals Libelle of bij Tweakers. Ofwel vinden we ze via influencers, social media kanalen zoals Youtube, Reddit en Tiktok. En natuurlijk krijgen we ook codes toegestuurd van onze partners zelf.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Ik heb mijn kortingscode voor Avis vergeten in te vullen. Wat kan ik doen?

Neem contact op met de Avis klantendienst en vraag of je deze korting alsnog kunt krijgen, eventueel in de vorm van een geschenkbon.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Is de Avis kortingscode enkel geldig voor een nieuwe klant bij een eerste bestelling, of zijn deze ook geldig voor bestaande klanten?

Dit is voor elke code verschillend. Lees de specifieke voorwaarden van de code zelf om dit te weten te komen.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Geeft Avis ook studentenkorting?

Neen, momenteel schenkt Avis geen korting voor de student. Studenten raadplegen best de webshop of klantendienst zelf voor de meest actuele info.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Zijn deze kortingscodes geldig in België?

Ja, alle recente codes die op deze pagina worden gebundeld, zijn geldig in België.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Kan je bij Avis betalen met MasterCard?

Ja, je kan de huur van een wagen bij Avis betalen met MasterCard

kortingscode's avatar

Alles over de Avis kortingscode

Meer tips om korting te krijgen bij Avis.be

Dit moet je weten over avis.be

In 1946 opende Warren Avis de eerste autoverhuurlocatie ter wereld op de luchthaven van Detroit. Hij begon met drie auto’s. Tegenwoordig is Avis actief in 165 landen op meer dan 5200 locaties. Avis zet zich vooral in voor klantloyaliteit. Bij Avis kan je vele verschillende types en merken auto’s huren. Dit kan voor een dag, maar ook voor een langere periode. Het Belgische hoofdkantoor is te vinden in Diegem.

Welke auto’s kan je huren bij Avis?

Avis is een bedrijf in de autoverhuur. Het wagenpark varieert van supermini tot een grote stationwagen en alles ertussenin. Ook op vakantie kan je altijd wel een car rental van Avis vinden. Zo kun je terecht bij een bedrijf dat je kent zodat jij je kunt richten op de vakantie.

Avis op de luchthaven

Op zowat elke luchthaven kom je een vestiging van Avis tegen. Zo zit er één op de internationale luchthaven Oostende-Brugge. En natuurlijk één op Zaventem bij Brussel. Ook bij het treinstation van bijvoorbeeld Antwerpen en in een stad als Kortrijk kan je een auto van Avis huren. En rijd je met je gehuurde auto naar het buitenland? Geef in de plaatselijke vestiging aan dat je bij een Avis-vestiging uit Belgium hebt gehuurd, en het komt helemaal goed.

Avis op vakantie

De omgeving van je vakantie verkennen is wel zo leuk. Omdat Avis actief is in 165 landen is de kans groot dat jouw vakantieadres ertussen staat. Tenerife, Gran Canaria of een van de andere Canarische eilanden verkennen is zo geregeld in een van de plaatselijke vestigingen. Via de webshop van Avis kan je thuis al een hoop regelen. Dat geldt voor de Canarische eilanden, maar ook voor de omgeving van Benidorm en Alicante. Eigenlijk kan je in vrijwel heel Europa een auto van Avis huren. En dat regel je simpel online.

avis auto huren

Welke merken verkoopt Avis?

Avis verhuurt auto’s van allerlei bekende merken. In de webshop staat een overzicht van alle in België beschikbare huurauto’s. Je moet er rekening mee houden dat per auto kan verschillen hoe oud je minimaal moet zijn om de auto te kunnen huren. Ook moet je minimaal 1jaar je rijbewijs hebben. Daarbij zal de prijs uiteraard erg verschillen, afhankelijk van het merk dat je wilt huren.

20% vroeg boek korting bij Avis

Door ruim van tevoren je autohuur te regelen in de webshop van Avis profiteer je van diverse voordelen. Zo heb je een ruime keuze uit het aanbod. En misschien nog wel belangrijker, je profiteert van vroeg boek korting die kan oplopen tot 20%. Check ook even hoe het zit met de aanbiedingen in het land waar je heen gaat. Zo zijn er aparte kortingen voor bijvoorbeeld Latijns-Amerika. Dit kan je makkelijk vinden in de webshop. Avis.be heeft ook een pagina met aanbiedingen die in Europese landen gelden. Ook is er een pagina die ‘Aanbiedingen wereldwijd’ heet. Zo kan je precies zien of er in jouw land van bestemming voordelen gelden. Wel zo handig en gunstig.

Extra korting via het loyaliteitsprogramma Avis Preferred

Je kan je gratis aanmelden voor Avis Preferred. Daarmee krijg je toegang tot vele voordelen. Om te beginnen krijg je nadat je twee keer via Avis een auto hebt gehuurd een voucher van €15 voor je volgende reis. Ook hoef je als vaste klant niet steeds het papierwerk in te vullen, maar staat je voertuig klaar als je aankomt. En na drie keer huren krijg je een voucher voor een gratis weekendhuur van Avis. Het loyaliteitsprogramma geldt niet alleen voor jou in België, maar je kan er ook van profiteren in vrijwel elk ander Europees land. Avis Preferred heeft drie verschillende niveaus. Hoe vaker je huurt, hoe hoger je komt. Het hoogste niveau is Avis President’s Club, waarbij je meerdere upgrades op je huurvoertuig krijgt. Aanmelden kan zowel in een vestiging van Avis, als in de webshop.

Ontvang de laatste aanbiedingen via de nieuwsbrief

Door je aan te melden voor de nieuwsbrief van Avis, krijg je als eerste de nieuwste aanbiedingen in je mailbox. Aanmelden is nog geen minuut werk. Je hoeft alleen maar je emailadres in te voeren op de website van Avis. Bij je aanmelding krijg je niet direct een korting, maar zoals gezegd krijg je wel aanbiedingen via de verschillende nieuwsbrieven.

Studenten vanaf 21 jaar krijgen 20% korting

Studenten krijgen bij Avis 20% korting als ze een auto voor in het weekend willen huren. Daar zijn wel wat voorwaarden aan verbonden. Studenten moeten, net als ieder ander die een auto bij Avis wil huren, minimaal 21 jaar oud zijn. Ook moet de bestuurder minimaal een jaar zijn of haar rijbewijs hebben. Je moet een studentenkaart en kredietkaart hebben om van deze korting gebruik te maken. Een voordeel is dat de eventuele tweede bestuurder gratis is.

avis aanbiedingen en promoties

Expats profiteren van extra voordelen

Deze korting is bestemd voor Belgische expats die voor even terugkeren naar België. Als je als expat een auto bij Avis huurt, kan je tot 20% korting krijgen. Het enige wat je hiervoor moet doen, is lid worden van Avis Preferred Expat. Daarvoor moet je je buitenlandse adres opgeven. Met deze korting mag je voor maximaal 27 dagen een auto huren. De deelnemende vestigingen zijn gevestigd in België en Luxemburg. In de webshop staat een compleet overzicht.

De app van Avis, wel zo makkelijk

Met de app van Avis heb je de volledige controle over de huur van je auto of bestelwagen. Je kan in de app met één druk op de knop je huurobject wijzigen of een upgrade geven. En als je je hebt aangemeld voor Avis Preferred, wordt het helemaal makkelijk. Dan hoef je bij een nieuwe huur niet opnieuw je gegevens in te vullen, dat heeft de app al voor je gedaan. Ook profiteer je met de app van prioriteitsvoordelen als je je huurauto komt ophalen. De app van Avis is beschikbaar voor Apple en Android. Met de app heb je ook een handig overzicht van voordelen die in bepaalde landen gelden.

Doet Avis mee aan Black Friday?

Daar is nog geen informatie over bekend. In het verleden was dit niet het geval. Wellicht gebeurt het in de toekomst wel, omdat steeds meer webshops meedoen aan Black Friday. Ook over de deelname van Avis.be aan Cyber Monday is eveneens nog niets bekend.

Tabel: de meest populaire Avis kortingscodes

Korting Geldige korting Gezien in
-15% Avis kortingscode voor -15% op je huurauto
-15% Grijp meteen 15% korting op je huurauto met deze Avis kortingscode
-15% Scoor meteen 15% korting op je autohuur met deze Avis kortingscode
- €15 Scoor gelijk €15 korting met deze Avis kortingscode
-15% Haal gelijk 15% korting op je autohuur met deze Avis kortingscode
-15% Ontvang gelijk 15% korting op je huurauto met deze Avis kortingscode
- €15 Scoor gelijk €15 korting met deze Avis kortingscode
1+1 gratis Tijdelijk 1+1 gratis op bestuurders bij Avis
- €50 Pak tijdelijk €50 korting op jouw huurauto
- €5 5 euro korting na inschrijving voor de nieuwsbrief
- €10 Ontvang nu 10 euro korting op alle extra's bij Avis
€500 Boek jouw favoriete huurauto vanaf €500