Walibi kortingscodes geldig in juni 2024

Ontdek een Walibi kortingscode en ontvang korting op de online aankopen in België

- 50%

korting

Walibi kortingscode voor 50% korting op tickets

  • 414 keer gebruikt

- 2,62%

korting

Krijg meteen 2,62% Walibi korting met de gratis Familycard

  • trustpilot

Maak een gratis account aan op familycard.be en krijg meteen 2,62% korting op je aankoop. De korting wordt NA je bestelling op je Familycard account geplaatst. Raadpleeg de website voor de exacte voorwaarden.2,62% Walibi korting met de gratis Familycard

-€42

korting

Grijp jouw -€42 Walibi korting op je ticket

  • 205 keer gebruikt

Kinderen kleiner dan 1 meter krijgen gratis toegang

-10%

korting

Krijg -10% Walibi korting op je bestelling

  • 387 keer gebruikt

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

- 50%

korting

Bespaar nu tot 50% op abonnementen van Walibi

  • 277 keer gebruikt

Enkel geldig bij abonnementen. Zie website voor details

- 50%

korting

Walibi kortingscode voor 50% korting op abonnementen

- 50%

korting

Walibi kortingscode voor 50% korting op jouw abonnementen

- 50%

korting

Walibi kortingscode voor 50% korting op abonnementen

-10%

korting

Walibi kortingscode voor 10% op je tickets

-15%

korting

Walibi kortingscode voor -15% op je verblijf in Walibi Village

Video: hier moet je de Walibi kortingscode invullen

Hoe gebruik je een kortingscode bij Walibi?

werkende promocode Walibi

  • Wanneer je jouw tickets voor Walibi online via de website van het pretparkt aankoopt, dan kan je hierbij gebruik maken van een promocode
  • Met zo’n promocode krijg je een extra korting op jouw bestelling van de tickets
  • Om jouw geldige promocode te kunnen gebruiken surf je eerst naar de website van Walibi waar je de tickets in jouw winkelmandje plaatst
  • Op de pagina waar je jouw tickets kan betalen krijg je de mogelijkheid om jouw werkende promocode in te geven
  • Ga vervolgens verder om jouw bestelling af te handelen

Meer tips om korting te krijgen bij Walibi.be

Dit moet je weten over Walibi.be

Walibi is een pretpark in Waver. Het park is in 1975 opgestart door Eddy Meeùs. De naam is samengesteld uit de namen van de gemeenten waarin Walibi ligt. Wa komt van Waver, Li van Limal en Bi van Bierges. Het park heeft een aantal naamswijzigingen ondergaan, waaronder Six Flags. Sinds 2005 heet het park weer Walibi. De oranje kangoeroe in het logo slaat op de wallaby, dat is een soort kangoeroe. Walibi is in handen van Compagnie des Alpes. Dat is een van de grootste pretparkgroepen van Europa. Ook Walibi Holland, Parc Astérix en het Dolfinarium in Harderwijk vallen hieronder. Het zwembad Aqualibi is naast Walibi gevestigd. In de webshop Walibi.be kan je ook voor het zwembad tickets kopen. En er zijn voordelige deals als je voor zowel Walibi als Aqualibi een ticket koopt.

Welke producten verkoopt Walibi?

Als je de website Walibi.be opent, krijg je meteen zin om naar het pretpark te gaan. Er worden filmpjes en foto’s getoond van de diverse attracties. In de webshop kan je jouw tickets reserveren. Er zijn verschillende kaartjes te koop. Voorbeelden zijn tickets voor gezinnen, voor volwassenen en voor personen kleiner dan 1.40 meter. Die mogelijkheid is er, omdat je om in de achtbanen te mogen stappen, een minimale lengte moet hebben. Dat zijn er bij Walibi aardig wat.

walibi tickets

Halloween fright nights

Halloween is ieder jaar een groot feest bij Walibi Belgium. Het is de jaarlijkse afsluiter van het seizoen. Er zijn diverse shows, waaronder de Fright Nights. Kaartjes voor het evenement koop je uiteraard in de webshop. De Spooky Days tijdens Halloween zijn er speciaal voor stoere kinderen tot 12 jaar. De Spooky Days zijn overdag, de Friday Nights (uiteraard) in de avond en nacht.

Groepen

Als je met een groep naar Walibi Belgium wilt, kan je de opties in de webshop bekijken. Of het nu om een verjaardag gaat, een schoolreisje of een trip met het bedrijf, er is genoeg mogelijk. Walibi stond overigens vroeger in Nederland bekend als Walibi World. Zoals je al eerder kon lezen, zijn de namen van het pretpark nogal eens veranderd.

Abonnement

Het kan nogal verslavend zijn om een pretpark te bezoeken. De thrill van een rit in de achtbaan of de schoonheid van een binnenattractie wil je vaker meemaken. Daarvoor kan je een abonnement afsluiten. Er zijn verschillende abonnementen beschikbaar. De verschillen zitten in de toegang tot de verschillende parken, zoals onbeperkt Aqualibi en Walibi, en in versnelde toegang tot bepaalde attracties. Alle abonnementen vind je op de website. Het zijn er flink wat.

Overnachten

Overnachten is niet mogelijk bij Walibi. Wel staat op de website een overzicht van partnerhotels waar Walibi mee samenwerkt. Die zitten allemaal in de buurt, waardoor je te voet naar het pretpark kunt. Met een cadeaubon kan je natuurlijk ook naar Walibi en in sommige gevallen kan je korting krijgen met je stadspas.

Welke merken verkoopt Walibi?

Walibi verkoopt geen merk. De naam Walibi is een begrip in de wereld van pretparken. Hoewel de naam meermaals is gewijzigd, is de oorspronkelijke naam nu weer terug. Bekende namen van achtbanen in het park zijn de Kondaa en Cobra.

Ontdek de beste promoties van Walibi

Walibi Belgium heeft niet echt veel promoties op de website staan. Er is wel een sectie die promoties heet, maar actuele acties zijn daar niet te vinden. Wellicht dat dit in de toekomst wel weer het geval is. In vroegere tijden heeft het pretpark namelijk meerdere kortingsacties gehad. Houd daarvoor behalve de website ook de nieuwsbrief en Facebook in de gaten. Een manier om in het park van kortingen te profiteren, is door een abonnement af te sluiten. Met de abonnementen krijg je korting in shops en restaurants. Bovendien kan je zo vaak als je wilt naar het park.

walibi promoties

Blijf op de hoogte met de nieuwsbrief

Op de website kan je je heel eenvoudig inschrijven voor de nieuwsbrief. Door dat te doen, ontvang je nieuws, informatie en promoties in je mailbox. Je krijgt meteen al het nieuws over zowel Walibi Belgium als Aqualibi. Je hoeft enkel je mailadres achter te laten. Het aanmelden levert je geen directe korting op. Voor de liefhebber is het zeker de moeite waard om zich in te schrijven. Al is het alleen maar voor de leuke plaatjes van attracties die gedeeld worden. Daarvoor kan je natuurlijk ook op Facebook of YouTube kijken.

Korting voor specifieke groepen

Zoals het bij meer pretparken het geval is, betalen mensen uit bepaalde groepen minder entreegeld. 65plussers kunnen bijvoorbeeld voor een lager bedrag naar binnen, dat geldt ook voor kinderen. En als je met een groep naar Walibi gaat, ligt de toegangsprijs eveneens lager. In de webshop kan je onder het kopje ‘groepen’ alle speciale prijzen vinden.

Leerkrachten krijgen 25% korting en één gratis toegang

Als je leerkracht bent, krijg je één toegang gratis en ook nog 25% korting op toegangstickets voor 4 begeleidende personen. Deze promotiecode kan maximaal 1 keer gebruikt worden. Om van dit voordeel gebruik te maken, dien je eerst je kaartnummer in te geven op de pagina van Carteprof.be. Vanaf daar word je automatisch doorgestuurd.

Maak het jezelf lekker makkelijk met de Walibi Belgium App

Voor de app van Walibi Belgium geldt hetzelfde als voor de nieuwsbrief. Er zit geen direct voordeel aan de in dit geval installatie verbonden, maar het is wel makkelijk om deze te downloaden. Met de app kan je bijvoorbeeld live de wachttijden bij populairste attracties volgen. Met een interactief parkplan kan je zo je hele route door het park maken. En rond Halloween zijn alle acties en de informatie over de spookhuizen te vinden in de app.

Tot 35% korting op Black Friday

Tijdens Black Friday kan je bij Walibi van mooie kortingen profiteren. In het verleden kon je met een reductie van 25 tot 35 procent een abonnement aanschaffen. Op bedragen die boven de 100 euro kunnen liggen, scheelt dat toch behoorlijk. De acties worden aangekondigd op de website, op Facebook en in de nieuwsbrief. Het is nog niet duidelijk of Walibi ook meedoet aan Cyber Monday. Om dit zeker te weten, is het handig om tegen die tijd de zojuist genoemde kanalen te checken.

Tabel: de meest populaire Walibi kortingscodes

Korting Geldige korting Gezien in
-€5 Walibi kortingscode voor € 5 korting op kaartjes
- 50% Walibi kortingscode voor 50% korting op jouw abonnementen
-10% Walibi kortingscode voor 10% op je tickets
- 50% Walibi kortingscode voor 50% korting op abonnementen
- 50% Walibi kortingscode voor 50% korting op jouw abonnementen
- 50% Walibi kortingscode voor 50% korting op abonnementen
-15% Walibi kortingscode voor -15% op je verblijf in Walibi Village
1+1 gratis Tijdelijk 1+1 gratis op alle tickets voor kinderen
€10 Krijg tijdelijk 10 euro korting op groepstickets
- 50% Bestel nu jouw Walibi tickets tot 50% goedkoper
€4 Alle tickets voor Walibi nu vanaf 4 euro
2e kaart gratis Enkel vandaag: 2e kaart gratis bij Walibi