Bobbejaanland kortingscodes geldig in december 2023

Ontdek een Bobbejaanland kortingscode en ontvang korting op de online aankopen in België

-40%

korting

Krijg nu tot 40% korting op je favvoriete Nickelodeon helden via Bobbejaanland

- 50%

korting

Profiteer vandaag tot wel 50% korting bij Bobbejaanland

Gevonden op de "Black November" pagina

-€9

korting

Bobbejaanland kortingscode voor -€9 op je tickets

Geldig op dagtickets +1,40M

-€12

korting

Bobbejaanland kortingscode voor -€12 op je ticket

-€10

korting

Bobbejaanland kortingscode voor -€10 op je menu in het restaurant

Veelgestelde vragen (FAQ)

tagy avatar

Wanneer heb ik het meeste kans om een werkende kortingscode van Bobbejaanland te vinden?

Bij Bobbejaanland heb je het meeste kans op een kortingscode gedurende Black Friday en Cyber Monday. Andere mogelijke momenten zijn: korting op je verjaardag, Nina Day, op Glamour Day op Singles Day, tijdens Halloween, gedurende Kerst of enkel op moederdag.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Mijn Bobbejaanland kortingscode werkt niet in december 2023. Wat kan ik doen?

Een geldige kortingscode heeft altijd een geldigheidsdatum. Wanneer deze is verstreken, krijg je een foutmelding na het invullen ervan. Controleer in dit geval de verloopdatum. Bij twijfel, neem contact op met de klantendienst van Bobbejaanland.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Welke is momenteel de grootste kortingscode van Bobbejaanland geldig in België?

De grootste vouchercode die momenteel geldig is, is deze:

kortingscode's avatar
tagy avatar

Is er een altijd werkende kortingscode beschikbaar bij Bobbejaanland?

Een Bobbejaanland coupon code die altijd werkt, is nog niet voorgekomen. Op deze pagina staan codes die beperkt geldig zijn in tijd.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Krijg je bij Bobbejaanland een kortingscode op je verjaardag?

Neen, als je jarig bent, krijg je momenteel geen promotiecode. Schrijf je in op de Bobbejaanland nieuwsbrief, voor mocht dit in de toekomst veranderen.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Waar kan ik een kortingscode voor Bobbejaanland vinden?

Alle actuele kortingscodes voor Bobbejaanland verzamelen we op deze pagina. We vinden deze codes via hun nieuwsbrief, folder of app. Soms zien we ze in magazines zoals Libelle of bij Tweakers. Ofwel vinden we ze via influencers, social media kanalen zoals Youtube, Reddit en Tiktok. En natuurlijk krijgen we ook codes toegestuurd van onze partners zelf.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Ik heb mijn kortingscode voor Bobbejaanland vergeten in te vullen. Wat kan ik doen?

Neem contact op met de Bobbejaanland klantendienst en vraag of je deze korting alsnog kunt krijgen, eventueel in de vorm van een geschenkbon.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Is de Bobbejaanland kortingscode enkel geldig voor een nieuwe klant bij een eerste bestelling, of zijn deze ook geldig voor bestaande klanten?

Dit is voor elke code verschillend. Lees de specifieke voorwaarden van de code zelf om dit te weten te komen.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Geeft Bobbejaanland ook studentenkorting?

Neen, momenteel schenkt Bobbejaanland geen korting voor de student. Studenten raadplegen best de webshop of klantendienst zelf voor de meest actuele info.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Zijn deze kortingscodes geldig in België?

Ja, alle recente codes die op deze pagina worden gebundeld, zijn geldig in België.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Wat zijn de openingsuren van Bobbejaanland?

De openingsuren van Bobbejaanland kan je vinden op de website.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Zijn er lange wachttijden bij Bobbejaanland?

Je kan alles over wachttijden en de fastpass terugvinden op de website van Bobbejaanland.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Wanneer zijn de bezoekersaantallen het hoogst bij Bobbejaanland?

Je leest alles over de evenementen en drukke periodes op de website van Bobbejaanland.

kortingscode's avatar

Alles over de Bobbejaanland kortingscode

Bobbejaanland kortingscode pagina

  • Selecteer een datum voor een geweldige uitstap naar Bobbejaanland
  • Stop het gewenste aantal tickets of abonnementen in het winkelmandje
  • voer in het veldje ‘promotiecode’ je geldige kortingscode in
  • Verzilver je kortingscode en betaal het resterende bedrag

Meer tips om korting te krijgen bij Bobbejaanland

Over Bobbejaanland.be

Bobbejaanland is een pretpark die is vernoemd naar zijn oprichter Bobbejaan Schoepen. Het park ligt in Lichtaart, België. In 1959 kocht de zanger en gitarist Bobbejaan Schoepen een moerassig stuk grond van 30 hectare, omdat hij op zoek was naar een vaste plek na 15 jaar lang internationale tournees te hebben gedaan. Hij startte met de bouw van een theaterzaal en een zwemvijver en opende samen met zijn vrouw het park op 31 december 1961. Tot midden jaren zeventig waren de zwemvijvers en de shows die werden gegeven de grootste trekpleister, maar vanaf dat moment is het park gaan uitbreiden met vele attracties zoals rollercoasters, wildwater banen en spookhuizen. Tot op de dag van vandaag staat Bobbejaanland bekend als ’t Plezantste land!

Bobbejaanland parken

Wat kun je allemaal doen op de website van Bobbejaanland?

Via de webshop Bobbejaanland.be kun je veel informatie vinden over het pretpark. Je kunt er terecht voor alle info omtrent corona, bijvoorbeeld wat de veiligheidsmaatregelen zijn en of het park geopend is. Zolang de huidige regels het toelaten is het park eigenlijk altijd geopend, ook tijdens feestdagen zoals kerst en halloween. Er zijn verschillende producten die het pretpark aanbiedt om jouw dag compleet te maken. Je kunt bijvoorbeeld een speedy pass kopen zodat je niet in de rij hoeft te staan voor jouw favoriete attracties zoals de bekende achtbaan typhoon. Ook kun je er terecht voor een abonnement zodat je regelmatig terug kunt keren voor een voordelige prijs, of een geef een ticket als cadeaubon zodat je vrienden of familie mee kunt nemen. Kom je terug van een fantastische dag in het pretpark? Vergeet dan niet toffe foto’s mee te nemen uit de achtbanen om deze mooie dag nooit meer te vergeten!

Extra korting dankzij de Bobbejaanland passen aanbiedingen!

Op de website is geen aanbiedingen pagina aanwezig, maar op Bobbejaanland.be kun je verschillende abonnementen afsluiten die ervoor zorgen dat je geweldige kortingen krijgt. Je hebt keuze tussen een Bronze, Silver of Gold pas. Deze abonnementen geven je onbeperkt toegang tot het park tussen 2 april en 6 november. Naast onbeperkt toegang profiteer je onder andere van kortingen in de shops van het park, kortingen in de restaurants, korting op het hotel van de Corsendonk Group en meer.

Blijf op de hoogte van gave events via de nieuwsbrief

Op de website van Bobbejaanland.be kun jij je kosteloos inschrijven voor de nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief word jij als eerste op de hoogte gehouden van toffe events of unieke acties tijdens feestdagen. Ook wanneer er nieuwe attracties verschijnen of andere bijzonderheden in het park plaatsvinden word jij als eerste op de hoogte gehouden zodat je het nieuws kunt gaan bekijken.

Bobbejaanland nieuwsbrief

Extra voordeel voor grote groepen, mindervalide en scholen

Wil jij een uitstapje plannen met een grote groep vrienden, familie, een bedrijfsuitje of ben jij mindervalide? Dan krijg je een dag ticket voor een lager tarief! Bij grote gemengde groepen vanaf 20 personen wordt een dagprijs van €27,90 gehanteerd, in plaats van de balie prijs van 35 euro. Kinderen die kleiner zijn dan 1 meter mogen altijd gratis naar binnen. Wanneer je mindervalide bent en met een groep vanaf 20 personen komt, krijg jij een dag ticket van €21,90. Voor grote groepen mindervaliden geld dat 1 begeleider per 15 mindervaliden gratis toegang krijgt. Voor schoolreisjes geldt een groep van minimaal 15 personen, waarbij 1 persoon per 15 betalende personen gratis naar binnen mag. De tarieven zijn lager, waarbij je voor de kleuterschool €14,90 per persoon betaald, de basisschool €17,90 en voor de middelbare school €19,90 per persoon. Neem altijd contact op met het park via Bobbejaanland.be voordat je het uitje plant om een reservering te plaatsen.

Bobbejaanland tickets

Handig: De Bobbejaanland app

Er is een officiële Bobbejaanland app voor de mobiele telefoon. Met deze app kan je makkelijk door het park navigeren, kun je menu’s reserveren, aangeven welke shows je wilt bijwonen en hier 15 minuten van tevoren een notificatie van ontvangen en gemakkelijk bekijken waar belangrijke services, attracties en andere relevante locaties te vinden zijn. Weet je niet welke kant je op wil? Laat je leiden door één van de voorgestelde routes in de app.

Black Friday deals

Tijdens Black Friday kun je hoge kortingen verwachten op Bobbejaanland.be. De webshop verkoopt dat meerdere producten voor een gereduceerde prijs, zoals een Gold, Silver of Bronze pas met hoge korting of een dag ticket die normaal €35 euro kost voor maar €25 euro. Vorig jaar was de zilveren pas waarmee je profiteert van vele kortingen en onbeperkt toegang tijdens de Black Friday maar €55 per stuk, normaal kost deze 77 euro!

Tabel: de meest populaire Bobbejaanland kortingscodes

Korting Geldige korting Gezien in
-40% Pak vandaag bij Bobbejaanland 40% korting op dagkaarten
- €18 Haal vandaa €18 korting op kaartjes bij Bobbejaanland
- 50% Profiteer vandaag tot wel 50% korting bij Bobbejaanland
-40% Krijg nu tot 40% korting op je favvoriete Nickelodeon helden via Bobbejaanland
-€10 Bobbejaanland kortingscode voor -€10 op je menu in het restaurant
-€12 Bobbejaanland kortingscode voor -€12 op je ticket
-€9 Bobbejaanland kortingscode voor -€9 op je tickets
1+1 Koop één ticket en krijg het tweede gratis
-€15 €15 korting bij aankoop van een abonnement
Gratis Kom op de dag van je verjaardag gratis naar Bobbejaanland
-€10 Nu €10 korting voor 65+
-50% 50% korting op het tweede ticket