Zoo Antwerpen kortingscodes geldig in december 2023

Ontdek een Zoo Antwerpen kortingscode en ontvang korting op de online aankopen in België

-€2

korting

Zoo Antwerpen korting: -€2 korting op een dagticket voor studenten

  • 355 keer gebruikt

Enkel geldig met studentenkaart

-10%

korting

-10% korting op dagtickets

  • 112 keer gebruikt

Enkel geldig voor leden van Gezinsbond

-€5

korting

Profiteer nu van € 5 korting op jouw Tickets bij Zoo Antwerpen

  • 125 keer gebruikt

Zie website voor details

-15%

korting

Zoo Antwerpen kortingscode voor -15% op dagtickets

€29

actie

Haal gelijk tickets voor €29 met deze Zoo Antwerpen kortingscode

€31

actie

Haal gelijk volwassene tickets voor €31 bij Zoo Antwerpen met deze kortingscode

€ 26,50

promo

Scoor hier jouw Zoo Antwerpen tickets vanaf slechts € 26,50

Zie website voor details

-€5

korting

Zoo Antwerpen kortingscode voor -€5 op je tickets

Veelgestelde vragen (FAQ)

tagy avatar

Wanneer heb ik het meeste kans om een werkende kortingscode van Zoo Antwerpen te vinden?

Bij Zoo Antwerpen heb je het meeste kans op een kortingscode gedurende Black Friday en Cyber Monday. Andere mogelijke momenten zijn: korting op je verjaardag, Nina Day, op Glamour Day op Singles Day, tijdens Halloween, gedurende Kerst of enkel op moederdag.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Mijn Zoo Antwerpen kortingscode werkt niet in december 2023. Wat kan ik doen?

Een geldige kortingscode heeft altijd een geldigheidsdatum. Wanneer deze is verstreken, krijg je een foutmelding na het invullen ervan. Controleer in dit geval de verloopdatum. Bij twijfel, neem contact op met de klantendienst van Zoo Antwerpen.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Welke is momenteel de grootste kortingscode van Zoo Antwerpen geldig in België?

De grootste vouchercode die momenteel geldig is, is deze: Profiteer nu van € 5 korting op jouw Tickets bij Zoo Antwerpen

kortingscode's avatar
tagy avatar

Is er een altijd werkende kortingscode beschikbaar bij Zoo Antwerpen?

Een Zoo Antwerpen coupon code die altijd werkt, is nog niet voorgekomen. Op deze pagina staan codes die beperkt geldig zijn in tijd.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Krijg je bij Zoo Antwerpen een kortingscode op je verjaardag?

Neen, als je jarig bent, krijg je momenteel geen promotiecode. Schrijf je in op de Zoo Antwerpen nieuwsbrief, voor mocht dit in de toekomst veranderen.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Waar kan ik een kortingscode voor Zoo Antwerpen vinden?

Alle actuele kortingscodes voor Zoo Antwerpen verzamelen we op deze pagina. We vinden deze codes via hun nieuwsbrief, folder of app. Soms zien we ze in magazines zoals Libelle of bij Tweakers. Ofwel vinden we ze via influencers, social media kanalen zoals Youtube, Reddit en Tiktok. En natuurlijk krijgen we ook codes toegestuurd van onze partners zelf.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Ik heb mijn kortingscode voor Zoo Antwerpen vergeten in te vullen. Wat kan ik doen?

Neem contact op met de Zoo Antwerpen klantendienst en vraag of je deze korting alsnog kunt krijgen, eventueel in de vorm van een geschenkbon.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Is de Zoo Antwerpen kortingscode enkel geldig voor een nieuwe klant bij een eerste bestelling, of zijn deze ook geldig voor bestaande klanten?

Dit is voor elke code verschillend. Lees de specifieke voorwaarden van de code zelf om dit te weten te komen.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Geeft Zoo Antwerpen ook studentenkorting?

Neen, momenteel schenkt Zoo Antwerpen geen korting voor de student. Studenten raadplegen best de webshop of klantendienst zelf voor de meest actuele info.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Zijn deze kortingscodes geldig in België?

Ja, alle recente codes die op deze pagina worden gebundeld, zijn geldig in België.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Is de Zoo makkelijk bereikbaar?

Je kan de routeomschrijving en alle alternatieve routes naar de Zoo Antwerpen vinden op de website!

kortingscode's avatar
tagy avatar

Kan je tickets voor de zoo betalen met ecocheques?

Alle betaalmiddelen staan vermeld op de de website van de Zoo Antwerpen.

kortingscode's avatar

Alles over de Zoo Antwerpen kortingscode

Zoo Antwerpen kortingscode

  • Ga naar de website van Zoo Antwerpen
  • Je kan de tickets aankopen onder de tab ’tickets & tarieven”
  • plaats de gewenste tickets in het winkelmandje
  • bij de volgende stap kan je een geldige kortingscode voor Zoo Antwerpen ingeven
  • het te betalen bedrag zal in mindering worden gebracht
  • U kunt nu afrekenen

Meer tips om korting te krijgen bij Zoo Antwerpen

ZOO Antwerpen: niet ZOOmaar een dierentuin

ZOO Antwerpen zag het eerste zonlicht op 21 juli 1843 en mag zich hierdoor de oudste dierentuin van België noemen. Sterker nog: het is één van de oudste dierentuinen ter wereld. Het dierenpark bevindt zich vlakbij het station Antwerpen-Centraal. Hoewel het dierenpark de deuren pas in 1843 opende, werd het contract eigenlijk al getekend op 19 juni in 1841 met Jacques Kets als directeur. Aanvankelijk beschikte de dierentuin over een paar geiten, paarden, apen, vogels en slangen. Ondertussen kunnen we de dieren niet langer op één hand tellen. Olifanten, flamingo’s, koala’s, giraffen, beren, leeuwen, … bezorgen je een onvergetelijke dag. ZOO Antwerpen behoort tot de KMDA die ook ZOO Planckendael beheert, net zoals De Zegge, Het Centre for Research and Conservation (CRC) en Flanders Meeting & Convention Center Antwerp.

ZOOveel te beleven

Via de website kan je makkelijk tickets bestellen voor een dagje vol dierenplezier. Ook scholen en andere grote groepen zijn welkom. Daarnaast kan je ook iemand of jezelf gelukkig maken met een cadeaubon. In deze tuin vol interessante, (minder) zeldzame en (minder) bedreigde diersoorten voel je je als Alice in Wonderland. Zeker als het park zijn indrukwekkende ‘light festival’ organiseert. Wie op zoek is naar een ontspannende dag trip, hoeft enkel een combiticket voor de trein te boeken en in een mum van tijd sta je in het Centraal station van Antwerpen, waar het park zich bevindt aan de rechterkant. Uiteraard kan je de dierentuin ook prima bereiken met je eigen wagen. Er zijn tal van parkeermogelijkheden in de buurt. Let wel: ZOO Antwerpen ligt in een lage-emissiezone (LEZ). Meer info hierover lees je op de website. Wil je de tuin vol dieren in alle rust, zonder veel draaglast bezoeken? Dan kan je heel wat spullen kwijt in de lockers naast de hoofdshop. Aan eten en drinken is er geen gebrek. Er zijn meer dan genoeg horecazaken in het dierenpark. Krijg je niet genoeg van de dieren? Vraag dan zeker een gezinsabonnement aan. Met behulp van je ZOO-abonnement kan je trouwens gratis toegang verkrijgen tot Diergaarde Blijdorp in Rotterdam.

ZOO interessante dagaanbiedingen en kortingen

Regelmatig kan je enkele interessante dagaanbiedingen in de wacht slepen. Zo krijg je entreekaartjes tot wel 50% of 70% korting. Echte kortingjagers hebben ze ongetwijfeld al zien passeren: 25% korting op een ticket naar de Zoo, een Dagje Zoo Antwerpen vanaf € 10,50 of 1,5 euro korting als je tickets online bestelt. Maar ook door punten te sparen bij Kruidvat kan je een voucher krijgen ter waarde van € 13,50 of € 16,50. Ook via Dreamland kan je af en toe profiteren van interessante kortingen: € 21 i.p.v. € 26,50 voor volwassenen of € 18 i.p.v. € 24,30 voor kinderen bijvoorbeeld. Ook Veepee, Jumbo, LIDL en Albert Heijn werken regelmatig mee aan interessante acties voor de zoo.

Beschik je over een abonnement? Dan geniet je van een karrevracht aan voordelen. Zo krijg je onbeperkte toegang tot ZOO Antwerpen en ZOO Planckendael. Je mag ook 1 uurtje vroeger binnen dan de andere bezoekers: om 09u00 i.p.v. om 10u00. Verder krijg je 10% korting in alle restaurants en shops. Breng je je kleinkind mee? Dan kan je een kleinkinderkaart kopen met 10 beurten. Zo gaat je kleinkind voor een miniprijs mee.
Ten slotte rijd je voordelig mee met de Planckendael Express en Blue-Bike. Daarnaast krijg je 3 gratis ritjes op de draaimolen en krijg je toegang tot Mijn ZOO, het online platform waar je kan genieten van verzorgervlogs, spelletjes, wedstrijden en voordelen.

Terugbetaling dagtickets

Bezocht je ZOO Planckendael of ZOO Antwerpen en ben je helemaal wild geworden van al dat dierenplezier? Dan kan je kiezen voor een jaarabonnement. De ZOO betaalt dan gewoon je dagticket terug. De dagtickets worden enkel terugbetaald indien je het abonnement aankoopt binnen de 5 dagen na aankoop van de dagtickets en tegen afgifte van de tickets. De stappen die je hiervoor moet ondernemen vind je hier.

Nieuwsbrief ZOO Antwerpen

Wie niet genoeg kan krijgen van de dieren kan zich abonneren op de nieuwsbrief. Zo blijf je als dierenvriend altijd op de hoogte van de laatste nieuwe ontwikkelingen en nieuwe dieren in het park. De inschrijving op de nieuwsbrief is niet verbonden met speciale kortingen of andere voordelen.

ZOOmaar kortingen voor studenten

Studenten worden extra in de watten gelegd door ZOO Antwerpen. Zo heb je een studentenabonnement voor maar € 50. Hiermee kan je, tijdens de blokpauze of op een vrije dag altijd eventjes binnenspringen. Daarnaast geniet je ook van allerlei andere voordelen.

Verder krijg je 365 dagen lang gratis toegang tot ZOO Planckendael als je over een abonnement van ZOO Antwerpen beschikt. Lunchen in de ZOO? Dan geniet je van maar liefst 10% korting! Ten slotte krijg je ook gratis toegang of aanzienlijke kortingen op De Efteling, Bobbejaanland, Bokrijk, Blijdorp, Plopsaland, Artis, GaiaZoo, … En dat allemaal voor amper € 50, onder de hashtag #belachelijkgoedkoop.

Zelfs zonder abonnement krijg je een verminderd tarief aan de kassa (niet online). De tarieven staan vermeld op de website.

ZOO interessante kortingen voor senioren, personen met een handicap en groepen

ZOO Antwerpen voorziet een korting voor senioren en personen met een handicap. De tarieven staan vermeld op de website. Aangezien ZOO Antwerpen de noodzakelijke voorwaarden niet kan nakijken, zijn deze tickets niet online beschikbaar. Je verkrijgt ze aan de kassa.

Groepen vanaf 15 betalende personen hebben een zebrastreepje voor! Zij genieten van een stevige groepskorting. Een groep onder de 50 personen, zonder gids, hoeft niet te reserveren.

Ook jeugdverenigingen kunnen het park bezoeken aan een sterk verminderd tarief.

Ben je jarig? Dan mag je gewoon gratis binnen, op vertoon van je identiteitskaart.

Meer info vind je hier: https://www.zooantwerpen.be/nl/groepen/.

Een eigen app: ‘Mijn ZOO’

ZOO Antwerpen en ZOO Planckendael hebben een eigen app, genaamd ‘Mijn ZOO’ (of ‘Mon ZOO’ voor de Franstaligen). Via deze app krijgen abonnees een knap staaltje storytelling te horen over de dieren, de tuin en het park. Tijdens het bizarre coronatijdperk zijn de parken op zoek gegaan naar een manier om fans een extraatje te bieden. De app is niet zomaar een digitaal platform. Het is een huzarenstukje vol video’s, korte artikels, boeiende leesverhalen en interessante interviews.
De verhalen zijn ingesproken door Jelle Cleymans of Tine Embrechts. Verder zijn er spelletjes en wedstrijden te vinden op de app. Ten slotte kan je via de app extra punten verdienen. Hoe meer je leest en speelt, hoe meer punten je verzamelt. En met die punten sleep je bijzondere beloningen in de wacht, zoals een foto bij de bonobo’s. Je kan pas van de app gebruikmaken als je als abonnee geregistreerd bent op www.MijnZOO.be

Black Friday kortingen

Hoewel ZOO Antwerpen en ZOO Planckendael heel wat interessante kortingen voorzien, is er voorlopig niets te vinden rond Black Friday of Cyber Monday. Maar hou zeker de websites in de gaten.

Tabel: de meest populaire Zoo Antwerpen kortingscodes

Korting Geldige korting Gezien in
gratis Boek hier jouw Gratis Kaartjes voor kinderen bij Zoo Antwerpen
€ 26,50 Ontvang hier jouw Zoo Antwerpen tickets vanaf slechts € 26,50
€ 26,50 Scoor hier jouw Zoo Antwerpen tickets vanaf slechts € 26,50
€31 Haal gelijk volwassene tickets voor €31 bij Zoo Antwerpen met deze kortingscode
€29 Haal gelijk tickets voor €29 met deze Zoo Antwerpen kortingscode
-15% Zoo Antwerpen kortingscode voor -15% op dagtickets
-€5 Zoo Antwerpen kortingscode voor -€5 op je tickets
-€50 €50 korting bij aankoop van 3 jaarabonnementen
Gratis Gratis ticket voor alle moeders op moederdag
-€6 €6 korting in de shop van Zoo Antwerpen
-€9 €9 korting bij groepen vanaf 15 personen
-€7 €7 korting op alle restaurants in Zoo Antwerpen