Plopsa kortingscodes geldig in mei 2024

Ontdek een Plopsa kortingscode en ontvang korting op de online aankopen in België

-15€

korting

Plopsa kortingscode voor -15 EUR op je abonnement

 • 113 keer gebruikt

- 3,85%

korting

Krijg meteen 3,85% Plopsa korting met de gratis Familycard

 • trustpilot

Maak een gratis account aan op familycard.be en krijg meteen 3,85% korting op je aankoop. De korting wordt NA je bestelling op je Familycard account geplaatst. Raadpleeg de website voor de exacte voorwaarden.3,85% Plopsa korting met de gratis Familycard

-5€

korting

Krijg meteen -€5 korting op je Plopsa toegangstickets

 • 344 keer gebruikt

Geldig indien je ee nwoensdagticket >1m bestelt

-10€

korting

Claim nu -10 € Plopsa korting op je toegangsticket voor alle parken

 • 302 keer gebruikt

Bestel een avondticket en betaal €10 minder. Geldig vanaf 3u voor sluiting van de parken

€54

actie

Combineer SNEEUWWITJE met Plopsaland voor slechts €20 extra

 • 32 keer gebruikt

Combineer de musical SNEEUWWITJE met een voordelig bezoek aan Plopsaland De Panne voor slechts €20 extra!

€170

actie

Geniet van gratis sneeuwwitje-tickets bij een overnachting in het Plopsa hotel

 • 419 keer gebruikt

BOEK EEN OVERNACHTING IN HET PLOPSA HOTEL INCLUSIEF GRATIS MUSICAL: Jouw musicalbezoek helemaal compleet maken, doe je met een verblijf in het viersterren superior Plopsa Hotel. Boek nu jouw verblijf en krijg GRATIS Sneeuwwitje-tickets in jouw arrangement gedurende de maand juli en augustus!

- €15

korting

Haal nu €15 korting met deze Plopsa promocode

Gevonden op de "HOME" pagina

- 5%

korting

Plopsa Kortingscode voor 5% korting

- €15

korting

Tot €15 korting op jouw Plopsa abonnement

Korting o Plopsa-FunCard/Plopsa-SwimCard: €11 o Plopsa-GoldCard: €15 Prijs o Plopsa-FunCard: €99 ipv €110 o Plopsa-SwimCard: €99 ipv €110 o Plopsa-GoldCard: €184 ipv €199 Promocodes o Plopsa-FunCard/SwimCard/GoldCard: PLOPSADEALS Actieperiode: o tot en met 07/01/2024

- 35%

korting

Plopsa Superdeal: 35% korting op tickets

KORTING: 35% korting op tickets >1m voor Plopsaland De Panne 20% korting voor overnachtingen in het Plopsa Hotel PARKEN: Plopsaland De Panne + Plopsa Hotel GELDIGHEID: tickets >1m zijn geldig tot en met 31/03/2023 Korting geldig voor het Plopsa Hotel bij aankomsten tot en met 31/03/2023

- 10%

korting

Plopsa kortingscode voor 10% korting op jouw last minute boekingen

Veelgestelde vragen (FAQ)

tagy avatar

Hoe gebruik je een kortingscode voor Plopsaland?

Een kortingscode voor Plopsaland van bijvoorbeeld De Zondag, Veepee, Planckendael, Sea Life, Bellewaerde, Bobbejaanland, Kruidvat of de gezinsbond kan je ingeven op de betaalpagina

kortingscode's avatar
tagy avatar

Krijg ik korting als ik met de trein naar Plopsaland kom?

Vaak is er een extra korting van bijvoorbeeld Plopsa Station Antwerp waarmee je 50% korting krijgt

kortingscode's avatar
tagy avatar

Krijg ik extra korting via de Gezinsbond?

Check zeker eens de website van Plopsa om zo zeker te zijn van jouw korting bij de Gezinsbond

kortingscode's avatar
tagy avatar

Kan je goedkoper naar Plopsaland met de lerarenkaart?

Ook deze informatie over de lerarenkaart vind je eenvoudig terug op de website van Plopsaland

kortingscode's avatar

Video: hier moet je de Plopsa kortingscode invullen

Hoe gebruik je een kortingscode bij Plopsa?

Screenshot Plopsa

 • Wanneer je graag voordelig een dag naar één van de pretparken van Plopsa wil, dan kun je gebruik maken van een promocode bij het aankopen van jouw tickets.
 • Op de website van Plopsa kun je eerst en vooral het park selecteren waarvoor je tickets wil kopen.
 • Eens je dit gedaan hebt, klik dan op “koop tickets” om zo een overzicht te krijgen van alle beschikbare tickets op dat moment.
 • Selecteer hier het ticket en het aantal tickets dat je wil bestellen.
 • Klik daarna op “in winkelwagen” om jouw aankoop te bevestigen.
 • Op deze pagina krijg je nu een invoerveld te zien waar je jouw geldige kortingscode voor één van de pretparken van Plopsa kunt ingeven.
 • Geef jouw code in en klik daarna op “toepassen” om te bevestigen.
 • Klik op “doorgaan” om jouw bestelling verder af te ronden.

Meer tips om korting te krijgen bij Plopsa

Plopsaland: meer dan een gezellig kabouterbos

Plopsaland is een themapark van Studio 100 in de gemeente De Panne (Adinkerke) vlakbij de Franse grens. Heel wat mensen kennen nog de oorspronkelijke benaming van het park, namelijk: Meli Park. Dat park werd in 1935 opgericht door Albéric Florizoone, die ook bekend stond als honingfabrikant van het merk Meli. Maar stilaan verloor het park zijn populariteit en hierdoor verkocht de familie Florizoone het park in 1999 aan Studio 100. Het was in dat jaar dat de bijtjes plaatsmaakten voor de kaboutertjes. Er wordt weleens gezegd dat alles wat Gert Verhulst (oprichter en eigenaar van Studio 100) in handen neemt, goud wordt. Samen met Steve van den Kerkhof (CEO en Hans Bourlon (oprichter en eigenaar) heeft Gert Verhulst inderdaad zijn stempel gedrukt in de wereld van pretparken. Ieder jaar laat het park een onvergetelijke indruk na op talrijke kinderen.

Plopsa-fun in Plopsaland

In Plopsaland halen kinderen hun hart op. Dat is niet alleen te danken aan de gezellige sfeer die er heerst, maar vooral aan de vele plezante attracties. Kinderen en hun ouders leven zich uit in Anubis The Ride, the Balloon Race, de DinoSplash, de Bloemenmolen, De Draak, De Grote Golf, Heidi The Ride, Het Bos van Plop, de K3 Rollercoaster, de SuperSplash of Mayaland. Wie trek heeft, kan zijn honger stillen in één van de restaurants of kraampjes. Daarnaast kan je ook allerlei leuke Studio 100-spullen kopen in de gezellige winkeltjes. Hou je van shows en events? Dan is Plopsaland the place to be. Kwam je tijd tekort? En heb je niet alle attracties op één dag kunnen doen? Boek dan een nachtje in het Plopsa Hotel. Wist je trouwens dat Plopsaland De Panne ook een zwembad heeft? In Plopsaqua kan je de gewone attracties inruilen voor waterattracties. Redenen genoeg dus om je tickets (vergeet de parking niet!), abonnement of Plopsa-FunCard (jaarkaart) te boeken.

En plots waren er nog andere Plopsa-parken …

Wie niet genoeg kan krijgen van Plopsaland De Panne, kan ook altijd eens naar de andere Plopsa-parken gaan. Ook daar beleef je een dagje vol avontuur en Plopsa-plezier.

Plopsa Coo

Plopsa Coo is een attractiepark vlakbij de Watervallen van Coo, in de Vlaamse Ardennen. Het park behoort tot de Plopsa-groep. Vroeger heette het park Télécoo. Plopsa Coo biedt een fantastische combinatie van natuur en avontuur. In dit prachtige park in de uitgestrekte Amblève vallei geniet je van een 20-tal attracties voor de hele familie.

Plopsa Indoor Hasselt

Je hoeft niet op een dag met mooi weer te wachten om je te amuseren in een pretpark. Want dankzij Plopsa Indoor Hasselt beleef je de Plop-fun ook gewoon binnen. Plopsa Indoor Hasselt is het allereerste deels overdekte themapark van België. Het park behoort eveneens tot de Plopsa-groep.

Plopsa Indoor Coevorden

Plopsa Indoor Coevorden is een deels overdekt attractiepark in Dalen. Net zoals de twee bovengenoemde parken behoort het park tot de Plopsa-groep van Studio 100. De verschillende attracties hebben allemaal een thema dat gelinkt is aan een Studio 100-personage, zoals Samson en Gert, Kabouter Plop, K3, Mega Mindy, Bumba, Bobo en Wickie de Viking.

Bekijk alle verschillende pretparken van Plopsa

Dagaanbiedingen voor het park van de kabouters

Op de website van Plopsaland vind je geen specifieke pagina voor speciale dag- of weekaanbiedingen. Maar via allerlei andere kanalen en websites kan je af en toe wel eens een bijzondere dagaanbieding spotten. Op de website van Knack zie je bijvoorbeeld acties met € 5 korting, € 7 korting of 35% korting. Wie graag op promo’s jaagt, kan ook een gratis toegangsticket in de wacht slepen. Uitkijken is dus de boodschap!

Shoppen in de Plopsa Outlet

Er is geen echte outletpagina te vinden op de website van Plopsaland, maar er is wel een Plopsa Outlet Store in het park zelf. In deze outlet vind je allerlei spectaculaire souvenirs voor een vriendenprijsje. Zo kan je bijvoorbeeld postkaarten en magneetpuzzels uit de beginjaren van het park scoren. Wist je trouwens dat de winkel tot 2006 ‘De Boetiek’ heette? Op de gevel van de shop zie je het jaar 1896. Dat jaartal verwijst naar het jaar waarin Albéric (Theodoor) Florizoone, de oud-burgemeester van Oostduinkerke, geboren is. Hij was familie van Albert-Joseph Florizoone, de oprichter van de Meli.

Plop promoties

Via Promojagers, diverse kranten, de KBC-app of Bongo vind je regelmatig interessante promoties. Denk maar aan 20% korting voor het Plopsa Hotel, een winterpromo met € 7 korting, 35% korting op je toegangsticket of € 15 korting op je abonnement. Ook voor Plopsa Coo of Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Indoor Coevorden kan je tickets met 35% korting in de wacht slepen. Ook op de website vind je leuke acties. Meer info over kortingsbonnen vind je hier.

Quick: 1 + 1 gratis

Ontvang nu je kortingsvoucher voor Plopsaland in je favoriete Quick-restaurant, bij aankoop van een Maxi Menu. Hiermee krijg je gratis toegang voor 1 persoon (groter dan 1 meter), die in het bijzijn is van een andere persoon (tot 1 meter).

50 gratis fotoprints dankzij Smartphoto

Surf naar smartphoto.be en maak gebruik van je promocode, zodat je 50 gratis fotoprints kunt bestellen (klassiek of standaard). Je krijgt er zelfs een kortingsvoucher voor het pretpark bovenop! Het worden ongetwijfeld fantastische vakantiekiekjes.

Last minute: à la minute naar Plopsaland?

Er is geen webpage met last minutes, maar via andere kanalen kan het zijn dat je tijdens drukkere periodes toch nog een last minute ticket kunt vinden. Klim dus alvast in je virtuele uitkijktoren om ze te ontdekken. En hou de social mediakanalen van Plopsa in het vizier!

En plots is er een Plopsa-folder!

Sporadisch verschijnt er eens een papieren folder van Plopsa. Meestal gebeurt dit bij de start van elk nieuw seizoen. Want daar horen nu eenmaal nieuwe parkfolders bij. Die folders zijn dan gedurende enkele weken verkrijgbaar in de verschillende Plopsa-parken. In de folder staan niet alleen de nieuwe attracties, maar ook alle noodzakelijke info rond boeiende events en andere praktische informatie.

Ontvang alle deals per e-mail

Zodra je jouw e-mailadres opgeeft, krijg je als eerste alle speciale deals te weten. Hier zijn echter geen speciale kortingen of acties aan gekoppeld.

Kortingen voor scholen

Plopsaland heeft een hart voor educatieve projecten. Want wie met zijn klas of school het pretpark bezoekt, heeft recht op een educatief project. Bovendien genieten zowel de leerlingen als de leerkrachten van heel wat voordelen. Meer info over de voordelen vind je hier. Prijzen zie je hier.

Met z’n allen naar Plopsa: groepskortingen

Ook groepen worden beloond bij Plopsaland De Panne. Kom je met z’n allen naar Plopsa? Dan geniet je van voordelige tarieven. Hier zijn enkele voorwaarden aan verbonden. Die voorwaarden staan vermeld op de site. Verder vind je info over catering en vervoer.

Goedkoper naar Plopsa via groepstarief

Feestelijke tarieven

Heb je binnenkort een verjaardagsfeest, communie- of lentefeest, vrijgezellenfeest of trouwfeest? En hou je wel van wat extra Plopsa-magie? Dan geniet je meteen ook van toffe tarieven. Wie wil, kan het pretpark zelfs in de lucht bewonderen, vanuit een Plopsa Balloon!

Voordelige tarieven voor senioren, personen met een handicap en avondtickets

Ook senioren en personen met een handicap kunnen het pretpark bezoeken aan een voordelig tarief. Prijzen vind je hier. Kom je liever tijdens de avonduren voor een magische nocture? Ook dan betaal je een vriendelijke prijs.

De Plopsaland-app: een heel pretpark in je broekzak

Wil je je bezoek aan Plopsaland nog geslaagder maken? Download dan eerst de Plopsa-app via de App Store of Google Play Store. Zodra je de app hebt geïnstalleerd, vind je alle wachttijden van de attracties op een rijtje. Verder zie je wanneer je favoriete show of meet&greet begint. Ook andere praktische info staat in de app. Is er een show van Mega Mindy om 16u00? Dan krijg je een pushmelding. Dankzij de handige app kan je de attracties ook filteren volgens de grootte van je kind.

Kleurrijke Black Friday deals

Tijdens Black Friday mag je extra alert zijn, want dan kunnen Kabouter Plop of Maya De Bij met extra kortingen gooien. Denk maar aan -40% op je toegangsticket. Of abonnementen met 15 euro korting. Of wat dacht je van 20% korting op je verblijf in het Plopsa Hotel?

Tabel: de meest populaire Plopsa kortingscodes

Korting Geldige korting Gezien in
- 5% Plopsa kortingscode voor 5% korting op verblijven
- € 15 Plopsa kortingscode voor € 15 korting op jouw abonnementen
- 5% Plopsa Kortingscode voor 5% korting
- €15 Haal nu €15 korting met deze Plopsa promocode
- 10% Plopsa kortingscode voor 10% korting op jouw last minute boekingen
- 35% Plopsa Superdeal: 35% korting op tickets
- €15 Tot €15 korting op jouw Plopsa abonnement
- €5 Pak 5 euro korting op alle tickets voor Plopsaland
- 30% Pak extra korting dankzij Blue Monday, Boxing Day, Singles Day, Black Friday, ...
- 40% Extra korting op Valentijn dankzij de code VALENTIJN
- 50% Nieuwjaarskorting: - 50% op alle tickets
- 50% Singles Day: alle Singles krijgen 50% korting