De cadeaubon van Brussel Airlines

De cadeaubon van Brussel Airlines

Een aantal jaren terug had Brussel Airlines de B.GIFT in het leven geroepen. Dit was een cadeaubon die in de kerstmaand werd aangeboden door Brussel Airlines. Hiermee kon je een reis cadeau geven. Er waren verschillende opties. Je kon al een cadeaubon van € 99,- kopen. Deze cadeaubon kon je inzetten voor een enkele reis naar één van hun Europese bestemmingen. Een retourreis kostte € 198,- Ook hadden ze een variant gecreëerd voor reizen buiten Europa. De voorwaarden waren als volgt. Je boekt de reis tussen januari en maart van het desbetreffende jaar en de reis moest plaats vinden in hetzelfde jaar. De B.GIFT is jaren lang een zeer succesvolle cadeaubon geweest waar veel mensen maar al te graag gebruik van maakten. Echter is Brussel Airlines gestopt met het uitbrengen van deze cadeaubon tijdens het reisverbod dat ontstond naar aanleiding van COVID-19. Tot op heden is de cadeaubon niet teruggekeerd, maar er wordt in de wandelgangen wel druk over gesproken. Hou daarom in de december maand de website en nieuwsbrief van Brussel Airlines goed in de gaten. Je kunt je overigens gratis aanmelden voor de nieuwsbrief van Brussel Airlines. De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd en kan je te allen tijde opzeggen. In de nieuwsbrief worden regelmatig tips gedeeld hoe jij korting kunt krijgen op je volgende reis. Kortingscodes, aanbiedingen en promoties vind je in de gratis nieuwsbrief van Brussel Airlines.
Op het moment van schrijven heeft Brussel Airlines dus geen eigen officiële cadeaubon meer. Dit betekent niet dat er helemaal geen cadeaubonnen te vinden zijn die jij kunt inzetten voor een korting op jouw Brussel Airlines vlucht. We vertellen je er graag meer over.

Korting op je vlucht van Brussel Airlines

Wil jij wel graag korting op jouw volgende vlucht bij Brussel Airlines, maar beschik je niet over een kortingscode of cadeaubon? Kijk dan eens op de website van flightgift.com
Dit is een organisatie die zich specialiseert in gepersonaliseerde cadeaubonnen die je kunt inzetten bij tientallen verschillende vliegtuigmaatschappijen. Hieronder valt Brussel Airlines ook. Ze bieden regelmatig ook leuke aanbiedingen aan waarbij de waarde van jouw cadeaubon groter is dan het bedrag dat jij ervoor betaald. Zo zijn er bijvoorbeeld acties waarbij je € 25,- voor een cadeaukaart betaald, maar een cadeaukaart ter waarde van € 50,- ontvangt. Deze acties hebben ze niet het hele jaar door, maar dit wordt voornamelijk rond de feestdagen aangeboden. Het is daarom slim om hun website goed in de gaten te houden zodat je geen enkele aanbieding zult missen.

Voordelig op reis met Flight Gift

Als je eenmaal een FlightGift cadeaubon hebt aangeschaft, is het ook tijd om deze in te zetten. Geef je deze cadeau of hou je de cadeaubon zelf? Wanneer je de cadeaubon koopt kun je er trouwens voor kiezen om deze in een fysieke cadeaukaart thuis te ontvangen of per e-mail een in de vorm van een digitale kopie.
De cadeaukaart kan je ook personaliseren. Dit is een leuk idee wanneer je de cadeaukaart cadeau geeft.
De kaart is binnen twee uur na aankoop beschikbaar om te gebruiken. Een goede tip als je lastminute op zoek bent naar een cadeau.

Waarom een Brussel Airlines cadeaubon

1. Een cadeaubon geeft een korting op je reis.
2. Het is een origineel cadeau om te geven.
3. Je biedt de ontvanger de optie aan om een mooie reis te maken.
4. De ontvanger bepaalt zelf wanneer hij deze cadeaubon inzet.
5. Brussel Airlines is een zeer goede vliegtuigmaatschappij en vliegt naar tientallen toffe bestemmingen.

Boek een reis met een cadeaubon Brussel Airlines

Wanneer je de bon wilt inzetten is het eigenlijk heel simpel. De cadeaubon kan je inzetten op elke reis die je boekt op de website van Brussel Airlines. Er is geen minimum waarde waaraan de vluchtprijs moet voldoen. Je voert jouw unieke code in die op jouw cadeaukaart staat. Dit doe je tijdens het afrekenproces bij de vraag 'Beschikt u over een kortingscode?'. Nadat je jouw unieke code hebt ingevoerd zal de korting van de cadeaubon automatisch verrekend worden.

Kortingen, acties en overige promoties Brussel Airlines

Wil jij goed op de hoogte gehouden worden over alle acties, kortingen en promoties bij Brussel Airlines, voeg dan www.kortingscode.be toe aan jouw favoriete websites. Hier kun je elke dag een actueel overzicht zien over alle huidige acties, kortingen en promoties bij Brussel Airlines. Naast Brussel Airlines kan je ook tientallen werkende kortingscodes vinden voor andere merken, bedrijven en diensten. Korting op die ene leuke trui bij ASOS of juist korting op dat ene lekkere geurtje bij de ICI PARIS XL die altijd nét iets te duur is. Op deze website kun je altijd wel gebruik maken van een actuele actie waardoor je jouw product of dienst met korting koopt.