Solden bij MediaMarkt: deze artikelen zijn echte must haves!

Solden bij MediaMarkt: deze artikelen zijn echte must haves!

Op 1 januari is één van de meest populaire jaarlijkse tradities opnieuw van start gegaan: de soldenperiode. Voor heel wat mensen is de soldenperiode een periode waar ze elk jaar opnieuw erg naar uitkijken. Waarom? Omdat heel wat verschillende winkels hun klanten en bezoekers verwennen met kortingen en promoties waarvan je enkel en alleen kunt profiteren tijdens één van de twee soldenperiodes, in januari of juli.

De gekste solden

Dat de gekste solden bij MediaMarkt te vinden zijn, mag gerust gezegd worden. Op heel wat artikelen binnen het aanbod van MediaMarkt krijg je tijdens de soldenperiode een leuke korting. Maar naar welke artikelen kijk je nu best uit tijdens de soldenperiode? Wij zochten enkele must haves die je tijdens de soldenperiode zeker op de kop moet tikken:

Wasmachines

Toegegeven, de aankoop van een wasmachine is een aankoop die je liefst zo lang mogelijk wil uitstellen. Toch is een wasmachine iets wat je in huis moet hebben om elke dag opnieuw propere kleding te kunnen dragen. Gelukkig kun je tijdens de soldenperiode bij MediaMarkt profiteren van leuke kortingen op heel wat verschillende wasmachines van een pak gekende merken zoals Samsung, Beko, LG, Haier, Bosch, ...

 

Televisietoestellen

De laatste jaren zijn de televisietoestellen erg veranderd. Denk maar aan de komst van de smart tv. Een toestel waarmee je snel en eenvoudig gebruik kunt maken van online diensten zoals het internet (YouTube, Facebook, ...) Muziek en films naar je televisie streamen vanaf een ander multimedia apparaat was nog nooit zo simpel dankzij de komst van de smart tv. Wie veel naar televisie kijkt houdt bij de aankoop van een nieuwe tv natuurlijk ook rekening met de beeldkwaliteit. De komst van de curved tv's en de toestellen met een 4K beeldkwaliteit hebben alles grondig veranderd en vooral verbeterd. Indien je zelf nog op zoek bent naar een nieuw toestel, dan kun je tijdens de soldenperiode profiteren van leuke kortingen bij MediaMarkt.

 

Smartphone

Nog zo'n slim toestel dat de laatste jaren erg populair geworden is, is de smartphone. Gepaard met de opkomst van de smart tv werd zowat iedereen verbaasd door de mogelijkheden die je plots had wanneer je in het bezit van een smartphone bent. Snel even iets opzoeken online, een foto delen met je vrienden, gratis sms'en via een online berichtendienst, je mails checken, ... De mogelijkheden van een smartphone zijn werkelijk oneindig. Ongeveer iedereen heeft er wel eentje in zijn of haar bezit. Maar smartphones veranderen enorm snel, en je kan natuurlijk niet rondlopen met een oud toestel in de hand. Bij Media Markt vind je steeds de laatste nieuwe toestellen en tijdens de soldenperiode krijg je er nog eens een leuke korting bovenop.

 

Ook op zondag open

Tijdens de soldenperiode zijn alle winkels van MediaMarkt uitzonderlijk open op zondag. Dit om alle klanten de mogelijkheid te geven om hun slag te slaan tijdens de soldenperiode. Heel veel mensen kunnen tijdens de drukke werkweek jammer genoeg geen tijd vrijmaken om 's avonds na hun werk nog een bezoek te brengen aan één van de MediaMarkt winkels. Op zondag kan iedereen die dat wil zonder enige zorgen gaan winkel in de dichtstbijzijnde MediaMarkt. Maar wie echt een koopje gezien heeft kan natuurlijk ook altijd gewoon terecht in de webshop van MediaMarkt, die 24/7 geopend is en waar je steeds de laatste nieuwe aanbiedingen terug kunt vinden.