Simply You Box kortingscodes geldig in januari 2024

Ontdek een Simply You Box kortingscode en ontvang korting op de online aankopen in België

-25%

korting

Bespaar hier tot wel 25% op je maaltijden

  • 208 keer gebruikt

Bestel meerdere maaltijden voor meerdere personen en bespaar zo tot wel 25%

-€20

korting

Simply You Box korting: €20 korting op je bestelling

  • 319 keer gebruikt

Enkel geldig voor nieuwe klanten

-€20

korting

Simply You Box kortingscode voor -€20 op je bestelling

-€10

korting

Simply You Box kortingscode voor -€10 op je eerste box

BEGIN10

-€50

korting

Simply You Box kortingscode voor -€50 op je Simly You Box

Alles over de Simply You Box kortingscode

simply you box kortingscode

  • Bestel nu je maaltijden extra voordelig door gebruik te maken van een kortingscode
  • selecteer de gerechten die je wenst te ontvangen en klik op volgende
  • aan de rechterkant van het scherm zie je het besteloverzicht. Hier kan je ook een veldje vinden met ‘promotiecode’.
  • geef hier een geldige kortingscode in en druk op bevestigen om het te betalen bedrag in mindering te brengen.
  • Vul je persoonlijke gegevens verder aan en betaal om je bestelling af te ronden.

Meer tips om korting te krijgen bij Simply You Box

Dit moet je weten over Simply You box

Simply You Box is een wekelijkse maaltijdbox voor 1 tot 5 personen. Simply You Box is onderdeel van Carrefour, het bekende supermarktconcern. In de box zitten verse ingrediënten en recepten om de lekkerste maaltijden te kunnen bereiden. De producten zijn afkomstig van Carrefour. Bij het samenstellen van de box kies je 3 tot 5 gerechten. Dat kan voor 1 persoon zijn, maar ook voor bijvoorbeeld 3 of 5 personen. Aan de hand van de gekozen recepten wordt de box samengesteld. Alle recepten zijn in ongeveer een half uur klaar. Uiteraard zijn er uitzonderingen naar boven en beneden. Op de website staat uitgelegd hoe de gerechten klaargemaakt kunnen worden. Je hebt bij Simply You Box geen abonnement nodig. Bestellen doe je wel met een account, maar je kunt altijd beslissen om een week over te slaan. Simply You Box is voor Belgische klanten bij vragen telefonisch te bereiken.

Welke producten verkoopt Simply You Box?

De website van Simply You Box ziet er anders uit dan die van de standaard webshop. Eigenlijk is er voor de bestellingen maar één interessant kopje om te openen, en dat is ‘Op het menu’. Hier kan je het menu voor de komende week samenstellen.

Recepten

De recepten kan je zelf kiezen uit een lange lijst. De recepten worden door een chef van Carrefour samengesteld, waardoor je zeker weet dat je smakelijk zult gaan eten. Het kunnen allerlei recepten zijn, van verschillende keukens. Zo kan je een hele week gevarieerd eten. Op maandag eet je bijvoorbeeld pasta, dinsdag aardappelen en de volgende dag geniet je van een recept uit de wereldkeuken.

simply you box

Vegetarisch

Voor vegetariërs of mensen met een voedselintolerantie kunnen er speciale menu’s worden samengesteld. Je hoeft natuurlijk niet vegetarisch te zijn als je een keer veggie wilt eten. Vegetarische maaltijden zijn maaltijden waar geen vlees wordt gebruikt. Er worden dan vleesvervangers gebruikt of de maaltijd is voorzien van meer groente.

Kinderen

Voor kinderen hoef je geen aparte recepten samen te stellen. Vrijwel alle gerechten zijn kids friendly, of kunnen zo gemaakt worden. Als ouder eet je dan bijvoorbeeld wat gekruider dan je kinderen. Ook zie je achter een gerecht staan of het kids friendly is. Yummy kan je eveneens zien staan, voor als je extra lekker wilt smullen.

Afhalen of bezorgen

Je kunt ervoor kiezen om de maaltijdbox zelf af te halen. Dat kan iedere maandag, bij een supermarkt van Carrefour. Bezorging is ook een mogelijkheid. Dit kan in alle Vlaamse en Brusselse gewesten, en in een deel van Wallonië. Bekijk de website van Simply You Box om te zien of de boxen ook in jouw regio worden bezorgd.

Welke merken verkoopt Simply You Box?

Simply You Box verkoopt geen merken. Het is een onderdeel van Carrefour. De producten die in de maaltijdbox zitten, zijn allemaal vers. Carrefour zorgt ervoor dat de producten ten minste 5 dagen houdbaar zijn. Merknamen ga je dus niet voorbij zien komen als je een maaltijdbox aan het samenstellen bent. Je koopt ook alles bij Carrefour, dus is het niet zo relevant of er een merknaam van toepassing is.

simply you box afhaalmaaltijd

Ontdek de beste promoties van Simply You Box

Simply You Box is over het algemeen niet zo van de kortingen. Dat heeft te maken met het concept van het bedrijf. Simply You Box stelt pakketten samen en probeert dat op een zo voordelig mogelijke manier te doen. Een voorbeeld van een voordeel dat je als consument krijgt, is dat je na het bestellen van drie recepten toegang krijgt tot de Market. In die market zijn allerlei lekkernijen te bestellen. Denk aan een Luikse wafel of een overheerlijk toetje. Daarnaast wordt het voordeliger als je voor meerdere personen bestelt. Voor een box voor 1 persoon, betaal je een hoger bedrag per persoon, dan wanneer je voor 3 personen bestelt. Maar kortingen in de pure zin van het woord, zijn er nauwelijks te vinden.

10 euro korting bij inschrijving op de nieuwsbrief

Als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief van Simply You Box krijg je allerlei lekkere recepten in je mailbox. Altijd handig als je eens geen idee hebt wat je wilt gaan eten. Maar er zit nog een voordeel aan je inschrijving voor de nieuwsbrief. Je krijgt namelijk een korting van €10 op je eerstvolgende maaltijdbox. En dat is toch altijd lekker. Aanmelden voor de nieuwsbrief is heel eenvoudig te regelen via de homepage. Je mailadres achterlaten en je hebt de korting te pakken.

Nodig je vrienden uit en pak korting

Als je een account hebt bij Simply You Box krijg je de kans om vrienden uit te nodigen om ook gebruik te maken van deze service. Dat levert je geld op. Per uitgenodigde vriend of familielid krijg je 15 euro korting. De enige voorwaarde is dat die persoon daadwerkelijk een maaltijdbox bestelt. Die kans is vrij groot, omdat ze zelf ook een korting krijgen, en wel van €30. Zo is het dus voor beide partijen de moeite waard om van de actie gebruik te maken.

Heeft Simply You Box ook een app?

Simply You Box heeft helaas geen app waarmee je kunt bestellen. Als je via je smartphone of tablet wilt bestellen, zal je dit via de mobiele site moeten doen. Deze werkt prima, dus een probleem is het niet dat er geen app is. Op dit moment is het niet duidelijk of Simply You Box achter de schermen werkt aan een app. Helemaal ondenkbaar is het niet, omdat moederbedrijf Carrefour wel een app heeft. Mocht er nieuws over een app van Simply You Box te melden zijn, dan verneem je dit via de nieuwsbrief en op Facebook.

Doet Simply You Box mee met Black Friday?

Helaas ga je tijdens Black Friday geen kortingen vinden bij Simply You Box. Het bedrijf doet hier niet aan mee. Daar zie je wederom aan dat Simply You Box niet van de kortingsacties is. Nu is er natuurlijk altijd een kans dat Simply You Box wel gaat meedoen aan de eerstvolgende editie van Black Friday. Houd daarvoor de nieuwsbrief en de Facebookpagina goed in de gaten. De Facebookpagina is sowieso leuk om regelmatig te bekijken. Je vindt er allerlei lekkere recepten en tips om de maaltijden klaar te maken.

Tabel: de meest populaire Simply You Box kortingscodes

Korting Geldige korting Gezien in
-€10 Simply You Box kortingscode voor -€10 op je eerste box
-€20 Simply You Box kortingscode voor -€20 op je bestelling
-€50 Simply You Box kortingscode voor -€50 op je Simly You Box
-€20 €20 korting voor nieuwe klanten
€50 2x €25 bij je eerste bestelling