HelloFresh kortingscodes geldig in mei 2024

Ontdek een HelloFresh kortingscode en ontvang korting op de online aankopen in België

-€25

korting

Pak meteen -€25 Hellofresh korting op je bestelling via deze link

  • 182 keer gebruikt

€25 korting op je 1ste box, €10 korting op je tweede en 3de bezorging. Enkel via deze link

-€75

korting

Krijg hier tot wel € 75,- Hellofresh korting op je eerste 3 boxen

  • 81 keer gebruikt

- € 190

korting

HelloFresh kortingscode voor € 190 korting op jouw abonnementen

- € 190

korting

HelloFresh Kortingscode voor € 190 korting op jouw abonnemneten

Gevonden op de "Deals" pagina

- € 85

korting

HelloFresh kortingscode voor tot wel € 85 korting op jouw bestellingen

Krijg tot wel € 85,- korting op je eerste 4 boxen + gratis cadeaus!

- € 85

korting

Hellofresh kortingscode voor € 85 korting op jouw bestellingen

Zie website voor details

-€10

korting

Hellofresh kortingscode voor een verse maaltijd vanaf slechts €2,- per portie

Veelgestelde vragen (FAQ)

tagy avatar

Kan je bij HelloFresh betalen met consumptiecheques?

Check de betaalmogelijkheden op de website van HelloFresh.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Kan je bij HelloFresh betalen met maaltijdcheques?

Bekijk de website van HelloFresh om zo alle mogelijke betaalmogelijkheden te ontdekken, waaronder maaltijdcheques van bijvoorbeeld Edenred, TicketRestaurant, Monizze, …

kortingscode's avatar

Video: hier moet je de HelloFresh kortingscode invullen

Hoe gebruik je een kortingscode bij HelloFresh?

Zo gebruik je jouw HelloFresh kortingscode

  • Wanneer je na een drukke werkdag ook nog eens boodschappen moet doen, dan is dat vaak niet erg leuk of heb je ook gewoon helemaal geen zin meer om nog in een overbevolkte supermarkt op zoek te gaan naar alle ingrediënten om dan ook nog eens een volledige maaltijd te koken.
  • Daarom is HelloFresh een erg handig alternatief voor wanneer het net iets te druk is om nog boodschappen te doen of voor wanneer je gewoon geen zin hebt om boodschappen te doen na de werkuren.
  • Maar HelloFresh kun je ook gebruiken als je even geen inspiratie hebt om verschillende gerechten te bereiden.
  • Als je via de webshop van HelloFresh maaltijden online bestelt, dan worden deze op een afgesproken tijdstip aan huis geleverd, wanneer het jou uitkomt.
  • Op de website van HelloFresh vind je verschillende boxen waaruit je kunt kiezen en je vindt er ook het menu voor de komende weken. Bovendien kun je via de website van HelloFresh ook gebruik maken van een geldige kortingscode om jouw box bij HelloFresh goedkoper te plaatsen.
  • Hierdoor maak je verse maaltijden aan een erg voordelige prijs. Om gebruik te maken van een kortingscode van HelloFresh kies je eerst jouw favoriete box die je wil bestellen via de website.
  • Eens je jouw keuze gemaakt hebt, krijg je de pagina te zien waarop je de mogelijkheid krijgt om jouw geldige kortingscode in te geven.
  • Geef jouw kortingscode in en ga daarna over tot de betaling van jouw bestelling.

Meer tips om korting te krijgen bij HelloFresh.be

Over HelloFresh

HelloFresh is de nummer 1 maaltijdbox leverancier in België en levert wekelijks boxen met verse ingrediënten bij je thuis. De producten worden op maat geleverd zodat je niet hoeft na te denken over hoeveelheden. Met één box is het mogelijk om 3 tot 5 maaltijden te maken. HelloFresh is een internationaal opererend bedrijf en is in 2011 opgericht in Berlijn. Op dit moment worden er boxen bezorgt in Duitsland, Frankrijk, de Verenigde Staten, de Benelux, Canada en Groot-Brittanië. Er zijn vier boxen waar je uit kan kiezen, allemaal met verse ingrediënten en gezonde recepten.

Wat biedt HelloFresh aan?

HelloFresh biedt 6 verschillende soorten boxen aan, namelijk Vlees en meer, Veggie, Lekker Snel, Familie, Caloriebewust en Vis & Veggie. Daarnaast heb je ook een aantal kleinere boxen die je kan bestellen zoals de fruitbox. HelloFresh is flexibel: elke week kan je de box aanpassen waardoor je iedere week een ander menu kookt. Daarnaast hoef je niet bang te zijn dat je iets krijgt wat je niet lekker vindt; Bij HelloFresh kies je namelijk elke week zelf je recepten. Op deze manier is het mogelijk om je ideale weekmenu samen te stellen. Zelfs is het mogelijk om een feestmenu op te stellen tijdens de kerst met de HelloFresh kerstbox. Alle benodigdheden voor een feestelijk diner worden bij je thuis bezorgd. Als je nog niet helemaal overtuigd bent, geeft HelloFresh ook de optie om eerst een proefbox te bestellen. Zo kan je erachter komen of dit concept bij jou past.

Ontdek alle mogelijke boxen van HelloFresh

Diverse recepten bij HelloFresh

Bij het opstellen van het weekmenu is het mogelijk om wekelijks te kiezen uit verschillende soorten recepten. Deze HelloFresh recepten zijn afkomstig uit verschillende wereldkeukens. Verken de Scandinavische keuken door eens Zweedse balletjes klaar te maken. Of heb je toch meer zin in iets Mexicaans? Dan kan je kiezen voor taco’s. Ook kan je recepten kiezen op basis van moeilijkheidsgraad en hoe lang je in de keuken wil staan. Soms heb je weinig tijd om te koken maar heb je toch zin in iets gezonds zoals parelcouscous. Ook zijn er momenten dat je juist lang in de keuken wilt staan en kies je voor een ovengerecht zoals lasagne of quiche. Voor elk moment is er een passende maaltijd.

Kortingen bij HelloFresh

Bij de eerste bestelling van een maaltijdbox krijg je tot wel €75,- korting. Vaak zijn er ook nog meer kortingen bijvoorbeeld door kortingscodes te gebruiken die gepromoot worden door verschillende influencers. Daarnaast is het mogelijk om korting te geven aan je vrienden en familie en zelf ook korting te ontvangen. Met een persoonlijke kortingscode kunnen vrienden een lidmaatschap afsluiten waar ze €20 korting krijgen op hun eerste maaltijdbox. Zelf ontvang je ook €20 korting als je persoonlijke code wordt verzilverd.

Extra korting dankzij de HelloFresh nieuwsbrief?

Wanneer je als nieuwe klant je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je direct een mailtje met een aanbieding, namelijk 3x 15 euro korting bij de eerste drie boxen en gratis bezorging. Het enige wat je hoeft te doen is je e-mailadres invullen. Het voordeel van de nieuwsbrief is dat je snel op de hoogte bent van alle aanbiedingen.

Studenten genieten van extra korting

HelloFresh biedt met Student Beans korting aan voor studenten. Nu kan je wel gezond en lekker eten in je studententijd en is elke avond pasta pesto verleden tijd. In tegenstelling tot de korting bij de eerste bestelling is de korting voor studenten niet éénmalig. Bij de eerste box krijg je 50% kortingen en bij de 10 opeenvolgende boxen krijg je 10% korting. De kortingscode kan ingevoerd worden bij de kassa.

Krijg als student extra korting bij HelloFresh

Handig: de HelloFresh app

HelloFresh heeft ook een app ontwikkelt waar je makkelijk aanpassingen kan doen in je account, zoals de menu voorkeur en het aantal personen. In deze handige app kun je ook bladeren door alle recepten en is er zelfs een handige kookwekker. Als je een lekker recept hebt gevonden kan je deze delen met je familie en vrienden. Ook is het mogelijk om je vrienden uit te nodigen om mee te koken door ze te verrassen met gratis maaltijdboxen of door kortingen uit te delen. Met de HelloFresh Markt ben je als eerste op de hoogte van alle verse producten en kortingen. Kortom, alles wat je nodig hebt in een handige app.

Doet HelloFresh mee aan Black Friday?

HelloFresh doet ieder jaar mee met kortingen tijdens Black Friday. Het afgelopen jaar kreeg je tijdens Black Friday 50% bij de eerste twee maaltijdboxen. Met deze korting was het mogelijk om uit elke maaltijdbox te kiezen en ook was er geen beperking op het aantal personen en het aantal maaltijden per week.

Tabel: de meest populaire HelloFresh kortingscodes

Korting Geldige korting Gezien in
- € 90 Scoor nu met tot € 90 korting op jouw bestellingen bij HelloFresh
-€50 Krijg gelijk tot € 50 korting op jouw HelloFresh Abonnementen
- € 190 HelloFresh Kortingscode voor € 190 korting op jouw abonnemneten
- € 190 HelloFresh kortingscode voor € 190 korting op jouw abonnementen
-€10 Hellofresh kortingscode voor een verse maaltijd vanaf slechts €2,- per portie
- € 85 Hellofresh kortingscode voor € 85 korting op jouw bestellingen
- € 85 HelloFresh kortingscode voor tot wel € 85 korting op jouw bestellingen
Gratis box Ontvang een gratis box bij jouw eerste bestelling
- €40 Pak 40 euro korting op jouw eerste 3 bestellingen
- 50% Tijdelijk 50% korting op jouw eerste order
€30 Bestel nu jouw boxen vanaf 30 euro
€55 Tijdelijk 6 maanden HelloFresh voor 55 euro