McDonald’s kortingscodes geldig in april 2024

Ontdek een McDonald’s kortingscode en ontvang korting op de online aankopen in België

- 15%

korting

McDonalds familiedeal: 15% korting op je bestelling

  • 223 keer gebruikt

Door de family mode te activeren

€1,95

korting

McDonald's deals vanaf €1,95

  • 92 keer gebruikt

€5

korting

McDonalds Menu's vanaf €5

  • 363 keer gebruikt

€ 2,50

actie

Koop nu jouw favoriete McFlurry's bij McDonalds vanaf slechts € 2,50

  • 222 keer gebruikt

Gevonden op de "Aanbiedingen" pagina

-€5

korting

McDonald's kortingscode voor €5 korting op jouw bestellingen via Uber Eats

Zie website voor details

- € 2,50

korting

McDonalds kortingscode voor € 2,50 korting op jouw Quarter Pounder Bestelling

Zie website voor details

- € 2,50

korting

McDonald's kortingscode voor € 2,50 korting op jouw bestellingen

Zie website voor details

-€ 2,50

korting

McDonald's kortingscode voor € 2,50 korting op het Medium voordeelmenu

Zie website voor details

-€5

korting

McDonals kortingscode voor €5 korting op jouw bestellingen

Hoe gebruik je een kortingscode bij McDonald’s?

  • Het is helaas niet mogelijk om kortingscodes te gebruiken in de app van McDonalds. Wel kan je door het downloaden van de app coupons verzamelen.
  • Download de McDonaldsapp en meld je aan
  • Klik in het menu op coupons. Hier krijg je verschillende coupons te zien die je kunt claimen.
  • Om de coupons te gebruiken klik je op inleveren om te zien tot wanneer je de bon kan gebruiken.
  • door de coupon te activeren krijg je een QR-code te zien die je kan tonen aan de kassa om af te rekenen

Meer tips om korting te krijgen bij McDonalds.be

Dit moet je weten over McDonald’s

Wie kent McDonald’s niet? Het is de bekendste en grootste fastfoodketen ter wereld. McDonald’s is voortgekomen uit een kleine hamburgerketen, ooit opgericht door Richard en Maurice McDonald’s. De Amerikaanse zakenman Ray Kroc nam in 1955 de rechten over. Daarna is er verder gebouwd. Inmiddels is McDonald’s in vrijwel elk land ter wereld te vinden. In grote steden, vooral in de Verenigde Staten, vind je in zowat elke hoek van de straat een filiaal. Ook de McDrive is zeer bekend. Hier kun je met de auto doorheen rijden om je maaltijd te bestellen en op te eten. En McDonald’s heeft een webshop waarin je je bestellingen kunt plaatsen.

Welke producten verkoopt McDonald’s?

Het concept van McDonald’s zit ingenieus in elkaar. Het is de perfecte combinatie van voldoen aan de behoefte van mensen om snel en lekker te eten, met de service naar kinderen toe. Ieder kind wil een Happy Meal, vanwege de speeltjes die erin zitten. In de fysieke restaurants van McDonald’s zijn er speeltuintjes of ballenbakken. Vandaar dat kinderen niets liever doen dan naar de Mac gaan.

Burgers

McDonald’s is het meest bekend van de burgers. Ooit begonnen als hamburgerketen zijn er allerlei variaties van de hamburger gemaakt. De Big Mac bijvoorbeeld, maar ook diverse chicken burgers. De Chili Chicken is een populaire, net als de Chili Cheese. Liefhebbers van vis komen eveneens aan hun trekken. En je ziet bij McDonald’s ook steeds meer vegetarische producten. Zo is de vega burger aan een flinke opmars bezig.

Franse frites

De frieten van McDonald’s hebben het Franse formaat. Ze worden in de rode kartonnetjes gestopt en je kunt er ketchup, mayonaise of fritessaus bij bestellen. Andere bijgerechten zijn salades, appelpartjes en tomaten. Qua drinken is het aanbod groot. Frisdranken zoals cola en Sprite kunnen besteld worden, net als water en verschillende fruitsappen.

Online bestellen

Online bestellen is een goede optie als je trek hebt in McDonald’s. Het menu is net zo uitgebreid als in de restaurants. Je kunt voor diverse bezorgopties kiezen. Thuisbezorgd en Deliveroo zijn een mogelijkheid. Verder werkt McDonald’s samen met Uber. Via Uber Eats kun je je eten laten bezorgen. Online bestellen bij McDonald’s is niet in elke regio mogelijk, bekijk de website om te zien of het restaurant ook bij jou in de buurt bezorgd.

Welke merken verkoopt McDonald’s?

McDonald’s is een eigen merk en wat voor één. Het is het bekendste fastfoodrestaurant ter wereld en een van de populairste. Wereldwijd zijn er een kleine 40.000 vestigingen. McDonald’s is sponsor van diverse evenementen. En Ronald McDonald is een bekende binnen deze keten. Deze clown is de mascotte van het restaurant. Leuk weetje: de eerste vestiging in België werd in 1978 geopend, tegenover de Beurs van Brussel.

Heeft McDonald’s een pagina met aanbiedingen?

Nee, McDonald’s heeft geen speciale pagina waar de aanbiedingen op worden vermeld. Daar is het ook niet zo’n geschikt concept voor. De maaltijden van McDonald’s hebben als kracht dat ze goedkoop zijn. Dan is het lastig om ze in de korting te doen. Wel zijn er tijdelijke acties, waarbij je bijvoorbeeld voor een euro een bepaalde burger kunt bestellen. Verder heeft McDonald’s de voordeelmenu’s. Door een compleet pakket bestaande uit een burger, friet of salade en drinken te bestellen, betaal je minder. En tijdens het bestellen komen er aanbiedingen voorbij. Voor een klein bedrag kun je er nog een extra gerecht bijbestellen.

Sparen voor korting met de MyMcDonald’s

Als je vaker bij de McDonald’s gaat eten of je laat je maaltijden bezorgen, dan kun je punten sparen. Hiermee spaar je voor McDonald’s producten, korting op leuke uitjes of een item uit de merchandise van het bedrijf. Om aan dit programma mee te doen, moet je de gratis app downloaden. Vervolgens scan je bij iedere bestelling je MyM Card om punten te sparen. Bij je eerste bestelling krijg je 25 punten extra, daarna is het 10 punten per uitgegeven euro. Het kan dus aardig hard gaan. Als je genoeg punten hebt verzameld, kun je deze inwisselen.

Ontvang ik een kortingscode bij inschrijving op de McDonald’s nieuwsbrief?

McDonald’s geeft je geen kortingscode als je je aanmeldt voor de mailing. Toch is het de moeite waard om dit te doen. In de nieuwsbrief staat namelijk genoeg interessante content. Zo zijn er exclusieve deals waar je van profiteert. Daarnaast kun je games spelen, weet je het als eerste als er nieuwe producten zijn en kun je aan toffe winacties meedoen. Aanmelden voor de nieuwsbrief doe je in de app. Zodra je een account hebt aangemaakt, kun je je inschrijven op de nieuwsbrief.

Een must: de McDonald’s App

Natuurlijk moet er niks, maar het is wel zo handig om de app van McDonald’s te downloaden. Je regelt er namelijk zowat alles mee, en kunt er punten mee sparen. Het loyaliteitsprogramma loopt via de app. Bij iedere bestelling in de McDrive of een fysieke vestiging gebruik je de app om punten te scoren. Ook je online bestellingen worden keurig bijgeschreven. De app is ook handig als je online wilt bestellen. Er zijn exclusieve winacties en je kunt er allerlei leuke spelletjes spelen.

Doet McDonald’s mee aan Black Friday?

Dat is niet helemaal duidelijk. Als je op de Facebookpagina op ‘Black Friday’ zoekt, zie je dat er in het verleden soms is meegedaan, en in andere jaren weer niet. Acties die er zijn geweest hielden in dat je met extra korting een menu of een bepaalde burger kon bestellen. Als je wilt weten of er dit jaar Black Friday acties bij McDonald’s zijn, is het zaak om de app te installeren en je aan te melden voor de nieuwsbrief. In de nieuwsbrief worden alle acties aangekondigd. Dat geldt ook voor Black Friday. En check regelmatig de Facebookpagina. Deze wordt vaak van een update voorzien. Zo wordt er aangekondigd wat het nieuwe speeltje in een Happy Meal is.

Tabel: de meest populaire McDonald’s kortingscodes

Korting Geldige korting Gezien in
€ 2,50 McDonald's kortingscode voor 9 McNuggets voor maar € 2,50
- € 5 McDonalds kortingscode voor korting op jouw aankopen
- € 2,50 McDonald's kortingscode voor € 2,50 korting op jouw bestellingen
- € 2,50 McDonalds kortingscode voor € 2,50 korting op jouw Quarter Pounder Bestelling
-€5 McDonald's kortingscode voor €5 korting op jouw bestellingen via Uber Eats
-€5 McDonals kortingscode voor €5 korting op jouw bestellingen
-€ 2,50 McDonald's kortingscode voor € 2,50 korting op het Medium voordeelmenu
- 10% 10% korting op je bestelling bij McDonald's
- €7,50 €7,50 korting op je bestelling vanaf €25