Domino's Pizza kortingscodes geldig in februari 2024

Ontdek een Domino's Pizza kortingscode en ontvang korting op de online aankopen in België

-€7,50

korting

Domino's Pizza kortingscode voor €7,50 op je bestelling

  • 29 keer gebruikt

Bestel via de app en ontvang €7,50 korting op een bestelling van €25

€4,95

korting

Bestel nu je regular pizza bij Domino's voor slechts €4,95 op gekke zaterdag

  • 58 keer gebruikt

€4,95

korting

Bestel nu je regular pizza bij Domino's voor slechts €4,95 op gekke dinsdag

  • 94 keer gebruikt

-€3

korting

Domino's kortingscode: bestel je tweede large pizza voor maar €3

Enkel geldig voor studenten

- 10%

korting

Domino's Pizza kortingscode voor 10% korting op jouw bestellingen

-€5

korting

Domino's kortingscode voor €5 korting op twee medium pizza's

Enkel geldig bij afhaal

Hoe gebruik je een kortingscode bij Domino's Pizza?

  • Bestel nu je pizza extra voordelig door een kortingscode toe te voegen aan je bestelling
  • Plaats de artikelen die je wenst aan te kopen in bestelling
  • in het veld ‘couponcode’ kan je een werkende kortingscode toevoegen
  • het te betalen bedrag zal in mindering worden gebracht
  • vul je persoonlijke gegevens in en dan nog even geduld.. Smakelijk!

Meer tips om korting te krijgen bij Dominos.be

Over Domino’s Pizza.be

Domino’s Pizza is een Amerikaanse restaurantketen die specialist is in pizza’s. Dit  bedrijf werd opgericht in 1960 met slechts één restaurant. Een mijlpaal is dat in 1978 de tweehonderdste (200ste) vestiging haar deuren opende. In 2006 bezat Domino’s pizza meer  dan 8000 vestigingen. De producten die Domino’s pizza aan de man brengt zijn pizza, pasta en fastfood. De oprichters van Domino’s pizza zijn: Tom en James Monaghan. De hoofdvestigingen van Domino staan in Ann Arbor, Michigan en de Verenigde Staten. Daarnaast heeft Domino Pizza een aantal dochtermaatschappijen. Wereldwijd telt Domino Pizza 17.000 vestigingen.

Deze producten verkoopt Domino Pizza

Het menu van Domino Pizza is zeer ruim en uitgebreid, waardoor een ieder wel aan zijn trekken kan komen. Allereerst zullen we het pizzamenu aan je voorhouden. Op ons menu kun je de volgende pizza’s verkrijgen: the Classics, Fan favorites, Premium selection, Supreme meatlovers, vegan, glutenvrije pizza’s, hot sandwiches, bijgerechten, desserts en drankjes. De toppings van alle pizza’s is verschillend. De basis van alle deze pizza’s is nog altijd tomatensaus en mozzarella. De alom bekende pizza’s, maar ook de bestseller zijn margherita en peperoni. De pizza margherita is een typisch Napolitaanse pizza met als ingrediënten tomaten, mozzarella en verse basilicum, zout en olijfolie. De peperoni is een scherpe variant van salami. Voor het bereiden van de peperoni pizza wordt gebruik gemaakt van een combinatie van varkens- en rundvlees.

De Domino pizza ontvang je speciaal in een mooie box. De box heeft echt de kleuren en het logo van Domino pizza. Het materiaal van de box is zeer stevig. Ander nieuws van Domino pizza is dat jij je pizza online kunt bestellen en persoonlijk mag afhalen. Daarnaast kun je er ook voor zorgen om je pizza te laten leveren. De levering geschiedt door het klantvriendelijk personeel van uber eats.

Op deze plaatsen is Domino Pizza te vinden

Domino Pizza heeft wereldwijd een aantal vestigingen. En wel in meer dan 89 landen bijkans 17.000 filialen. Zo heeft Domino vestigingen in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Flevoland, Gelderland, Friesland, Groningen, Noord- Brabant, Noord- Holland, Overijssel, Rotterdam, Zeeland, Zuid- Holland, Limburg, Drenthe en Breda. Behalve op deze locaties staat Domino Pizza ook gevestigd in Canada, Egypte, Australië, De Verenigde Staten van Amerika en Frankrijk. Ook in België staan er op verschillende locaties Domino’s Pizza  Brugge, Berchem, Kortrijk, Knokke en nog vele andere landen. Neem vandaag nog een kijkje op onze website. Wie weet, staat er een vestiging van Domino Pizza op steenworp afstand van jouw huis.

Neem een kijkje op de Domino Pizza.be aanbiedingenpagina

Domino Pizza heeft een 9 dagen durende actie. Bij Domino kom je gratis in aanmerking van een 2e pizza wanneer je zelf je pizza ophaalt. Kies je ervoor om je pizza te laten bezorgen, dan krijg je een 3e pizza gratis. Daarnaast kent Domino Pizza de Delivery Days. Op deze dagen kun je heel voordelig jouw pizza zelf afhalen of laten bezorgen. Elke 2e pizza (niet geldend in de actieperiode) krijgt bij deze aanbieding een korting van 50%. Daarnaast kun je nagaan welke deelnemende winkels meedoen met de Delivery Days. Ga bij de deelnemende winkels na welke winkels ook op donderdag meedoen met de Delivery Days.

Nog voordeliger kopen dankzij de speciale kortingen

Op de website kun je een actueel overzicht vinden van de aanbiedingen voor de diverse producten en maaltijden van Domino’s Pizza. Dit aanbod geldt zowel in de winkels als op de online bestellingen. Op onze webpagina zijn er zowel landelijke als lokale aanbiedingen  voor hoge kortingen in het aanbod te vinden. Door een kijkje te nemen op de website kun je zoeken naar het dichtstbijzijnde filiaal waar je heel simpel de aanbiedingen kunt vinden die geldend zijn bij jou in de buurt. Met de Domino Pizza actiecode kun je in aanmerking komen voor 30% stapelkorting. Indien je zelf je pizza ophaalt, kom je ook in aanmerking voor een korting. Bekijk ook de kortingen voor studenten, kortingen op de dinsdag en zaterdag en de kortingen op de Toc Toc days.

Speciale kortingen op Domino’s Pizza

Als je altijd op de hoogte wenst te blijven van iedere kortingscode van Domino’s, het laatste nieuws, de nieuwste producten uit het assortiment en de meest actuele aanbiedingen? Schrijf je vandaag nog in voor de nieuwsbrief via de website en wordt vandaag nog een Domino’s Friend. Zo ontvang je alle updates en aanbiedingen voor veel korting gratis en eenvoudig in jouw mailbox. Daarnaast kun je Domino’s Pizza ook volgen via Facebook, Twitter en YouTube. Het is sterk aangeraden om de pizzaketen via deze kanalen te blijven volgen om op de hoogte te blijven van het actuele menu en het laatste nieuws van alle vestigingen. Zo loop je nooit meer een kortingscode mis of andere prettige acties en aanbiedingen waar je voordeel uit kunt halen. De afgelopen deals waren te gek! De kortingen op de menu’s liepen op van 4 tot 8 Euro of kortingen van 30- 50%. Andere kortingen waren ook bij aankoop van  2 pizza’s 2 Euro korting op de 2e pizza. Hou onze pagina’s in gaten voor de verschillende vouchers.

Tabel: de meest populaire Domino's Pizza kortingscodes

Korting Geldige korting Gezien in
-€3 Domino's kortingscode: bestel je tweede large pizza voor maar €3
-€5 Domino's kortingscode voor €5 korting op twee medium pizza's
- 10% Domino's Pizza kortingscode voor 10% korting op jouw bestellingen
-50% Bestel nu en krijg je tweede pizza gratis
- €4 Scoor nu €4 korting op een large pizza
€4,95 Enkel vandaag een medium pizza voor €4,95
- 20% Krijg 20% korting op je bestelling door te kiezen voor afhaal