Alamo kortingscodes geldig in mei 2024

Ontdek een Alamo kortingscode en ontvang korting op de online aankopen in België

- 5%

korting

Huur nu met 5% korting bij Alamo

  • 409 keer gebruikt

Je krijgt korting als Alamo member

- €10

korting

Ontvang €10 korting op je huurauto bij Alamo

  • 388 keer gebruikt

- €32,50

korting

€32,50 korting op het AmericA down under magazine dankzij het membership bij Alamo

  • 103 keer gebruikt

- 5%

korting

Grijp nu nog 5% korting op reserveringen bij Alamo

  • 88 keer gebruikt

- 5%

korting

Alamo Kortingscode voor 5% extra korting op jouw huren

Gevonden op de "Deals" pagina

- 5%

korting

Boek nu met 5% korting op huurauto's bij Alamo

Ontvang korting als Member van Alamo.be! Als Member van Alamo.be krijgt u altijd 5% korting op uw huurauto. Deze korting wordt al berekend tijdens de eerste boeking die u maakt. Het lidmaatschap van Members Only kost u eenmalig € 17,50 en is daarna altijd geldig.

- 5%

korting

Ontvang vandaag 5% korting als lid bij Alamo

Zie website voor details

- 5%

korting

Krijg gelijk 5% Alamo korting op jouw boekingen als member

Zie website voor details

- €10

korting

Alamo Kortingscode voor €10 korting op jouw Autohuur

Gevonden op de "Deals" pagina

Hoe gebruik je een kortingscode bij Alamo?

  • Huur nu een auto aan voordelige prijzen dankzij de Alamo kortingscode
  • Vul al de gegevens in die nodig zijn voor het huren van een wagen
  • Na het invullen van de gegevens kan je doorgaan om een kortingscode in te voeren
  • na het invoeren van de kortingscode klik je door op opslaan
  • je krijgt je reservering te zien waarop je korting vermeld zal staan

Meer tips om korting te krijgen bij Alamo.be

Dit moet je weten over Alamo

Alamo is een autoverhuurbedrijf uit de Verenigde Staten. De volledige naam is Alamo Rent A Car. Het bedrijf is opgericht in 1974. Het hoofdkantoor is te vinden in Clayton, in de staat Missouri. Alamo is onderdeel van Enterprise Holdings, dat is het op een na grootste autoverhuurbedrijf in de Verenigde Staten. Alamo is wereldwijd actief. Behalve in Noord- en Midden-Amerika worden er ook auto’s verhuurd in Australië, Afrika en Europa, waaronder België. Alamo verhuurt vooral auto’s van General Motors, Nissan, Volvo en Toyota. In België zijn er diverse locaties waar de auto’s worden verhuurd. Daar zit uiteraard de nationale luchthaven in Brussel tussen, maar ook grote steden zoals Charleroi en Gent.

Welke producten verkoopt Alamo?

Als je de website van Alamo bezoekt, weet je meteen wat je kunt verwachten. Dit bedrijf verhuurt auto’s. Je kunt dan ook meteen bekijken welke locaties Alamo in België heeft.

Autohuur

De kracht van Alamo zit hem in het ruime aanbod. Als je gaat reizen, wil je namelijk niet op locatie nog achter een auto aan moeten gaan. In de webshop van Alamo kun je van tevoren al een auto reserveren. Je geeft de locatie aan, de dag dat je auto op wilt halen en de dag dat je hem weer wilt terugbrengen, vervolgens krijg je het aanbod te zien.

Locaties

Alamo heeft vele locaties, overal ter wereld. Kijk je binnen Europa, dan zijn er diverse locaties in Duitsland. Het werkt heel simpel. Je reserveert je auto in België. Daarna haal je de auto bij de plaatselijke car rental op. Dit werkt ideaal en zorgt ervoor dat je met een relaxed gevoel op reis gaat. Ook voor zakenreizen is het handig om vooraf een auto te reserveren. Heb je een zakentrip in de VS? Alamo heeft een uitgebreid aanbod voor je.

Verzekering

Over de verzekering hoef je je geen zorgen te maken. Alamo zorgt er altijd voor dat je verzekerd de weg op gaat. Je bent verzekerd voor schade, diefstal en aansprakelijkheid. Wel wordt in de meeste lanen een eigen risico gehanteerd. Bij vragen kun je ook altijd de klantenservice bellen.

Kortingen

Alamo heeft diverse promoties. Zeker als je vaste klant bent, geniet je regelmatig van voordelen. Als Club Member krijg je bijvoorbeeld standaard 5% korting. En rijden in een huurauto van Alamo is veilig en hygiënisch. De auto’s worden regelmatig gecheckt en na iedere verhuur gaan ze door de carwash.

Welke merken verkoopt Alamo?

Alamo is een autoverhuurbedrijf en heeft dus niet echt iets met merken te maken. Natuurlijk kun je wel bekijken of jouw favoriete automerk tussen het aanbod staat. Nissan, Volvo, Toyota en General Motors vormen het grootste gedeelte van het aanbod.

Ontdek de beste promoties van Alamo

Een autoverhuurbedrijf is iets anders dan een kledingwinkel, waarbij aan het einde van een seizoen de nog niet verkochte collectie in de korting gaat. Toch heeft Alamo regelmatig mooie acties. Voor vaste klanten is er een standaard korting van 5%. Daarvoor hoef je alleen maar Member te worden. En let even op als het november is. Alamo doet mee aan Black Friday en Cyber Monday, maar geeft ook de rest van de maand korting. Heel november krijg je €50 korting als je een auto huurt. Dat is toch mooi meegenomen. Er zijn nog meer aanbiedingen. Deze zitten verspreid over het jaar en worden aangekondigd in de nieuwsbrief van Alamo.

Members profiteren van extra voordelen

Het is je vast en zeker al opgevallen dat je als Member van Alamo van diverse voordelen profiteert. Zoals gezegd ontvang je op elke autohuur via Alamo.be een korting van 5%. Daar blijft het niet bij. Je krijgt toegang tot de nieuwsbrief. Daar staan nog veel meer kortingen en aanbiedingen in. Als Member heb je daarnaast meer service. Je kunt kosteloos je boeking wijzigen, kosteloos annuleren tot 48 uur voor vertrek en je betaalt pas voor je lidmaatschap als je daadwerkelijk een boeking maakt. Inderdaad, het lidmaatschap is niet gratis. Je betaalt eenmalig €17,50. Daarna ben je lid. Na één keer een auto huren heb je je lidmaatschap er al uit. De kosten worden automatisch berekend als je je eerste autohuur afrekent.

Voordeel dankzij de Alamo nieuwsbrief

In de nieuwsbrief van Alamo staan mooie kortingen en interessante aanbiedingen. Dat is al een reden om je aan te melden. Maar daar bovenop krijg je nog een korting op je eerstvolgende reservering. Alamo geeft je een kortingscode ter waarde van €10. Geen overdreven groot bedrag, maar je hoeft er niks voor te doen. De nieuwsbrief is namelijk gratis en je hoeft alleen maar je mailadres achter te laten. Dit doe je op de website van Alamo.

Heeft Alamo ook een app?

Ja, Alamo heeft een app waarmee reserveringen worden gemaakt. Je kunt overal ter wereld een reservering plaatsen. De app is beschikbaar voor Android en iOS. De reviews van de app van Alamo zijn overigens niet overdreven goed. Zo zou de app regelmatig vastlopen. Als alternatief kun je natuurlijk altijd de mobiele website gebruiken. Deze werkt prima en stelt je in staat om altijd een reservering te plaatsen.

Black Friday kortingen bij Alamo

Het zal je niet verbazen dat Alamo ieder jaar meedoet aan Black Friday. Het is immers een Amerikaans bedrijf, en Black Friday is in de Verenigde Staten bedacht en groot geworden. Bij Alamo is er trouwens geen sprake van acties die enkel op Black Friday of Cyber Monday geldig zijn. De autoverhuurder geeft je de hele maand november een mooie korting. Op iedere autohuur krijg je een kortingscode ter waarde van €50. Het maakt daarbij niet uit voor hoe kort of hoe lang je de auto wilt huren. Acties van Alamo worden altijd uitgebreid aangekondigd in de nieuwsbrief en op sociale media. Vanaf half of eind oktober lees je meer over de Black Friday en november kortingen.

Tabel: de meest populaire Alamo kortingscodes

Korting Geldige korting Gezien in
- 5% Ontvang nu 5% korting op huurauto's via Alamo
- € 10 Pak gelijk € 10 korting op jouw autoverhuren bij Alamo
- 5% Krijg gelijk 5% Alamo korting op jouw boekingen als member
- 5% Ontvang vandaag 5% korting als lid bij Alamo
- 5% Boek nu met 5% korting op huurauto's bij Alamo
- 5% Alamo Kortingscode voor 5% extra korting op jouw huren
- €10 Alamo Kortingscode voor €10 korting op jouw Autohuur
- €5 kortingscode voor €5 korting op je huurwagen
- €18 Tijdelijk gratis membership
- €10 Boek nu je huurwagen in Amerika met €10 korting