Sixt kortingscodes geldig in april 2024

Ontdek een Sixt kortingscode en ontvang korting op de online aankopen in België

- 3,5%

korting

Krijg meteen 3,5% Sixt korting met de gratis Familycard

  • trustpilot

Maak een gratis account aan op familycard.be en krijg meteen 3,5% korting op je aankoop. De korting wordt NA je bestelling op je Familycard account geplaatst. Raadpleeg de website voor de exacte voorwaarden.3,5% Sixt korting met de gratis Familycard

- 10%

korting

Ontvang meteen 10% korting bij boeken via de app van Sixt

  • 303 keer gebruikt

Enkel geldig bij het boeken via de app

-20%

korting

Pak tot 20% vroegboekkorting bij Sixt

  • 208 keer gebruikt

bekijk de online aanbiedingen

- 15%

korting

Scoor nu tot 15% korting op deze huurauto's voor zakelijke klanten bij Sixt

  • 267 keer gebruikt

Gevonden op de "Aanbiedingen" pagina

- 20%

korting

Scoor meteen tot 20% korting op deze Bestelwagens bij SIxt

  • 220 keer gebruikt

Gevonden op de "Bestelwagens" pagina

- €60

korting

Haal gelijk €60 korting op je eerste ritten met deze Sixt kortingscode

- €60

korting

Ontvang gelijk €60 Sixt korting met deze vouchers

-10%

korting

Pak meteen 10% korting op de autohuur met deze Sixt kortingscode

-15%

korting

Krijg gelijk 15% korting op je luchthaventransfer bij Sixt met deze kortingscode

-€20,-

korting

Sixt kortingscode voor -€20,- korting op een deel auto

Enkel geldig na registratie.

Hoe gebruik je een kortingscode bij Sixt?

  • Wens je een auto te huren bij Sixt? Maak dan zeker gebruik van de beschikbare Sixt kortingscodes
  • Geef al je reisdetails in en ga opzoek naar de wagen die jouw vakantie compleet kan maken
  • Eens je de wagen hebt gevonden die het beste aansluit kan je overgaan tot het invullen van alle persoonlijke gegevens

Meer tips om korting te krijgen bij Sixt.be

Dit moet je weten over Sixt

Sixt is een autoverhuurbedrijf uit Duitsland. Het bedrijf is beursgenoteerd en een van de grootste bedrijven op het gebied van autoverhuur en leasing in Europa. Sixt bestaat al meer dan een eeuw. Het bedrijf is opgericht in 1912 door de Duitser Martin Sixt. Zo komt het bedrijf dus aan de naam. De eerste vestiging was in München, inmiddels is Sixt actief in meer dan 100 landen en heeft het meer dan 3500 vestiging. De eerste locatie in België werd in 2004 geopend. De meeste vestigingen van Sixt zitten bij luchthavens en in stadscentra.

Welke producten verkoopt Sixt?

Sixt is actief in de autoverhuur. Als je de webshop opent, kan je meteen op zoek naar een huurauto. Het menu werkt heel simpel. Je geeft de plaats in waar je een auto wilt huren en de datum, vervolgens zie je meteen het aanbod.

Soorten auto’s

Sixt verhuurt verschillende types auto. Je kunt kiezen tussen een ‘gewone’ auto en een bestelwagen. Ook daarin is veel variatie. Een cabrio behoort tot de mogelijkheden, en het is zelfs een optie om een verhuisauto te huren. Natuurlijk hangt het wel van het aanbod in de vestiging waar je wilt huren af wat er allemaal mogelijk is. Je weet overigens heel snel hoe het wagenpark van Sixt eruitziet. Er staan behoorlijk wat pareltjes tussen.

Share

In de webshop vind je naast Rent het kopje Share. Sixt Share is een nog relatief nieuw programma waarbij je een auto met andere gebruikers deelt. Via een app kan je kijken of er een auto in de buurt beschikbaar is. Deze reserveer je via de app. Je opent de auto zelfs met je smartphone.

Verzekering

Als je op reis gaat sluit je een reisverzekering af. Dan is het niet meer dan normaal dat je een verzekering afsluit als je een auto huurt. Deze zit vaak trouwens bij de autohuur inbegrepen. De verzekering kan je nog uitbreiden. Daar zitten uiteraard kosten aan verbonden. Je betaalt ook altijd een waarborg. Deze is vaak twee keer de huursom. Dit is gebruikelijk bij het huren van een auto.

One way

Sixt heeft de mogelijkheid om een auto One Way te huren. Dan lever je de auto in bij een vestiging op de plaats van bestemming. Ideaal als je met een huurauto naar bijvoorbeeld Spanje wilt rijden en terug wilt vliegen. Je levert de auto in op de luchthaven van Barcelona en hebt er geen omkijken meer naar. Sixt heeft ook een abonnement. Dat heet Unlimited en is handig als je vaak een auto moet huren. Dit abonnement is overigens maandelijks opzegbaar. Het is niet goedkoop, maar wel gunstig voor mensen die regelmatig een auto willen huren.

In welke plaatsen verkoopt Sixt?

Op de website van Sixt zie je een wereldkaart. Alle landen die oranje zijn gekleurd, hebben een of meer vestigingen van Sixt. Het gaat om bijna heel Europa. De meest populaire zonbestemmingen bijvoorbeeld. Denk aan Griekse eilanden zoals Rhodos en Zakynthos. Deze kan je perfect verkennen met een huurauto van Sixt. Hetzelfde geldt voor andere eilanden waar je prima vakantie kunt vieren. Voorbeelden zijn Tenerife en Ibiza. Zoals gezegd is Sixt actief in bijna heel Europa. Het vasteland van Portugal of een bestemming waar het een heel jaar lekker weer is, denk aan Alicante, zijn nog een beetje leuker met een huurauto van Sixt. Ook in de Verenigde Staten en Canada, Australië en delen van Afrika en Zuid-Amerika heeft Sixt vestigingen. In totaal gaat het om meer dan 100 landen met 3500 vestigingen.

Ontdek de beste promoties van Sixt

Het is altijd de vraag of een bedrijf dat actief is in de autoverhuur veel aanbiedingen in de webshop heeft. Dat is bij Sixt zeker het geval. Een voorbeeld van een korting is ‘Verleng de zomer’. Deze aanbieding loopt vanaf het einde van de zomer tot het begin van de herfst. Je kunt dan 20 procent korting krijgen op een huurauto. Zo heeft Sixt veel leuke acties waar je voordeel uit kunt halen. Houd daarvoor de website goed in de gaten. Daar worden de aanbiedingen namelijk op vermeld. Je vindt ze gewoon op de homepage.

Extra voordeel dankzij het Sixt+ abonnement

Als je geen eigen auto hebt en niet kunt of wil leasen, is het een optie om een abonnement te nemen op een huurauto van Sixt. Dit is niet goedkoop, maar je profiteert wel van allerlei voordelen. Zo hoef je geen wegenbelasting te betalen, ook onderhoud en slijtage zijn niet voor jouw rekening. Bovendien kan je ieder jaar in een andere auto rijden. Er zijn diverse abonnementen. Je betaalt alleen een vast maandelijks bedrag en brandstofkosten. De abonnementen zijn maandelijks opzegbaar.

Extra Miles sparen met Flying Blue

Flying Blue is een programma voor de luchtvaart. Maar er zijn diverse bedrijven die hieraan meewerken. Een daarvan is Sixt. Je kunt extra miles sparen als je een auto huurt. Het enige dat je hoeft te doen is je Flying Blue-kaart en boekingsbevestiging te laten zien als je de huurauto ophaalt. Je krijgt van Sixt een gratis Sixt Card. Met de Gold Sixt Card krijg je tot 10% korting op elke autohuur. Bij Platinum krijg je tot wel 15% korting, en de Diamond Sixt Card is goed voor 20 procent korting én een gegarandeerde upgrade.

Korting dankzij inschrijving op de Sixt nieuwsbrief

Door je in te schrijven op de nieuwsbrief van Sixt, krijg je korting op je eerstvolgende autohuur. Er gaat 10 procent van de huurprijs af. Dat is toch mooi meegenomen. Sowieso is de nieuwsbrief van Sixt al leuk om te lezen, omdat er allerlei mooie aanbiedingen en acties in worden vermeld. Je aanmelding regel je eenvoudig via de website van Sixt.

Bedrijven kunnen korting pakken

Als je een onderneming hebt, kan je bij Sixt tot 20% korting krijgen. Daarvoor moet je een offerte aanvragen bij Sixt. Samen gaan jullie dan op zoek naar de meest geschikte bedrijfswagens voor jouw bedrijf. Er zitten diverse voordelen aan deze actie. De klantenservice en pechservice is altijd bereikbaar. En je kunt dus korting krijgen. Hoe hoog die korting gaat uitvallen, is afhankelijk van je wensen.

Handig: de Sixt App

Op de website van Sixt staat dat je van hoge kortingen gaat profiteren als je de app installeert. Wat voor kortingen dat precies zijn, wordt alleen niet duidelijk. Helder is wel dat de app het nog makkelijker maakt om een auto te huren. Je kunt eenvoudig meedoen aan programma’s van Sixt, zoals Share en Ride. De app is te downloaden in de Google Play Store en de Apple Store. Er lijkt geen directe kortingscode aan vast te zitten, maar levert je op termijn een hoop gemak en daarmee voordeel op.

Doet Sixt mee aan Black Friday?

Sixt doet inderdaad mee aan Black Friday. Ieder jaar is er een leuke nieuwe actie. Een keer is dat bijvoorbeeld geweest dat je een auto kon huren voor 19 cent per kilometer. Een ander jaar was er een cashbackactie waarbij je €199 terug kon krijgen. En weer een andere keer kreeg je tijdens Black Friday 25% korting op de huurprijs. De acties worden aangekondigd in de nieuwsbrief en op de website van Sixt. Vergeet daarnaast Facebook en Instagram niet. Deze pagina’s worden regelmatig ververst met leuke en interessante updates.

Korting Geldige korting Gezien in
- €60 Ontvang nu €60 korting op je eerste ritten met deze Sixt kortingscode
- €15 Krijg nu €15 tegoed voor car sharing bij Sixt met deze kortingscode
-15% Krijg gelijk 15% korting op je luchthaventransfer bij Sixt met deze kortingscode
-10% Pak meteen 10% korting op de autohuur met deze Sixt kortingscode
- €60 Ontvang gelijk €60 Sixt korting met deze vouchers
- €60 Haal gelijk €60 korting op je eerste ritten met deze Sixt kortingscode
-€20,- Sixt kortingscode voor -€20,- korting op een deel auto
- 15% krijg nu 15% korting op je huurwagen
- €4 Pak nu €4 korting op carsharing
- 20% Ontvang nu 20% korting op last minute boekingen
- 10% Boek vandaag een wagen en ontvang 10% korting