Hertz kortingscodes geldig in februari 2024

Ontdek een Hertz kortingscode en ontvang korting op de online aankopen in België

- 15%

korting

Pak 15% korting op alle bestelwagens bij Hertz

  • 124 keer gebruikt

Enkel geldig op bestelwagens

- 10%

korting

10% extra korting voor alle leden van Hostelling International

  • 237 keer gebruikt

- 5%

korting

Pak 5% korting op je boeking bij Hertz

  • 198 keer gebruikt

Enkel geldig als Gold Plus member

- 15%

korting

Geniet nu van tot 15% korting op jouw huurauto's van Hertz

Gevonden op de ''Reservation" pagina

- 10%

korting

Bespaar gelijk 10% op jouw verhuren bij Hertz

Enkel geldig voor leden van de Hertz Gold Plus Rewards. Zie website voor details

- 20%

korting

Bespaar vandaag tot 20% op jouw reserveringen bij Hertz

Gevonden op de "Aanbiedingen" pagina

- 20%

korting

Hertz kortingscode voor 20% korting op je bestelling

907029

korting

Hertz kortingscode voor 10% korting op autoverhuur

Hoe gebruik je een kortingscode bij Hertz?

  • Boek je huurauto nu extra voordeligdelig door gebruik te maken van een Hertz kortingscode
  • Geef alle gegevens in die nodig zijn om je huurauto te boeken
  • Onder de ophaal en inleverdatum kan je een veld vinden met ‘ik heb een korting’
  • voeg hier je geldige Hertz kortingscode in
  • het te betalen bedrag zal in mindering worden gebracht

Meer tips om korting te krijgen bij Hertz.be

Dit moet je weten over Hertz.be

Hertz is een bekende naam op het gebied van de verhuur van auto’s. Sterker nog, het is het grootste bedrijf in deze branche ter wereld. Hertz is in 1918 opgericht in Amerika. Opvallend genoeg was niet John Hertz, maar Walter Jacobs de oprichter van het bedrijf. Hij verkocht zijn bedrijf enkele jaren na de oprichting aan John Hertz. Hertz heeft tegenwoordig vestigingen in meer dan 150 landen op ruim 12.000 locaties. Ook in België is het bedrijf actief. Behalve de webshop zijn er in zeven steden dependances van Hertz. Die vind je bij de luchthavens van Brussel, Charleroi, Antwerpen en Luik. Ook in Bilzen, Gent en Kortrijk kan je bij een vestiging van Hertz een auto huren.

Deze producten verkoopt Hertz

Een auto huren kan bij veel verhuurbedrijven, Hertz is er daar een van. Hertz autoverhuur heeft een uitgebreid assortiment aan huurauto’s. In de webshop kan je meteen zoeken op de plaats waar je een auto wilt huren. Je kunt ook een verschillende vertrekplaats en retourplaats uitkiezen. Dat Hertz zich om het milieu bekommert, wordt al snel duidelijk als je in de webshop komt. Op de website word je via een banner gewezen op de mogelijkheid van het huren van een elektrische auto. Hertz werkt hiervoor samen met Tesla, fabrikant van elektrische auto’s.

Reizen

Zoals gezegd kan je in de webshop meteen de locatie invoeren. Dat kan in België zijn, maar voor als je gaat reizen kan je ook meteen de autohuur regelen. Ga je bijvoorbeeld naar Alicante, dan typ je dat in, en zoekt Hertz voor je uit wat de mogelijkheden zijn. Op die manier kan je ook vulkaan Teide op Tenerife met je huurauto gaan verkennen. Hertz heeft zoals gezegd duizenden vestigingen in veel verschillende landen. Op de website vind je een overzicht van alle locaties waar het bedrijf actief is. Al je reserveringen kan je in de webshop regelen, en uiteraard in een van de fysieke vestigingen.

Flying Blue

Flying Blue is een spaarprogramma van KLM en Air France. De luchtvaartmaatschappijen werken hierin samen met diverse partijen, waaronder Hertz. Als je via Hertz een auto huurt, spaar je automatisch punten (of Miles) voor Flying Blue. Via het programma kan je ook nog tot 15% besparen op je autohuur. Zeker de moeite waard dus om in je achterhoofd te houden.

Welke merken verkoopt Hertz?

Hertz verkoopt geen merken, omdat het bedrijf auto’s verhuurt. Leuk om te vermelden is dat de oprichter in 1918 begon met een wagenpark van zo’n twaalf T-Fords. Inmiddels is zowat ieder gerenommeerd automerk te huur in de webshop en fysieke winkels van Hertz. Als je gehecht bent aan een specifiek automerk om mee te rijden, gaat dat via Hertz.be vast en zeker goedkomen. Nadat je hebt aangegeven op welke data je een auto wilt huren, krijg je overzicht van de beschikbare auto’s. Dan zie je meteen uit welke merken je kunt kiezen.

Bekijk de beste aanbiedingen van Hertz

Hertz heeft een pagina gevuld met speciale aanbiedingen, zoals het bedrijf deze noemt. Dit zijn tijdelijke deals die je een korting opleveren. De kortingen kunnen variëren. Voorbeelden zijn besparingen van 15% op autohuur in bepaalde maanden, of op het basistarief van het huren van een auto in de Verenigde Staten. Vroeg boeken is ook een mogelijkheid bij Hertz, waarbij je kunt profiteren van een zogenoemde vroegboekkorting. Behalve op de speciale aanbiedingenpagina, worden de (tijdelijke) deals ook weergegeven met banners op de homepage. Verder kan je Facebook in de gaten houden om op de hoogte te blijven van de aanbiedingen van Hertz.

Last minute een auto huren

Stel, je moet ineens op zakenreis en hebt een huurauto nodig. Bij Hertz kan je ook last minute een auto huren. Hierbij profiteer je over het algemeen niet van een last minute korting, zoals dat bij bijvoorbeeld reisbureaus het geval is. Je kunt er eerder rekening mee houden dat je iets meer dan anders moet betalen. Dit heeft niets met de strategie van Hertz te maken, wel met het aanbod dat in zulke gevallen wat beperkter is.

Extra korting bij Hertz dankzij Hertz Gold Plus Rewards

Vaste klanten kunnen zich gratis aanmelden voor Hertz Gold Plus Rewards. Dat is een loyaliteitsprogramma, waarmee je voor voordeel kunt sparen. Nadat je je online hebt aangemeld, kan je reserveringen gaan doen in de webshop. Er zijn drie abonnementen. Gold is gratis en levert je 1 punt op per uitgegeven 85 eurocent. Five Star en President’s Circle leveren je meer punten op, maar deze abonnementen kosten je of geld, of vragen een minimum aantal huuracties van je. Via diverse locaties en in de webshop kunnen punten worden verzameld. De punten die je spaart, leveren lekkere voordelen op. Met 800 punten heb je al een gratis huurdag in het weekend en met 900 punten mag je doordeweeks een dag lang gratis een auto van Hertz huren. Als je gaat vliegen en meedoet aan een Frequent Flyer actie, kan je deze combineren met de Hertz Gold Plus Rewards. Dat maakt je reis nog leuker.

Krijg ik korting als ik me inschrijf voor de nieuwsbrief van Hertz?

Het is niet bekend of je korting krijgt als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van Hertz. Het wordt op de website zelfs niet duidelijk of en hoe je je kunt aanmelden voor de mailinglijst. Wanneer je een bestelling hebt geplaatst wordt de bevestiging wel naar jouw email verzonden, waardoor je ook gelijk in het systeem terecht komt en daarbij op de hoogte wordt gehouden van eventuele kortingsacties.

Studenten profiteren van extra korting

Als student heb je het vaak niet zo breed. Daarom geeft Hertz je korting als je een auto of bestelbus wilt huren. Voor een auto krijg je als student een korting van 15%. Wil je een bestelbus huren, dan geeft Hertz studenten een korting van 20 procent. Houd er wel rekening mee dat Hertz een toeslag rekent voor jonge bestuurders. Een jonge bestuurder ben je bij Hertz als je 25 jaar of jonger bent. De toeslag bedraagt €24,20 per dag.

Hertz Car Rentals in de App Store

Hertz Car Rentals is de naam van de app die je kunt downloaden in de Apple Store of Google Play Store. Het installeren van de app levert je geen directe korting op, maar je krijgt wel de kans om al je reserveringen te doen en te beheren. Ook is de app handig als je wilt weten hoe het gesteld is met je Hertz Gold Plus Rewards. Daarom is het zeker de moeite waard om de app te installeren.

Black Friday bij Hertz Car Rentals

Black Friday is voor veel bedrijven het moment om met hoge kortingen extra klanten te trekken. Jij kunt daar als klant lekker van profiteren. In het verleden deed Hertz altijd mee aan Black Friday. Voorbeelden van kortingen die destijds werden gegeven zijn 30% korting op de huur van een auto, of voor 100 euro een weekend lang gebruik kunnen maken van een huurauto. Houd vooral de Facebookpagina van Hertz in de gaten. Daar worden regelmatig updates geplaatst.

Tabel: de meest populaire Hertz kortingscodes

Korting Geldige korting Gezien in
- 15% Bespaar meteen tot 15% op jouw huurauto's van Hertz
- 15% Bespaar nu tot 15% op jouw Autoverhuren via Hertz
- 20% Bespaar vandaag tot 20% op jouw reserveringen bij Hertz
- 10% Bespaar gelijk 10% op jouw verhuren bij Hertz
- 15% Geniet nu van tot 15% korting op jouw huurauto's van Hertz
Hertz kortingscode voor 10% korting op autoverhuur
- 20% Hertz kortingscode voor 20% korting op je bestelling
- 15% Scoor meteen 15% korting op je huurauto bij Hertz
- 10% Hertz kortingscode voor 10% korting
- 20% Scoor meteen 20% korting op autohuur met deze Hertz kortingscode
Gratis Huur je wagen bij Hertz voor 7 dagen en krijg 1 dag gratis
- 25% Enkel vandaag 25% op bestelwagenverhuur