GrandOptical kortingscodes geldig in februari 2024

Ontdek een GrandOptical kortingscode en ontvang korting op de online aankopen in België

- € 4,95

korting

Ontvang meteen €4,95 korting bij GrandOptical

  • 207 keer gebruikt

Gratis verzending naar één van de winkels

GRATIS

korting

Maak hier je afspraak voor een gratis oogmeting bij GrandOptical

  • 134 keer gebruikt

- €250

korting

Tot €250 korting bij aankoop van een tweede bril

  • 144 keer gebruikt

zie actievoorwaarden

- 70%

korting

Scoor 70% korting op zonnebrillen tijdens de solden

- 50%

korting

Bespaar nu 50% op Kinderbrillen bij GrandOptical

Enkel geldig bij de YOU 1+1: GRATIS 2de kinderbril + Voucher* actie

-25%

korting

Geniet nu van 25% korting op zonnebrillen bij GrandOptical

Gevonden op de "Sale" pagina

- €100

korting

Pak nu €100 koritng op je brilglazen

- 50%

korting

Pak tot 50% korting op je bestelling van merkmonturen

Hoe gebruik je een kortingscode bij GrandOptical?

  • Helaas is online shoppen bij GrandOptical niet mogelijk
  • maak online een afspraak om je dichtsbijzijnde GrandOptical te bezoeken
  • Volg deze pagina om steeds op de hoogte te blijven van alle acties en kortingen bij GrandOptical

Meer tips om korting te krijgen bij GrandOptical.be

Dit moet je weten over GrandOptical

GrandOptical is een opticien met diverse vestigingen in België en een actieve webshop. Je kunt geen brillen en lenzen in de webshop bestellen, maar wel het complete assortiment bekijken. GrandOptical is onderdeel GrandVision, een wereldwijde keten van opticiens, waar onder meer Pearle onder valt. Je koopt allerlei brillen en contactlenzen bij GrandOptical. Er worden zowel bekende als minder bekende merken verkocht. Je vindt overal in België filialen. Het hoofdkantoor van GrandOptical staat in Mortsel, net onder Antwerpen.

Welke producten verkoopt GrandOptical?

Het zal je niet verbazen dat je bij een opticien terecht kunt voor brillen en contactlenzen. Het opvallende van GrandOptical is het ontzettend ruime aanbod. Dat zie je meteen als je het menu van de webshop opent.

Contactlenzen

Goed nieuws voor mensen die contactlenzen dragen en klant willen worden bij GrandOptical, alle soorten lenzen worden namelijk verkocht. Het bedrijf heeft een flinke collectie als het gaat om daglenzen, weeklenzen en maandlenzen. Er kan ook aan speciale verzoeken worden voldaan. Dan kun je denken aan multifocale lenzen, torische lenzen en sferische lenzen. Er loopt ook altijd een actie waarbij je lenzen eerst als proef kunt dragen.

Zonnebrillen

Ook op het gebied van zonnebrillen is het aanbod van GrandOptical groot. Daarbij gaat het zowel om ‘gewone’ zonnebrillen als zonnebrillen op sterkte. Voor mannen en vrouwen is er veel keuze, net als voor kinderen. In het menu kun je op type zonnebril zoeken, maar ook op merk. De lijst met namen is indrukwekkend.

Brillen

Optie nummer drie in het hoofdmenu, de brillen. Dit is het grootste onderdeel van GrandOptical. Je vindt er allerlei brillen voor mannen, brillen voor vrouwen en modellen die zijn ontworpen voor kinderen. Als je nieuwe glazen nodig hebt, kun je dat in deze sectie regelen. En het handige is dat je ook meteen de kortingsacties voor de brillen van GrandOptical kunt bekijken.

Actie

Bij GrandOptical hoef je niet bang te zijn dat je de acties gaat missen, ze worden namelijk ook nog eens onder een apart kopje vermeld. Daarbij kun je filteren op categorie. Wil je alleen de acties voor zonnebrillen zien, dan geef je dit aan. Zo werkt het ook voor brillen en lenzen. GrandOptical heeft door het jaar heen diverse acties lopen.

Welke merken verkoopt GrandOptical?

Je hebt al kunnen lezen dat GrandOptical vele grote en bekende merken verkoopt. Wat denk je bijvoorbeeld van de stoere brillen van Ray-Ban? Dit merk is vooral bekend van de zonnebrillen, maar hun brillen mogen er ook zijn. GrandOptical biedt in een aantal winkels exclusieve merken aan. Daar vind je klinkende namen (en prachtige brillen) van onder meer Valentino en Tom Ford. Ralph Lauren is een andere grote naam die je tegenkomt in de winkels en webshop van GrandOptical. Je ziet aan alles dat GrandOptical trots is op de samenwerking met wereldberoemde merken. Op de website kun je eenvoudig vinden welke merken er verkocht worden.

Neem een kijkje op de aanbiedingenpagina van GrandOptical

GrandOptical kortingen zijn er het hele jaar door. Een van de acties waar je aan kunt denken is een 1 + 1 gratis. Dit geldt zowel voor brillen, zonnebrillen als contactlenzen. En niet te vergeten de kinderbrillen. Je krijgt gratis een tweede bril als je er één koopt. Dat is niet alles. Je ontvangt ook nog een GrandOptical voucher waarmee je iemand anders blij kunt maken. De kortingen worden op een speciale pagina vermeld. En in de webshop vind je ook in de verschillende categorieën (brillen, zonnebrillen en lenzen) welke acties er lopen. Het is slim om regelmatig een kijkje te nemen, omdat de acties kunnen veranderen.

Extra voordeel dankzij een lenzenabonnement

GrandOptical heeft veel vaste klanten, maar dit betekent niet dat ze elke maand een andere bril gaan kopen. Van een goede bril heb je immers jarenlang plezier. Voor contactlenzen is dat anders. Je kunt onder meer kiezen voor daglenzen, weeklenzen en maandlenzen. Dit betekent dat je vaak nieuwe lenzen nodig hebt. Met een lenzenabonnement van GrandOptical ben je 10% voordeliger uit dan wanneer je steeds losse lenzen koopt. Elke maand krijg je je lenzen gratis thuisbezorgd. En elk half jaar krijg je een gratis controle. Een lenzenabonnement kan elke maand worden opgezegd. De eerste maand is overigens gratis.

Krijg je een kortingscode bij inschrijving op de GrandOptical nieuwsbrief?

Voor zover bekend niet. Er is op de website van GrandOptical weinig informatie te vinden over de nieuwsbrief. Hij bestaat wel degelijk. Zodra je een bril, zonnebril of setje lenzen koopt, kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief. Daarin staan nieuwe collecties van de bekende merken die GrandOptical verkoopt. En als er interessante kortingsacties zijn, zullen die worden aangekondigd in de nieuwsbrief.

Heeft GrandOptical ook een app?

Helaas heeft GrandOptical geen app. Een app is altijd een mooie extra service van een bedrijf. Nu is het wel zo dat de mobiele website uitstekend werkt. In die zin is het ontbreken van een app geen gemis. Mocht GrandOptical deze service toch gaan aanbieden, dan lees je dit in de nieuwsbrief en op de website. Op social media is het bedrijf behoorlijk actief. Er zijn regelmatig interessante updates op Facebook en Instagram. Informatie over een app zul je dan ook zeker op deze media lezen.

Korting tijdens de solden

Wil je met flinke korting shoppen bij GrandOptical? Zet dan de solden in je agenda. De kortingen zijn ontzettend hoog, tot 90% op merkmonturen. Voor de duidelijkheid, het gaat hierbij om nieuwe monturen, wat de korting helemaal bijzonder maakt. GrandOptical heeft in het verleden ook andere acties gehad tijdens de solden. Dan kreeg je een korting van €250 als je een nieuwe bril ging kopen. Houd de nieuwsbrief en socials in de gaten, zodat je de aanbiedingen tijdens de solden niet gaat missen.

Black Friday Deals

De solden staan al in je agenda, Black Friday mag gerust volgen. Tijdens dit kortingsevenement zijn er allerlei mooie acties bij GrandOptical. Er zijn verschillende kortingen. In eerdere edities van Black Friday bij GrandOptical kon je voor de helft van de prijs een nieuwe zonnebril kopen. Ook kreeg je 40% korting op een nieuw montuur én de glazen. Gezien de prijzen van brillenglazen is dat mooi meegenomen. En bij de lenzen ging 25% van de oorspronkelijke prijs af. De acties worden uitgebreid aangekondigd op Facebook, en hoogstwaarschijnlijk ook in de nieuwsbrief en op de website.

Tabel: de meest populaire GrandOptical kortingscodes

Korting Geldige korting Gezien in
- 50% + gratis Profiteer nu van 50% korting + Gratis montuur cadeau bij Zaful
- 35% Krijg nu 35% GrandOptical korting op complete brillen
-25% Geniet nu van 25% korting op zonnebrillen bij GrandOptical
- 50% Bespaar nu 50% op Kinderbrillen bij GrandOptical
- 70% Scoor 70% korting op zonnebrillen tijdens de solden
- 50% Pak tot 50% korting op je bestelling van merkmonturen
- €100 Pak nu €100 koritng op je brilglazen
1+1 Ontvang nu je tweede bril gratis
- 50% - 50% korting op zonnebrillen
- 15% Pak nu 15% korting op daglenzen