WeightWatchers kortingscodes geldig in april 2024

Ontdek een WeightWatchers kortingscode en ontvang korting op de online aankopen in België

-10%

korting

Scoor tot -10% korting op je WW abonnement

  • 41 keer gebruikt

Schrijf je in op hun nieuwsbrief en ontvang als eerste hun aanbiedingen

-40%

korting

Scoor nu -40% Weight Watchers korting

  • 271 keer gebruikt

Aanbieding en voorwaarden zie homepagina

- 40%

korting

Pak vandaag tot 40% korting bij WeightWatchers

  • 237 keer gebruikt

Gevonden op de "Aanbiedingen" pagina

-20%

korting

Grijp vandaag bij WeightWatchers 20% korting op je bestelling met deze kortingscode

- € 20

promo

Scoor nu met WW bij WeightWatchers voor maar €20

Start vandaag met WW voor maar €20! Blijf eten wat je lekker vindt en verlies tot 1 kg per week! Wetenschappelijk onderzoek laat zien dat je samen met WW 2x meer gewicht kunt verliezen dan alleen.

- 60%

korting

Pak nu nog van tot wel 60% korting bij Weightwatchers

-5€

korting

Weight Watchers kortingscode voor €5 korting op je bestelling

-7,50€

korting

Weight Watchers kortingscode voor -7,50 EUR op je lidmaatschap

Hoe gebruik je een kortingscode bij WeightWatchers?

weightwatchers kortingscode

  • jammer genoeg kan je bij Weight Watchers geen kortingscode gebruiken
  • check dus zeker regelmatig deze pagina of schrijf je in voor de nieuwsbrief om zo geen enkele van de vele deals of kortingen te missen

Meer tips om korting te krijgen bij Weightwatchers.com

Weight Watchers: Start je gezondere leven

In een wereld van foodies heeft iedereen ongetwijfeld al eens van Weight Watchers gehoord. Weight Watchers is van origine een Amerikaans bedrijf. Het werd opgericht in 1963 door Jean Nidetch, afkomstig uit Queens. Het concept is gebaseerd op haar overtuiging dat ‘normaal eten’ eigenlijk de beste manier is om af te vallen. Daarnaast praatte ze met haar vriendinnen en andere mensen over haar manier van eten en voelde ze zich ondersteund en begrepen. Zo sprak ze af met verschillende mensen. Ze luisterden naar elkaar en stimuleerden elkaar om verder af te slanken.

In Nederland bestaat Weight Watchers sinds 1973. Eind 1973 nam het bedrijf de Gratia Club voor Slankblijvers (°1969) over. De oprichtster, Gratia Schimmelpenninck van der Oye, bleef aan het roer tot midden 1978. In dat jaar werd Weight Watchers overgenomen door H.J. Heinze Company.

Later worden er extra formules uitgewerkt, zoals de zogenaamde ProPoints™. Deze punten zijn gebaseerd op calorieën en verzadigde vetten. In 1993 worden er cursussen georganiseerd die per post verstuurd worden: Weight Watchers At Home. In 2000 wordt de cursus opgenomen op een CD-ROM. In april 2002 wordt MP5 gelanceerd: een afvalpakket dat zich specifiek richt tot mannen. Sinds 2007 kan je de cursus online volgen.

weightwatchers programma

Vandaag maken de Weight Watchers gebruik van een zogenaamd PersonalPoints™-programma. Weight Watchers International heeft wereldwijd al miljoenen mensen geholpen met afvallen. Vandaag staat de afkorting WW voor Weight Loss that Works. Wellbeing that Works.

Let op je gewicht met behulp van Weight Watchers

Het principe van Weight Watchers is gebaseerd op een ProPoints™-programma. Hiermee kan je op je gewicht letten op een positieve manier en een gezonde levensstijl naleven. Je blijft alles eten wat je graag eet, maar je krijgt wel het gewicht op de weegschaal dat je nastreeft. Iedere deelnemer krijgt een persoonlijk aangepast (online) programma en kan diverse workshops volgen. Je blijft gezond en slankt af op een wetenschappelijk verantwoorde manier. Er bestaan verschillende kookboeken van Weight Watchers waardoor je je kan laten inspireren. In deze boeken vind je talrijke low carb gerechten waarvan je ten volle kan genieten. Denk maar aan banana bread, lasagne, hummus, granola en enchilades. Maar ook echte zoetebekken komen aan hun trekken. Want ook desserts, jam en bagels mogen verorberd worden. Op zoek naar ZeroPoint Foods? Of gerechten die je kan bereiden met je air fryer? Die vind je in één oogopslag. Op de website van Weight Watchers kan je je laten motiveren door talrijke succesverhalen, zoals dat van Miljuschka (“Eten is een weergave van hoe je je voelt”). Wie alle diëten, zoals Keto, al eens heeft geprobeerd, vindt beslist de oplossing bij WW.

Want weggooien is zonde

Op de pagina Sale staat een overzicht van allerlei producten die je aan een extra voordelig tarief kan krijgen. Het zijn speciale aanbiedingen van WW waarbij je kan genieten van lekkere en verantwoorde producten. Bijvoorbeeld Cereal Biscuits voor € 1,59 in plaats van € 2,45. Of een Chocolade Brownie Mueslireep aan 35% korting. Of een voordeelpakket BBQ chips met 35% korting.

Promoties in de weegschaal

Hoewel Weight Watchers geen specifieke pagina heeft met promoties, kom je ze toch regelmatig tegen via allerlei kanalen. Zo vind je al eens een WW-maaltijd waarbij je het tweede exemplaar gratis krijgt. Of € 0,70 korting op een WW-artikel. Of charcuterie waarbij het tweede pak aan -50% is.

Watch out for folders

Weight Watchers heeft niet echt een eigen folder, maar er passeren wel heel wat aanbiedingen van WW-producten in andere folders, zoals die van Okay en Kruidvat. Alert zijn is dus de boodschap!

Personal Points™ Programma

Met het Personal Points™ Programma beoogt Weight Watchers een ultragepersonaliseerd afslankprogramma dat jou helpt om kilo’s te verliezen, terwijl je toch blijft eten wat je graag lust. Deze PersonalPoints™ zijn op maat gemaakt, want iedereen heeft een unieke levensstijl. Jouw voedingsmiddelenlijst wordt namelijk aangepast aan jouw favoriete voedingsmiddelen en producten. Hierbij kan je ook extra Points® verdienen. Zo kan je jouw PersonalPoints™ Budget verhogen door te kiezen voor niet-zetmeelrijke groenten. Of door meer water te drinken of aan lichaamsbeweging te doen. Kortom, een programma dat helemaal is afgestemd op jou als persoon.

Alle WW-nieuws in je mailbox

Weight Watchers heeft een eigen nieuwsbrief. Wie zich inschrijft voor deze exclusieve nieuwsbrief krijgt alle periodieke updates over services, producten, events en aanbiedingen.

weightwatchers lidmaatschap

Op de website van Weight Watchers verschijnt er ook een pop-upvenster waarin vermeld staat dat je een gratis WWeekmenu krijgt van Evy Gruyaert als je je e-mailadres opgeeft. Hierin staan Evy’s favoriete WW-gerechten. Het zijn 7 snelle recepten en tips van de WW-diëtiste.

Een appetijtelijke app

In de loop der jaren werd WW steeds ingenieuzer en vernuftiger. Geen wonder dat een app algauw deel uitmaakte van het totaalconcept. De WW-app zorgt ervoor dat je gemakkelijk en snel gewicht verliest en te allen tijde het overzicht behoudt. Zo krijg je een volledig op maat gemaakt voedingsplan en een PersonalPoints™ Budget. Daarnaast is de app voorzien van een voeding-, bewegings-, water-, slaap- en gewichttracker. Je krijgt toegang tot meer dan 4.000 recepten. Daarnaast profiteer je ook van meditaties en work-outs op alle niveaus. De app omvat ook een wekelijkse check-in en een voortgangsrapport. Op die manier volg je je eigen evolutie op de voet.

WW on Black Friday and Cyber Monday

Tijdens Black Friday en Cyber Monday gooit Weight Watchers allerlei kortingen in het rond en kan je profiteren van aanbiedingen tot wel -70%.

Tabel: de meest populaire WeightWatchers kortingscodes

Korting Geldige korting Gezien in
- 40% Krijg nu tot wel 40% korting bij Weightwatchers
gratis Start nu en krijg 4 maanden GRATIS Planen bij WeightWatchers
- 60% Pak nu nog van tot wel 60% korting bij Weightwatchers
- € 20 Scoor nu met WW bij WeightWatchers voor maar €20
-20% Grijp vandaag bij WeightWatchers 20% korting op je bestelling met deze kortingscode
-7,50€ Weight Watchers kortingscode voor -7,50 EUR op je lidmaatschap
-5€ Weight Watchers kortingscode voor €5 korting op je bestelling
- 40% Enkel vandaag: 40% korting op alle programma's
14 dagen gratis Profiteer nu van 14 dagen gratis
2 weken gratis alleen vandaag: 2 weken gratis lidmaatschap
- 50% Verlies tot 50% gewicht dankzij de programma's van WW
95€ Kies voor jouw favoriet programma via de website van WW