WeightWatchers kortingscodes geldig in december 2023

Ontdek een WeightWatchers kortingscode en ontvang korting op de online aankopen in België

-10%

korting

Scoor tot -10% korting op je WW abonnement

  • 437 keer gebruikt

Schrijf je in op hun nieuwsbrief en ontvang als eerste hun aanbiedingen

-40%

korting

Scoor nu -40% Weight Watchers korting

  • 321 keer gebruikt

Aanbieding en voorwaarden zie homepagina

- 60%

korting

Bespaar vandaag tot wel 60% bij WeightWatchers

  • 402 keer gebruikt

Zie website voor details

-20%

korting

Grijp vandaag bij WeightWatchers 20% korting op je bestelling met deze kortingscode

-5€

korting

Weight Watchers kortingscode voor €5 korting op je bestelling

- 60%

korting

Scoor vandaag tot wel 60% WeightWatchers korting

Zie website voor details

- 60%

korting

Ontvang vandaag tot wel 60% korting bij Weightwatchers

Zie website voor details

-7,50€

korting

Weight Watchers kortingscode voor -7,50 EUR op je lidmaatschap

Veelgestelde vragen (FAQ)

tagy avatar

Wanneer heb ik het meeste kans om een werkende kortingscode van WeightWatchers te vinden?

Bij WeightWatchers heb je het meeste kans op een kortingscode gedurende Black Friday en Cyber Monday. Andere mogelijke momenten zijn: korting op je verjaardag, Nina Day, op Glamour Day op Singles Day, tijdens Halloween, gedurende Kerst of enkel op moederdag.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Mijn WeightWatchers kortingscode werkt niet in december 2023. Wat kan ik doen?

Een geldige kortingscode heeft altijd een geldigheidsdatum. Wanneer deze is verstreken, krijg je een foutmelding na het invullen ervan. Controleer in dit geval de verloopdatum. Bij twijfel, neem contact op met de klantendienst van WeightWatchers.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Welke is momenteel de grootste kortingscode van WeightWatchers geldig in België?

De grootste vouchercode die momenteel geldig is, is deze: Bespaar vandaag tot wel 60% bij WeightWatchers

kortingscode's avatar
tagy avatar

Is er een altijd werkende kortingscode beschikbaar bij WeightWatchers?

Een WeightWatchers coupon code die altijd werkt, is nog niet voorgekomen. Op deze pagina staan codes die beperkt geldig zijn in tijd.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Krijg je bij WeightWatchers een kortingscode op je verjaardag?

Neen, als je jarig bent, krijg je momenteel geen promotiecode. Schrijf je in op de WeightWatchers nieuwsbrief, voor mocht dit in de toekomst veranderen.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Waar kan ik een kortingscode voor WeightWatchers vinden?

Alle actuele kortingscodes voor WeightWatchers verzamelen we op deze pagina. We vinden deze codes via hun nieuwsbrief, folder of app. Soms zien we ze in magazines zoals Libelle of bij Tweakers. Ofwel vinden we ze via influencers, social media kanalen zoals Youtube, Reddit en Tiktok. En natuurlijk krijgen we ook codes toegestuurd van onze partners zelf.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Ik heb mijn kortingscode voor WeightWatchers vergeten in te vullen. Wat kan ik doen?

Neem contact op met de WeightWatchers klantendienst en vraag of je deze korting alsnog kunt krijgen, eventueel in de vorm van een geschenkbon.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Is de WeightWatchers kortingscode enkel geldig voor een nieuwe klant bij een eerste bestelling, of zijn deze ook geldig voor bestaande klanten?

Dit is voor elke code verschillend. Lees de specifieke voorwaarden van de code zelf om dit te weten te komen.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Geeft WeightWatchers ook studentenkorting?

Neen, momenteel schenkt WeightWatchers geen korting voor de student. Studenten raadplegen best de webshop of klantendienst zelf voor de meest actuele info.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Zijn deze kortingscodes geldig in België?

Ja, alle recente codes die op deze pagina worden gebundeld, zijn geldig in België.

kortingscode's avatar

Alles over de WeightWatchers kortingscode

weightwatchers kortingscode

  • jammer genoeg kan je bij Weight Watchers geen kortingscode gebruiken
  • check dus zeker regelmatig deze pagina of schrijf je in voor de nieuwsbrief om zo geen enkele van de vele deals of kortingen te missen

Meer tips om korting te krijgen bij Weightwatchers.com

Weight Watchers: Start je gezondere leven

In een wereld van foodies heeft iedereen ongetwijfeld al eens van Weight Watchers gehoord. Weight Watchers is van origine een Amerikaans bedrijf. Het werd opgericht in 1963 door Jean Nidetch, afkomstig uit Queens. Het concept is gebaseerd op haar overtuiging dat ‘normaal eten’ eigenlijk de beste manier is om af te vallen. Daarnaast praatte ze met haar vriendinnen en andere mensen over haar manier van eten en voelde ze zich ondersteund en begrepen. Zo sprak ze af met verschillende mensen. Ze luisterden naar elkaar en stimuleerden elkaar om verder af te slanken.

In Nederland bestaat Weight Watchers sinds 1973. Eind 1973 nam het bedrijf de Gratia Club voor Slankblijvers (°1969) over. De oprichtster, Gratia Schimmelpenninck van der Oye, bleef aan het roer tot midden 1978. In dat jaar werd Weight Watchers overgenomen door H.J. Heinze Company.

Later worden er extra formules uitgewerkt, zoals de zogenaamde ProPoints™. Deze punten zijn gebaseerd op calorieën en verzadigde vetten. In 1993 worden er cursussen georganiseerd die per post verstuurd worden: Weight Watchers At Home. In 2000 wordt de cursus opgenomen op een CD-ROM. In april 2002 wordt MP5 gelanceerd: een afvalpakket dat zich specifiek richt tot mannen. Sinds 2007 kan je de cursus online volgen.

weightwatchers programma

Vandaag maken de Weight Watchers gebruik van een zogenaamd PersonalPoints™-programma. Weight Watchers International heeft wereldwijd al miljoenen mensen geholpen met afvallen. Vandaag staat de afkorting WW voor Weight Loss that Works. Wellbeing that Works.

Let op je gewicht met behulp van Weight Watchers

Het principe van Weight Watchers is gebaseerd op een ProPoints™-programma. Hiermee kan je op je gewicht letten op een positieve manier en een gezonde levensstijl naleven. Je blijft alles eten wat je graag eet, maar je krijgt wel het gewicht op de weegschaal dat je nastreeft. Iedere deelnemer krijgt een persoonlijk aangepast (online) programma en kan diverse workshops volgen. Je blijft gezond en slankt af op een wetenschappelijk verantwoorde manier. Er bestaan verschillende kookboeken van Weight Watchers waardoor je je kan laten inspireren. In deze boeken vind je talrijke low carb gerechten waarvan je ten volle kan genieten. Denk maar aan banana bread, lasagne, hummus, granola en enchilades. Maar ook echte zoetebekken komen aan hun trekken. Want ook desserts, jam en bagels mogen verorberd worden. Op zoek naar ZeroPoint Foods? Of gerechten die je kan bereiden met je air fryer? Die vind je in één oogopslag. Op de website van Weight Watchers kan je je laten motiveren door talrijke succesverhalen, zoals dat van Miljuschka (“Eten is een weergave van hoe je je voelt”). Wie alle diëten, zoals Keto, al eens heeft geprobeerd, vindt beslist de oplossing bij WW.

Want weggooien is zonde

Op de pagina Sale staat een overzicht van allerlei producten die je aan een extra voordelig tarief kan krijgen. Het zijn speciale aanbiedingen van WW waarbij je kan genieten van lekkere en verantwoorde producten. Bijvoorbeeld Cereal Biscuits voor € 1,59 in plaats van € 2,45. Of een Chocolade Brownie Mueslireep aan 35% korting. Of een voordeelpakket BBQ chips met 35% korting.

Promoties in de weegschaal

Hoewel Weight Watchers geen specifieke pagina heeft met promoties, kom je ze toch regelmatig tegen via allerlei kanalen. Zo vind je al eens een WW-maaltijd waarbij je het tweede exemplaar gratis krijgt. Of € 0,70 korting op een WW-artikel. Of charcuterie waarbij het tweede pak aan -50% is.

Watch out for folders

Weight Watchers heeft niet echt een eigen folder, maar er passeren wel heel wat aanbiedingen van WW-producten in andere folders, zoals die van Okay en Kruidvat. Alert zijn is dus de boodschap!

Personal Points™ Programma

Met het Personal Points™ Programma beoogt Weight Watchers een ultragepersonaliseerd afslankprogramma dat jou helpt om kilo’s te verliezen, terwijl je toch blijft eten wat je graag lust. Deze PersonalPoints™ zijn op maat gemaakt, want iedereen heeft een unieke levensstijl. Jouw voedingsmiddelenlijst wordt namelijk aangepast aan jouw favoriete voedingsmiddelen en producten. Hierbij kan je ook extra Points® verdienen. Zo kan je jouw PersonalPoints™ Budget verhogen door te kiezen voor niet-zetmeelrijke groenten. Of door meer water te drinken of aan lichaamsbeweging te doen. Kortom, een programma dat helemaal is afgestemd op jou als persoon.

Alle WW-nieuws in je mailbox

Weight Watchers heeft een eigen nieuwsbrief. Wie zich inschrijft voor deze exclusieve nieuwsbrief krijgt alle periodieke updates over services, producten, events en aanbiedingen.

weightwatchers lidmaatschap

Op de website van Weight Watchers verschijnt er ook een pop-upvenster waarin vermeld staat dat je een gratis WWeekmenu krijgt van Evy Gruyaert als je je e-mailadres opgeeft. Hierin staan Evy’s favoriete WW-gerechten. Het zijn 7 snelle recepten en tips van de WW-diëtiste.

Een appetijtelijke app

In de loop der jaren werd WW steeds ingenieuzer en vernuftiger. Geen wonder dat een app algauw deel uitmaakte van het totaalconcept. De WW-app zorgt ervoor dat je gemakkelijk en snel gewicht verliest en te allen tijde het overzicht behoudt. Zo krijg je een volledig op maat gemaakt voedingsplan en een PersonalPoints™ Budget. Daarnaast is de app voorzien van een voeding-, bewegings-, water-, slaap- en gewichttracker. Je krijgt toegang tot meer dan 4.000 recepten. Daarnaast profiteer je ook van meditaties en work-outs op alle niveaus. De app omvat ook een wekelijkse check-in en een voortgangsrapport. Op die manier volg je je eigen evolutie op de voet.

WW on Black Friday and Cyber Monday

Tijdens Black Friday en Cyber Monday gooit Weight Watchers allerlei kortingen in het rond en kan je profiteren van aanbiedingen tot wel -70%.

Tabel: de meest populaire WeightWatchers kortingscodes

Korting Geldige korting Gezien in
€15 Grijp nu bij WeightWatchers een WW programma vanaf €15
-35% Haal meteen tot wel 35% korting op jouw Weight Watchers abonnement
- 60% Ontvang vandaag tot wel 60% korting bij Weightwatchers
- 60% Scoor vandaag tot wel 60% WeightWatchers korting
-5€ Weight Watchers kortingscode voor €5 korting op je bestelling
-20% Grijp vandaag bij WeightWatchers 20% korting op je bestelling met deze kortingscode
-7,50€ Weight Watchers kortingscode voor -7,50 EUR op je lidmaatschap
- 40% Enkel vandaag: 40% korting op alle programma's
14 dagen gratis Profiteer nu van 14 dagen gratis
2 weken gratis alleen vandaag: 2 weken gratis lidmaatschap
- 50% Verlies tot 50% gewicht dankzij de programma's van WW
95€ Kies voor jouw favoriet programma via de website van WW