Groupe seb kortingscodes geldig in april 2024

Ontdek een Groupe seb kortingscode en ontvang korting op de online aankopen in België

- 10%

korting

Tefal kortingscode voor 10% korting op je bestelling

  • 52 keer gebruikt

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang een code voor 10% korting op je bestelling

- €5

korting

€5 directe korting op je bestelling bij Tefal

  • 168 keer gebruikt

In de vorm van gratis verzending bij een bestelling vanaf €30

€25

korting

€25 korting op geselecteerde items van Tefal

  • 166 keer gebruikt

Hoe gebruik je een kortingscode bij Groupe seb?

  • Helaas heeft geen Groupe seb geen algemene webshop
  • alle verschillende merken zijn onderverdeeld in verschillende webshops
  • op elke webshop is het mogelijk om kortingscodes te gebruiken

Meer tips om korting te krijgen bij Groupeseb.com

Over Groupe Seb

Groupe Seb is een Frans bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van kleine apparaten. Het is de grootste fabrikant van kookgerei ter wereld. Diverse bekende topmerken zijn geassocieerd met Groupe Seb, waaronder Tefal, Rowenta en Krups. Het knappe van dit bedrijf is dat ze de concurrentie met goedkopere Chinese bedrijven met succes aangaan. Het hoofdkantoor van Groupe Seb is gevestigd in een voorstad van Lyon, om precies te zijn in Ecully. De producten bestel je in de webshop. Houd er rekening mee dat de webshop Engelstalig is. En je kunt in de webshop niet rechtstreeks bestellen. Groupe Seb is een algemene site, waarop links staan naar de merken die onder dit bedrijf vallen.

Welke producten verkoopt Groupe Seb?

Nogmaals, de webshop van Groupe Seb is niet in het Nederlands beschikbaar. De pagina kan worden weergegeven in het Frans en Engels. Het menu is anders opgebouwd dan bij de meeste andere webshops. Bij Groupe Seb kun je links naar de bekende merken vinden, en in het hoofdmenu staat ook een link naar de geschiedenis van het bedrijf en hoe het op de beurs gaat.

Keukenartikelen

Artikelen voor in de keuken vormen het belangrijkste onderdeel van Groupe Seb. Daarbij kun je kiezen tussen elektrische producten, kookartikelen, spullen voor thuis en benodigdheden voor professionele koks.

Elektrische apparaten

Het aantal elektrische apparaten dat (indirect) door Groupe Seb wordt verkocht, is zeer talrijk. En gevarieerd. Dit bedrijf verkoopt onder meer een airfryer en een frituurpan. In de ochtend zijn koffiemachines onmisbaar. Groupe Seb heeft op dit vlak een mooie collectie. Andere elektrische keukenapparaten die in de webshop te vinden zijn, zijn een handmixer, broodsnijmachine, broodrooster en blender. Gaat een van de onderdelen een keer kapot, dan is dat geen enkel probleem. De onderdelen zijn namelijk ook los te bestellen.

Kookpannen

Houd je van koken? Dan is Groupe Seb het juiste adres voor je. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is te koop in deze webshop. Een snelkookpan bijvoorbeeld, ideaal als je maar weinig tijd hebt. Voor het moderne koken kun je ook prima een Actifry gebruiken. Voor de gezonde maaltijden gebruik je een stoomkoker, bijvoorbeeld van Vitacuisine. En in een kookpot en hogedrukpan kun je natuurlijk ook een heerlijke maaltijd bereiden. Bakken hoeft uiteraard niet altijd in de friteuse. Daar kun je ook een grill voor gebruiken, waarbij je zonder olie of boter kunt bakken.

Accessoires

De inventaris van je keuken is natuurlijk niet compleet zonder leuke en handige accessoires. Met een hakmolen bespaar je een hoop tijd en kun je groente een stuk fijner snijden. Ook een keukenrobot is een handig apparaat, dat veel werk uit handen neemt.

Welke merken verkoopt Groupe Seb?

Groupe Seb is een eigen merk en verkoopt geen andere merken. Je vindt in de webshop wel bekende namen, die eigendom zijn van Groupe Seb. Op het gebied van pannen is Tefal het meest in het oog springend. Ook Original Kaiser, Moulinex en Rowenta zijn grote namen, die onder Groupe Seb vallen. In die zin vind je de producten van dit bedrijf in veel fysieke winkels en webshops.

Heeft Groupe Seb een pagina met aanbiedingen?

Nee, en dat heeft vooral met de webshop van Groupe Seb te maken. In de webshop kun je namelijk niet rechtstreeks bestellen. Je wordt doorverwezen naar de merken die onder Groupe Seb vallen. Het goede nieuws is dat de meeste merken hun eigen aanbiedingen hebben. Als je een Tefal pan wilt kopen, word je doorgestuurd naar de website van Tefal. En hierop staat een pagina met aanbiedingen. De kortingen variëren, en lopen op tot 50%. Zo geldt het voor ieder merk dat Groupe Seb verkoopt.

Doet Groupe Seb mee aan cashback acties?

De merken die onder Groupe Seb vallen, doen mee aan cashback acties. Dit geldt vooral voor elektronische producten. Als je er een koopt, kun je cashback krijgen. Dit kan 100 euro zijn, maar net zo goed 300 euro. We raden je aan om goed te controleren of er een cashback actie is voor de artikelen die je koopt. Het kan je namelijk een mooie korting opleveren.

Ontvang je een kortingscode bij inschrijving op de Groupe Seb nieuwsbrief?

Voor zover bekend zit er geen kortingscode vast aan je aanmelding voor de Groupe Seb nieuwsbrief. Je kunt je inschrijven op de homepage van Groupe Seb. Daarna krijg je allerlei interessante berichten over Groupe Seb. Of daar ook aanbiedingen tussen zitten, is niet helemaal duidelijk. Om hier achter te komen, zul je je moeten inschrijven op de nieuwsbrief.

Heeft Groupe Seb ook een app?

Groupe Seb zelf heeft geen app. Maar de merken die onder dit Franse consortium vallen, kunnen wel een app hebben. Dat is bijvoorbeeld bij Tefal het geval. Het handige aan de afzonderlijke apps is dat je een extra mogelijkheid hebt om de artikelen te bestellen. De webshops werken echter prima, en in die zin heb je een app niet nodig. Mocht Groupe Seb zelf met een app komen, dan lees je dit ongetwijfeld in de nieuwsbrief of op de website.

Doet Groupe Seb mee aan Black Friday?

Zowat alle merken die onder Groupe Seb vallen doen mee aan Black Friday. Dat betekent dat je tegen die tijd volop kunt genieten van mooie kortingen. Vergeet niet dat de producten die door Groupe Seb worden verkocht, best duur kunnen zijn. Een nieuwe airfryer of een keukenrobot is een behoorlijke aankoop. Als je daar een korting van 50%, of nog meer, op kunt pakken, is dat erg mooi meegenomen. Het is lastig om aan te geven hoe hoog de kortingen exact zullen gaan uitvallen. Dat komt omdat er op de website van Groupe Seb geen directe verkoop plaatsvindt. We hebben al meer aangegeven dat dit op de websites van de merken gebeurt. De acties zijn dus ook per merk verschillend. We adviseren je om vanaf half oktober de verschillende websites goed in de gaten te houden. Zo weet je zeker dat je geen mooie kortingen mist.

Tabel: de meest populaire Groupe seb kortingscodes

Korting Geldige korting Gezien in
- 10% 10% korting op stoomgenaroten van Calor
- 20% 20% korting op een pannenset van Tefal
- €10 Kortingscode voor €10 extra korting op je bestelling
- 5% 5% extra korting tijdens de solden