Parship kortingscodes geldig in juni 2024

Ontdek een Parship kortingscode en ontvang korting op de online aankopen in België

€19,90

korting

Wordt nu Premium lid bij Parship vanaf €19,90

  • 316 keer gebruikt

- 30%

korting

Pak nu 30% korting op je abonnement van Parship

  • 332 keer gebruikt

- 30%

korting

Profiteer nu van 30% korting op abonnementen bij Parship

  • 378 keer gebruikt

Zie website voor details

- 30%

korting

Claim nu nog 30% Parship korting op jouw abonnementen

Zie website voor details

- € 30

korting

Geniet nu van € 30 korting op jouw aanmelding bij Parship

Zie website voor details

- 30%

korting

Parship kortingscode voor 30% korting op abonnementen

Zie website voor details

- 30%

korting

Parship Kortingscode voor 30% korting op jouw abonnementen

Gevonden op de "Deals" pagina

- 30%

korting

Parship Kortingscode voor 30% korting op jouw abonnementen

Gevonden op de "Deals" pagina

Hoe gebruik je een kortingscode bij Parship?

  • Helaas is het niet mogelijk om kortingscodes te gebruiken op de website van Parship
  • hou wel deze pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van alle acties en aanbiedingen

Meer tips om korting te krijgen bij Parship.be

Parship in een notendop

Parship is een datingwebsite. Het bedrijf is in 2000 opgericht in Duitsland. Op 14 februari 2001, Valentijnsdag, ging de site online. Parship is in diverse landen actief, waaronder België, Nederland en Mexico. De site is eigendom van ParshipMeet Holding, wat weer onderdeel is van de Duitse ProSiebenSat.1 Group. Parship heeft geen fysieke vestigingen, maar werkt volledig online. Datingbureaus van concurrenten bestonden vroeger wel in een fysieke vorm, tegenwoordig gebeurt alles rondom daten echter online. Bij Parship kun je op zoek naar een relatie of contact met een man of vrouw. Zowel heterocontacten als contacten tussen mensen van hetzelfde geslacht zijn mogelijk.

Welke diensten verkoopt Parship?

Bij Parship kun je op zoek naar een partner. De site werkt heel eenvoudig. Je geeft aan of je een man of een vrouw bent, en of je een man of een vrouw zoekt. Vervolgens kun je de profielen gaan bekijken. Daarvoor moet je wel een account aanmaken. Zonder account kun je niet inloggen om profielen te bekijken. Wil je in contact komen met iemand, dan zul je een abonnement moeten afsluiten. Als Premium kun je altijd reageren. Heb je alleen een gratis abonnement (Basic), dan kun je eenmalig een bericht sturen, als een Premium lid contact met jou heeft opgenomen.

Jaarabonnement

Er zijn drie soorten abonnementen. Je kunt een jaarabonnement afsluiten, een abonnement voor een half jaar of één voor 24 maanden. De prijzen zijn verschillend. Het abonnement met de langste looptijd is uiteraard het voordeligst.

Opzeggen

Parship is op dit vlak een apart bedrijf, omdat het voor klanten de bedoeling is dat ze zich zo snel mogelijk kunnen uitschrijven. Dat zou namelijk betekenen dat ze de man of vrouw van hun dromen hebben gevonden. Het uitschrijven bij Parship is eenvoudig. Dit dient per brief, fax of e-mail te gebeuren. De contactgegevens vind je op de website van Parship. Het opzeggen kan pas ingaan vanaf het einde van de oorspronkelijk afgesproken termijn. Als je een contract voor 24 maanden hebt, zul je die eerst moeten uitzitten. Gelukkig is de liefde onbetaalbaar.

App

Parship heeft een goed werkende app. Dat moet ook wel, omdat je natuurlijk vaak wilt checken of er gereageerd wordt op je profiel. Ook is het ideaal om onderweg, bijvoorbeeld in de trein, naar profielen te zoeken. Misschien dat de persoon die schuin tegenover je zit wel een profiel heeft. En de app is ook de uitgelezen manier om van een gratis code te profiteren. Parship loopt niet over van de kortingen, maar als ze er zijn, ga je ze in de app vinden.

Reviews

De naam van Parship is niet altijd even goed geweest. Het bedrijf werkt echter hard aan verbetering en heeft meer dan genoeg tevreden klanten. Op Trustpilot kun je veel reviews vinden. Ze zijn zowel van tevreden als van ontevreden gebruikers.

Welke merken verkoopt Parship?

Parship is een eigen merk. Er wordt een dienst aangeboden en dat is dating met mannen en vrouwen. Parship heeft ook geen merchandise waarbij er van merken gebruik wordt gemaakt.

Heeft Parship een pagina met aanbiedingen?

Bij Parship ga je geen pagina vinden waar de aanbiedingen op staan. Dat is ook lastig, omdat het bedrijf een dienst aanbiedt en geen producten verkoopt. Het enige waarbij ze kortingen kunnen geven, is bij de abonnementen. Het is voordeliger om een abonnement voor 24 maanden af te sluiten dan één voor een half jaar. Naar de prijzen is het overigens best even zoeken. Op de website van Parship zijn ze niet te vinden. Je ziet pas prijzen als je je aan het registreren bent. Het prijsverschil tussen een abonnement voor 24 maanden en een abonnement voor een half jaar is behoorlijk. Voor dit laatste betaal je €79,90 per maand. Ga je voor 24 maanden, dan bedragen de maandelijkse kosten €45,90.

Ontvang ik een kortingscode bij inschrijving op de Parship nieuwsbrief?

Nee, van Parship krijg je geen kortingsbon na inschrijving op de nieuwsbrief. Tijdens het aanmaken van een account kun je aangeven of je de nieuwsbrief wilt ontvangen. Ondanks dat Parship weinig aanbiedingen heeft, is het leuk om dit te doen. Parship valt namelijk onder de ProSiebenSat.1 Group. Dit is een groot mediabedrijf, dat een van de grotere spelers op de Europese markt is. In de nieuwsbrief ontvang je kortingen voor producten van de ProSiebenSat.1 Group. En in de nieuwsbrief vind je interessant nieuws over Parship en over de abonnementen.

Handig: de Parship App

Als je klant wordt bij Parship is het wel zo makkelijk om de app te installeren. In de app kun je namelijk overal de profielen van anderen bekijken. Daar open je toch makkelijker de app voor dan je desktop of laptop. In de app regel je bovendien alles. Je kunt je abonnement een upgrade geven of verlengen. Daarnaast kun je reageren op anderen en contact leggen. De app kan gedownload worden via de website van Parship en in de Apple Store en Google Play Store. Er zit geen kortingscode aan vast, maar het is een onmisbare service van Parship.

Doet Parship mee aan Black Friday?

Parship heeft nauwelijks aanbiedingen en kortingsacties. Black Friday vormt hier helaas geen uitzondering op. Dit koopjesfestijn had een mooi moment kunnen zijn om met korting abonnementen aan te bieden. Mocht Parship dat in de toekomst wel gaan doen, dan lees je dit in de nieuwsbrief of op de Facebookpagina. De pagina op Facebook wordt goed bijgehouden. Je leest er interessante info over Parship. Maar kortingen, en daar ben je toch een beetje naar op zoek, worden op deze website niet vermeld.

Tabel: de meest populaire Parship kortingscodes

Korting Geldige korting Gezien in
- 10% Krijg nu met 30% jouw abonnementen bij Parship
- 30% Bespaar nu 30% op abonnementen bij Parship
- 30% Parship kortingscode voor 30% korting op abonnementen
- € 30 Geniet nu van € 30 korting op jouw aanmelding bij Parship
- 30% Claim nu nog 30% Parship korting op jouw abonnementen
- 30% Parship Kortingscode voor 30% korting op jouw abonnementen
- 30% Parship Kortingscode voor 30% korting op jouw abonnementen
GRATIS Schrijf je nu gratis in bij Parship.be
30% 30% korting op je abonnement