Banden Online kortingscodes geldig in december 2023

Ontdek een Banden Online kortingscode en ontvang korting op de online aankopen in België

-€50

korting

Ontvang -50 € EXTRA korting bij Banden Online

 • 87 keer gebruikt

Activeer je klantenkaart op Banden Online en spaar gratis punten bij elke aankoop tot je een korting van €50 hebt bereikt

-50%

korting

Bespaar gelijk tot -50% op je banden aankoop

 • 420 keer gebruikt

Bestel je banden via banden online en ontvang tot -50% korting ten opzichte van andere leveranciers

- € 20

korting

Banden Online kortingscode voor € 20 korting op deze selectie banden

Zie website voor details

-€10,-

korting

Banden Online kortingscode voor tot -€10,- korting op complete wielen

Op elke bestelling die 2 complete wielen bevat.

-€10

korting

Banden Online kortingscode voor €10 op jouw aankoop

Gebruik deze promocode en bespaar op elke bestelling die 2 complete wielen bevat tot €10

- € 20

korting

Banden Online kortingscode voor tot €20 korting op jouw aankopen

Gebruik promocode WHEELBE2 en kan voor elke bestelling die 2 complete wielen bevat besparen tot € 10,00. Bespaar NU met promocode WHEELBE4 voor elke bestelling van 4 complete wielen tot € 20,00. Zie website voor details

-€20

korting

Banden Online kortingscode voor -€20 op jouw aankoop

Bestel 4 complete wielen en geniet van -20€ korting met deze promocode

Veelgestelde vragen (FAQ)

tagy avatar

Wanneer heb ik het meeste kans om een werkende kortingscode van Banden Online te vinden?

Bij Banden Online heb je het meeste kans op een kortingscode gedurende Black Friday en Cyber Monday. Andere mogelijke momenten zijn: korting op je verjaardag, Nina Day, op Glamour Day op Singles Day, tijdens Halloween, gedurende Kerst of enkel op moederdag.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Mijn Banden Online kortingscode werkt niet in december 2023. Wat kan ik doen?

Een geldige kortingscode heeft altijd een geldigheidsdatum. Wanneer deze is verstreken, krijg je een foutmelding na het invullen ervan. Controleer in dit geval de verloopdatum. Bij twijfel, neem contact op met de klantendienst van Banden Online.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Welke is momenteel de grootste kortingscode van Banden Online geldig in België?

De grootste vouchercode die momenteel geldig is, is deze: Bespaar gelijk tot -50% op je banden aankoop

kortingscode's avatar
tagy avatar

Is er een altijd werkende kortingscode beschikbaar bij Banden Online?

Een Banden Online coupon code die altijd werkt, is nog niet voorgekomen. Op deze pagina staan codes die beperkt geldig zijn in tijd.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Krijg je bij Banden Online een kortingscode op je verjaardag?

Neen, als je jarig bent, krijg je momenteel geen promotiecode. Schrijf je in op de Banden Online nieuwsbrief, voor mocht dit in de toekomst veranderen.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Waar kan ik een kortingscode voor Banden Online vinden?

Alle actuele kortingscodes voor Banden Online verzamelen we op deze pagina. We vinden deze codes via hun nieuwsbrief, folder of app. Soms zien we ze in magazines zoals Libelle of bij Tweakers. Ofwel vinden we ze via influencers, social media kanalen zoals Youtube, Reddit en Tiktok. En natuurlijk krijgen we ook codes toegestuurd van onze partners zelf.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Ik heb mijn kortingscode voor Banden Online vergeten in te vullen. Wat kan ik doen?

Neem contact op met de Banden Online klantendienst en vraag of je deze korting alsnog kunt krijgen, eventueel in de vorm van een geschenkbon.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Is de Banden Online kortingscode enkel geldig voor een nieuwe klant bij een eerste bestelling, of zijn deze ook geldig voor bestaande klanten?

Dit is voor elke code verschillend. Lees de specifieke voorwaarden van de code zelf om dit te weten te komen.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Geeft Banden Online ook studentenkorting?

Neen, momenteel schenkt Banden Online geen korting voor de student. Studenten raadplegen best de webshop of klantendienst zelf voor de meest actuele info.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Zijn deze kortingscodes geldig in België?

Ja, alle recente codes die op deze pagina worden gebundeld, zijn geldig in België.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Staat Banden Online ook op Trustpilot?

Ja, je kan de reviews van het Belgische Banden Pneus-online op Trustpilot lezen op deze pagina https://nl-be.trustpilot.com/review/banden-pneus-online.be

kortingscode's avatar
tagy avatar

Heeft Banden Online ook verkooppunten?

Neen. Maar je kan wel terecht bij de meer dan 15.600 montagecentra in Europa, of beroep doen op hun mobiele montagedienst.

kortingscode's avatar

Alles over de Banden Online kortingscode

Vul hier je promotiecode in

 • Kies de gewenste banden of accesoires
 • Ga door naar je betaalmandje
 • Log in met je bestaande account of maak een nieuwe aan
 • In de laatste stap zal je een veldje “Heeft u een promotiecode” zien staan
 • Daar kan je de werkende Banden Online promotiecode invoeren en vervolgens klikken op Ok
 • Daarna zal de korting van je totaalbedrag afgaan

Meer tips om korting te krijgen bij Banden Online

Wat moet ik weten over banden-pneus-online.be?

Bij Banden Online vind je 8 miljoen autobanden voor alle seizoenen. Banden Pneus Online is in 2001 opgericht door Alexis Nerguisian. Het was meteen een succes. In 2021 haalde Banden Pneus Online zijn miljoenste klant binnen. De website wordt gerund door mensen die minimaal drie talen spreken. Zo word je altijd geholpen door iemand die jouw taal spreekt. Het hoofdkantoor staat in Geneve, Zwitserland. Verspreid door heel Nederland en België heeft Banden Pneus Online montagecentra. Dit zijn garages waar de webwinkel mee samenwerkt.

velgen met complete wielen en 20€ korting

Deze producten verkoopt Banden Pneus Online

Banden Pneus Online verkoopt allerlei soorten autobanden (pneus) en accessoires en toebehoren voor een auto. Op het gebied van autobanden kan je kiezen uit banden voor elk seizoen. Winterbanden of vierseizoenenbanden, ze zijn er van alle bekende merken. Om je zomerbanden te bewaren, of juist je winterbanden, kan je bij Banden Pneus Online een bandenrek bestellen.

Velgen met complete wielen

Voor sportvelgen en allerlei soorten aluminium velgen moet je bij Banden Pneus Online zijn. Je kan in de webshop de meest verkochte velgen en nieuwste velgen zien. Ook kan je complete wielen aanschaffen en daar uitgebreid advies over krijgen. Om het installeren van je aankoop op een goede manier te laten verlopen, staat er een complete handleiding in de webshop.

Veilig door de sneeuw

Banden Online is de specialist op het gebied van sneeuwkettingen. Voor auto’s, bedrijfswagens en 4×4-wagens is er een groot assortiment. Banden Pneus Online heeft sneeuwkettingen van metaal, composietmaterialen of textiel. Bij elke sneeuwketting staan ook de ervaringen van gebruikers, altijd handig om even te bekijken.

Uitrusting en toebehoren

Behalve sneeuwkettingen heeft Banden Pneus Online meer voor de uitrusting van je auto.

 • Een elektronisch ventiel bijvoorbeeld, en verscheidene wieldoppen.
 • Om je banden te beschermen kan je kiezen voor bandenhoezen. Deze zijn ook uitgebreid getest door meerdere klanten.
 • De producten van Banden Pneus Online worden volgens de klanten netjes volgens afspraak geleverd tegen een prima prijs.

Welke merken verkoopt banden-pneus-online.be?

Banden Pneus Online verkoopt autobanden van verschillende merken. Voorbeelden van bekende merken zijn Michelin, Goodyear, Pirelli en Vredestein. Van elk merk zijn er weer vele types. Op het gebied van velgen is er nog meer keus. Een aantal van de door Banden Pneus Online verkochte merken zijn: Rial, Mam Felgen, Proline en OZ Racing. Sneeuwkettingen worden verkocht van bekende merken als Pewag, Otokit en Maggigroup. Er is dus ruime keuze beschikbaar zodat iedereen zijn wensen tot vervullen kunnen komen, ieder merk heeft natuurlijk hun eigen kenmerken. Je kunt je laten informeren als je niet zeker weet welk merk je nodig hebt of bij jou past.

Banden Online homepagina

Heeft Banden Pneus Online ook aanbiedingen?

Aanbiedingen zijn lastig te vinden in de webshop van Banden Pneus Online. Wel belooft de webshop dat het eigenlijk het hele jaar door uitverkoop is, omdat de producten tegen discountprijzen verkocht worden. De aanbiedingen die er zijn, staan op de homepage. De aanbiedingen kunnen variëren van voordeel op je aankoop van zomerbanden tot een korting van €20 op je nieuwe complete set wielen. Deze aanbiedingen veranderen nogal eens, dus houdt de webshop in de gaten.

Win tot €500 door nieuwe klanten uit te nodigen

Banden Pneus Online beloont je als je voor een nieuwe klant zorgt. Voor elke door jou uitgenodigde vriend die een bestelling plaatst, krijg je €15 korting op je volgende bestelling. Je kan zoveel mogelijk vrienden uitnodigen en zo tot 500 euro aan kortingsbonnen verdienen. Het enige dat je moet doen is de emailadressen van vrienden en familie invullen in de webshop. Als zij iets bestellen, krijg jij €15 korting. De aangebrachte klant krijgt ook nog eens €3 op de eerste aankoop.

Spaar punten bij Banden Pneus Online en win 50 euro

Bij Banden Pneus Online kan je lid worden en punten sparen voor je virtuele loyalty kaart. Iedere uitgegeven euro levert je 1 punt. Zo kan je punten gaan sparen en uiteindelijk voor €50 aan gratis aankopen gaan verdienen. Daar moet je wel even voor sparen, omdat je voor die €50 aan gratis aankopen niet minder dan 1320 punten gespaard moet hebben. Er zijn nog wat tips om sneller punten te sparen, zoals je inschrijven voor de nieuwsbrief. Als je virtuele klantenkaart vol is, wordt het bedrag van 50 euro automatisch bijgeschreven op je klantenaccount.

Ruime keuze aan bandenmerken

40 extra spaarpunten met de nieuwsbrief

Aanmelding voor de nieuwsbrief van Banden Pneus Online levert je spaarpunten op, 40 in totaal. Die worden automatisch op je virtuele loyalty kaart bijgeschreven. In de nieuwsbrief staan ook goede tips, en er staan kortingen voor je volgende aankopen. Verder geeft Banden Pneus Online je aanbevelingen voor producten, bijvoorbeeld de beste winterband als de winter eraan komt. Je kan je op elk moment weer afmelden voor de nieuwsbrief.

Heeft Banden Pneus Online ook een app?

De webshop heeft helaas nog geen app. Ook op sociale media is het bedrijf niet erg actief. Mochten er ontwikkelingen op dit gebied zijn, dan kan je dat via de nieuwsbrief vernemen. Meteen een goede reden om je te abonneren. Natuurlijk kun je ook de website in de gaten houden, waar regelmatig updates worden gedeeld over nieuwe ontwikkelingen binnen het bedrijf.

Doet Banden Pneus Online mee aan Black Friday?

Vooralsnog is niet bekend of Banden Pneus Online meedoet aan Black Friday. In het verleden is dit niet het geval geweest. Mocht er nieuws op dit vlak zijn, dan zal Banden Pneus Online het via de nieuwsbrief bekendmaken.

Tabel: de meest populaire Banden Online kortingscodes

Korting Geldige korting Gezien in
- € 20 Banden Online kortingscode voor € 20 korting op jouw aankopen
-€20,- Banden Online kortingscode voor tot wel -€20,- korting op je wielen
-€10,- Banden Online kortingscode voor tot -€10,- korting op complete wielen
- € 20 Banden Online kortingscode voor € 20 korting op deze selectie banden
-€20 Banden Online kortingscode voor -€20 op jouw aankoop
- € 20 Banden Online kortingscode voor tot €20 korting op jouw aankopen
-€10 Banden Online kortingscode voor €10 op jouw aankoop
€20 Banden Online kortingscode voor €20 op elke bestelling die twee complete wielen omvat
-10% Tijdelijk -10% korting met deze promotiecode voor Banden Pneus-online
-5% Kortingscode voor 5% korting op zomerbanden
Gratis verzending Gebruik deze promotiecode en geniet van gratis verzending van je autobanden