Corendon Airlines kortingscodes geldig in februari 2024

Ontdek een Corendon Airlines kortingscode en ontvang korting op de online aankopen in België

- 10%

korting

Corendon Airlines kortingscode voor 10% korting op jouw boeking

  • 46 keer gebruikt

geldig op vluchten van 06/11/23-14/03/2024

- 30%

korting

Corendon Airlines Kortingscode voor 30% korting op winterboekingen

  • 242 keer gebruikt

Vluchtdata: 6 november 2023 - 14 maart 2024

- 20%

korting

Corendon Airlines kortingscode voor 20% korting op jouw boeking

  • 317 keer gebruikt

Vluchtdata: 6 november 2023 - 14 maart 2024

€ 122,27

actie

Scoor nu jouw trips naar Izmir via Corendon Airlines vanaf slechts € 122,27

  • 244 keer gebruikt

€ 145,27

promo

Boek gelijk vluchten naar Antalya via Corendon Airlines vanaf slechts € 145,27

  • 143 keer gebruikt

€ 139,66

actie

Boek vandaag jouw vluchten naar Antalya via Corendon Airlines vanaf € 139,66

Zie website voor details

€ 107,27

promo

Boek nu jouw vluchten naar Izmir via Corendon Airlines vanaf slechts € 107,27

€ 139,66

promo

Boek jouw trips naar Antalya via Corendon Aitlines vanaf slechts € 139,66

€ 112,27

promo

Scoor hier bij Corendon Airlines jouw vliegtickets vanaf slechts € 112,27

Hoe gebruik je een kortingscode bij Corendon Airlines?

Om een kortingscode te gebruiken bij Corendon Airlines, kun je de volgende stappen volgen:

  • Zoek de gewenste vlucht: Ga naar de website van Corendon Airlines en zoek naar de vlucht die je wilt boeken. Vul de benodigde gegevens in zoals bestemming, vertrekdatum, en aantal passagiers.
  • Selecteer je vlucht: Kies de gewenste vlucht uit de beschikbare opties. Ga vervolgens door naar de volgende stap waar je persoonlijke gegevens en eventuele extra opties zoals bagage of stoelkeuze kunt invullen.
  • Voer de kortingscode in: In het boekingsproces kom je een veld tegen waar je een kortingscode kunt invoeren. Dit is meestal in het betalingsoverzicht of op de pagina waar je je persoonlijke gegevens invult.
  • Pas de kortingscode toe: Voer de kortingscode in het daarvoor bestemde veld in en klik op ‘Toepassen’ of een vergelijkbare knop. De korting wordt dan automatisch verrekend met het totaalbedrag van je boeking.
  • Rond de boeking af: Controleer of de korting correct is toegepast en voltooi vervolgens je boeking door de betaling te voldoen. Zorg ervoor dat je alle benodigde informatie correct hebt ingevuld.

Meer tips om korting te krijgen bij Corendon Airlines

Over Corendon Airlines

Corendon Airlines is onderdeel van het bekende Corendon Holdings. Het bedrijf biedt vluchten naar Turkije aan, vanuit België, Duitsland en Nederland. Corendon Airlines is een luchtvaartmaatschappij waarbij de tickets voor lage prijzen worden aangeboden. Het bedrijf is opgericht in 2005 en heeft het hoofdkantoor in Antalya. Mensen die vakantie hebben gevierd aan de Turkse Riviera kennen deze plaats goed, omdat de vlucht naar Antalya gaat. Nederlanders kunnen Corendon kennen als naamgever van de honkbalclub uit Haarlem, Corendon Kinheim.

Welke producten verkoopt Corendon Airlines?

Als je de website van Corendon Airlines bezoekt, krijg je meteen zin om een reis te boeken. Je kunt direct de plaats van bestemming intypen en het aanbod bekijken. Je kunt uiteraard ook de gewenste luchthaven van vertrek invoeren. Als je dit hebt gedaan, kun je je vliegtickets bestellen.

Alles vooraf regelen

Heb je de laatste tijd nog met het vliegtuig gereisd? Dan weet je dat het allemaal een stuk sneller en makkelijker is geworden. Je regelt namelijk vrijwel alles vanuit huis. Online inchecken kan vanaf ongeveer een week van tevoren. En bij je boeking kun je de gewenste stoelen reserveren. Ideaal als je bijvoorbeeld liever bij het raam of dicht bij het toilet wilt zitten. Thuis print je je boarding pass alvast uit, zodat je op de luchthaven alleen nog je koffers hoeft in te leveren.

Bagage

Ook op het gebied van bagage is er een hoop veranderd, en helaas niet altijd ten goede. Zo zit er bij een vliegticket van Corendon Airlines standaard alleen handbagage. De overige bagage moet je bijboeken. Dat kan tot een gewicht van maximaal 40 kilogram per persoon. Het is wel mogelijk om gratis een ingeklapte buggy mee te nemen.

Kortingen

Bij Corendon Airlines zijn er genoeg aanbiedingen te vinden. Een voorbeeld is de last minute korting. Door kort voor vertrek een ticket te boeken, ben je voordeliger uit. Hier zit natuurlijk wel een risico aan vast, het is immers niet zeker dat er nog een plaatsje aan boord over is. Er zijn nog andere kortingen, daar vertellen we dadelijk meer over. En je kunt op verschillende luchthavens duty free shoppen, altijd lekker.

Welke merken verkoopt Corendon Airlines?

Corendon Airlines heeft weinig met merken te maken. Er wordt gevlogen in vliegtuigen die van Corendon zijn. Eigenlijk zie je alleen maar de naam van Corendon. Zo wordt er samengewerkt met zogenoemde Corendon Hotels. Ideaal als je dicht bij de luchthaven wilt overnachten. Wil je zelf vanaf de luchthaven naar de plaats van bestemming rijden? Dan kun je via Corendon een huurauto reserveren. Deze staat op je te wachten als je geland bent.

Ontdek de beste promoties van Corendon Airlines

De prijzen van de vliegtickets zijn al lekker laag, maar ze kunnen nog scherper worden. Dat zie je als je de pagina met aanbiedingen bekijkt. Het enige lastige is dat je niet kunt zien hoeveel procent er van de oorspronkelijke prijs af gaat. Dat de kortingen scherp zijn, is wel duidelijk. Zo kun je voor zo’n €500 naar de Antillen vliegen. Dat is een zeer scherp tarief. De pagina met aanbiedingen wordt doorlopend ververst, zodat je iedere keer weer nieuwe kortingen hebt.

Last minute kortingen bij Corendon Airlines

Last minute kortingen zijn er zeker bij deze luchtvaartmaatschappij. Ze worden alleen niet op een speciale pagina getoond. Je komt er vanzelf achter of je nog last minute kunt boeken. Zoals gezegd zit hier dus wel een risico aan vast. Stel dat je last minute naar Antalya wilt, dan is het duimen dat er nog ruimte aan boord is. Maar als dat zo is, kun je van een mooie korting profiteren. Corendon Airlines vliegt natuurlijk het liefst met een vol vliegtuig.

Ontvang ik een kortingscode bij inschrijving op de Corendon Airlines nieuwsbrief?

Daar lijkt het niet op. Op de website wordt niet prominent vermeld dat je je kunt inschrijven op de nieuwsbrief. Dat betekent vaak dat er geen kortingscode aan is gekoppeld. Toch is het wel leuk om je aan te melden. In de nieuwsbrief staan om te beginnen interessante berichten over vliegtuigen en bestemmingen van Corendon. En vergeet niet dat Corendon Airlines regelmatig mooie acties heeft. Deze worden aangekondigd in de nieuwsbrief.

De app van Corendon Airlines

Ook de app van Corendon Airlines gaat je geen kortingscode opleveren. Maar wat voor de nieuwsbrief geldt, geldt ook voor de app, het is een mooie extra service. Via de app kun je je boekingen beheren en op zoek gaan naar een nieuwe droombestemming. De app is beschikbaar voor Apple en Android. Je kunt de app met je eigen smartphone opzoeken of downloaden via de website van Corendon Airlines.

Black Friday kortingen bij Corendon Airlines

Corendon houdt van kortingsacties, dan mag Black Friday natuurlijk niet ontbreken. Dit kortingsevenement in november wordt dan ook niet overgeslagen. Ieder jaar zijn er mooie kortingen bij Corendon Airlines. Hoe ze er dit jaar precies gaan uitzien, is nog niet bekend. De acties worden jaarlijks aangekondigd op de social media kanalen van het bedrijf en via de nieuwsbrief. En waarschijnlijk wordt er op de website ook wel melding gemaakt van Black Friday. Houd in november de site van Corendon Airlines dus maar goed in de gaten.

Tabel: de meest populaire Corendon Airlines kortingscodes

Korting Geldige korting Gezien in
€ 107,27 Boek nu jouw vluchten naar Izmir via Corendon Airlines vanaf slechts € 107,27
€ 139,66 Boek vandaag jouw vluchten naar Antalya via Corendon Airlines vanaf € 139,66
€ 112,27 Scoor hier bij Corendon Airlines jouw vliegtickets vanaf slechts € 112,27
€ 139,66 Boek jouw trips naar Antalya via Corendon Aitlines vanaf slechts € 139,66
- 20% 20% korting op geselecteerde vluchten met de code CORENDON20
- 15% Boek nu jouw zomervakantie met 15% korting
- 30% 30% korting op jouw last minute winterescape
- €50 Enkel vandaag €50 korting op retourvluchten