TAP Air Portugal kortingscodes geldig in april 2024

Ontdek een TAP Air Portugal kortingscode en ontvang korting op de online aankopen in België

- 99%

korting

Tot 99% korting op vliegtuigtickets

  • 110 keer gebruikt

- 15%

korting

Bespaar 15% op autoverhuur

  • 26 keer gebruikt

€ 139

actie

Boek nu jouw trips naar Ponta Delgada bij TAP Air Portugal vanaf slechts € 139

  • 201 keer gebruikt

Gevonden op de "Aanbiedingen" pagina

€ 136

actie

Boek meteen jouw trips naar Porto via TAP Air Portugal vanaf slechts € 136

  • 188 keer gebruikt

Gevonden op de "Aanbiedingen" pagina

€ 4

actie

Boek vandaag sneller bij TAP Air Portugal vanaf slechts €4

Zie website voor details

€ 88

actie

Boek nu jouw trips naar Afrika via TAP Air Portugal vanaf slechts € 88

Gevonden op de "Aanbiedingen" pagina

81,-

actie

Reis met TAP Air Portugal nu vanaf slechts €81,- naar Lissabon

€ 56

promo

Scoor nu jouw tickets naar populaire Europese bestemmingen via TAP Air Portugal vanaf € 56

Zie website voor details

€ 129

promo

Boek vandaag jouw trips naar Bilboa via TAP Air Portugal vanaf slechts € 129

Zie website voor details

Hoe gebruik je een kortingscode bij TAP Air Portugal?

  • Boek nu je reis extra voordelig door gebruik te maken van een TAP Air Portugal kortingscode te gebruiken
  • Surf naar de website en ga opzoek naar jouw favoriete bestemming
  • geef de datum, bestemming en reisduur in van jouw reis
  • daarna krijg je de kans om een geldige kortingscode in te voeren
  • druk op verder gaan om je boeking verder af te ronden

Meer tips om korting te krijgen bij flytap.com

Dit moet je weten over Flytap.be

Tap Air is de nationale luchtvaartmaatschappij van Portugal. De basis van Tap Air Portugal is Lissabon. Er wordt gevlogen over de hele wereld. Ieder vliegtuig van Tap Air is overigens vernoemd naar een bekende Portugees of Portugese. De luchtvaartmaatschappij is opgericht in 1945. De eerste vlucht was een jaar later van Lissabon naar Madrid. In de Belgische webshop kan je vluchten van Tap Air met vertrekpunt Brussel boeken. De webshop is in drie talen beschikbaar. Niet in het Nederlands, maar wel in het Frans, Engels en Portugees.

Welke producten verkoopt Tap Air?

Bij Tap Air ben je aan het juiste adres voor alles wat met vliegen en tickets te maken heeft. Zoals gezegd kan je in de Belgische webshop tickets voor vluchten met Brussel als vertrekpunt kopen. Het is overigens ook mogelijk om een andere luchthaven te kiezen. Maar de kans is groot dat je als Belg in België verblijft, vandaar dat Brussel de standaard luchthaven is.

Vluchten

Voor de vluchten kan je kiezen voor een enkele vlucht en een retourvlucht. De plaats van bestemming kan je handmatig invoeren, maar je kunt ook per regio zoeken. Dit is bijvoorbeeld handig als je op vakantie gaat naar het Caribisch Gebied, maar niet precies weet welke luchthaven het dichtst bij je vakantiegebied zit.

Bagage

Tijden veranderen. Vroeger kon iedereen die ging vliegen naast handbagage ook een gewone koffer meenemen. Dat is in veel gevallen voorbij, waardoor je extra bagage moet bijboeken. Dat geldt uiteraard ook voor een kinderwagen. Deze moet mee in het ruim en apart bijgeboekt worden. Houd bij je koffer rekening met het gewicht. Het standaard gewicht is 23 kilogram, maar als je een upgrade neemt, kan je tot 32 kilogram aan bagage meenemen. Dat is exclusief je handbagage.

Omboeken

Mocht je om een of andere reden niet op de dag van vertrek kunnen vliegen, dan kan je proberen je ticket om te boeken. Houd wel in je achterhoofd dat er aan dit omboeken over het algemeen kosten zijn verbonden. Omboeken bij tap is dus wel mogelijk, je vindt hierover meer informatie in jouw boekingsgegevens.

Naar welke bestemmingen vliegt Tap Air?

Sinds de eerste vlucht van Lissabon naar Madrid is er een hoop veranderd bij Tap Air. Het aanbod is vele malen groter geworden. Dat zie je alleen al aan het feit dat Brussel een van de luchthavens is waar Tap Air op vliegt, en dat er een Belgische webshop is. Er is overigens ook een Nederlandse webshop, met Schiphol als vertrekpunt. Maar goed, over de bestemmingen. Het ligt voor de hand om met Tap Air naar Portugese bestemmingen te vliegen, of naar voormalige kolonies van Portugal. Dat hoeft echter niet, hoewel het bloemeneiland Madeira een bezoekje helemaal waard is. En liefhebbers van wijn en port moeten eens in hun leven in Porto zijn geweest. In Europa vliegt Tap Air nog onder meer naar Barcelona en Valencia, in buurland Spanje. Je kunt in de webshop per continent zoeken. Tap Air heeft veel bestemmingen in Afrika, en ook aardig wat in Azië en Zuid-Amerika. Canada en de Verenigde Staten behoren overigens ook tot de mogelijkheden.

Ontdek de beste promoties van Tap Air

Het valt niet echt mee om kortingen te vinden bij Tap Air. Dat is een direct gevolg van het feit dat dit de webshop van een luchtvaartmaatschappij is. Hier zijn wel vaker weinig aanbiedingen op te vinden. Tap Air heeft wel een pagina met promoties. Dit zijn vooral kortingen op de bestemmingen zelf. Als je bijvoorbeeld naar Lissabon gaat, krijg je korting om in een bepaald restaurant te eten, of zelfs helemaal gratis. En je kunt voor de helft van de prijs naar binnen in een leuk museum in de stad. Op vluchten zelf zijn nauwelijks kortingen te vinden. Toch kan je jouw trip wel voordeliger maken. Fly Tap biedt op de website onder meer autoverhuur en transfers aan. Deze zijn goedkoper als je ze via Tap Air boekt.

Heeft Fly Tap een last minute pagina?

Voor de duidelijkheid, Fly Tap en Tap Air is hetzelfde. De webshop heet Fly Tap, vandaar. Er is geen speciale pagina met last minutes. Het is echter wel mogelijk om last minute een vlucht te boeken. Dit doe je gewoon in de webshop, door de gewenste datum in te voeren. Het is geen garantie dat je dan ook een vlucht hebt. Dat is afhankelijk van hoeveel mensen al geboekt hebben. Voor de prijs is het eveneens geen vereiste om last minute te boeken. Dit is namelijk niet goedkoper.

Spaar voor gratis vluchten met Tap Miles and Go

Als je lid bent van Tap Miles and Go spaar je punten, oftewel Miles. Het kost wel geld. Er zijn vier abonnementen, waarvan het goedkoopste abonnement je €99 per jaar kost. Daar krijg je dan wel een hoop extra’s voor, zoals bonus Miles per maand, en aan het einde van het jaar een extra uitkering. Verder spaar je door te vliegen. Miles zijn in te wisselen voor gratis vliegtickets naar Portugal. Het is dus zeker de moeite waard om een abonnementje te nemen, zeker als je veel vliegt.

Mis nooit meer een aanbieding met de nieuwsbrief

Op de homepage staat helemaal onderaan een uitnodiging om je aan te melden voor de nieuwsbrief van Fly Tap. Dit is best de moeite waard om te doen, hoewel er geen kortingscode aan vastzit. Je krijgt via de nieuwsbrief namelijk alle leuke aanbiedingen in je mailbox. Omdat deze niet of nauwelijks op de website worden vermeld, valt dit zeker aan te bevelen. Verder is het leuk om nieuws over Tap Air te zien. Misschien heeft de maatschappij wel een nieuw vliegtuig of wordt daaraan gewerkt. Dankzij de nieuwsbrief weet jij het als een van de eersten.

Handig: de Tap App

De App van Fly Tap is beschikbaar in de Google Play Store en de Apple Store. Het is vooral een handige service, die je geen financieel voordeel oplevert. Het is een mooie toevoeging, omdat je eenvoudig een vlucht kunt boeken met de app. Ook kan je jouw vluchtgeschiedenis bekijken, en waar je ook bent je boekingen beheren.

Doet Fly Tap mee aan Black Friday?

Tap Air mag dan niet de bakermat van kortingsacties zijn, Black Friday wordt niet overgeslagen. Tijdens eerdere edities kreeg je 20 procent korting op vliegtickets. Het gaat niet om alle bestemmingen, maar de selectie in 2021 was fraai. Zo kon je met 20 procent korting naar San Francisco vliegen. Als je weet wat de prijs van een vliegticket is, snap je dat dit een groot financieel voordeel opleverde. De acties worden aangekondigd in de nieuwsbrief. En ook op de Facebookpagina van Tap Air kan je alles over Black Friday lezen.

Tabel: de meest populaire TAP Air Portugal kortingscodes

Korting Geldige korting Gezien in
€ 56 Geniet van deze Europese bestemmingen via TAP Air Portugal vanaf slechts € 56
€ 112 Boek vandaag jouw trips naar Dakar via TAP Air Portugal vanaf slechts € 112
€ 88 Boek nu jouw trips naar Afrika via TAP Air Portugal vanaf slechts € 88
€ 4 Boek vandaag sneller bij TAP Air Portugal vanaf slechts €4
€ 129 Boek vandaag jouw trips naar Bilboa via TAP Air Portugal vanaf slechts € 129
€ 56 Scoor nu jouw tickets naar populaire Europese bestemmingen via TAP Air Portugal vanaf € 56
81,- Reis met TAP Air Portugal nu vanaf slechts €81,- naar Lissabon
- 20% Pak nu 20% korting op je boeking
- 15% Enkel vandaag 15% korting op je vliegtuigtickets
€ 145 Boek vandaag al je vlucht vanaf €145