Etam kortingscodes geldig in april 2024

Ontdek een Etam kortingscode en ontvang korting op de online aankopen in België

- 20%

korting

Etam Kortingscode voor 20% korting op jouw aankopen

  • 231 keer gebruikt

Gevonden op de "Deals" pagina

- 10%

korting

Etam Kortingscode voor 10% korting op jouw bestellingen

  • 328 keer gebruikt

Gevonden op de "Deals" pagina

- 20%

korting

Etam Kortingscode voor 20% korting op jouw bestellingen

  • 172 keer gebruikt

Gevonden op de "Deals" pagina

-€6

korting

Etam korting: -€6 korting op je volgende bestelling

  • 78 keer gebruikt

Gratis verzending bij een bestelling vanaf €75

-€10

korting

Geniet van -€10 Etam korting op je favoriete items

  • 105 keer gebruikt

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang €10 korting op je volgende bestelling

- 10%

korting

Etam Kortingscode voor 10% korting op jouw bestellingen

Gevonden op de "Deals" pagina

- 10%

korting

Etam kortingscode voor 10% korting op jouw orders

Zie website voor details

- 20%

korting

Etam Kortingscode voor 20% korting op jouw bestellingen

Gevonden op de "Deals" pagina

-10%

korting

Scoor gelijk 10% korting op je Etam bestelling met deze kortingscode

- 20%

korting

Etam kortingscode voor 20% korting op jouw aankopen

Zie website voor details

Veelgestelde vragen (FAQ)

tagy avatar

Kan ik bij Etam betalen met consumptiecheques?

Check de website van Etam om alle verschillende betaalmogelijkheden te ontdekken.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Hoe kan ik de verkooppunten van Etam vinden?

De verkooppunten kan je vinden op de website etam.be onder ‘vind een winkel’.

kortingscode's avatar

Hoe gebruik je een kortingscode bij Etam?

Etam kortingscode invoeren

  • Ga naar je winkelmandje op etam.be
  • zoek het veldje ‘voordeelcode’
  • vul daar je werkende kortingscode in
  • je totaalbedrag zal verminderen met de verkregen korting

Meer tips om korting te krijgen bij etam.be

Meer over Etam

Etam is in 1916 opgericht door Max Lindemann in Duitsland. In het begin verkocht deze winkel enkel kousen. De naam Etam kwam van het woord ‘etamine’, een stof die veel gebruikt werd in de kledij. In 1963 heeft het bedrijf zich samengevoegd met het Franse bedrijf Setamil. Dit creëerde het overkoepelende bedrijf Etam Développement met Pierre Milchior aan het hoofd. Etam Développement bezit onder andere de winkels Etam, Tammy, Undiz en 1,2,3. In 2001 lanceerde de online webshop van Etam. Hedendaags wordt deze kledij verkocht in duizenden winkels, online en fysiek, in meer dan 50 landen. Hun focus ligt niet meer op kousen, maar eerder op lingerie en kledij voor jonge vrouwen.

Producten Etam

Deze producten verkoopt Etam

In de Belgische winkels en webshop van Etam vind je een groot assortiment aan lingerie. Je kunt er alle soorten bh’s en slips kopen. Op de webshop kun je sorteren volgens soort bh en slip, wat het makkelijk maakt om precies te vinden wat jij nodig hebt. Je vindt er bijvoorbeeld bralettes, strings, menstruatiebroekjes en body’s, alsook bh’s specifiek voor grote maten. Eenmaal je in de categorie zit waar je wilt zijn, kun je sorteren volgens maat.
Etam verkoopt niet alleen lingerie, je kunt er bijvoorbeeld een groot assortiment aan nachtkledij vinden. Deze winkel verkoopt allerlei pyjama’s, nachthemden en negligés van de beste kwaliteit. Ook vind je hier comfortabele loungewear, badjassen en pantoffels. Wat eveneens hand in hand gaat met lingerie is badmode. In deze webshop kun je verschillende bikini’s en badpakken in vrolijke kleuren aanschaffen, met of zonder beugel.
Op de webshop vind je ook alledaagse en sportieve kleren. Van sportieve kledij kun je hier niet alleen sportbh’s kopen, maar ook leggings, joggingbroeken en accessoires. Daarboven heeft de webshop een uitlopend assortiment aan andere kledij. Zo verkoopt Etam hemden, broeken en rokken, maar ook jurken en jassen. Je vindt er zelfs truien van puur kasjmier. Bij elke categorie vind je ook een speciale milieuvriendelijke collectie, waar je ecologisch verantwoorde kledij kunt bestellen.

uitverkoop solden pagina

Ontdek de beste promoties van Etam

Deze webshop heeft niet één promotiepagina voor alle aanbiedingen, wat het redelijk lastig maakt om goede deals te vinden. Voor bh’s heeft hij wel een pagina met het ‘aanbod van het moment’. Op deze pagina kun je alle promoties op bh’s zien, maar hier staan doorgaans niet erg veel producten. Vaak gaat het hier om een combinatiekorting waar je pas korting krijgt als je twee of meer bh’s bestelt. Kortingen die langer duren kun je daarentegen terugvinden als een aparte categorie. Zo is er momenteel een specifieke pagina voor de promotie ‘2 betalen, 3e gratis’ op slips.

Etam connect

Krijg extra voordelen met Etam Connect

Elke keer dat je iets bestelt in de winkel of webshop van Etam krijg je gratis spaarpunten. Per euro die je uitgeeft krijg je een spaarpunt, waarbij je nog 5 extra punten krijgt per bestelling. Stel dat je een bestelling op de webshop doet voor €30, dan krijg je 35 punten. Om deze punten te claimen moet je een account hebben op Etam.be, waar je enkel je emailadres voor moet opgeven. Je kunt ook punten verzamelen als je een klantenkaart opvraagt in de winkel. Met deze spaarpunten kun je extra korting krijgen op bestellingen: 20 punten zijn €1 korting waard. Ook kun je jouw punten schenken aan een vriend of vriendin. Als je iemand uitnodigt om lid te worden van Etam Connect, verzamel jij daarbij ook alle punten die hij of zij verzamelt.
Met Etam Connect krijg je meer voordelen dan enkel punten. Als lid heb je één van de drie statuten: Follower, Fan of Addict. Je begint als Follower, je wordt Fan vanaf 100 spaarpunten en Addict vanaf 800. Al vanaf het eerste statuut krijg je voordelen zoals een verjaardagsaanbieding. Deze aanbieding wordt wel beter met een hoger statuut. Zo krijg je bij de verjaardagsaanbieding als Follower 20% korting op één artikel, als Fan 20% korting op de hele bestelling en als Addict een exclusief geschenk. Je krijgt meer voordelen als je een hoger statuut hebt, zo krijgen bijvoorbeeld enkel Addicts korting op de levering.

Ontvang je korting met de Etam nieuwsbrief?

Momenteel biedt Etam geen kortingscode of andere voordelen aan bij het inschrijven op de nieuwsbrief. Dit kan echter veranderen in de toekomst, hou deze pagina dus zeker in de gaten voor updates!

Studenten genieten van extra korting

Als je student bent, krijg je nog meer korting bij Etam. In zowel de fysieke winkel als de webshop krijg je 10% korting op alle collecties van de categorieën lingerie, nachtmode en damesmode. Deze korting is cumulatief met andere promoties en je moet geen account hebben of lid zijn. In de winkel hoef je enkel je studentenkaart te laten zien, maar op de webshop moet je jouw studentenstatuut laten verifiëren via Student Beans. Dit doe je door je studentenmail in te geven of door een officieel bewijs dat je student bent in te dienen.

Heeft Etam ook een app?

De app van Etam, Miss Etam Moments, vervult dezelfde functie als de website. Je kunt hier dus bestellingen op doen, een account op aanmaken en punten sparen. Sinds 2020 werkt de app echter niet meer. Dit kan wel veranderen, hou de website van Etam en hun sociale media dus goed in het oog!

 

 

Tabel: de meest populaire Etam kortingscodes

 

 

Korting Geldige korting Gezien in
- 20% Etam kortingscode voor 20% korting op jouw aankopen
- 20% Etam kortingcode voor 20% korting op jouw bestellingen
-10% Scoor gelijk 10% korting op je Etam bestelling met deze kortingscode
- 20% Etam Kortingscode voor 20% korting op jouw bestellingen
- 10% Etam kortingscode voor 10% korting op jouw orders
- 10% Etam Kortingscode voor 10% korting op jouw bestellingen
- 20% Etam kortingscode voor 20% korting op jouw aankopen
-40% Tot 40 procent korting op de solden
-50% Tot 50 procent korting op de mid season sale van Etam
-60% Tot 60% korting op pyjama's
-€10 10 korting via de nieuwsbrief
1+1=3 Bij aankoop van 2 slipjes krijg je de 3e gratis