Eurostar kortingscodes geldig in februari 2024

Ontdek een Eurostar kortingscode en ontvang korting op de online aankopen in België

€20

korting

Nu naar Disneyland Parijs vanaf slechts €20

  • 271 keer gebruikt

- 50%

korting

Pak nu tot 50% korting op jouw Eurostar tickets

  • 313 keer gebruikt

bekijk de lopende promoties

€ 35

promo

Boek vandaag jouw Parijs - Amsterdam trips via Eurostar vanaf slechts € 35

  • 197 keer gebruikt

€55

korting

Grijp hier jouw Ski Trips naar brussels via Eurostar vanaf slechts €55

  • 345 keer gebruikt

- 60%

korting

Profiteer vandaag van tot wel 60% Eurostar korting op jouw boekingen

Zie website voor details

Hoe gebruik je een kortingscode bij Eurostar?

  • Bezoek de Eurostar Website: Open je webbrowser en ga naar de officiële website van Eurostar. Dit is waar je begint met het plannen van je reis en het boeken van treintickets.
  • Plan je Reis: Voer je reisdetails in, zoals vertrek- en aankomststations, reisdata, en het aantal passagiers. Klik op ‘Zoek tickets’ om de beschikbare treinen en tarieven te bekijken.
  • Selecteer je Trein en Tarief: Kies uit de beschikbare treinopties en tarieven die bij je reisplannen passen. Nadat je een trein en tarief hebt geselecteerd, ga je verder naar de volgende stap.
  • Voer de Kortingscode in: Op de betaalpagina of in het overzicht van je boeking, zoek je naar een veld dat is gelabeld als ‘Promotiecode’, ‘Kortingscode’, of iets vergelijkbaars. Voer hier je kortingscode in. Zorg ervoor dat je de code correct invoert, met aandacht voor hoofdletters en speciale tekens.
  • Pas de Kortingscode toe en Rond je Boeking af: Nadat je de kortingscode hebt ingevoerd, klik je op de knop om de code toe te passen. De korting moet nu worden weergegeven in je totaalbedrag. Controleer of de korting correct is toegepast en voltooi vervolgens je boeking door je persoonlijke gegevens in te vullen en de betaling te bevestigen.

Meer tips om korting te krijgen bij Eurostar.com

Dit moet je weten over Eurostar

Eurostar is de naam van de hogesnelheidstrein die verschillende grote Europese steden met elkaar verbindt. Treinen van Eurostar rijden tussen Brussel, Amsterdam, Londen en Parijs. Het bedrijf is opgericht in 1994, toen de Kanaaltunnel werd geopend. Eurostar en Thalys zijn sinds kort samen. Voor de verbinding tussen het Europese vasteland en het Verenigd Koninkrijk wordt de naam Eurostar Blue gebruikt. De hoofdvestigingen van Eurostar zitten in Brussel en Londen.

Welke producten verkoopt Eurostar?

Bij Eurostar kom je terecht als je met de trein wilt reizen. Het bedrijf is ooit begonnen om vanaf het Europese vasteland naar Londen te kunnen reizen. Inmiddels kun je ook naar veel andere bestemmingen. Zo is het mogelijk om een reis te boeken naar Disneyland Parijs. In de zoekbalk typ je de gewenste bestemming in en zie je direct of je daar met Eurostar naartoe kunt reizen.

Café Metropole

Als je een tijdje in de trein zit, is het wel zo lekker om een hapje te kunnen eten. Het handige is dat je vooraf kunt bestellen en betalen, bijvoorbeeld op het moment dat je online gaat inchecken. Wil je hier meer informatie over of weten hoe je een bestelling kunt annuleren, neem dan contact op met de klantendienst.

Reisklassen

Eurostar heeft drie verschillende reisklassen. De eerste optie is Standard, vergelijkbaar met de tweede klasse. De andere mogelijkheden zijn Comfort en Premium. Met Premium reis je echt First Class, met diverse extra services. De reisklassen zijn uiteraard verschillend geprijsd, afhankelijk van jouw bestemming. Op de website kan je zien wat de kosten zijn per reisklasse.

Fiets en bagage

Over de extra services gesproken, Eurostar heeft er verschillende. Bagage zit er standaard bij, maar je kunt altijd extra bagage bijboeken. Je fiets mag je meenemen in de trein. Als je fiets in een soepele hoes met de door Eurostar gewenste afmeting zit, hoef je hier niet extra voor te betalen.

Membership

Ben je van plan om vaker met Eurostar te reizen? Dan ga je van extra voordelen profiteren. Met een membership van Club Eurostar verzamel je punten die je kunt gebruiken voor gratis tickets, acties en upgrades. Op deze manier bespaar je op lange termijn veel geld.

Welke merken verkoopt Eurostar?

Eurostar heeft niks met andere merken te maken. De treinen die rijden zijn van Eurostar. Alles wat verkocht wordt, valt onder de merknaam Eurostar. Vandaar dat je geen andere merknamen ziet.

Heeft Eurostar ook een pagina met kortingen?

Nou, die is niet te vinden op de website van het bedrijf. Voordelen zijn er wel degelijk, vooral voor vaste klanten. Maar Eurostar heeft geen kortingsacties zoals je bij bijvoorbeeld kledingwinkels ziet. Laat je hier niet door ontmoedigen, Eurostar heeft zeker kortingen. Je vindt ze onder meer in de nieuwsbrief, de kanalen van Eurostar op social media en de app.

Vaste klanten pakken voordeel met Club Eurostar

Als je vaker met de trein reist, kun je gratis lid worden van Club Eurostar. Dit loyaliteitsprogramma werkt heel eenvoudig. Voor iedere euro die je aan een ticket besteedt, krijg je een punt. De punten komen op je account te staan. Je gebruikt deze punten om voor gratis tickets te sparen of om je reis een upgrade te geven. Nu is er bij Eurostar nog een optie. Als je bij je treinreis ook meteen een hotel boekt, krijg je per uitgegeven euro twee punten. Dan gaat het met het sparen extra hard. Het sparen kan nog sneller gaan. Club Eurostar heeft namelijk verschillende niveaus. Je begint op het laagste niveau en kunt opklimmen tot Étoile, het hoogste niveau. Daarmee spaar je 75% extra punten. Hoeveel punten je nodig hebt om een gratis ticket te boeken? Dat zijn er 1.000. En voor 600 punten geef je je reis een mooie upgrade.

Extra korting met Eurostar Business

Mensen die veel zakelijk reizen, krijgen van Eurostar diverse voordelen. Met Eurostar Business profiteer je van verschillende kortingen. Voor elke 15 heen- en terugreizen krijg je een gratis ticket. 15 reizen lijkt misschien veel, maar als je twee keer per week heen en terug naar Parijs gaat, tikt het aan. Eurostar heeft ook speciale zakelijke tarieven. Daar moet je wel flink voor reizen. Als je voor meer dan €10.000 zakelijk reist, kun je drie bestemmingen kiezen waar je een vaste korting op krijgt. Het is dus aantrekkelijk om niet het vliegtuig te pakken, maar de milieuvriendelijke trein.

Krijg ik een kortingscode bij inschrijving op de Eurostar nieuwsbrief?

Er zit geen rechtstreekse korting vast aan je inschrijving op de nieuwsbrief van Eurostar. Toch levert de nieuwsbrief je verschillende voordelen op. Om te beginnen word je op de hoogte gehouden van kortingsacties. Daarnaast krijg je aanbiedingen gewoon in je mailbox. En voor de liefhebber is het fijn om het laatste nieuws over Eurostar te kunnen lezen. Dit kan een nieuw type trein zijn of een nieuwe bestemming.

Groepen van 10 personen of meer reizen voordeliger

Als je met een groep van 10 personen of meer reist, geniet je van Eurostar een speciaal tarief. Daarbij geldt dat hoe vroeger je boekt, hoe scherper het tarief is. Dat is sowieso het geval bij reizen van Eurostar. Voor een trip tussen Parijs en Brussel begint het tarief bij €29. Tot vier maanden vooraf kunnen er tickets worden gereserveerd. Het is slim om contact op te nemen met de klantenservice als je groepsreizen wilt boeken. De tarieven zijn namelijk niet online beschikbaar.

Handig: de Eurostar App

Met de app van Eurostar is het nog makkelijker om treinreizen te boeken. Je kunt, waar je ook bent, een reis boeken of inspiratie opdoen voor een nieuwe bestemming. De app is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Frans en Duits. Zowel Android als iOS ondersteunen de app. Een van de meest handige eigenschappen van de app is dat je live de reisinformatie in de gaten kunt houden. Een reis kan weleens anders verlopen dan gepland. In deze gevallen komt de app goed van pas.

Doet Eurostar mee aan Black Friday?

Dat is niet bekend, maar het lijkt er niet op. Als je de Facebookpagina doorzoekt of via Google zoekt op ‘Black Friday and Eurostar’ krijg je geen hits. Dit sluit weer aan bij het ontbreken van een pagina met aanbiedingen. Eurostar heeft wel kortingen, maar dit zijn niet de standaard acties. Ook Black Friday wordt dus hoogstwaarschijnlijk overgeslagen.

Tabel: de meest populaire Eurostar kortingscodes

Korting Geldige korting Gezien in
- 60% Profiteer vandaag van tot wel 60% Eurostar korting op jouw boekingen
- 15% 15% korting op tickets naar Londen
- 25% Pak nu 25% korting met Black Friday
- 10% 10% korting op je boeking voor je verjaardag