OUI.sncf kortingscodes geldig in april 2024

Ontdek een OUI.sncf kortingscode en ontvang korting op de online aankopen in België

- 30%

korting

Pak tot 30% extra korting bij OUI.sncf

 • 402 keer gebruikt

met een kortingskaart

- 30%

korting

Senioren: 30% korting op treintickets bij OUI.sncf

 • 197 keer gebruikt

- 15%

korting

Tip: boek hotels met een extra korting van 15%

 • 433 keer gebruikt

€ 49

actie

Koop nu deze Senior Advantage Cards bij OUI.sncf vanaf slechts € 49

 • 226 keer gebruikt

Gevonden op de "Catalogue" pagina

€ 29

korting

Geniet van een unieke Disneyland ervaring via OUI.sncf vanaf slechts € 29

Zie website voor details

- € 10

korting

Krijg vandaag € 10 korting op sncf tickets

€ 29

actie

Reserveer nu jouw Vakantie trips via OUI.sncf vanaf slechts € 29

- 15%

korting

Ontvang nu 15% SNCF korting op jouw kaarten

Zie website voor details

- € 50

korting

Bespaar vandaag € 50 op Liberte TGV INOUI kaarten van SNCF

Zie website voor details

Hoe gebruik je een kortingscode bij OUI.sncf?

 • Het is interessant om te weten dat er vaak een promotiecode beschikbaar is voor OUI.sncf.
 • Met een promotiecode voor OUI.sncf kun je extra korting krijgen bij de aankoop van je treintickets.
 • Om je geldige promotiecode voor OUI.sncf te gebruiken, ga je eerst naar de website van OUI.sncf.
 • Voer vervolgens alle benodigde gegevens in om de treinticketopties voor jouw traject te vinden.
 • Zodra je alle benodigde informatie hebt gevonden, vul je de gevraagde gegevens in om de betaling te voltooien.
 • Op de betaalpagina krijg je de mogelijkheid om je geldige promotiecode voor OUI.sncf in te voeren.
 • Voer je geldige code in in het daarvoor bestemde veld.
 • Voltooi ten slotte de betaling van je bestelling

Meer tips om korting te krijgen bij Oui.sncf

SNCF Connect in een notendop

De naam SNCF Connect is nog behoorlijk nieuw, omdat het bedrijf tot begin 2022 door het leven ging als Oui SNCF. SNCF Connect is een dochteronderneming van SNCF, de Franse nationale spoorwegmaatschappij. SNCF is een publieke onderneming van de Franse staat. Bij SNCF Connect koop je online treinkaartjes voor treinen van SNCF. Onder meer de Eurostar, TGV en Thalys vallen hieronder. SNCF Connect is opgericht in het jaar 2000. Het hoofdkwartier staat in de Parijse wijk La Défense. De webshop is in het Engels en Frans, maar simpel te vertalen in het Nederlands. Je kunt er behalve voor in Frankrijk ook tickets voor reizen naar andere Europese landen boeken.

Welke producten verkoopt SNCF Connect?

Tickets voor reizen met de trein koop je bij SNCF Connect. In het menu kan je aangeven naar welke plaats je wilt, en van waaruit je wilt vertrekken. Daarna krijg je de prijzen van de tickets te zien.

Reizen

Voor langere reizen kan je eveneens bij SNCF Connect terecht. Zo kan je het hele jaar door je tickets voor vakanties in de zomer of winter boeken. Op vakantie met de trein, bijvoorbeeld de tgv, is zeer ontspannend. Je hoeft je geen zorgen te maken over files, en je kan optimaal genieten van de mooie landschappen onderweg. SNCF Connect geeft op de website ook allerlei handige tips. Een voorbeeld daarvan is welk hotel, of welke tien hotels, het beste zijn in een bepaalde plaats.

Bagage

Over het meenemen van bagage hoef je je bij SNCF Connect geen zorgen te maken. Er is geen gewichtslimiet. Wel zijn er wat andere voorwaarden. Als je een fiets mee wilt nemen, of je gaat op wintersport en hebt ski’s bij je, check dan even de voorwaarden op de website. In de meeste gevallen zijn er geen extra kosten verbonden aan het meenemen van bijzonder bagage.

Groepsreizen

In de webshop zijn er nog meer keuzes. Via een link in het menu kan je meteen zien wat het kost als je met een groep wilt reizen. En als je een handicap hebt, en met SNCF Connect wilt reizen, kan je voor de prijs van een ticket in de tweede klas, eerste klas reizen. Maximaal drie begeleiders krijgen bovendien korting op een ticket voor de eerste klas.

Abonnement

Als je regelmatig met de trein door Europa reist, is het rendabel (en wellicht verstandig) om een abonnement af te sluiten. SNCF Connect biedt er meerdere aan. Er zijn veel verschillende abonnementen. Zo is er één speciaal voor jongeren, en één voor ouderen. Ook de week- en maandabonnementen zijn een mogelijkheid. De lijst met keuzes is nog veel langer en te vinden op de website van SNCF Connect.

Welke plaatsen verkoopt SNCF Connect?

Ondanks dat het een Frans bedrijf is, verkoopt SNCF Connect tickets voor reizen door heel Europa. Het handige is dat er geen vast vertrekstation is. Dat maakt het heel makkelijk om vanuit België naar verschillende plaatsen te reizen. In de webshop kan je bijvoorbeeld aangeven dat je naar Bordeaux wilt vanaf station Brussel-Midi. De prijzen van de tickets en de potentiële vertrektijden worden daarna getoond. SNCF Connect brengt je ook naar Parijs en Disneyland. Of als je dicht bij huis wilt shoppen, bijvoorbeeld in Lille, is het handig om met de trein te gaan. Dan heb je ook geen gedoe met parkeren. In de webshop kan je allerlei plaatsen van bestemming invoeren. Madrid, Berlijn of Londen zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden.

Ontdek de beste SNCF Connect promoties

Op de homepage van SNCF Connect word je meteen lekker gemaakt met de actuele aanbiedingen. Dan kan je denken aan een tijdelijke aanbieding waarmee je voor de helft van de prijs door heel Europa kunt reizen. Ook andere aanbiedingen worden op de homepage vermeld. Soms zijn dit aanbiedingen die maar enkele dagen geldig zijn. Dit kan je wel de kans geven om voor een klein bedrag naar een stad als Barcelona te reizen. Een andere manier om te besparen is door een abonnement af te sluiten. Hiervoor moet je uiteraard wel vaker dan eens per jaar met een trein van SNCF Connect reizen.

Last minute boeken is besparen

SNCF Connect wil natuurlijk dat de treinen zo vol mogelijk zitten. Daarom is het mogelijk (en voordelig) om last minute je ticket te boeken. Hoeveel voordeel je dit exact oplevert, is niet duidelijk. Logischerwijs is dit ook afhankelijk van de beschikbaarheid en de plaats waar je naartoe wilt reizen. De beschikbaarheid is wel een risico. Je plaats van bestemming kan volgeboekt zijn. Dit kan je natuurlijk ook loslaten door je niet vast te pinnen op één enkele bestemming. SNCF Connect heeft geen speciale pagina met last minutes. Als je last minute wilt boeken, doe je dat op dezelfde wijze als dat je andere tickets reserveert.

Profiteer van het Grand Voyageur Loyaliteitsprogramma

SNCF Connect beloont mensen die vaak reizen met SNCF Connect. Je wordt dan uitgenodigd om deel te nemen aan het loyaliteitsprogramma, genaamd Grand Voyageur. Daarmee kan je van verschillende voordelen profiteren. Je krijgt bijvoorbeeld beloningspunten waarmee je gratis treintickets kunt verdienen. Je krijgt kortingen op andere diensten van SNCF Connect. En als loyale klant krijg je aanbiedingen van partners van SNCF Connect, zoals Center Parcs en Avis.

Ontvang de laatste aanbiedingen van SNCF Connect met de nieuwsbrief

Op de website van SNCF Connect kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief. Het bedrijf vraagt om iets meer gegevens dan alleen je mailadres. Denk aan je voor- en achternaam, adres en geboortedatum. De inschrijving levert je geen directe korting op. Wel krijg je de laatste aanbiedingen van SNCF Connect in je mailbox. Wat je misschien ook over de streep kan trekken, is dat je via de nieuwsbrief tips ontvangt voor mooie reizen die je kunt maken.

Profiteer van voordelen met een van de abonnementen

SNCF heeft meerdere abonnementen waarmee je korting krijgt op je treinreizen. Voor jongeren tussen 12 en 27 jaar oud is er de Jeugd Voordeel Kaart. Volwassenen in de leeftijd 28 tot en met 59 jaar kunnen de Adult Advantage-kaart aanschaffen. En voor mensen van 60 jaar en ouder is er de Senior Voordeel Kaart. De voordelen zijn iets verschillend, maar het belangrijkste is dat je het hele jaar door met 30% korting kunt reizen. De voordeelkaarten zijn niet overdreven duur, 49 euro voor een heel jaar. Er zijn nog wat andere abonnementen, zoals een week- en maandabonnement. Een ander voorbeeld is de Vrijheidskaart. Die kost je 400 euro, maar daarmee kan je wel een jaar lang businessclass reizen met 45% korting.

Makkelijk boeken met de SNCF Connect App

De app van SNCF Connect is verkrijgbaar in de Apple Store en Google Play Store. Als je deze installeert, krijg je geen kortingscode. De app is puur een extra middel om je reizen te boeken. De app van SNCF Connect is handig in gebruik. Je kunt je boekingen doen, bekijken en beheren. Ook krijg je gepersonaliseerde tips van SNCF Connect.

SNCF Connect doet mee aan Black Friday

Extra korting pak je bij SNCF Connect tijdens Black Friday. De deals worden bekendgemaakt op de website en in de nieuwsbrief. Tijdens eerdere edities van Black Friday werden voordeelkaarten voor de helft van de prijs aangeboden. Een andere actie was 65% korting op reizen voor groepen vanaf 9 personen. Ook worden er tijdens Black Friday extra kortingscodes weggegeven, van bijvoorbeeld €10 op alle reizen.

 

Tabel: de meest populaire OUI.sncf kortingscodes

Korting Geldige korting Gezien in
- 15% Bespaar nu nog 15% op jouw autoverhuren via OUI.sncf
- € 10 Krijg vandaag € 10 korting op sncf tickets
€ 29 Geniet van een unieke Disneyland ervaring via OUI.sncf vanaf slechts € 29
- € 50 Bespaar vandaag € 50 op Liberte TGV INOUI kaarten van SNCF
- 15% Ontvang nu 15% SNCF korting op jouw kaarten
€ 29 Reserveer nu jouw Vakantie trips via OUI.sncf vanaf slechts € 29
€25 Reis nu vanaf €25
€10 Enkel vandaag voor €10 naar Parijs
- 60% 60% korting op last minute deals
- 15% Enkel vandaag 15% korting op jouw boeking