NMBS Internationaal kortingscodes geldig in juni 2024

Ontdek een NMBS Internationaal kortingscode en ontvang korting op de online aankopen in België

-60%

korting

Ontvang -60% korting of meer bij NMBS

  • 276 keer gebruikt

Tot 60% korting op het boeken van een last minute

-60%

korting

NMBS korting: -60% korting op Group tickets vanaf 15 personen

  • 19 keer gebruikt

-€10

korting

NMBS kortingscode voor -€10 korting op treintickets naar de kust

-€40

korting

Reizen naar het Zuiden van Frankrijk vanaf €40 bij NMBS

€ 26

actie

Scoor vandaag jouw Goedkope tickets bij NMBS Europe vanaf slechts € 26

Zie website voor details

€ 44

promo

Geniet nu van Londen via NMBS-Europe vanaf slechts € 44

-€30

korting

NMBS kortingscode voor -€30 op abonnementen

Hoe gebruik je een kortingscode bij NMBS Internationaal?

kortingscode nmbs internationaal

  • Regelmatig geeft NMBS een promocode uit waarmee je een extra korting kunt krijgen op de aankoop van jouw treintickets.
  • Met zo’n kortingscode krijg je dan bijvoorbeeld een vast bedrag of een percentage korting bij het betalen van jouw treintickets en natuurlijk als je deze online aankoopt via de website van NMBS.
  • Om gebruik te maken van een NMBS promocode kies je eerst en vooral jouw heen- en terugreis en selecteer je de overige reisopties.
  • Daarna ga je over naar stap twee waar je jouw voornaam en familienaam moet invullen en waar je de keuze moet maken voor enerzijds een e-ticket of anderzijds een echt kaartje.
  • Op het volgende scherm wordt er gevraagd om alle andere gegevens in te vullen en hier krijg je dus ook de mogelijkheid om een geldige promocode in te vullen in het veld dat daarvoor voorzien is.
  • Geef jouw geldige kortingscode in en klik daarna op “valideer” om zo jouw korting te berekenen.

Meer tips om korting te krijgen bij B-europe.com

NMBS Europe in een notendop

De Nationale Maatschappij der Belgische Spoorwegen (NMBS) is in 1926 opgericht. De aandeelhouder is de Belgische Staat. Jaarlijks vervoert de NMBS honderden miljoenen reizigers. Er werken een kleine 20.000 mensen. De huidige directeur is Sophie Dutordoir. Het hoofdkantoor van NMBS staat in Brussel. De treinen rijden over alle trajecten in België. De totale lengte van de trajecten is 3.500 kilometer. De NMBS beheert alle 554 treinstations in België. De grootste stations zijn die van Brussel (drie stuks), Gent en Antwerpen.

Deze producten koop je bij NMBS Europe

Bij NMBS Europe boek je niet alleen reizen binnen België. Het adres van de webshop, b-europe.com, geeft al aan dat je er ook een ticket voor een trip naar een ander Europees land kunt boeken.

Abonnement

Bij NMBS zijn er diverse abonnementen te koop. In de webshop vind je onder meer een abonnement voor studenten, senioren (of gepensioneerden) en kinderen. Ieder abonnement heeft zijn eigen voorwaarden en varianten. Zo wordt er in de prijzen van de abonnementen rekening mee gehouden of je vaak met de trein reist, of slechts af en toe. Grote gezinnen krijgen met een abonnement tot 50% korting op een ticket. En je hebt bij NMBS al een groot gezin vanaf drie personen of meer.

Personen met een handicap

Als je reist met iemand met een handicap of zelf een reiziger bent die ondersteuning nodig heeft, dan kan je dit aanvragen bij NMBS. Dit kan je aangeven bij je boeking in de webshop. In sommige gevallen wordt er een vergoeding gevraagd, maar soms is de hulp gratis. Ook bij groepsreizen kan je aangeven dat een of meerdere personen een handicap hebben en hulp nodig hebben bij het instappen en uitstappen.

Parking

B-Parking is opgericht door NMBS. Vandaar dat je altijd verzekerd bent van een parkeerplek vlakbij het station waar je opstapt. Wel zo handig als je vol bepakt tijdens bijvoorbeeld de kerstvakantie op reis gaat. Met een abonnement krijg je korting bij B-Parking.

Verhoogde tegemoetkoming

NMBS heeft een mooie service voor mensen die minder financiële middelen tot hun beschikking hebben. Via de verhoogde tegemoetkoming krijg je 50 procent korting op een ticket in de tweede klas. Deze NMBS-kortingkaart is alleen voor mensen die recht hebben op de verhoogde tegemoetkoming in de terugbetaling van de gezondheidskosten.

Andere kortingen

Er zijn veel manieren waarop je korting kunt pakken bij het boeken van een treinticket van NMBS. Er is een weekend korting en tijdens daluren is het eveneens voordeliger om te reizen. NMBS werkt samen met verschillende groepen of bedrijfstakken. Een voorbeeld is de politie, waardoor je je altijd veilig zult voelen in de trein.

Welke merken verkoopt NMBS Europe?

NMBS verkoopt geen merken, simpelweg omdat het treinkaartjes en abonnementen zijn die verkocht worden. Behalve de naam NMBS kan je nog diverse andere bekende namen uit de transportwereld tegenkomen. Het al eerdergenoemde B-Parking en Euro Immo Star zijn dochterondernemingen van NMBS. Je kunt vervoerd worden met diverse treinen, zoals de Eurostar en Thalys.

Meer besparen dankzij de NMBS aanbiedingenpagina

NMBS heeft altijd leuke kortingsacties op de website staan. Dat zijn zowel permanente kortingen als tijdelijke acties. Een voorbeeld van een tijdelijke actie is de Thalys Promo. Daarmee kan je in de zomer voor verlaagde tarieven naar je favoriete Thalys-bestemming reizen. Voor Parijs of Disneyland is dat ideaal, maar ook voor een vakantie aan de Côte d’Azur is de trein een prima optie. Wat ook leuk is, is dat NMBS de kortingen van partners vermeldt. Je overnachtingen op Booking.com of de attracties die je wilt boeken bij Tiqets kan je met korting bestellen via NMBS. De promo’s worden regelmatig ververst en ook in de nieuwsbrief en op sociale media aangekondigd.

Kan je meer besparen met een last minute?

In tegenstelling tot vliegreizen en vakanties is een last minute ticket voor de trein meestal niet goedkoper. Het is mogelijk om een treinreis de dag voor vertrek te boeken. Je bent dan wel afhankelijk van de beschikbaarheid. Voor de eventuele besparing hoef je niet voor een last minute te gaan, omdat dit niet voordeliger is.

nmbs intertionaal korting

Mis nooit meer een aanbieding dankzij de nieuwsbrief

Het mag je dan geen directe korting opleveren als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief van NMBS, het is wel degelijk de moeite waard om dit te doen. Je blijft dan namelijk op de hoogte van de beste promoties van NMBS. Ook krijg je handige tips voor je volgende treinreizen. En misschien nog wel het leukste is dat de nieuwsbrief je in staat stelt om mee te doen aan wedstrijden. De prijzen zijn niet mals. Een voorbeeld van een wedstrijd is dat je gevraagd wordt een lied op de piano te spelen, dit te filmen en in te sturen. De hoofdprijs is een nieuwe piano. Als je niet zo muzikaal bent, hoef je niet te treuren. Er zijn genoeg andere wedstrijden. Via de nieuwsbrief blijf je op de hoogte.

Studenten genieten van extra korting

Als student reis je vaak met de trein. Daarom zijn er speciale abonnementen die het leven van studenten wat voordeliger maken. Er zijn diverse abonnementen voor studenten te bestellen in de webshop. Welke het beste bij jou past, hangt af van hoeveel keer per week of maand je met de trein  reist. De studentenabonnementen zijn geldig tot en met je 25e levensjaar. Met een abonnement krijg je bovendien korting op de B-parkings van de Nationale Maatschappij der Belgische Spoorwegen.

Extra voordeel voor senioren (en jongeren)

Net als voor studenten zijn er ook voor senioren en kinderen speciale abonnementen te koop. Hiermee betaal je een stuk minder dan wanneer je steeds een los ticket moet kopen. De verschillende abonnementen zijn in de webshop te vinden. Het is lastig om aan te geven hoeveel je bespaart met een abonnement, omdat de prijzen afhankelijk zijn van het traject waarop je reist en de frequentie van de reizen. In ieder geval kan de besparing oplopen tot 50%.

Boek je reis simpel en snel met de NMBS App

Met de app van NMBS kan je altijd en overal je treinreis boeken. Wel zo handig als je ergens bent en terug naar huis wilt of ineens bedenkt dat je nog geen ticket hebt geboekt. Je kunt al je e-tickets bewaren op je smartphone, pushberichten instellen voor je boekingen en alle dienstregelingen bekijken, binnen en buiten België. Ook kan je met de app makkelijk tickets omruilen en annuleren. De app is beschikbaar in de Apple Store en Google Play Store. Aan het installeren van de app is geen directe korting verbonden.

Doet NMBS Europe mee aan Black Friday?

Dat is niet helemaal duidelijk. In het verleden was dit soms het geval. Dat was niet altijd een groot succes. Zo was het in 2018 ontzettend druk met klanten die op Black Friday van de kortingsactie van NMBS wilden profiteren. Je kon toen voor €5 een retourtje kopen. De drukte had een technische storing tot gevolg, waardoor niet iedereen een ticket met korting kon kopen. Of NMBS Europe het dit jaar weer aandurft, is nog onduidelijk. Houd daarvoor de nieuwsbrief en sociale media in de gaten. Vooral op Facebook plaatst NMBS regelmatig berichten.

Tabel: de meest populaire NMBS Internationaal kortingscodes

Korting Geldige korting Gezien in
€ 49 Boek hier jouw vluchten naar London via NMBS Europe vanaf slechts € 49
€49 Haal meteen je favoriete trip naar Lyon vanaf €49 bij NMBS Europe
€ 44 Geniet nu van Londen via NMBS-Europe vanaf slechts € 44
€ 26 Scoor vandaag jouw Goedkope tickets bij NMBS Europe vanaf slechts € 26
-€40 Reizen naar het Zuiden van Frankrijk vanaf €40 bij NMBS
-€10 NMBS kortingscode voor -€10 korting op treintickets naar de kust
-€30 NMBS kortingscode voor -€30 op abonnementen
- €10 10 euro korting op alle treinreizen bij NMBS Internationaal
- €15 Pak vandaag 15 euro korting op alle bestemmingen
1+1 gratis Op Black Friday pak je 1+1 gratis op jouw treintickets
- 40% Pak 40% korting op alle last minute bestemmingen