Scarlet kortingscodes geldig in april 2024

Ontdek een Scarlet kortingscode en ontvang korting op de online aankopen in België

- €149

korting

Scarlet kortingscode voor gratis installatie en activatie

  • 52 keer gebruikt

check de website voor voorwaarden

€ 8

actie

Koop meteen deze GSM- abonnementen bij Scarlet vanaf slechts € 8 per maand

  • 331 keer gebruikt

Gevonden op de "Homepage" pagina

€ 23

actie

Koop vandaag deze Internet abonnementen bij Scarlet vanaf slechts € 23 per maand

  • 163 keer gebruikt

Gevonden op de "Homepage" pagina

€ 23

promo

Scoor nu jouw Internet Abonnementen bij Scarlet vanaf slechts € 13/maand

Zie website voor details

€ 23

promo

Grijp hier bij Scarlat deze voordelige Internet abonnementen vanaf slechts € 23

Prijs enkel geldig per maand. Zie website voor details

€ 34/maand

promo

Geniet nu van de Scarlet Internet Loco abonnementen vanaf slechts € 34

Zie website voor details

€42

korting

Scarlet Trio Packs voor slechts €42

€ 79

korting

Bespaar nu tot € 79 op Installatie-en activatiekosten bij Scarlet

Gevonden op de "Homepage" pagina

Hoe gebruik je een kortingscode bij Scarlet?

  • Helaas is het niet mogelijk om een kortingscode te gebruiken op de website van Scarlet
  • volg deze pagina wel om op de hoogte te blijven van alle kortingen en acties

Meer tips om korting te krijgen bij Scarlet.be

Scarlet: waarom meer betalen als het goedkoper kan?

Scarlet is een telecommunicatiebedrijf dat vaste telefonie, digitale televisie, vaste internetverbindingen en mobiele telecommunicatie aanbiedt voor bedrijven en particulieren. Het werd opgericht in 1992, door Paul Gelderloos. Sinds 2008 behoort de organisatie tot de Proximus Groep. Ooit was Scarlet ook actief in Nederland en Luxemburg. Maar de Nederlandse tak ging in 2014 alleen verder onder de naam Stipte en werd vervolgens in 2016 overgenomen door Fiber Nederland. Sinds 2020 is Stipte weer actief in Nederland. De Belgische Scarlet is sinds 1997 actief. In 2004 raakte Scarlet vooral bekend om haar Scarlet One-pakket. Dit was het eerste dual-playpakket dat op de markt kwam met ADSL-internet en VoDSL-telefonie via internet. Vandaag wil Scarlet nog altijd de markt uitdagen met de laatste tarieven. Zo betalen Scarletklanten geen roamingkosten.

Internet, tv en gsm aan een vriendenprijsje

Scarlet wil haar klanten een zo eenvoudig mogelijk pakket aanbieden, volledig aangepast aan de noden en wensen van de consument. Het bedrijf levert internet, televisie en telefoon. Het heeft dus niets te maken met het Scarlet Witch personage van Marvel. Afhankelijk van je verwachtingen rond draadloos tv, digitale tv, gsm of mobiel internet zoekt Scarlet een abonnement dat het best bij je levensstijl of business past. Welke vraag je ook hebt, je kan altijd terecht bij de vriendelijke klantenservice. Of het nu gaat om Scarlet via fiber, een universele afstandsbediening, het resetten van je decoder of een andere specifieke vraag. Het enthousiast team staat altijd voor je klaar. Heel wat Scarletklanten kiezen voor het bekende Scarlet Trio Pack. Dat is een pakket waarbij een internetabonnement en digitale televisie gecombineerd worden. Het enige wat je nog hoeft te doen is je telefoonabonnement kiezen. Hierbij maak je een keuze tussen veelvuldig gebruik van de vaste lijn of de gsm. En de installatie? Die is helemaal gratis! Voor € 40 of € 50 heb je ongelimiteerd internet, digitale televisie en een gsm-abonnement of een vaste lijn. Ook Scarlet Red is populair. Hierbij kan je voor € 8 per maand 2,5 uur bellen en onbeperkt sms’en. Bovendien krijg je er nog 500 MB bovenop. Andere klanten kiezen dan weer voor Scarlet Hot. Hierbij betaal je enkel voor wat je nodig hebt. Heb je meer data nodig? Dan kan je heel makkelijk 1,6 GB, 6 GB of 10 GB toevoegen. Je belt goedkoper en maakt gebruik van een kwalitatief 4G-netwerk. Wie graag 300 minuten belt en 3 GB nodig heeft, kiest beter voor een Scarlet Cherry abonnement. Wordt het Red, Hot of Cherry? Aan jou de keuze!

Schitterende Scarlet promoties

Hoewel er geen specifieke pagina is rond speciale acties, deals, exclusieve kortingen en promoties, kan je ze hier en daar wel zien passeren. Sowieso probeert Scarlet de voordeligste tarieven te geven als het op televisie, internet en telefonie aankomt. Maar af en toe doen ze er graag een extra schepje bovenop. Hou zeker hun social mediakanalen in de gaten. Onbeperkt internet voor € 32 per maand? Of € 18 voor een abonnement met onbeperkt sms’en, 5 GB data en 90 belminuten? Of Scarlet internet Poco voor € 23 per maand? Je zou van minder ‘loco’ worden.

Folderpret met Scarlet

Af en toe verschijnt er eens een folder van Scarlet met speciale acties, kortingen of superinteressante deals. Er is echter geen regelmaat verbonden aan deze folders. Koopjesjagers kunnen dus maar beter alert zijn als ze plezante prijzen in de wacht willen slepen.

 

Scarlet News?

Het is niet meteen duidelijk hoe je je precies kan inschrijven voor de nieuwsbrief van Scarlet, zodat je op de hoogte blijft van de laatste nieuwe aanbiedingen, toffe kortingen of exclusieve deals. Het is mogelijk dat je als klant automatisch de mogelijkheid krijgt om up-to-date te blijven zodra je een eigen account hebt aangemaakt.

Scarlet sociaal tarief

Scarlet biedt ook een sociaal tarief aan haar klanten aan. Het sociaal tarief is een voorkeurstarief waarmee je maandelijks een korting krijgt op je communicatiekosten, abonnement en internet. Om van het sociaal tarief te kunnen genieten, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Op de website lees je welke voorwaarden dat precies zijn en wat je precies moet doen om van het sociaal tarief te profiteren. Uiteraard kan de klantenservice je ook verder helpen.

Scarlet app

Scarlet heeft niet alleen een overzichtelijke, gebruiksvriendelijke website, maar ook een app. Via de app kunnen klanten hun verbruik perfect in het oog houden. Zo voorkomen ze onaangename verrassingen. Zo zie je in één oogopslag hoeveel belminuten je precies hebt opgebruikt en hoeveel belminuten er nog beschikbaar zijn. Je krijgt ook een helder overzicht van roaming in de Europese Unie en de nationale oproepen. Daarnaast krijg je een opsommig van je beschikbare datavolume, het aantal sms’sjes dat je verzonden hebt en het bedrag van je verbruik buiten de bundel. Ten slotte bevat de app een overzicht van je facturen. Je kan de app gratis downloaden via de App Store en via Google Play.

Scary Scarlet op Black Wednesday of Black Friday?

De novembermaand is niet alleen de maand van Halloween, maar ook van Black Friday en Cyber Monday. Hoewel Scarlet niet heel kwistig is met verrassende kortingen, hou je maar beter hun Facebookpagina in het oog. Want tijdens de periode van Black Friday en Cyber Monday kan er al eens een extra korting de deur uitvliegen. Sterker nog. Soms kan Scarlet zelfs niet wachten tot het vrijdag is en kondigen ze op ‘Black Wednesday’ al waanzinnige acties aan.

Tabel: de meest populaire Scarlet kortingscodes

Korting Geldige korting Gezien in
€ 42 Koop nu deze Scarlet Trio Packs vanaf slechts € 42 per maand
€ 50 Profiteer nu van deze selectie Trio Mobile abonnementen bij Scarlet vanaf € 50
€ 34/maand Geniet nu van de Scarlet Internet Loco abonnementen vanaf slechts € 34
€ 23 Grijp hier bij Scarlat deze voordelige Internet abonnementen vanaf slechts € 23
€ 23 Scoor nu jouw Internet Abonnementen bij Scarlet vanaf slechts € 13/maand
€ 79 Bespaar nu tot € 79 op Installatie-en activatiekosten bij Scarlet
€42 Scarlet Trio Packs voor slechts €42
- 10% Ontvang de eerste 6 maanden 10% korting op je factuur
€13 De eerste maand LOVE PACK voor maaar €13 / maand
- €10 €10 korting bij het afsluiten van mobielabonnement
€50 Bestel een pack voor minder dan €50 bij Scarlet