Lycamobile kortingscodes geldig in december 2023

Ontdek een Lycamobile kortingscode en ontvang korting op de online aankopen in België

- €5

korting

Pak nu € 5 Lycamobile korting op jouw abonnementen

  • 327 keer gebruikt

- €5

korting

Ontvang nu €5 extra beltegoed

  • 334 keer gebruikt

- 50%

korting

Ontvang nu tot wel 50%, korting bij Lycamobile

  • 322 keer gebruikt

- €2,50

korting

Krijg meteen € 2,50 Lycamobile korting met de gratis Familycard

  • trustpilot

Maak een gratis account aan op familycard.be en krijg meteen € 2,50 korting op je aankoop. De korting wordt NA je bestelling op je Familycard account geplaatst. Raadpleeg de website voor de exacte voorwaarden.€ 2,50 Lycamobile korting met de gratis Familycard

- 25%

korting

Scoor nu nog 25% Lycamobile korting op Veel DATA

Zie website voor details

- 25%

korting

Bespaar nu nog 25% op veel data pakketten van Lycamobile

Zie website voor details

- 50%

korting

Bespaar meteen 25% op deze selectie Abonnementen van Lycamobile

Gevonden op de "Abonnementen" pagina

- 25%

korting

Pak gelijk 25% Lycamobile korting op jouw abonnementen

Gevonden op de "Aanbiedingen" pagina

Veelgestelde vragen (FAQ)

tagy avatar

Wanneer heb ik het meeste kans om een werkende kortingscode van Lycamobile te vinden?

Bij Lycamobile heb je het meeste kans op een kortingscode gedurende Black Friday en Cyber Monday. Andere mogelijke momenten zijn: korting op je verjaardag, Nina Day, op Glamour Day op Singles Day, tijdens Halloween, gedurende Kerst of enkel op moederdag.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Mijn Lycamobile kortingscode werkt niet in december 2023. Wat kan ik doen?

Een geldige kortingscode heeft altijd een geldigheidsdatum. Wanneer deze is verstreken, krijg je een foutmelding na het invullen ervan. Controleer in dit geval de verloopdatum. Bij twijfel, neem contact op met de klantendienst van Lycamobile.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Welke is momenteel de grootste kortingscode van Lycamobile geldig in België?

De grootste vouchercode die momenteel geldig is, is deze: Krijg meteen € 2,50 Lycamobile korting met de gratis Familycard

kortingscode's avatar
tagy avatar

Is er een altijd werkende kortingscode beschikbaar bij Lycamobile?

Een Lycamobile coupon code die altijd werkt, is nog niet voorgekomen. Op deze pagina staan codes die beperkt geldig zijn in tijd.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Krijg je bij Lycamobile een kortingscode op je verjaardag?

Neen, als je jarig bent, krijg je momenteel geen promotiecode. Schrijf je in op de Lycamobile nieuwsbrief, voor mocht dit in de toekomst veranderen.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Waar kan ik een kortingscode voor Lycamobile vinden?

Alle actuele kortingscodes voor Lycamobile verzamelen we op deze pagina. We vinden deze codes via hun nieuwsbrief, folder of app. Soms zien we ze in magazines zoals Libelle of bij Tweakers. Ofwel vinden we ze via influencers, social media kanalen zoals Youtube, Reddit en Tiktok. En natuurlijk krijgen we ook codes toegestuurd van onze partners zelf.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Ik heb mijn kortingscode voor Lycamobile vergeten in te vullen. Wat kan ik doen?

Neem contact op met de Lycamobile klantendienst en vraag of je deze korting alsnog kunt krijgen, eventueel in de vorm van een geschenkbon.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Is de Lycamobile kortingscode enkel geldig voor een nieuwe klant bij een eerste bestelling, of zijn deze ook geldig voor bestaande klanten?

Dit is voor elke code verschillend. Lees de specifieke voorwaarden van de code zelf om dit te weten te komen.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Geeft Lycamobile ook studentenkorting?

Neen, momenteel schenkt Lycamobile geen korting voor de student. Studenten raadplegen best de webshop of klantendienst zelf voor de meest actuele info.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Zijn deze kortingscodes geldig in België?

Ja, alle recente codes die op deze pagina worden gebundeld, zijn geldig in België.

kortingscode's avatar

Alles over de Lycamobile kortingscode

  • wanneer je online gaat winkelen bij Lycamobile, dan kan je hierbij gebruik maken van een Lycamobile kortingscode
  • surf eerst naar de webshop van Lycamobile en ga er vervolgens op zoek naar jouw gewenste producten
  • plaats alle gewenste producten in jouw winkelmandje en ga verder naar de afrekening
  • geef op deze pagina jouw geldige Lycamobile kortingscode in en ga verder naar de afrekening om zo jouw online bestelling af te ronden

Meer tips om korting te krijgen bij 24Pharma.be

Over Lycamobile

Lycamobile is een mobile virtual network operator. Het is een Brits bedrijf, dat wereldwijd actief is. Lycamobile heeft onder meer naam gemaakt in België, de Verenigde Staten en Zuid-Afrika. Het grootste deel van de inkomsten komt van de SIM-producten. Lycamobile is in 2006 opgericht. In Brussel staat het Belgische hoofdkantoor van Lycamobile. Daar zit ook de klantenservice, waar je telefonische en per mail met al je vragen terecht kunt. Lycatel hoort trouwens ook bij het bedrijf. Deze tak richt zich op expats en etnische groepen die internationaal willen bellen.

Welke producten verkoopt Lycamobile?

Lycamobile is gespecialiseerd in mobiele telefoons, de bijbehorende producten om precies te zijn. De webshop is lekker overzichtelijk met niet te veel kopjes in het menu. We zullen ze hieronder één voor één behandelen.

Bundels

De bundels vormen een belangrijk onderdeel van het aanbod van Lycamobile. Je kunt kiezen voor nationaal en internationaal. Hier zie je meteen dat Lycamobile zich deels richt op expats en mensen die veel met hun familie in het buitenland bellen. Je hebt de keuze uit verschillende bedragen. Een bundel van 10 euro behoort tot de mogelijkheden, net als een bundel van 15 euro. En als je alleen online actief bent, is een data bundel de beste keuze.

Abonnement

Bij Lycamobile kun je ook een abonnement afsluiten. Dit is een abonnement voor een maand, waar je een gratis simkaart bij krijgt. Gratis kun je echter tussen haakjes zetten, omdat de kosten in je abonnement zijn verwerkt.

Opwaarderen

Het eerste kopje dat je in het menu ziet is ´opwaarderen´. Hier moet je zijn als je je simkaart wilt herladen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor 10 euro of 20 euro nieuw beltegoed. Het werkt ook heel eenvoudig als je beltegoed wilt opvragen. En het activeren van je simkaart regel je ook snel. Zodra je een opwaardering hebt gedaan, kun je weer bellen en/of internetten, afhankelijk van wat je kiest. Het is een kwestie van internet herladen, waarna je er weer tegenaan kunt.

Voor welke merken verkoopt Lycamobile?

Lycamobile heeft eigenlijk niks met merken te maken. Het bedrijf verkoopt simkaarten, bundels en abonnementen. Dat doet het onder de eigen naam. Nu is het wel zo dat de producten op alle merken smartphones werken. Het maakt dus niets uit of je een Samsung, iPhone, Huawei of ander merk hebt.

Ontdek de beste promoties van Lycamobile

Het is niet moeilijk om de kortingen van Lycamobile te vinden. Je gaat op de homepage naar het kopje met aanbiedingen en je ziet de actuele acties. Lycamobile heeft er altijd meerdere lopen. Een voorbeeld van een actie is 20% korting op bundels voor 12 maanden. Een andere mooie korting is dat je 200% extra bonus beltegoed krijgt. Stel dat je een kaart voor 10 euro koopt, dan krijg je er van Lycamobile nog eens 20 euro beltegoed bij. Dat zijn de betere acties. Het aanbod verandert dus wel steeds. We adviseren je daarom om geregeld op de pagina met promoties te kijken. Keer op keer zul je weer verrast worden.

Extra besparen met het Saver Plan

Lycamobile heeft een mooi programma voor trouwe klanten. Dit wordt het Saver Plan genoemd. Hiermee kun je tot wel 70% besparen. Je profiteert van lagere belkosten voor nationaal en internationaal gebruik. Bellen naar het buitenland kost voor de meeste landen bijvoorbeeld maar 1 cent per minuut. Dat geldt voor onder meer Marokko, Turkije en Polen. Het werkt heel simpel. Door eenmalig een gratis sms te sturen wordt het Saver Plan geactiveerd. Als je een simkaart koopt, is deze automatisch ingesteld op het Standaard Tariefplan. Je kunt echter altijd overstappen naar het Saver Plan. Daarbij moet je er wel rekening mee houden dat de meeste voordeelacties niet gecombineerd kunnen worden met het Saver Plan. Je moet dus even uitrekenen wat voor jou het meest voordelig is.

Krijg je een kortingscode bij inschrijving op de Lycamobile nieuwsbrief?

Dat is helaas niet het geval. De nieuwsbrief levert je geen kortingscode op. Toch kan het wel de moeite waard zijn om je aan te melden. In de nieuwsbrief staat namelijk allerlei interessante informatie over de bundels en simkaarten van Lycamobile. Daarnaast worden de actuele aanbiedingen aangekondigd in de nieuwsbrief. Klanten die deze niet willen missen, schrijven zich dus maar beter in. Dit regel je eenvoudig op de website. Je hoeft alleen je mailadres achter te laten.

Heeft Lycamobile ook een app?

Lycamobile heeft een app, maar deze ziet er niet heel aantrekkelijk uit. De app is beschikbaar in de Google Play Store en de Apple Store. Wij vinden het alleen wel makkelijker om de aankopen via de website te doen. De app van Lycamobile is niet heel gebruiksvriendelijk en de mobiele website werkt prima. Misschien dat het Britse bedrijf de app in de toekomst een facelift geeft. Dit zal dan ongetwijfeld kenbaar worden gemaakt in de nieuwsbrief en op de website. Oren en ogen open houden dus, want als de app goed werkt, is dat een makkelijke manier om een nieuwe bundel of simkaart aan te schaffen.

Doet Lycamobile mee aan Black Friday?

Black Friday is een feestje voor iedereen die met korting wil shoppen. Dat feestje wordt ook uitgebreid gevierd bij Lycamobile. Ieder jaar zijn er mooie kortingen. Wat heet, als je kijkt naar eerdere edities van Black Friday, dan mag je gerust over spectaculaire kortingen spreken. Enkele jaren geleden werd er 90% korting op bundels gegeven. Dat zijn toch mooie voordelen! De kortingen worden ieder jaar uitgebreid aangekondigd. De nieuwsbrief is daar een mooi platform voor, net als de website en de socials. Op Facebook worden er bijvoorbeeld regelmatig updates geplaatst. In november zal het voornamelijk over Black Friday gaan.

Tabel: de meest populaire Lycamobile kortingscodes

Korting Geldige korting Gezien in
- 25% Bespaar nu nog 25% op veel data pakketten van Lycamobile
- 25% Scoor nu nog 25% Lycamobile korting op Veel DATA
- 25% Pak gelijk 25% Lycamobile korting op jouw abonnementen
- 50% Bespaar meteen 25% op deze selectie Abonnementen van Lycamobile
- 10% 10% korting voor nieuwe klanten
- 25% Ontvang nu 25% korting op je dataplan bij Lycamobile
- €5 Pak nu €5 korting op je abonnement
- 20% 20% korting voor nieuwe klanten