Mobile Vikings kortingscodes geldig in december 2023

Ontdek een Mobile Vikings kortingscode en ontvang korting op de online aankopen in België

- €4,20

korting

Krijg meteen €4,20 Mobile vikings korting met de gratis Familycard

  • trustpilot

Maak een gratis account aan op familycard.be en krijg meteen €4,20 korting op je aankoop. De korting wordt NA je bestelling op je Familycard account geplaatst. Raadpleeg de website voor de exacte voorwaarden.€4,20 Mobile vikings korting met de gratis Familycard

€-15

korting

Geniet van €15 Mobile Vikings korting op jouw bestelling

  • 189 keer gebruikt

Hiervoor moet je lid worden van Mobile Vikings en nog één andere vriend overtuigen om zich ook in te schrijven. Vervolgens krijg jij een beloning van 15 Vikingpunten, ter waarde van €15

-37%

korting

Scoor meteen -37% Mobile Vikings korting op je belwaarde

  • 154 keer gebruikt

Kies voor een prepaid simkaart van €25 ipv. €10 en betaal maar €0,25 per minuut ipv. €0,40. Dat is een korting ten belope van -37%!

€ 47

actie

Surf vandaag met tot 25% goedkoper via Mobile Vikings vanaf slechts € 47/maand

  • 326 keer gebruikt

Zie website voor details

€ 149

actie

Ontvang vandaag jouw GRATIS installatie t.w.v. € 149 bij Mobile Vikings

Zie website voor details

€ 47/maand

promo

Scoor hier jouw Combo Abonnementen via Mobile Vikings vanaf slechts € 47/maand

Zie website voor details

- 25%

korting

Surf nu met tot 25% goedkoper bij Mobile Vikings

Zie website voor details

€45/maand

actie

Haal meteen internet thuis+mobiel vanaf €45/maand bij Mobile Vikings

Gevonden op de "HOME" pagina

-10€

korting

Mobile Vikings kortingscode voor -10€ op je abonnement

Veelgestelde vragen (FAQ)

tagy avatar

Wanneer heb ik het meeste kans om een werkende kortingscode van Mobile Vikings te vinden?

Bij Mobile Vikings heb je het meeste kans op een kortingscode gedurende Black Friday en Cyber Monday. Andere mogelijke momenten zijn: korting op je verjaardag, Nina Day, op Glamour Day op Singles Day, tijdens Halloween, gedurende Kerst of enkel op moederdag.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Mijn Mobile Vikings kortingscode werkt niet in december 2023. Wat kan ik doen?

Een geldige kortingscode heeft altijd een geldigheidsdatum. Wanneer deze is verstreken, krijg je een foutmelding na het invullen ervan. Controleer in dit geval de verloopdatum. Bij twijfel, neem contact op met de klantendienst van Mobile Vikings.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Welke is momenteel de grootste kortingscode van Mobile Vikings geldig in België?

De grootste vouchercode die momenteel geldig is, is deze: Surf vandaag met tot 25% goedkoper via Mobile Vikings vanaf slechts € 47/maand

kortingscode's avatar
tagy avatar

Is er een altijd werkende kortingscode beschikbaar bij Mobile Vikings?

Een Mobile Vikings coupon code die altijd werkt, is nog niet voorgekomen. Op deze pagina staan codes die beperkt geldig zijn in tijd.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Krijg je bij Mobile Vikings een kortingscode op je verjaardag?

Neen, als je jarig bent, krijg je momenteel geen promotiecode. Schrijf je in op de Mobile Vikings nieuwsbrief, voor mocht dit in de toekomst veranderen.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Waar kan ik een kortingscode voor Mobile Vikings vinden?

Alle actuele kortingscodes voor Mobile Vikings verzamelen we op deze pagina. We vinden deze codes via hun nieuwsbrief, folder of app. Soms zien we ze in magazines zoals Libelle of bij Tweakers. Ofwel vinden we ze via influencers, social media kanalen zoals Youtube, Reddit en Tiktok. En natuurlijk krijgen we ook codes toegestuurd van onze partners zelf.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Ik heb mijn kortingscode voor Mobile Vikings vergeten in te vullen. Wat kan ik doen?

Neem contact op met de Mobile Vikings klantendienst en vraag of je deze korting alsnog kunt krijgen, eventueel in de vorm van een geschenkbon.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Is de Mobile Vikings kortingscode enkel geldig voor een nieuwe klant bij een eerste bestelling, of zijn deze ook geldig voor bestaande klanten?

Dit is voor elke code verschillend. Lees de specifieke voorwaarden van de code zelf om dit te weten te komen.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Geeft Mobile Vikings ook studentenkorting?

Neen, momenteel schenkt Mobile Vikings geen korting voor de student. Studenten raadplegen best de webshop of klantendienst zelf voor de meest actuele info.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Zijn deze kortingscodes geldig in België?

Ja, alle recente codes die op deze pagina worden gebundeld, zijn geldig in België.

kortingscode's avatar

Alles over de Mobile Vikings kortingscode

mobile vikings voorpagina

Meer tips om korting te krijgen bij Mobilevinkings.be

Mobile Vikings: Schandalig veel data tegen een scherpe prijs

Mobile Vikings is een mobile virtual netwerk operator in België. De provider richt zich voornamelijk op gebruikers van smartphones. Het bedrijf is gevestigd in België (Hasselt) en in Polen (Wroclaw). Het bedrijf werd in 2008 gelanceerd door Frank Bekkers. Het was toen de eerste Belgische provider met specifieke tariefplannen voor mobiel internet. Vanaf 2019 maakte Mobile Vikings gebruik van het netwerk van Orange. In 2020 werd Mobile Vikings een dochteronderneming van Proximus. Midden 2020 was er een overnameakkoord tussen DPG Media en Proximus. Vandaag is Mobile Vikings populairder dan ooit met meer dan 300.000 tevreden klanten. 

Slimme, mobiele vikingen in de wereld van smartphones

Mobile Vikings is een mobiele provider met een scherp aanbod voor gsm-abonnementen. Mobile Vikings bellen en sms’en gratis naar elkaar en profiteren van een supersnel 4G-netwerk. Er is een ruime keuze in het aanbod: afhankelijk van wat je zelf het meest gebruikt. Of het nu gaat over onbeperkt bellen, onbeperkt internet, herladen, een abonnement met je gsm, data only, extra data of een extra simkaart? Voor elke Viking is er wat wils. De provider is vooral populair omwille van zijn zogenaamde Viking Deals. Je kan beslist spreken van een heuse viking clan, een crazy Mobile Vikings community. 

Viking Deals

Als Mobile Viking moet je ongetwijfeld gebruikmaken van de zogenaamde Viking Deals. Hierbij profiteer je van een gratis GSM-rekening als je genoeg Vikingpunten hebt gespaard. Deze Vikingpunten worden dan automatisch omgezet in een korting. En die korting verschijnt op je eerstvolgende factuur of herlading. Één Vikingpunt staat gelijk aan 1 euro. Wist je dat je tot 100% kunt besparen met dit unieke beloningsprogramma? En dat je dan een nulfactuur ‘betaalt’?

viking deals

Promoties voor echte vikingen

Er is geen specifieke pagina die volledig in het teken staat van kortingen of promoties, maar je ziet ze wel regelmatig passeren via allerlei andere kanalen. Denk maar aan de website van Promojagers of het weekblad Knack. Ook via hun social media kom je allerlei interessante acties te weten.

Houden vikingen niet van een nieuwsbrief?

Het lijkt erop dat vikingen niet van een nieuwsbrief houden. Op de website zie je alleszins geen mogelijkheid om je in te schrijven en de laatste nieuwe ontwikkelingen op de voet te volgen. Zodra je een account hebt aangemaakt, krijg je wel alle info via e-mail. Dat doen vikingen dan weer wel.+

viking clan

Vikingen hebben een hart voor Oekraïne

Af en toe draagt Mobile Vikings haar steentje bij aan een goed doel. Zo willen ze in tijden van oorlog graag een hart onder de riem van Oekraïense ‘vikingen’ steken. Wie Mobile Viking is, kan een halve herlading doneren en op die manier 6 Oekraïense vluchtelingen helpen. Normaal staan Mobile Vikings België en Mobile Vikings Polen los van elkaar. Maar voor dit goede doel slaan ze met alle plezier de handen in elkaar. Hoe werkt het precies? Als Mobile Viking donneer je een halve herlading ter waarde van € 7,50. Vervolgens verdubbelt Mobile Vikings België dat bedrag naar € 15. Ten slotte verdubbelt Mobile Vikings Polen dat bedrag opnieuw naar € 30. Voor dat bedrag krijgen 6 Oekraïense vluchtelingen een simkaart met 25 GB aan mobiele data.

A real My Viking-app

Jawel, echte Mobile Vikings hebben een app nodig. Zodra je de app installeert, heb je – als viking – alles wat je nodig hebt … binnen handbereik. Zo check je je balans en verbruik in een mum van tijd. Via de app kan je ook heel gemakkelijk alle diensten beheren. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. Je stelt bijvoorbeeld zelf de limieten van je abonnement in. Ook je voicemailbeheer wordt piece of cake, dankzij deze app. Daarnaast herlaad je je simkaart of vernieuw je je abonnement. Zelfs tariefplannen veranderen wordt kinderspel. Ten slotte maken de Viking Deals en Vikingpunten ook deel uit van de app. Je installeert de app via de App Store of Google Play Store. 

Black Friday = Mobile Viking Day

Hou zeker de Facebookpagina van Mobile Vikings in de gaten wanneer Black Friday eraan komt. Want het zou zomaar eens kunnen dat je tijdens die dag nog interessantere deals kunt maken dan de traditionele Viking Deals. Be prepared, viking!

Tabel: de meest populaire Mobile Vikings kortingscodes

Korting Geldige korting Gezien in
€45/maand Haal meteen bij Mobile Vikings internet thuis +mobiel voor €45/maand
€10/maand Krijg vandaag GSM-Abonnement vanaf €10/maand bij Mobile Vikings
€45/maand Haal meteen internet thuis+mobiel vanaf €45/maand bij Mobile Vikings
- 25% Surf nu met tot 25% goedkoper bij Mobile Vikings
€ 47/maand Scoor hier jouw Combo Abonnementen via Mobile Vikings vanaf slechts € 47/maand
€ 149 Ontvang vandaag jouw GRATIS installatie t.w.v. € 149 bij Mobile Vikings
-10€ Mobile Vikings kortingscode voor -10€ op je abonnement
Extra korting Krijg extra korting door Vikingpunten te verzamelen