NHA kortingscodes geldig in december 2023

Ontdek een NHA kortingscode en ontvang korting op de online aankopen in België

-30%

korting

Grijp jouw -30% NHA korting op je opleiding

 • 366 keer gebruikt

Je kunt een KMO-subsidie aanvragen voor je cursus

-30%

korting

Grijp jouw -30% NHA korting op je opleiding

 • 201 keer gebruikt

Je kunt een KMO-subsidie aanvragen voor je cursus

-€25

korting

Bespaar hier tot wel -€25 op een studie bij NHA

 • 277 keer gebruikt

Selecteer €25 korting als jouw welkomstcadeau

-10%

korting

Krijg -10% NHA korting

 • 310 keer gebruikt

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang 10% korting

€ 16,60

actie

Krijg vandaag jouw Spaanscursus bij NHA voor maar € 16,60/maand

 • 387 keer gebruikt

Zie website voor details

-10%

korting

NHA kortingscode voor -10% op een opleiding naar keuze

-20%

korting

NHA kortingscode voor -20% op inschrijvingen voor 31/08

€200

actie

Pak meteen een BSO diploma bij NHA voor €200

€ 99

actie

Claim hier jouw Beroepsgerichte opleidingen bij NHA vanaf slechts €99

Zie website voor details

-€30

korting

NHA kortingscode voor €30 Extra korting + GRATIS Cadeaus

Zie website voor details

Veelgestelde vragen (FAQ)

tagy avatar

Wanneer heb ik het meeste kans om een werkende kortingscode van NHA te vinden?

Bij NHA heb je het meeste kans op een kortingscode gedurende Black Friday en Cyber Monday. Andere mogelijke momenten zijn: korting op je verjaardag, Nina Day, op Glamour Day op Singles Day, tijdens Halloween, gedurende Kerst of enkel op moederdag.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Mijn NHA kortingscode werkt niet in december 2023. Wat kan ik doen?

Een geldige kortingscode heeft altijd een geldigheidsdatum. Wanneer deze is verstreken, krijg je een foutmelding na het invullen ervan. Controleer in dit geval de verloopdatum. Bij twijfel, neem contact op met de klantendienst van NHA.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Welke is momenteel de grootste kortingscode van NHA geldig in België?

De grootste vouchercode die momenteel geldig is, is deze: Krijg vandaag jouw Spaanscursus bij NHA voor maar € 16,60/maand

kortingscode's avatar
tagy avatar

Is er een altijd werkende kortingscode beschikbaar bij NHA?

Een NHA coupon code die altijd werkt, is nog niet voorgekomen. Op deze pagina staan codes die beperkt geldig zijn in tijd.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Krijg je bij NHA een kortingscode op je verjaardag?

Neen, als je jarig bent, krijg je momenteel geen promotiecode. Schrijf je in op de NHA nieuwsbrief, voor mocht dit in de toekomst veranderen.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Waar kan ik een kortingscode voor NHA vinden?

Alle actuele kortingscodes voor NHA verzamelen we op deze pagina. We vinden deze codes via hun nieuwsbrief, folder of app. Soms zien we ze in magazines zoals Libelle of bij Tweakers. Ofwel vinden we ze via influencers, social media kanalen zoals Youtube, Reddit en Tiktok. En natuurlijk krijgen we ook codes toegestuurd van onze partners zelf.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Ik heb mijn kortingscode voor NHA vergeten in te vullen. Wat kan ik doen?

Neem contact op met de NHA klantendienst en vraag of je deze korting alsnog kunt krijgen, eventueel in de vorm van een geschenkbon.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Is de NHA kortingscode enkel geldig voor een nieuwe klant bij een eerste bestelling, of zijn deze ook geldig voor bestaande klanten?

Dit is voor elke code verschillend. Lees de specifieke voorwaarden van de code zelf om dit te weten te komen.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Geeft NHA ook studentenkorting?

Neen, momenteel schenkt NHA geen korting voor de student. Studenten raadplegen best de webshop of klantendienst zelf voor de meest actuele info.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Zijn deze kortingscodes geldig in België?

Ja, alle recente codes die op deze pagina worden gebundeld, zijn geldig in België.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Ontvang je na je opleiding bij NHA een erkend diploma?

Je kan alle informatie of diploma’s vinden op de website van NHA.

kortingscode's avatar

Alles over de NHA kortingscode

NHA Kortingscode pagina

 • Schrijf je nu in voor een opleiding bij NHA en maak gebruik van een kortingscode
 • klik op inschrijven en kies de opleiding die je wenst te volgen bij NHA, hier krijg je ook alle info over de kosten en het verloopµ
 • Vul je gegevens in en ga daar naar de betaalpagina
 • onderaan kan je een geldige kortingscode invoeren en druk dan op ‘controleren’
 • Controleer je aankoop volledig zodat alle gegevens juist zijn ingevoerd en ga door naar betalen. Je bestelling is nu afgerond.

Meer tips om korting te krijgen bij NHA.be

Dit moet je weten over NHA

De afgelopen 85 jaar volgden naar schatting meer dan 2.000.000 cursisten de cursussen en opleidingen van NHA. Dit maakt NHA één van de grootste scholen voor thuiscursussen en -opleidingen van Nederland. NHA is gevestigd in Panningen aan de Industrieterrein 37. NHA is opgericht door een onderwijzer die het onderwijs betaalbaar en bereikbaar wilde maken voor iedereen. Hoge kwaliteit tegen laag lesgeld, dat is de missie van NHA.

Goed om te weten is dat NHA erkend door het ministerie van Onderwijs.

Deze producten verkoopt NHA

Bij NHA kan je een diversiteit aan cursussen volgen. Denk hierbij aan beroepsopleidingen, taalcursussen, hobbycursussen en een cursus hoe je eigen bedrijf te starten. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om bij NHA je diploma (of deelcertificaten) te halen voor het VMBO/HAVO/VWO.

De meeste opleidingen worden begeleid door ervaren docenten die jou bijstaan in je studiegang op weg naar dat begeerlijke diploma. Je staat er dus niet alleen voor. Je kan zelfs tot na 3 jaar na je start huiswerk in sturen.

Mocht je een opleiding overwegen dan is het goed om te weten dat er vaak een ‘tijdelijk’ gratis cadeau zoals een tablet of headphone wordt weggegeven.

Deze opleidingen kan je volgen bij NHA

Kijken we naar de meest gevolgde opleidingen dan ziet de top 8 er als volgt uit:

 1. Apothekersassistent
 2. Administratief medewerker
 3. Boekhouden
 4. Bedrijfsbeheer
 5. Copywriting
 6. Dierenverzorging
 7. Fotografie
 8. Fietsenmaker

Deze 8 opleidingen zijn maar een kleine greep uit het totaal aantal van wel meer dan 500 verschillende opleidingen die NHA aanbied.

Zoals je ziet is er een zeer gevarieerd aanbod aan opleidingen. Elke opleiding heeft op de site van NHA zijn eigen pagina. Hierop wordt zeer gedetailleerd weergegeven hoe de opleiding is opgebouwd.

Zo zie je dat er bij elke opleiding de volgende elementen worden besproken.

 1. Algemeen
 2. Programma
 3. Diploma
 4. Stap-budget uitleg
 5. Zo studeer je
 6. Studieduur
 7. Lesgeld

Dit geeft een goed overzicht van wat je kan verwachten. Zodoende kan je een weloverwogen keuze maken voordat je een studie kiest bij NHA. Daarnaast biedt NHA je ook nog de mogelijkheid om een proefles te volgen. Je kan je ook direct inschrijven en 15 dagen gratis proberen om te kijken of de opleiding iets voor jou is.

NHA Opleidingen

Ontdek de beste NHA promoties

NHA biedt wel veel soorten kortingen. Wat denk je van een gratis tablet of gratis headphone? Als je je inschrijft voor een opleiding dan heb je de keuze om een tablet of headphone uit te kiezen, maar ook behoort een korting van 25 euro tot de mogelijkheden. Wat het helemaal interessant maakt is dat je de door jou gekozen opleiding binnen 15 dagen gratis mag terugsturen. Ideaal voor als je niet helemaal zeker bent. Want laten we eerlijk zijn de keuze om een opleiding te gaan volgen gaat niet over een nacht ijs.

50% korting op het lesgeld. Overal op de site zie je prijzen staan die zijn doorgestreept. Dit zijn de eigenlijke prijzen van de opleiding. Omdat NHA als missie heeft om onderwijs voor iedereen betaalbaar te houden, geven ze 50% op de lesgelden. Daarom zie je veel doorgestreepte prijzen op de website staan met daaronder de nieuwe prijs die als het goed is 50% goedkoper is. Dit is een van de voordelen die je krijgt als je kiest om te gaan studeren bij NHA

Als kers op de taart is daar de ‘lesgeld terug als je niet slaagt’. Hiermee zegt NHA tegen haar klanten dat het niet mis kan gaan en dat hun geloven in hun aanpak. Mocht je niet slagen dan kan je conform de voorwaarden het lesgeld terugkrijgen.

Heeft NHA ook cashback acties?

Zover we kunnen nagaan is geen cashback korting aangeboden door NHA.

Ontvang je een kortingscode bij inschrijving op de NHA nieuwsbrief?

NHA bied je géén korting als je je inschrijft voor de nieuwsbrief. Uiteraard wordt je op de hoogte gehouden van allerlei zaken rondom de opleidingen en cursussen van NHA. Zo wordt je wel als eerste op de hoogte gehouden van de exclusieve aanbiedingen. Deze vind je dan als eerste in je mailbox.

NHA nieuwsbrief

Extra voordeel voor alle werkende en werkzoekende middels het STAP-budget

Met ingang van 1 januari 2022 is het mogelijk om in Nederland te studeren met een jaarlijkse vergoeding van 1000 euro op een opleiding. Dit heet het STAP-budget.

Het STAP-budget geeft aan dat jij jouw positie op de arbeidsmarkt kan versterken door het STAP-budget. Daarmee krijg je van de overheid tot wel 1000 euro per jaar vergoed op je opleiding mits deze opleider is erkend door de overheid. Op de NHA site staat exact aangegeven welke opleiding daarvoor in aanmerking komt. Voor de beeldvorming, dit zijn bijna alle opleidingen die te volgen zijn via NHA. En dan gratis. Zowel  op de site van het UWV als die van NHA vind je er meer informatie over.

Het STAP-budget kan jaarlijks door iedere werkende of werkzoekende tussen de 18 en de AOW -gerechtigde leeftijd worden aangevraagd.

nha stap-budget

Heeft NHA ook een app?

Momenteel heeft NHA geen app. Dit zou in de toekomst best nog wel eens kunnen wijzigen. Houd daarom hun site en social media kanalen in de gaten.

Extra korting op Black Friday

NHA doet vaak mee aan de black Friday deals, echter zijn er geen kortingen bekend zoals deze zijn gegeven in het verleden. Daarom is het raadzaam om je alsnog in te schrijven voor de nieuwsbrief zodat je daarvan op de hoogte wordt gehouden.

Tabel: de meest populaire NHA kortingscodes

Korting Geldige korting Gezien in
gratis Geniet nu nog van een Gratis Cadeau bij jouw NHA Thuisstudie
-15% Bespaar nu 15% op het lesgeld + GRATIS Cadeau voor jouw NHA thuiscursus
€ 99 Claim hier jouw Beroepsgerichte opleidingen bij NHA vanaf slechts €99
€200 Pak meteen een BSO diploma bij NHA voor €200
-20% NHA kortingscode voor -20% op inschrijvingen voor 31/08
-10% NHA kortingscode voor -10% op een opleiding naar keuze
-€30 NHA kortingscode voor €30 Extra korting + GRATIS Cadeaus
10% Ontvang 10% korting bij inschrijving op de nieuwsbrief
-20% Enkel vandaag 20% op talencursussen
-30% 30% korting op inschrijfkosten
-40% -40% op een tablet bij het inschrijven van een cursus
-50% 50% korting op proeflessen