Wickey kortingscodes geldig in juni 2024

Ontdek een Wickey kortingscode en ontvang korting op de online aankopen in België

- €25

korting

€25 korting op je bestelling bij Wickey

  • 314 keer gebruikt

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang €25 korting op je bestelling

- 35%

korting

Tot 35% Wickey korting op speeltoestellen

  • 149 keer gebruikt

Check artikelen in de sale

- €4,95

korting

Krijg meteen €4,95 korting op je bestelling bij Wickey

  • 188 keer gebruikt

in de vorm van gratis verzending bij een bestelling vanaf €50

- € 100

korting

Wickey kortingscode voor € 100 extra korting op jouw aankopen

Enkel geldig bij een besteding vanaf € 1000

- € 100

korting

Wickey kortingscode voor € 100 korting op Speeltoestellen

Zie website voor details

- €50

korting

Wickey kortingscode voor €50 extra korting op alle speeltoestellen

- € 150

korting

Wickey kortingscode voor € 150 extra korting op jouw aankopen

€ 100,- extra korting op speeltoestellen tot € 1000,- met de code SUMMER100 of € 150,- extra korting op speeltoestellen vanaf € 1000,- met de code SUMMER150 - tot en met 26.06.2023!

- €100

korting

Wickey kortingsode voor -€100,- extra korting op alle speeltoestellen tot €1.000,-

Hoe gebruik je een kortingscode bij Wickey?

  • Shop  nu extra voordelig bij Wickey door gebruik te maken van een geldige Wickey kortingscode
  • Surf naar de webshop van Wickey en ga opzoek naar de artikelen die je wenst aan te kopen
  • plaats de artikelen in het winkelmandje en ga verder naar afrekenen
  • hier krijg je de mogelijkheid om een Wickey kortingscode in te voeren
  • klik op ‘nu kopen’ om je order verder af te ronden

Meer tips om korting te krijgen bij Wickey.be

Dit moet je weten over Wickey

Het verhaal van Wickey is begin jaren ’90 begonnen. Directeur Guido Goyen verkocht destijds namelijk het eerste speeltoestel. Daarna zijn er vele gevolgd. Het is een van oorsprong Duits bedrijf dat tegenwoordig echter in heel Europa actief is. Sterker nog, wereldwijd staan er meer dan een half miljoen speeltoestellen van Wickey, waar kinderen urenlang mee kunnen spelen. Wickey als onderneming bestaat nog niet zo lang. In 2009 opende de winkel haar deuren. Sindsdien worden de speeltorens onder de gelijknamige merknaam verkocht. Het assortiment is de laatste jaren uitgebreid met diverse soorten kinderbedden.

Welke producten verkoopt Wickey?

Wickey is vooral bekend van de speeltoestellen. Het is dan ook logisch dat je bij het openen van de webshop als eerste de speeltoestellen ziet. Je hoeft niet bang te zijn dat er maar één type is om uit te kiezen. Wickey heeft namelijk allerlei varianten gemaakt. Het ene toestel heeft een wat langere glijbaan, terwijl de andere een schommel, of zelfs twee kan hebben. Als volwassene kun je overigens gezellig meedoen. Er zijn toestellen met een rekstok, waarbij je je gymshark kunt aantrekken om lekker sportief te doen. Vergeet echter niet dat het speelgoed voor kinderen is.

Losse speeltoestellen

Bij Wickey wordt onder een speeltoestel het complete pakket verstaan. Dit is een toestel met een glijbaan en/of schommel, een klimgedeelte en een leuk ontwerp, bijvoorbeeld in de vorm van een piratenschip. Je kunt echter ook een aparte schommel of glijbaan aan je bestelling toevoegen. Dat geldt ook voor een zandbak. En vergeet niet om even bij de accessoires te kijken. Daar staan allerlei artikelen die het spelen op de speeltoren nog leuker maken. Dan kun je denken aan een rekstok of wipkip.

Slapen

Van al dat spelen worden de kinderen natuurlijk een beetje moe. Als ouder ben je daar overigens maar wat blij mee. Het leuke aan Wickey is dat er ook kinderbedden in het assortiment zitten. Daarbij gaat het om het ‘gewone’ kinderbed, maar ook om een hoogslaper en een stapelbed. En er zijn ook diverse mooie accessoires voor in de kinderkamer te koop.

Pro

Met de artikelen van Wickey waan je je af en toe in een echte speeltuin. Die spullen verkoopt Wickey overigens ook. Je vindt de professionele toestellen onder het kopje ‘pro’. Je kunt deze toestellen bijvoorbeeld in een openbare speeltuin of op de camping neerzetten. Particulieren kunnen ze ook aanschaffen, maar het worden niet voor niks toestellen voor professioneel gebruik genoemd. Dat zie je ook wel aan de prijzen, die een stukje hoger liggen dan bij de rest van het assortiment. De toestellen zijn in allerlei formaten te koop, waarbij sommigen een afmeting hebben van meer dan 50 vierkante meter.

Welke merken verkoopt Wickey?

Wickey is een eigen merk, dus in die zin worden er geen andere merken verkocht. Maar gezien de grootte van het assortiment is het goed om enkele collecties eruit te lichten. Smart Seaside is de naam van een bijzonder speeltoestel van Wickey. Hierin vind je een glijbaan, twee schommels en een speelhut. Het leuke aan Wickey is dat de speeltoestellen je kinderen het gevoel geven dat ze altijd op vakantie zijn. Je hebt geen Aqua Mundo meer nodig als je zo’n uitgebreid speeltoestel hebt. Vul de Air Up met water en je kinderen kunnen een hele dag spelen.

Neem een kijkje op de aanbiedingenpagina van Wickey

Het kan soms even schrikken zijn als je naar de prijzen van de speeltoestellen van Wickey kijkt. Niet dat dit vreemd is, het zijn immers soms halve speeltuinen. Nu is er wel een manier om op de aanschaf te besparen, en dat is door naar de aanbiedingen van Wickey te kijken. Dat zijn er behoorlijk wat. De kortingen kunnen flink oplopen, tot wel 40%. Als je bedenkt dat er speeltoestellen zijn die voor 5.000 euro worden verkocht, dan kun je dit flink in je portemonnee voelen, in de goede zin. De aanbiedingenpagina is altijd gevuld. Daarnaast zijn er wisselende acties. Voor speciale gelegenheden, zoals Pasen en de kerstdagen, zijn er extra kortingsacties.

Ontvang je een kortingscode bij inschrijving op de Wickey nieuwsbrief?

De nieuwsbrief van Wickey is al leuk om te ontvangen, omdat je er iedere keer weer nieuwe speeltoestellen voorbij ziet komen. Maar dat is niet alles. Wickey geeft je namelijk een kortingscode ter waarde van €25. De kortingscode is geldig voor bestellingen met een totaalbedrag van minimaal 500 euro. In de nieuwsbrief vind je behalve de nieuwtjes ook aankondigingen van acties van Wickey. Je registreert je heel eenvoudig, door je mailadres op de website in te voeren.

Heeft Wickey ook een app?

Wickey heeft een prima werkende website, maar geen app. Mocht het bedrijf in de toekomst met deze service komen, dan wordt dit ongetwijfeld aangekondigd in de nieuwsbrief. Ook de website van Wickey wordt goed bijgehouden, dat geldt ook voor de Facebookpagina. Facebook van Wickey is trouwens een aanrader, omdat er allerlei mooie kortingen op verschijnen.

Doet Wickey mee aan Black Friday?

Black Friday is ieder jaar weer een feestje bij Wickey. Er zijn allerlei mooie acties, waarbij de voordelen erg hoog kunnen oplopen. Hoe hoog de kortingen tijdens de komende edities gaan zijn, is nog de vraag. Maar dat ze flink gaan zijn, is wel zeker. Als je kijkt naar eerdere edities van Black Friday, dan waren de kortingen toen 60%. En het wordt nog mooier. Black Friday begint bij Wickey namelijk al een week eerder. En het duurt tot en met Cyber Monday. De kortingen zitten op allerlei artikelen, van een speeltoestel tot een schommel. Hoe zorg je ervoor dat je de acties niet mist? Om te beginnen zet je de datum van Black Friday in je agenda. Vervolgens houd je tegen die tijd de website, nieuwsbrief en Facebookpagina in de gaten. Dan weet je zeker dat er binnenkort met flinke korting een speeltoestel in je tuin staat.

Tabel: de meest populaire Wickey kortingscodes

Korting Geldige korting Gezien in
- € 75 Wickey kortingscode voor € 75 extra korting op deze Speeltoestellen
-€150 Wickey kortingscode voor €150 korting op alle speeltoestellen
- € 100 Wickey kortingscode voor € 100 korting op Speeltoestellen
- € 100 Wickey kortingscode voor € 100 extra korting op jouw aankopen
- €100 Wickey kortingsode voor -€100,- extra korting op alle speeltoestellen tot €1.000,-
- € 150 Wickey kortingscode voor € 150 extra korting op jouw aankopen
- €50 Wickey kortingscode voor €50 extra korting op alle speeltoestellen
- 40% Ontvang tot 40% korting op artikelen in de sale
- 20% - 20% op alle speeltoestellen van Wickey
- €50 Wickey kortingscode voor €50 korting op speeltoestellen
- 15% - 15% korting op stapelbedden bij Wickey
- €100 - €100 korting op klimstenen van Wickey