Betcenter kortingscodes geldig in juli 2024

Ontdek een Betcenter kortingscode en ontvang korting op de online aankopen in België

€10

korting

Scoor €10 extra met jouw weddenschap bij Betcenter

  • 410 keer gebruikt

zie cashclub: https://www.betcenter.be/nl/page/cashclub-how-to11

- 30%

korting

Ontvang tot wel 30% Member-rewards op je winst

  • 262 keer gebruikt

Plaats minimum 5 weddenschappen

-10%

korting

Ontvang alle Betcenter promotiecodes via de nieuwsbrief

  • 207 keer gebruikt

€ 30

actie

Wed vandaag met € 30 extra winst bovenop jouw winsten bij Betcenter

  • 379 keer gebruikt

Zie website voor details

+ € 30

actie

Krijg nu nog € 30 bovenop jouw winst bij Betcenter

Enkel geldig op een bet van € 10. Zie website voor details

26 x

actie

Win nu met tot 26 x jouw inzet tijdens deze selectie wedstrijden bij Betcenter

Zie website voor details

€ 500

actie

Win vandaag tot € 500 bij Betcenter

Zie website voor details

20x

actie

Win nu tot 20x jouw inzet tijdens jouw favoriete wedstrijden bij Betcenter

Gevonden op de "Aanbiedingen" pagina

€ 50

actie

Maak nu kans op € 50 extra boost bij Betcenter

Hoe gebruik je een kortingscode bij Betcenter?

  • Waag je kans online en maak gebruik van extra speeltegoed
  • Maak een account aan en kies het spel waarbij je online een gokje wenst te maken
  • Wanneer je je keuze hebt gemaakt klik je op ‘ga verder’
  • hier kan je jouw promotiecode toevoegen
  • Het speeltegoed zal worden toegevoegd aan jouw account

Meer tips om korting te krijgen bij Betcenter.be

De geschiedenis van Betcenter

Betcenter is al een lange periode actief en ze focussen zich alleen op de Belgische gokmarkt. Het bedrijf is begonnen in 2005. In die tijd begon online gokken (soms met korting) een beetje populair te worden.

In België heb je een vergunning van de Belgische Kansspelencommissie nodig om gokspellen aan te bieden en daar is Betcenter dan ook van voorzien. Ze hebben meerdere licenties van de Belgische Kansspelencommissie en dit stelt ze in staat om sportweddenschappen in België legaal aan te bieden. Betcenter is tegenwoordig zeer populair en heeft meer dan honderd werknemers in dienst.

De voordelen van een weddenschap met gunstige odds

We gaven in de voorgaande alinea al aan dat Betcenter de focus heeft gelegd op sportweddenschappen met gunstige odds. Wedden op sportwedstrijden is momenteel populair en Betcenter speelt daar handig op in. In deze paragraaf zullen we eerst even kort de verschillende voordelen van wedden bespreken.

Door Betcenter zijn wedstrijden aantrekkelijker

Wanneer je voor een online weddenschap gaat, dan wordt de match nog spannender. Bij het gokbedrijf Betcenter kun je niet alleen gokken met korting op de uitslagen, maar ook op verscheidene andere wedstrijdgebeurtenissen. Ga je bijvoorbeeld gokken met korting op een voetbalwedstrijd? Dan kun je wedden op het aantal gele kaarten, aantal hoekschoppen en nog meer wedstrijdactiviteiten. Ook heb je de mogelijkheid om op live scores te wedden. Tijdens de match zelf kun je dan nog inzetten op basis van de actuele stand. Gokken met korting doe je niet alleen voor het geld, maar ook omdat het leuk en spannend is.

Online weddenschappen maken een competitie leuk

Veel mensen denken dat wedden een solistische aangelegenheid is. Je kunt er uiteraard voor kiezen om alleen een gokje te wagen, maar wedden kun je ook samen doen. Misschien ben je van plan om samen met vrienden een voetbalwedstrijd te kijken. Dat is al leuk, maar de match wordt nog leuker wanneer jullie geld op die match gaan inzetten. Jullie kunnen elkaar tijdens de match dan een beetje klieren en dat zorgt voor een leuke dynamiek.

Je hebt meer kans om geld te winnen bij online weddenschappen

Bij veel gokspellen heb je geluk nodig, want anders ga je niet winnen. Dit geldt bijvoorbeeld voor een spel als roulette. Daarnaast heb je ook verschillende spellen waarbij strategie komt kijken. Dit geldt bijvoorbeeld voor blackjack en poker. Voor die spellen zijn hele cursussen ontwikkeld en verschillende experts hebben er boeken over geschreven.

Veel mensen denken dat bij wedden op sport geen strategie komt kijken. Natuurlijk speelt geluk wel een belangrijke rol, want een match is bijzonder onvoorspelbaar. Toch kun je met voorkennis het geluk naar je hand zetten. Wanneer je veel weet over de vorm van een team, dan kun je makkelijker voorspellen hoe een match verloopt.

Betcenter promoties en aanbiedingen

Hopelijk ben je enthousiast geworden door de voorgaande alinea’s over wedden op sportwedstrijden. Als Belgische inwoner kun je via de website een account aanmaken. Ook kun je bij Betcenter genieten van verschillende aanbiedingen. In deze paragraaf bespreken wij de verschillende soorten bonussen van Betcenter.

Promoties voor nieuwe spelers

Gokbedrijven willen natuurlijk nieuwe spelers aantrekken. Daarom hebben ze vrijwel altijd bonussen voor nieuwe spelers. De bonussen kunnen om de zoveel tijd veranderen, maar bij Betcenter kun je vrijwel altijd gebruikmaken van een stortingsbonus. Maar hoe werkt deze stortingsbonus dan? Dat zullen we even kort uitleggen. Je maakt eerst een account aan en deze wordt vervolgens gecontroleerd. Na de verificatie heb je de mogelijkheid om je eerste geldbedrag te storten. Betcenter geeft je dan bijvoorbeeld een stortingsbonus van 100%. Zet je dus 50 euro op je account? Dan geven zij je een bonus van 50 euro. Er zijn uiteraard wel voorwaarden aan een actie van Betcenter verbonden. Je kunt niet 25.000 euro storten en vervolgens een bonus van 25.000 euro krijgen. Ze werken namelijk met limieten.Je kunt de bonus ook niet direct laten uitbetalen, want je moet het geld eerst rondspelen. Dit houdt in dat je meerdere weddenschappen moet aangaan. Na een tijdje heb je het bedrag rondgespeeld en dan is de bonus vrij. Er zit dus altijd een limiet op het stortingsbedrag en bij een nieuwe code is er soms een ticket check.

Promoties en aanbiedingen voor bestaande spelers

Betcenter heeft ook regelmatig een leuke actie voor bestaande spelers. Het punt is dat we over het type actie niet veel zinnigs kunnen zeggen. Dit is namelijk afhankelijk van de tijdsperiode. Soms hebben ze bijvoorbeeld een leuke actie bij wereldkampioenschappen of wedstrijden die vaak worden bekeken. Dan verstrekken ze een Betcenter code en vervolgens kun je lekker inzetten. Als bestaande speler is het dan ook aan te raden om regelmatig de website in de gaten te houden. Op die manier loop je namelijk geen aantrekkelijke Betcenter code mis. Betcenter staat immers bekend om de royale bonussen. Hier kun je van profiteren, nadat je een code hebt ingevuld.

Coupons en promoties bij weddenschappen

Ze vinden het bij Betcenter ook belangrijk om actieve spelers te belonen. Actieve spelers zorgen immers voor de inkomsten en geven het gokbedrijf bestaansrecht. Daarom krijg je bij Betcenter een zogenaamde loyaliteitsbonus. Dit houdt in dat je bij elke weddenschap bonus points krijgt. Het aantal punten dat je als speler krijgt is voor een groot deel afhankelijk van het soort weddenschap en hoeveel je gaat inzetten. Actieve spelers kunnen in ieder geval veel member points verzamelen en deze vervolgens inzetten.

Andere unieke punten van Betcenter

Bij Betcenter geniet je niet alleen van een code, maar tegelijkertijd heeft dit gokbedrijf nog andere positieve punten. Daar gaan we in deze paragraaf wat dieper op in.

Je kunt snel een code invoeren en beginnen met de weddenschappen

Bij veel gokbedrijven moet je eerst een lange tijd wachten voordat je echt kunt beginnen met gokken. Dit komt omdat er verschillende voorwaarden zijn en medewerkers moeten je registratie daarom eerst controleren. Ook moet je een code hebben om te profiteren van aanbiedingen. In de eerste plaats moet de persoon boven de 18 jaar zijn en in sommige landen zelfs boven de 21. Daarnaast moet je een Belgisch paspoort hebben en zo zijn er nog meer voorwaarden. Betcenter is echter een groot bedrijf en daarom hoef je niet lang te wachten voordat je kunt beginnen met gokken. Meestal wordt het account binnen enkele werkdagen goedgekeurd. Betcenter kan dit mogelijk maken, omdat ze veel medewerkers hebben en een goed georganiseerde klantenservice.

Een weddenschap met aantrekkelijke odds in een veilige omgeving

Het internet is tegenwoordig niet meer zo onschuldig. Cybercriminelen liggen overal op de loer en daarom is een goede beveiliging van groot belang. Jij als internetgebruiker bent verantwoordelijk voor een goede virusscanner en websites moeten ook voldoen aan een veilige verbinding. Dit geldt zeker voor een gokbedrijf, want daar wordt met betrouwbare gegevens gewerkt. Betcenter gebruikt dezelfde beveiligingstandaarden als grote banken.

De website is in verschillende talen beschikbaar

Alleen Belgische inwoners kunnen spelen bij Betcenter, maar de website is wel beschikbaar in verschillende talen. Dat is handig, want alleen in België zelf worden al twee officiële talen gesproken. Daarnaast heb je ook veel mensen uit andere landen in België wonen. De taal is beschikbaar in het Frans, Duits, Engels, Nederlands en Turks. Ook de aanbiedingen worden gelukkig vertaald.

Betcenter is gebruiksvriendelijk en heeft goede odds

Gokkers hebben de mogelijkheid om zich te registeren bij verschillende websites. Daarom zijn ze ook kritisch en hechten ze veel waarde aan de gebruiksvriendelijkheid. Ook daar heeft Betcenter heel handig op ingespeeld. Veel gokwebsites staan vol met geavanceerde functies. Op het eerste gezicht lijkt dit handig, maar soms maakt dit het gebruik juist nodeloos ingewikkeld. Dit kun je een beetje vergelijken met toevoegingen aan eten. Je kunt uiteraard allemaal verschillende kruiden toevoegen, maar daardoor hoeft het niet eten niet per se lekkerder te smaken. Wanneer je inlogt via de website van Betcenter, dan krijg je direct een positieve eerste indruk. Er komt wel veel informatie op je af, maar je brein kan dit gemakkelijk verwerken. Dit geldt zeker voor mensen die een beetje digitale ervaring hebben. Het dashboard is het fundament van een gokwebsite en bij Betcenter is deze bijzonder praktisch ingericht. Je kunt gelijk een gokje wagen en de odds worden ook duidelijk weergegeven.

Weet je niet precies waar je op moet gokken met korting? Ook dat is geen enkel probleem, want ze geven je inspiratie. Er wordt bijvoorbeeld aangegeven op welke populaire sportevenementen je kunt wedden. De Futsul League en Champions League zijn bijzonder populair. Naast voetbal kun je ook wedden op tennis en op nog veel meer aantrekkelijke sporten. De resultaten zijn na een match vrijwel direct zichtbaar. Het dashboard en de algehele service van Betcenter worden gewaardeerd door de gebruikers. Gemiddeld gezien krijgt Betcenter een hoger gemiddelde dan veel andere bedrijven. Dit komt niet alleen door het dashboard, maar ook door de uitstekende klantenservice. Ook bij vragen over deals staan ze voor je klaar.

Heeft Betcenter ook een app?

In dit digitale tijdperk zijn er om de zoveel tijd weer technologische vernieuwingen. Steeds meer bedrijven kiezen er ook voor om apps te ontwikkelen. Het laten ontwikkelen van een app brengt verschillende voordelen voor een gokbedrijf met zich mee. Jongvolwassenen maken in deze tijd vaker gebruik van de smartphone in vergelijking met andere elektronische apparaten. Op een smartphone is een app gebruiksvriendelijker dan een website. Websites hebben een langere laadtijd en veel zijn ook niet geoptimaliseerd voor de telefoon.

Om die reden heeft Betcenter ook geïnvesteerd in een goede app. De app is voor Betcenter een goede investering geweest. Deze is namelijk populair en wordt veel gebruikt. Daarom blijven ze de app optimaliseren om zo de klanten optimaal van dienst te zijn. Je krijgt via de app soms ook toegang tot de maandelijkse cash club.

Enkele laatste woorden over Betcenter

In deze tekst zijn we dieper ingegaan op Betcenter. We hebben de verschillende bonussen en veel andere relevante zaken besproken. Je hebt nu een goed beeld van deze gokwebsite gekregen en hopelijk ben je enthousiast.

Het is wel van belang om verantwoord te gokken. Ook wanneer je korting krijgt. Gokken op voetbal is alleen leuk wanneer je dit doet met geld dat je echt kunt missen. Merk je dat je een verslaving begint te ontwikkelen? Dan kun je contact opnemen met een hulpinstantie.

Hou deze pagina zeker in de gaten om op de hoogte te blijven van nieuwe kortingscodes.
Ook voor nieuwe klanten is er een betcenter code.

Tabel: de meest populaire Betcenter kortingscodes

Korting Geldige korting Gezien in
+ € 20 Win nu tot wel € 20 extra op jouw winsten bij Betcenter
26 x Win nu met 26 x jouw inzet tijdens deze selectie voetbalwedstrijden bij Betcenter
20x Win nu tot 20x jouw inzet tijdens jouw favoriete wedstrijden bij Betcenter
€ 500 Win vandaag tot € 500 bij Betcenter
26 x Win nu met tot 26 x jouw inzet tijdens deze selectie wedstrijden bij Betcenter
+ € 30 Krijg nu nog € 30 bovenop jouw winst bij Betcenter
€ 50 Maak nu kans op € 50 extra boost bij Betcenter
- €10 Scoor €10 speeltegoed op je eerste weddenschap
- €15 Pak nu €15 speeltegoed
-20% - 20% op alle voetbal weddenschappen
- 30% - 30% korting op je eerste games
- €30 €30 speeltegoed op jouw volgende weddenschap
- 5% Scoor 5% korting dankzij deze Betcenter code