Eleven Sports kortingscodes geldig in februari 2024

Ontdek een Eleven Sports kortingscode en ontvang korting op de online aankopen in België

-10%

korting

Scoor -10% korting op jouw Eleven Sports pas

  • 55 keer gebruikt

Bestel nu je All Access Jaarpas of Pro League Jaarpas en ontvang 10% korting

-4,99€

korting

Scoor meteen -€4,99 korting op je maandpas

  • 311 keer gebruikt

Kies voor een Pro Leage maandpass ipv. een All Access maandpas en bespaar €4,99 op je maandabonnement bij Eleven Sports

-5%

korting

Eleven Sports kortingscode voor -5% op je abonnement

-25%

korting

Eleven Sports kortingscode voor -25% op je jaarpas

20 x

actie

Win nu tot 20 x jouw inzet op Pro League voetbal wedstrijden bij Eleven Sports

Zie website voor details

- €7,50

korting

Grijp gelijk €7,50 korting op een Eleven Sports abonnement

- 10%

korting

Eleven Sports kortingscode voor 10% korting

Zie website voor details

Hoe gebruik je een kortingscode bij Eleven Sports?

Eleven kortingscode pagina

  • Maak een account aan op elevensports.be
  • klik op de artikelen die u wenst aan te kopen
  • Je zal eerst moeten inloggen op elevensports.be om af te rekenen
  • Voer nu je geldige kortingscode in in het vakje rechts onder en druk op toepassen
  • je bedrag zal in mindering worden gebracht en staat klaar om af te rekenen

Meer tips om korting te krijgen bij Elevensports.be

Over Elevensports.be

Eleven Sports is een bedrijf dat televisiekanalen beheert die gerelateerd zijn aan sport. Het bedrijf is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en eigendom van de Italiaan Andrea Radrizzani. Hij is bekend van sportmarketingbureau MP & Silva en The Channel Company. Ook is hij eigenaar van de Engelse voetbalclub Leeds United uit de Premier League. Eleven Sports is behalve in België actief in Luxemburg, Polen, Portugal, Singapore, Taiwan, Italië en de Verenigde Staten. In 2020 kocht Eleven Sports de rechten van de grootste Belgische voetbalcompetities. Eleven Sports heeft zes zenders, die online beschikbaar zijn en bij verschillende Vlaamse en Waalse aanbieders. Eleven Sports is te bekijken via de webshop, op je tablet, smartphone en televisie. En wat ook heel leuk is, je kan met vier vrienden tegelijk samen naar wedstrijden kijken. Zo is het net of je met elkaar in het stadion zit, terwijl je via gewoon thuis aan het kijken bent. Houd er wel rekening mee dat dit alleen mogelijk is als je via je desktop kijkt.

Deze producten verkoopt Eleven Sports

Het belangrijkste Belgisch voetbal is te zien bij Eleven Sports. Je kan een abonnement afsluiten om je favoriete ploeg aan het werk te zien. Er zijn abonnementen voor een dag, een maand en een jaar. Als je van jezelf weet dat je frequent gaat kijken is een jaarpas het meest gunstige abonnement om af te sluiten. Als test kan je eerst een zogenoemde dagpas kopen, of een keer bij een vriend gaan kijken. Zo kun je het gratis proberen. In een spannende eindfase van het seizoen is het wellicht handig om een maandpas aan te schaffen. Niet alleen de Belgische competitie is te bekijken op Eleven Sports. Ook onder meer de Bundesliga en de Italiaanse Serie A komen voorbij.

Meer dan voetbal

Behalve voetbal kan je bij Eleven Sports van meer topsport genieten. Het belangrijkste Europese toernooi op het gebied van hockey, de Euro Hockey League, is een van de voorbeelden. Net als topbasketbal uit de NBA en American football uit de NFL. De sportredactie maakt dagelijks een selectie aan de hand van de sportkalender. Eleven Sports is ook de ‘home of darts’ in België.

Elevensports producten

Livestream of herbekijken

Via on demand kan je bij Eleven Sports een wedstrijd herbekijken. Natuurlijk kan je ook alle sporten in een livestream bekijken. Het is bij Eleven Sports niet mogelijk om op meerdere schermen te kijken met één abonnement. Daar zitten extra kosten aan verbonden. Wel is een abonnement geldig voor meerdere devices. Zo kan je met één abonnement zowel op je iPhone als je Apple tv live sport bekijken.

live kanalen pagina

Verschillende abonnementen

Bij Eleven Sports kan je veel verschillende abonnementen afsluiten. Zoals gezegd kan je voor een dagpas, maandpas of jaarpas gaan. Maar ook in de jaarpassen is er een hoop verschil. Dat komt door de verschillende sporten die Eleven Sports aanbiedt. Als je het Belgische voetbal wilt zien, kan je daar een speciaal abonnement voor afsluiten. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld basketbal uit de NBA. In de webshop wordt duidelijk aangegeven welke abonnementen er allemaal zijn.

Eleven abonnementen

Welke merken verkoopt Eleven Sports?

Eleven Sports is geen webshop die merken verkoopt, maar waar je sportwedstrijden kunt zien. Je kunt bijvoorbeeld sporten bekijken als voetbal uit onder meer de Belgische en Engelse competities, maar ook andere sporten als ijshockey en darts.

Heeft Eleven Sports ook aanbiedingen?

Eleven Sports heeft in de webshop geen apart gedeelte met aanbiedingen. Dat is ook niet onlogisch. Eleven Sports moet grote bedragen betalen om de rechten van de verschillende sportcompetities binnen te halen. Voetbalrechten zijn bijvoorbeeld erg duur en ook de uitzendrechten van de NBA en NFL worden niet bepaald weggegeven. Als je goed zoekt, zijn er wel degelijk kortingen te vinden. Ook is het handig om in de gaten te houden of er tijdelijke deals zijn. Sommige sportwedstrijden worden weleens met korting aangeboden. Houd Facebook en de app goed in de gaten om op de hoogte te blijven.

Heeft Eleven Sports ook een nieuwsbrief?

Op de website van Eleven Sports is geen informatie te vinden over een nieuwsbrief. Wil je toch op de hoogte blijven van nieuws over dit bedrijf? Dan kun je de website in de gaten houden of hun sociale media gaan volgen. Via facebook wordt je op de hoogte gehouden van het laatste nieuws of bijzondere sportwedstrijden die je niet mag missen.

Met de app kijk je overal live sport

Met de app van Eleven Sports kan je overal van live wedstrijden genieten. Je hoeft geen seconde te missen van de Belgische voetbalcompetities, de Serie A en de Bundesliga. Ook als je van andere sporten houdt, kom je bij Eleven Sports aan je trekken. Topbasketbal uit de NBA of de spannendste UFC-gevechten bekijk je bij Eleven Sports. De app is verkrijgbaar in de Apple Store en de Google Play Store. Je abonnement is ook geldig voor de app, waardoor je ook als je niet thuis bent niets hoeft te missen.

Scoor een goedkoop jaarabonnement op Black Friday

Op Black Friday kan je goede deals scoren bij Eleven Sports. Een jaarabonnement kon je tijdens eerdere edities voor de helft van de prijs aanschaffen, en dat scheelt toch behoorlijk, een kleine 80 euro. De deals zijn geldig in de hele week van Black Friday, dus ook op Cyber Monday. Via de app en sociale media zorg je dat je op de hoogte blijft.

Tabel: de meest populaire Eleven Sports kortingscodes

Korting Geldige korting Gezien in
- €40 Ontvang nu bij Eleven sports tot €40 korting op een All Access jaarpas
gratis Maak nu kans op een Laliga Trip via Elevnsports
- €7,50 Grijp gelijk €7,50 korting op een Eleven Sports abonnement
20 x Win nu tot 20 x jouw inzet op Pro League voetbal wedstrijden bij Eleven Sports
-25% Eleven Sports kortingscode voor -25% op je jaarpas
-5% Eleven Sports kortingscode voor -5% op je abonnement
- 10% Eleven Sports kortingscode voor 10% korting
Gratis Enkel vandaag 1 live stream gratis
-€10 €10 korting op een jaarabonnement
-€3 €3 korting op een all access maandpas
-25% 25% korting op een Pro League jaarpas