Eleven Sports kortingscodes geldig in augustus 2022

Ontdek een Eleven Sports kortingscode en ontvang korting op de online aankopen in België

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wanneer heb ik het meeste kans om een werkende kortingscode van Eleven Sports te vinden?

Bij Eleven Sports heb je het meeste kans op een kortingscode gedurende Black Friday en Cyber Monday. Andere mogelijke momenten zijn: korting op je verjaardag, Nina Day, op Glamour Day op Singles Day, tijdens Halloween, gedurende Kerst of enkel op moederdag.

Mijn Eleven Sports kortingscode werkt niet in augustus 2022. Wat kan ik doen?

Een geldige kortingscode heeft altijd een geldigheidsdatum. Wanneer deze is verstreken, krijg je een foutmelding na het invullen ervan. Controleer in dit geval de verloopdatum. Bij twijfel, neem contact op met de klantendienst van Eleven Sports.

Welke is momenteel de grootste kortingscode van Eleven Sports geldig in België?

De grootste vouchercode die momenteel geldig is, is deze: Grijp gelijk €7,50 korting op een Eleven Sports abonnement

Is er een altijd werkende kortingscode beschikbaar bij Eleven Sports?

Een Eleven Sports coupon code die altijd werkt, is nog niet voorgekomen. Op deze pagina staan codes die beperkt geldig zijn in tijd.

Krijg je bij Eleven Sports een kortingscode op je verjaardag?

Neen, als je jarig bent, krijg je momenteel geen promotiecode. Schrijf je in op de Eleven Sports nieuwsbrief, voor mocht dit in de toekomst veranderen.

Waar kan ik een kortingscode voor Eleven Sports vinden?

Alle actuele kortingscodes voor Eleven Sports verzamelen we op deze pagina. We vinden deze codes via hun nieuwsbrief, folder of app. Soms zien we ze in magazines zoals Libelle of bij Tweakers. Ofwel vinden we ze via influencers, social media kanalen zoals Youtube, Reddit en Tiktok. En natuurlijk krijgen we ook codes toegestuurd van onze partners zelf.

Ik heb mijn kortingscode voor Eleven Sports vergeten in te vullen. Wat kan ik doen?

Neem contact op met de Eleven Sports klantendienst en vraag of je deze korting alsnog kunt krijgen, eventueel in de vorm van een geschenkbon.

Is de Eleven Sports kortingscode enkel geldig voor een nieuwe klant bij een eerste bestelling, of zijn deze ook geldig voor bestaande klanten?

Dit is voor elke code verschillend. Lees de specifieke voorwaarden van de code zelf om dit te weten te komen.

Geeft Eleven Sports ook studentenkorting?

Neen, momenteel schenkt Eleven Sports geen korting voor de student. Studenten raadplegen best de webshop of klantendienst zelf voor de meest actuele info.

Zijn deze kortingscodes geldig in België?

Ja, alle recente codes die op deze pagina worden gebundeld, zijn geldig in België.

Alles over de Eleven Sports kortingscode

Eleven kortingscode pagina

  • Maak een account aan op elevensports.be
  • klik op de artikelen die u wenst aan te kopen
  • Je zal eerst moeten inloggen op elevensports.be om af te rekenen
  • Voer nu je geldige kortingscode in in het vakje rechts onder en druk op toepassen
  • je bedrag zal in mindering worden gebracht en staat klaar om af te rekenen

Meer tips om korting te krijgen bij Elevensports.be

Over Elevensports.be

Eleven Sports is een bedrijf dat televisiekanalen beheert die gerelateerd zijn aan sport. Het bedrijf is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en eigendom van de Italiaan Andrea Radrizzani. Hij is bekend van sportmarketingbureau MP & Silva en The Channel Company. Ook is hij eigenaar van de Engelse voetbalclub Leeds United uit de Premier League. Eleven Sports is behalve in België actief in Luxemburg, Polen, Portugal, Singapore, Taiwan, Italië en de Verenigde Staten. In 2020 kocht Eleven Sports de rechten van de grootste Belgische voetbalcompetities. Eleven Sports heeft zes zenders, die online beschikbaar zijn en bij verschillende Vlaamse en Waalse aanbieders. Eleven Sports is te bekijken via de webshop, op je tablet, smartphone en televisie. En wat ook heel leuk is, je kan met vier vrienden tegelijk samen naar wedstrijden kijken. Zo is het net of je met elkaar in het stadion zit, terwijl je via gewoon thuis aan het kijken bent. Houd er wel rekening mee dat dit alleen mogelijk is als je via je desktop kijkt.

Deze producten verkoopt Eleven Sports

Het belangrijkste Belgisch voetbal is te zien bij Eleven Sports. Je kan een abonnement afsluiten om je favoriete ploeg aan het werk te zien. Er zijn abonnementen voor een dag, een maand en een jaar. Als je van jezelf weet dat je frequent gaat kijken is een jaarpas het meest gunstige abonnement om af te sluiten. Als test kan je eerst een zogenoemde dagpas kopen, of een keer bij een vriend gaan kijken. Zo kun je het gratis proberen. In een spannende eindfase van het seizoen is het wellicht handig om een maandpas aan te schaffen. Niet alleen de Belgische competitie is te bekijken op Eleven Sports. Ook onder meer de Bundesliga en de Italiaanse Serie A komen voorbij.

Meer dan voetbal

Behalve voetbal kan je bij Eleven Sports van meer topsport genieten. Het belangrijkste Europese toernooi op het gebied van hockey, de Euro Hockey League, is een van de voorbeelden. Net als topbasketbal uit de NBA en American football uit de NFL. De sportredactie maakt dagelijks een selectie aan de hand van de sportkalender. Eleven Sports is ook de ‘home of darts’ in België.

Elevensports producten

Livestream of herbekijken

Via on demand kan je bij Eleven Sports een wedstrijd herbekijken. Natuurlijk kan je ook alle sporten in een livestream bekijken. Het is bij Eleven Sports niet mogelijk om op meerdere schermen te kijken met één abonnement. Daar zitten extra kosten aan verbonden. Wel is een abonnement geldig voor meerdere devices. Zo kan je met één abonnement zowel op je iPhone als je Apple tv live sport bekijken.

live kanalen pagina

Verschillende abonnementen

Bij Eleven Sports kan je veel verschillende abonnementen afsluiten. Zoals gezegd kan je voor een dagpas, maandpas of jaarpas gaan. Maar ook in de jaarpassen is er een hoop verschil. Dat komt door de verschillende sporten die Eleven Sports aanbiedt. Als je het Belgische voetbal wilt zien, kan je daar een speciaal abonnement voor afsluiten. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld basketbal uit de NBA. In de webshop wordt duidelijk aangegeven welke abonnementen er allemaal zijn.

Eleven abonnementen

Welke merken verkoopt Eleven Sports?

Eleven Sports is geen webshop die merken verkoopt, maar waar je sportwedstrijden kunt zien. Je kunt bijvoorbeeld sporten bekijken als voetbal uit onder meer de Belgische en Engelse competities, maar ook andere sporten als ijshockey en darts.

Heeft Eleven Sports ook aanbiedingen?

Eleven Sports heeft in de webshop geen apart gedeelte met aanbiedingen. Dat is ook niet onlogisch. Eleven Sports moet grote bedragen betalen om de rechten van de verschillende sportcompetities binnen te halen. Voetbalrechten zijn bijvoorbeeld erg duur en ook de uitzendrechten van de NBA en NFL worden niet bepaald weggegeven. Als je goed zoekt, zijn er wel degelijk kortingen te vinden. Ook is het handig om in de gaten te houden of er tijdelijke deals zijn. Sommige sportwedstrijden worden weleens met korting aangeboden. Houd Facebook en de app goed in de gaten om op de hoogte te blijven.

Heeft Eleven Sports ook een nieuwsbrief?

Op de website van Eleven Sports is geen informatie te vinden over een nieuwsbrief. Wil je toch op de hoogte blijven van nieuws over dit bedrijf? Dan kun je de website in de gaten houden of hun sociale media gaan volgen. Via facebook wordt je op de hoogte gehouden van het laatste nieuws of bijzondere sportwedstrijden die je niet mag missen.

Met de app kijk je overal live sport

Met de app van Eleven Sports kan je overal van live wedstrijden genieten. Je hoeft geen seconde te missen van de Belgische voetbalcompetities, de Serie A en de Bundesliga. Ook als je van andere sporten houdt, kom je bij Eleven Sports aan je trekken. Topbasketbal uit de NBA of de spannendste UFC-gevechten bekijk je bij Eleven Sports. De app is verkrijgbaar in de Apple Store en de Google Play Store. Je abonnement is ook geldig voor de app, waardoor je ook als je niet thuis bent niets hoeft te missen.

Scoor een goedkoop jaarabonnement op Black Friday

Op Black Friday kan je goede deals scoren bij Eleven Sports. Een jaarabonnement kon je tijdens eerdere edities voor de helft van de prijs aanschaffen, en dat scheelt toch behoorlijk, een kleine 80 euro. De deals zijn geldig in de hele week van Black Friday, dus ook op Cyber Monday. Via de app en sociale media zorg je dat je op de hoogte blijft.

Tabel: de meest populaire Eleven Sports kortingscodes

Korting Geldige korting Gezien in
-25% Eleven Sports kortingscode voor -25% op je jaarpas
-5% Eleven Sports kortingscode voor -5% op je abonnement
Gratis Enkel vandaag 1 live stream gratis
-€10 €10 korting op een jaarabonnement
-€3 €3 korting op een all access maandpas
-25% 25% korting op een Pro League jaarpas